שאלון היכרות למשחק!

שאלון היכרות למשחק!

כדי שכל גמד ידע בדיוק מי הוא הענק שלו ומה הוא אוהב, רצוי מאוד שכל משתתפי המשחק יענו על השאלון:].
שם:
מוזיקה/להקה אהובה:
בע"ח אהובים:
צבעים אהובים:
גזע וצבע [של סוסים] אהובים:
אחר [אם יש משהו שלא צויין פה והייתם רוצים שהגמד שלכם ידע]: וזה הכל, באמת חשוב שתענו על השאלון כדי שאף אחד לא יצא מאוכזב.
.

ווינגז

New member
../images/Emo13.gif

שם: יעל. גיל: עוד מעט 18. סגנון רכיבה: כרגע אני יותר אינגלישית מווסטרנית
, אבל בעיקרון אני ווסטרנית. מוזיקה/להקה אהובה: Nirvana, Metallica, Pink Floyd, Mr. Bungle, Megadeth, Led Zeppelin, Guns N' Roses, Faith No More, The Beatles, משינה... אבל כעיקרון אני די פתוחה לסגנונות ולהקות שונות (חוץ מפופ
). בע"ח אהובים: אני פחות או יותר אוהבת את כל בעלי החיים, חוץ מנחשים שיש לי פוביה מהם... ודבורים-דבורים-צרעות. במיוחד במיוחד - סוסים, כלבים, חתולים וכאלה. צבעים אהובים: כתום, כחול, אדום, סגול ושחור. שונאת ורוד.
גזע וצבע [של סוסים] אהובים: ממש לא משנה לי כעיקרון. אפור תפוחים או שחור פחם... וגם צ'סטנט אני אוהבת ממש.
גזעים? באמת באמת שלא משנה לי. יש לי חולשה לסייחים אבל. אחר [אם יש משהו שלא צויין פה והייתם רוצים שהגמד שלכם ידע]: תחביבים נוספים, כמובן... אני אוהבת צילום[
]... וזהו, אני חושבת.

The Bitter End

New member
את ווסטרנית מבחוץ,

אבל חובבת GPAים אינגלישית אמיתית מבפנים. (אני הדוברת שלה, אני יודעת). מוהא.

אני../images/Emo9.gif

שם:ענבר גיל:12 וקצת סגנון רכיבה:אינגליש-קפיצות מוזיקה/להקה אהובה:ממ מוזיקה אנגלית... להקה... blue בע"ח אהובים: סוסים חתולים.... מממ וכמעט כל החיות חוץ מ... נחשים ג'וקים וכו' צבעים אהובים:סגול כחול ורוד... גזע וצבע [של סוסים] אהובים: הולנדי שחור
אחר [אם יש משהו שלא צויין פה והייתם רוצים שהגמד שלכם ידע]:ממ אני אוהבת שאלונים כאלה... ש... ממ איך להסביר? נגיד תכתבו על דף את המספרים מ1-11 ואז תכתבו במספר 1 שם של מישו וכאלה. הבנתם? לא נורא חח..... או.. שאלונים של מה אתה... ואני אוהבת ת'שמינייה:)

אני :)

שם: סימון :) או סימבוש גיל: 18 בינואר סגנון רכיבה: אינגליש קפיצות1!!! מוזיקה/להקה אהובה: אני בעיקרון אוהב רוק אבל יש המון שירים שאני אוהב שהם לא רוק אני אוהב שירים מצחיקים מרגשים ועצובים אה ואני חולה על מוזיקה אירית ופולק!! בע"ח אהובים: כל בעלי החיים אבל כמובן כלבים חתולים וסוסים!! רק לא עכבישים זאת בעיה רצינית חח צבעים אהובים: שחור שחור שחור אדום וירוק!! גזע וצבע [של סוסים] אהובים: הולנדי והולשטיינרים אלה הגזעים מבחינתי ואני אוהב שחורים ואפור תפוחים רק חבל שהם נהיים לבנים בסוף חח אחר: אמממ לא יודע לא עולה לי עכשיו לראש.. אם יצוץ משו אני אודיע!

MC sApiR

New member
../images/Emo9.gif

שם:ספיר גיל:14 סגנון רכיבה:אינגליש מוזיקה/להקה אהובה:ממ..אוונסנס בע"ח אהובים:סוסים,כלבים..חתולים.. צבעים אהובים:כחול,שחור,אדום וירוק גזע וצבע [של סוסים] אהובים:הולנדי,KWPN וצבעע..ממ בעיקר כהה או אפור תפוחים
אחר [אם יש משהו שלא צויין פה והייתם רוצים שהגמד שלכם ידע]:אממ אני חולה על הסדרה "האוס"..לא נראה לי שזה ממש יעזור..חח

lereran

New member
מממ עונהה

שם: מוריעע גיל: 15 וחצי מממ 16 סגנון רכיבה: אנגליש ממדרס'ג וקפיצות מוזיקה/להקה אהובה: daniel powter בע"ח אהובים:סוסים צבעים אהובים: סגול וכחול גזע וצבע [של סוסים] אהובים: הולנדי וביי אחר [אם יש משהו שלא צויין פה והייתם רוצים שהגמד שלכם ידע]:

שירלי317

New member
אני../images/Emo108.gif

שם: שירלי [או דבשה
] גיל: 16 וחצי סגנון רכיבה: דרסז' מוזיקה/להקה אהובה: פורטרט, DEEP PURPLE, אלאניס מוריסט ועוד כל מיני, בעיקר רוק וסאונדטרקים מסרטים, מוזיקה אירית ופלמנקו =] בע"ח אהובים: כולם! בעיקר סוסים, חתולים וכלבים..
צבעים אהובים: סגול =] גזע וצבע [של סוסים] אהובים: אנדלוס, לוזיטנו, ליפיזנר, פרזיאן. שחור, אפור תפוחים ובלאק פלומינו
אחר [אם יש משהו שלא צויין פה והייתם רוצים שהגמד שלכם ידע]: הממ.. אני מציירת וכותבת, וחוצמזה אני סתם חולת נפש עם תעודות
אסיפות הורים זה עניין מייגע

favory

New member
אוקיי אז..

