שאלון היכרות - פורום האוס

Netto

New member
שאלון היכרות - פורום האוס

כדי שנכיר אתכם קצת יותר אז קדימה...
שם: כינוי: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מין: תאריך לידה: גיל: סטטוס: תחום עיסוק: שפות: מזל: תמונה: (לא חייב, אך רצוי) תחביבים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: חיה אהובה: מאכל אהוב: צבע אהוב: צבע שנוא: דיסק אהוב: תאריך אהוב: יש\אין חבר/חברה/בעל/אשה: מצבך החברתי: ילדים: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? באיזה בושם את/ה משתמש/ת? את/ה אוהב/ת לענוד תכשיטים? אייקון אהוב: אייקון שנוא: עישון: משקה אלכוהולי: בזבזנ/ית או חסכנ/ית: הכי מצחיק: הכי כיף לדבר איתו: אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: יש לך חברים בפורומים? סרט אהוב: תוכנית אהובה: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: שמעת מוזיקה: נפגשת עם חברים/חברות: הלכת לחבר/ה: הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: הרעש האחרון ששמעת: הטעם האחרון שהרגשת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאת/ה אוהב/ת (אלא אם כן זה חסוי): השם של הבנאדם שאת/ה הכי שונא/ת: השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: השם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): מי החבר/ה שלך.. שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאת/ה הכי מתגעגע/ת להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? אם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה און-ליין? עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? על מי את/ה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי את/ה רב/ה הכי הרבה? איזה... שמפו ומרכך את/ה משתמש/ת: קרם לשיער את/ה משתמש/ת: דאודורנט את/ה משתמש/ת: בושם את/ה משתמש/ת: מסטיק שאת/ה בד"כ לועס/ת: קפה שאת/ה שותה: ואיזה תה: משחק מחשב שאת/ה בד"כ משחק/ת בו: מחשב יש לך: מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: סתם משהו שיש לך ואת/ה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי את/ה מדבר/ת בתוכנות המסרים? עם מי את/ה מדבר/ת בטלפון? מה את/ה שומע/ת איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה את/ה עושה בהמשך היום? מה עשית לפני שענית על השאלון? אי פעם... נהגת: התנשקת: עשית אהבה: טסת לחו"ל ביזבזת את כל הכסף שלך: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נשארת ער לילה שלם: עבדת במשהו והרווחת כסף: או/או. יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר? רוק או פופ? פוסטרים/תמונות או קירות חלקים? דיסקמן או mp3? לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה למה? מה את/ה מעדיפ/ה, שיחות או SMSים? את/ה עושה גבות? את/ה מוריד/ה שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? את/ה מרגיש/ה יפה? למה? את/ה ביישן או פתוח/ה? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את/ה מאושר? היית פעם מאוהב? מה את/ה חושב/ת על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב/ת בשתי הידיים: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר/י על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: יש פירסינג? קעקועים אובססיות? התמכרויות? איזה שפות את/ה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם את/ה חי את הרגע? יש לך סודות? את/ה שונא את עצמך? האם את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה את/ה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? את/ה יודע לשיר? האם את/ה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית/לא עשית? את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב/ת? את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ת טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי דומה? תודה על שיתוף הפעולה

bali

New member
מנהל
יאללה אענה ראשונה, אחלו לי בהצלחה ../images/Emo178.gif

שם: ענבל כינוי: bali האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא במיוחד. פשוט שם שאמא ואבא שלי אהבו. מין: כן, הרבה, תודה
(אני בת) תאריך לידה: 7/6/79 גיל: 31 סטטוס: רווקה תחום עיסוק: אדמינסטרציה ותרגום שפות: עברית ואנגלית פרפקט, קצת צרפתית קצת ספרדית סתם כתחביב. מזל: תאומות תמונה: (לא חייב, אך רצוי) תחביבים: אפייה ובישול, צפייה בסדרות בתי חולים, קריאה, אינטרנט, צפייה בסרטים. שיר אהוב: קשה לבחור אחד. אוהבת מאד את אפרת גוש. סרט אהוב: שייקספיר מאוהב וגם כמעט כל הסרטים של פדרו אלמודובר. תוכנית טלוויזיה אהובה: האוס, כאילו דאאאאאאאאאאא!!!! זמר אהוב: אין מישהו אחד. זמרת אהובה: אפרת גוש יום אהוב בשבוע: שישי. יש לי טקסים קבועים בימי שישי. חיה אהובה:
חתולים מאכל אהוב: בשרררררררררר, רצוי סטייקים עסיסיים. וגם שוקולד מריר, וגם גלידות, וגם פיצה. צבע אהוב: כחול על כל גווניו צבע שנוא: צהוב, במיוחד בשילוב עם שחור. דיסק אהוב: "הסליחה ואני" של אפרת גוש תאריך אהוב: אין משהו ספציפי, יש תאריכים שאני שונאת לעומת זאת. יש\אין חבר/חברה/בעל/אשה: אין מצבך החברתי: לא מבינה את השאלה, כאילו מה, אם אני מקובלת?
עברתי את הגיל. ילדים: מתה עליהם ואין לי עדיין. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: אהבה. תכונה טובה שלי: יודעת להקשיב ורגישה תכונה רעה שלי: לפעמים רגישה מדיי. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? מממ החיים של היקרים לי מכל... באיזה בושם את/ה משתמש/ת? HUGO BOSS INTENSE את/ה אוהב/ת לענוד תכשיטים? רק טבעות. אייקון אהוב:
- מתה על האייקון הזה. אייקון שנוא: אין משהו שממש שנוא עליי. עישון: קצת. משקה אלכוהולי: יין שרדונה ואם לא אז וורמוט (מרטיני, לא הקוקטייל עם הזית אלא המשקה עצמו) בזבזנ/ית או חסכנ/ית: משהו באמצע. לא מבזבזת בטירוף אבל גם לא סגפנית מתקמצנת. הכי מצחיק: יו לאורי, וגם האחיינית שלי. הכי כיף לדבר איתו: עם האחיינית שלי. היא מתוקה ומצחיקולה והכל אצלה הכי אמיתי שיש. אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? בודקת מה המקור שלו קודם כל. לא רוצה כסף גנוב. אם הוא חופשי לשימוש הייתי קונה בית ואם היה נשאר עודף הייתי יוצאת לטיול מפנק בחו"ל. פורום אהוב: הפורום שאני מנהלת - קינוחים ומנות אחרונות. הפורום הזה מקום שני. יש לך חברים בפורומים? כמובן. סרט אהוב: כבר היתה השאלה הזו. תוכנית אהובה: האוס! גם זה כבר היה! מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: הערב. שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים/חברות: אתמול הלכת לחבר/ה: לא זוכרת בדיוק. בשבוע האחרון. הסרט האחרון שראית: "הסוד שבעיניים". והיום התחלתי לראות את רטטוי. הריח האחרון שהרחת: של קפה. הרעש האחרון ששמעת: של עדי אשכנזי בטלויזיה. הטעם האחרון שהרגשת: של קפה הספר האחרון שקראת: בעיניים עצומות של סירי הוסטוודט. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מה הספר האחרון שקראתי
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חברה שלי השם של החבר/ה הכי טוב/ה: מאיה השם של הבנאדם שאת/ה אוהב/ת (אלא אם כן זה חסוי): אין כרגע אחד מיוחד. השם של הבנאדם שאת/ה הכי שונא/ת: האקס האחרון שלי השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: רומנטי יעני? אייל. השם של קרוב משפחה אהוב: שחר השם של חבר-אינטרנט אחד: גילת השם של המורה השנוא/ה עליך: דינה מצקביץ' המורה לפיזיקה מהתיכון השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: מממ יש כמה השם של חיית המחמד שלך (אם יש): תולי