שם-רוני גיל-12 סגנון רכיבה-אינגליש מוזיקה או להקה אהובה- שונאת ששואלים אותי את זה..לאיודעת בע"ח אהובים-סוסים,כלבים.. צבעים אהובים-כחול,שחור,ירוק בהיר,סגול,כתום,תכלת. גזע וצבע של סוסים אהובים-הולנדים, חום ושחור(שחור סנואי כזה!)

LordHorse

New member
Me Me../images/Emo70.gif

שם: אופיר גיל: 13 סגנון רכיבה: אינגליש מוזיקה/להקה אהובה: אמ.רד הוט צ'ילי פפרס,נירוונה,המוןן דיסני,לד זפלין,וקולד פלי,ודפש מוד,ביטלס,גו גו דולז,אוונסנס.. בע"ח אהובים: סוסים,כלבים,חתולים,כולם,חוץ מעכבישים. צבעים אהובים: כולם כולם,בעיקר בהירים,ירוק בהיר,צהוב בהיר,אפילו ורוד בהיר
גזע וצבע [של סוסים] אהובים: אני חולה על הולנדי,שוויצרי,כל הוורם בלוד למינהם,צבעים..חום כהה,דאן,אני אוהבת גרבים שחורים[: אחר [אם יש משהו שלא צויין פה והייתם רוצים שהגמד שלכם ידע]: ש..אה..לא משהו מיוחד..אני אוהבת דובדבנים ותותים ושוקולד ואוהבת מאוד דברי מאכל

2eye

New member
הממ...

שם: עמרי, אלעד.
סגנון רכיבה:אינגליש, קופץ.
מוזיקה/להקה אהובה: sum41, blink182
בע"ח אהובים: סוסים (מן הסתם), כלבים...
צבעים אהובים: אדום כהה, כחול כהה, שחור.
גזע וצבע [של סוסים] אהובים: גזע: אין יותר מדי העדפות, אני אוהב הולנגים (נו, אמרלד), צבע: שחור-מאוווד עם גרביים לבנות ופס על הפנים :) (הרבה דרישות
)
אחר: מנגן בגיטרה :)

horse 1212

New member
אניייי../images/Emo13.gif.

שם:גלי. גיל:בקרוב בתמצווה.. סגנון רכיבה:אינגליש-דרסז'(בעיקר),קפיצות,פעם הורסבול,וגם יודעת ווסטרן. מוזיקה/להקה אהובה:RHCP-רד הוט צ'ילי פפרז
. בעיקרון אני אוהבת רוק,מטאל קצת,שונאת מזרחית ודיכאון איכססס. בע"ח אהובים:חתול,סוס וכל השאר :) צבעים אהובים:כחול,טורקיז,תכלת,כחול כהה. גזע וצבע [של סוסים] אהובים:פלמינו,ביי,הולנדי,קווטר. אחר [אם יש משהו שלא צויין פה והייתם רוצים שהגמד שלכם ידע]:הממ.. אני מנגנת בגיטרה(מאוהב).

טוב../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

שם: דניאלה. גיל: 18. סגנון רכיבה: אינגליש-דרסז', פעם גם קפיצות ולפני כן רכבתי ווסטרן וטיולים. מוזיקה/להקה אהובה: אין.
בע"ח אהובים: סוסים (דההה), כלבים, חתולים, תוכים ובכלל, כל חיה, חוץ מטפילים למינהם (קרציות, פרעושים, יתושים ושאר יצורים מוצצי דם מגעילים). אני אוהבת אפילו זוחלים, חרקים, דגים. כמעט הכל. צבעים אהובים: כחול, תכלת. (ושנואים: ורוד וכתום
) גזע וצבע [של סוסים] אהובים: גזע: האמת שאין משהו ספציפי... צבע: שחור פחם, דאפל גריי (כמו אלפרד
). אחר [אם יש משהו שלא צויין פה והייתם רוצים שהגמד שלכם ידע]: אם בא לך להכיר אותי יותר, תחטט/י בקומונת ניסויים למשל, בכל השאלונים שמעלים לשם. אפשר ככה ללמוד עליי עוד קצת.

SkAzi w

New member
נוו טוב....

שם:לאה גיל:14 סגנון רכיבה: אינגליש קפיצות מוזיקה/להקה אהובה:evanescence,slipknot,metalica,lordi,sum41,my chemical romans,nickelback בע"ח אהובים:אמ... נחשים...:) יש לי חולשהה חבל שאסור לי לגדל אחד צבעים אהובים: כחול ירוק שחור לבן גזע וצבע [של סוסים] אהובים:שחורים גזע לא משנה אחר [אם יש משהו שלא צויין פה והייתם רוצים שהגמד שלכם ידע]:

נעם222

New member
אניי../images/Emo66.gif

שם:נעם גיל:13 סגנון רכיבה:אינגליש- דרס'ז מוזיקה/להקה אהובה:גריין דיי, Pink Floyd וסימפל פליין
בע"ח אהובים:סוסים (מן הסתם) וכל שאר החיות חוץ ממסיומות(דבורים,עכבישם נחשים ודברים כאלה) צבעים אהובים:כחול ותכלת גזע וצבע [של סוסים] אהובים:KWPM, הולנדי וצבע: חום כהה(מסוים) ושחור[עם גרביים לבנות ופס לבן במצח]

למעלה