מי החבר/ה שלך.. שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? חן הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? חן שאת/ה הכי מתגעגע/ת להיות קרוב אליו? חן הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? אם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה און-ליין? מאיה עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? מאיה על מי את/ה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי את/ה רב/ה הכי הרבה? איזה... שמפו ומרכך את/ה משתמש/ת: הד אנד שולדרס קרם לשיער את/ה משתמש/ת: קרמה דאודורנט את/ה משתמש/ת: גרנייה מינראל בושם את/ה משתמש/ת: כבר היה - הוגו בוס אינטנס מסטיק שאת/ה בד"כ לועס/ת: אורביט ירוק לבן קפה שאת/ה שותה: טייסטרס צ'ויס ואיזה תה: רויבוש עם וניל וקינמון משחק מחשב שאת/ה בד"כ משחק/ת בו: פארמוויל מחשב יש לך: רגיל נייח עם מסך שטוח. מצלמה יש לך: קנון A570 פלאפון יש לך: נוקיה לא זוכרת איזה דגם דור 3.5 סתם משהו שיש לך ואת/ה רוצה להשוויץ: הקעקוע החדש שלי מאתמול כרגע. עם מי את/ה מדבר/ת בתוכנות המסרים? אפחד עם מי את/ה מדבר/ת בטלפון? אפחד מה את/ה שומע/ת את הטלויזיה ברקע איזה חלונות פתוחים לך במחשב? הפורום הזה ופייסבוק מה את/ה עושה בהמשך היום? אלך לישון בהמשך מה עשית לפני שענית על השאלון? קראתי בפורום אי פעם... נהגת: כן התנשקת: כן עשית אהבה: כן טסת לחו"ל כן ביזבזת את כל הכסף שלך: לא ממש עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף וסתיו. שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שעכשיו כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב בשררר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר? תלוי לאיזו מטרה רוק או פופ? רוק פוסטרים/תמונות או קירות חלקים? פוסטרים ותמונות דיסקמן או mp3? אמ.פי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב. יש לי רמקולים משובחים למטרה הזו. סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? יש כמה שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? באלי יש לך חבר/ה? לא מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?כבר עניתי יש לך חשבון פלאפון גבוה לא במיוחד למה? מה את/ה מעדיפ/ה, שיחות או SMSים? תלוי לאיזו מטרה את/ה עושה גבות? לא את/ה מוריד/ה שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? ברור את/ה מרגיש/ה יפה? כן למה? את/ה ביישן או פתוח/ה? משהו באמצע מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את/ה מאושר? כן היית פעם מאוהב? כן מה את/ה חושב/ת על להתגייס/לא להתגייס? ברור שלהתגייס. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? מה הקשר עכשיו? ימני/שמאלי/כותב/ת בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אני קרניבורית מושבעת, רק תביאו בשרר למה? ספר/י על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: יש פירסינג? לא קעקועים כן, קעקוע אחד ביפנית על רגל שמאל אובססיות? האוס זו סוג של אובססיה התמכרויות? למחשב איזה שפות את/ה דובר? עניתי כבר ציטוט מועדף/ מוטו: לפעמים הארוחה היא רק תירוץ להגיע לקינוח האם את/ה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כמובן את/ה שונא את עצמך? לא האם את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? לכל אחד יש איזו מחמאה את/ה מקבל מרוב האנשים? שאני מוכשרת בקונדיטוריה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מממ מה הפחד הגדול ביותר שלך? שמישהו יקר לי ימות את/ה יודע לשיר? כן האם את/ה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית/לא עשית? כן את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו? סבירים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שכשצריך הכוחות הפנימיים מגיעים. מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב/ת? את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ת טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי דומה? תודה על שיתוף הפעולה

S H I F T Y

New member
אם המטרה הייתה להכיר אחד את השני,

אולי כדאי לקצץ פה ושם? בכל זאת, זה יותר כמו שאלון חפירה, ויש פה דברים לא הכי רלוונטיים. "מאיפה אתה מוריד שיערות בגוף?"
וואט דה פאק?

Netto

New member
לא צריך לקצץ. נכון יש קצת שאלות מוזרות ...

עכשיו תורי לענות: שם: דור פוגל כינוי: Netto האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן, דמות ראשית מצויירת של הסדרה Rockman.exe מין: זכר תאריך לידה: 08.07.1988 גיל: 22 סטטוס: במערכת יחסים 3 שנים. תחום עיסוק: מחשבים ואינטרנט (דהה..) שפות: עברית, אנגליתץ מזל: סרטן תמונה: תחביבים: מחשב, טלוויזיה, להתאמן במכון כושר. מכוניות. שיר אהוב: אין שיר מסויים שעולה לי.. סרט אהוב: יש הרבה... תוכנית טלוויזיה אהובה: האוס זמר אהוב: אין כזה. זמרת אהובה: Lady Gaga :) יום אהוב בשבוע: חמישי? חיה אהובה: כלב מאכל אהוב: פירה ושניצל צבע אהוב: כחול צבע שנוא: ורוד דיסק אהוב: אין.. תאריך אהוב: אין יש\אין חבר/חברה/בעל/אשה: יש חברה מצבך החברתי: סביר? ילדים: אין הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: חברה שלי תכונה טובה שלי: חמוד תכונה רעה שלי: אדיש מידי? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חברה שלי באיזה בושם את/ה משתמש/ת? The One את/ה אוהב/ת לענוד תכשיטים? לא אייקון אהוב: :eek: אייקון שנוא: :_( עישון: נרגילה, לפעמים.. משקה אלכוהולי: בירה, וודקה בזבזנ/ית או חסכנ/ית: חסכן הכי מצחיק: סרט קומדיה הכי כיף לדבר איתו: חברה שלי אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? שם אותו קודם בבנק פורום אהוב: האוס יש לך חברים בפורומים? כן סרט אהוב: מגודלים תוכנית אהובה: הישרדות מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו? שמעת מוזיקה: אתמול נפגשת עם חברים/חברות: אתמול הלכת לחבר/ה: אתמול הסרט האחרון שראית: מגודלים הריח האחרון שהרחת: של בשר הרעש האחרון ששמעת: ציפורים הטעם האחרון שהרגשת: שניצל הספר האחרון שקראת: באנגלית, לא זוכר את השם המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: ספר ארוך הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אחשלי השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אנה השם של הבנאדם שאת/ה אוהב/ת (אלא אם כן זה חסוי): אנה השם של הבנאדם שאת/ה הכי שונא/ת: אין השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: לא זוכר השם של קרוב משפחה אהוב: עדי השם של חבר-אינטרנט אחד: מיכאל השם של המורה השנוא/ה עליך: צביה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: דנה השם של חיית המחמד שלך (אם יש): בוני מי החבר/ה שלך.. שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? אנה הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאת/ה הכי מתגעגע/ת להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? אם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה און-ליין? החברה עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? החברה על מי את/ה סומך הכי הרבה? החברה מי מקשיב לבעיות שלך? החברה עם מי את/ה רב/ה הכי הרבה? איזה... שמפו ומרכך את/ה משתמש/ת: מה שיש קרם לשיער את/ה משתמש/ת: מה שיש דאודורנט את/ה משתמש/ת: מה שיש בושם את/ה משתמש/ת: מה שיש מסטיק שאת/ה בד"כ לועס/ת: של אורביט קפה שאת/ה שותה: מוקה או ניל ואיזה תה: רגיל משחק מחשב שאת/ה בד"כ משחק/ת בו: dota מחשב יש לך: יש מצלמה יש לך: יש פלאפון יש לך: יש סתם משהו שיש לך ואת/ה רוצה להשוויץ: מכונית משלי כרגע. עם מי את/ה מדבר/ת בתוכנות המסרים? אף אחד עם מי את/ה מדבר/ת בטלפון? אף אחד מה את/ה שומע/ת רעש של המזגן איזה חלונות פתוחים לך במחשב? דפדפן מה את/ה עושה בהמשך היום? מתאמן ועובד מה עשית לפני שענית על השאלון? למדתי לפסיכומטרי אי פעם... נהגת: כן התנשקת: כן עשית אהבה: כן טסת לחו"ל כן ביזבזת את כל הכסף שלך: שופינג עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: ספינג נשארת ער לילה שלם: לילה לבן עבדת במשהו והרווחת כסף: ארומה או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? גר בו כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? ידיות בשר או חלב בשר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר? אחר רוק או פופ? פופ פוסטרים/תמונות או קירות חלקים? גם וגם דיסקמן או mp3? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? פיץ שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? פיץ יש לך חבר/ה? כן מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי? מחשב יש לך חשבון פלאפון גבוה סוג של למה? ככה מה את/ה מעדיפ/ה, שיחות או SMSים? אס אמ אמס את/ה עושה גבות? כן את/ה מוריד/ה שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? בגב :X את/ה מרגיש/ה יפה? כן למה? כי אני כזה את/ה ביישן או פתוח/ה? ביישן מה הצבע האהוב עליך? כחולית מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? יש מה,. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? להראות מעוצב ממה שעכשיו את/ה מאושר? כן היית פעם מאוהב? כן מה את/ה חושב/ת על להתגייס/לא להתגייס? כבר אחרי.. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? חלק מהחיים ימני/שמאלי/כותב/ת בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכל למה? ספר/י על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: יש פירסינג? לא קעקועים לא אובססיות? התמכרויות? איזה שפות את/ה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם את/ה חי את הרגע? כן יש לך סודות? אולי את/ה שונא את עצמך? לא האם את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה את/ה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? את/ה יודע לשיר?לא ממש האם את/ה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית/לא עשית? את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב/ת? את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ת טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי דומה? עניתי על הרוב:X באמת קצת ארוך ויש כמה ששמתי לי שקצת חוזר על עצמו. אולי נקצץ בהזדמנות. אבל זה מה שיש כרגע. עכשיו תורכם!

למה לא...

שם: ליאת כינוי: אחותי קוראת לי בילי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? דודה שלי מין: נקבה תאריך לידה: 24/04/84 גיל: 26 סטטוס: רווקה תחום עיסוק: מובטלת כרונית שפות: אנגלית / עברית מזל: שור תמונה: (לא חייב, אך רצוי) תחביבים: כתיבה, שמיעת מוזיקה, סרטים שיר אהוב: it takes a fool by the ark משתנה כל הזמן סרט אהוב: איירון מן תוכנית טלוויזיה אהובה: האוס! זמר אהוב: enrique iglesias זמרת אהובה:kerli יום אהוב בשבוע: יום רביעי חיה אהובה:חתלתול מאכל אהוב: אייס קפה צבע אהוב: סגול צבע שנוא: כתום דיסק אהוב:savage garden תאריך אהוב: היום הולדת שלי יש\אין חבר/חברה/בעל/אשה: אין מצב חברתי: חברה טובה אחת ילדים: אין הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: הmp4 שלי : קוני וסאני תכונה טובה שלי: נאמנה תכונה רעה שלי: מקובעת בדיעות שלה יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המשפחה שלי באיזה בושם את/ה משתמש/ת? escada desire me את/ה אוהב/ת לענוד תכשיטים? לא אייקון אהוב: אין אייקון שנוא: אין עישון: לא משקה אלכוהולי: יין אדום מרלו בזבזנ/ית או חסכנ/ית: חסכנית אבל יש לי את הימים שלי הכי מצחיק: יו לורי או ג'ים קארי הכי כיף לדבר איתו: חברה שלי אסיה אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? משלמת את המשכנתא של ההורים שלי ומחלקת בין חברים ומשפחה פורום אהוב: תפוז יש לך חברים בפורומים? כן סרט אהוב: איירון מן תוכנית אהובה: האוס! מתי בפעם האחרונה... בכיתי? שבוע שעבר שלא התקבלתי לעבודה בביטוח ישיר דיברת עם מישהו:לפני כשעתיים עם אח שלי שמעת מוזיקה: אתמול בלילה לפני השינה נפגשת עם חברים/חברות: לפני כשבועיים הלכת לחבר/ה: לא זוכרת הסרט האחרון שראית: דמדומים הסרט השלישי בסדרה הריח האחרון שהרחת: הבושם שאחותי קנתה לי הרעש האחרון ששמעת: שתקנו לנו את המזגן הטעם האחרון שהרגשת:ספרייט הספר האחרון שקראת: וואו עבר הרבה זמן המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: סידורים להמשך השבוע הבנאדם האחרון שחשבת עליו:סבתא שלי השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אסיה השם של הבנאדם שאת/ה אוהב/ת (אלא אם כן זה חסוי): ג'סי ספנסר (פשוט מותק של בנאדם) השם של הבנאדם שאת/ה הכי שונא/ת: משתנה כעת המראיינת שלי מביטוח ישיר השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: לא זוכרת השם של קרוב משפחה אהוב:סבתא שלי רבקה השם של חבר-אינטרנט אחד: אנה גאם השם של המורה השנוא/ה עליך: לא זוכרת השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: חוץ ממני?! השם של חיית המחמד שלך (אם יש): פי קיצור לגפיטלע פיש הדג שלי מי החבר/ה שלך.. שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? אסיה הכי מעט זמן? אנה הכי מצחיק? אסיה הכי קרוב? אסיה הכי מוזר? אין הכי חכם? אסיה הכי מתגעגע/ת להיות קרוב אליו? תהילה הכי נחמד? אסיה הזמר הכי טוב? לא יודעת הכי רועש? אין אם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה און-ליין? ליטל עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? אסיה על מי את/ה סומך הכי הרבה? אסיה מי מקשיב לבעיות שלך? אסיה עם מי את/ה רב/ה הכי הרבה? אחותי איזה... שמפו ומרכך את/ה משתמש/ת: שמפו של הוואי, מסכה של מישל מרסייה קרם לשיער את/ה משתמש/ת: לוריאל דאודורנט את/ה משתמש/ת:ספיד סטיק בושם את/ה משתמש/ת: escada desire me מסטיק שאת/ה בד"כ לועס/ת:בזוקה קפה שאת/ה שותה: נס קפה של נסטלה ואיזה תה: אורגינלי של סטימצקי משחק מחשב שאת/ה בד"כ משחק/ת בו: pet ville מחשב יש לך: thermaltake מצלמה יש לך: אין פלאפון יש לך: סמסונג סתם משהו שיש לך ואת/ה רוצה להשוויץ: התיק החדש והשווה שלי כרגע. עם מי את/ה מדבר/ת בתוכנות המסרים? לא עם מי את/ה מדבר/ת בטלפון? לא מדברת מה את/ה שומע/ת: חדשות איזה חלונות פתוחים לך במחשב? פייסבוק וג'וב מאסטר מה את/ה עושה בהמשך היום?שותה קפה והולכת לישון מה עשית לפני שענית על השאלון? סתם בדקתי עדכונים של אתרים שונים אי פעם... נהגת: לא לצערי הרב התנשקת: כן עשית אהבה:לא טסת לחו"ל: לא לצרי הרב ביזבזת את כל הכסף שלך: כן לעיתים קרובות מידי עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן לפני שנתיים נשארת ער לילה שלם: כן שהייתי בגיל 14 ככה עבדת במשהו והרווחת כסף: כן לפני כשנתיים או/או. יס או הוט?הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן?שחור מחשב או טלויזיה? טלויזיה ספה או כורסה?כורסא ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר רחוק כסא מסתובב או כסא רגיל?כסא מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות בשר או חלב חלב פסטה או סלט? פסטה נמאס עליי הסלט שניצל טופו או שניצל רגיל?שניצל רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר? מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים/תמונות או קירות חלקים? קירות חלקים דיסקמן או mp3? mp3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? אין שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? קאמיל בי יש לך חבר/ה? לא מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי? לסדר ארונות, לחקור דברים חדשים, יש לך חשבון פלאפון גבוה לא למה? לא קשורה לפלאפון שלי מה את/ה מעדיפ/ה, או SMSים? sms את/ה עושה גבות? כן בעצמי את/ה מוריד/ה שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? פנים, רגליים את/ה מרגיש/ה יפה? לא במיוחד למה? סתם אף פעם לא הרגשתי יפה את/ה ביישן או פתוח/ה? ביישן מה הצבע האהוב עליך? סגול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?להיות פתוחה יותר לשינויים מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? ירכיים את/ה מאושר? לא היית פעם מאוהב? כן מה את/ה חושב/ת על להתגייס/לא להתגייס? אני אישית לא התגייסתי עשיתי שירות לאומי מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? הכל לטובת הכלל ימני/שמאלי/כותב/ת בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: לא למה? אין סיבה מיוחדת ספר/י על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: התספורת אצל שוקי זיקרי, כולם שם התלהבו מהשיער שלי, עשה לי את היום יש פירסינג? לא קעקועים לא אובססיות? כן לשיער שלי התמכרויות?כנראה למשקל שלי איזה שפות את/ה דובר? אנגלית, עברית ציטוט מועדף/ מוטו: everybody lies האם את/ה חי את הרגע?לא יש לך סודות?ברור את/ה שונא את עצמך? קצת האם את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך? ממש לא יש לך הרגלים רעים? ברור איזו מחמאה את/ה מקבל מרוב האנשים? הופעה מסודרת אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? clueless מה הפחד הגדול ביותר שלך?לחיות ברחוב את/ה יודע לשיר? מספר שנים במקהלה טוענים שכן האם את/ה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? בריאות של האהובים עליי מה החולשה הכי גדולה שלך?לוקחת ללבד יותר מידי מה החוזק הכי גדול שלך? לומדת דברים מהר אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?בטחון עצמי את/ה חושב/ת שאת/ה חזק מבחינה ריגשית? ממש לא יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית/לא עשית? עזבתי את קישורית כי לא הייתי בוגרת מבחינה רגשית את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו? יכול להיות גרוע יותר מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהחיים כמו גלגל פעם אחת אתה למעלה פעם אחת אתה למטה מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך? השיער ומה הכי פחות אוהב/ת? הבטן את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ת טוב? לא ממש יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי דומה? אמא שלי טוענת שלהאוס מבחינת ההתנהגות

bep2cell

New member
יאללה

שם: כינוי:bep2cell האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן, סבא מין: לא שכח תאריך לידה: 22.09.1989 גיל:20 סטטוס:רווק תחום עיסוק:חייל, תוכניתן שפות:עברית, אנגלית, קצת אסמבלר, קצת C, הרבה PL/I מזל:תמיד טוב שיש תמונה: (לא חייב, אך רצוי) תחביבים:מוזיקה, סרטים/סדרות, סנוקר, צילום שיר אהוב:the Doors- When the Music's Over, וכל השירים שלהם. וגם אוונאסנס, גאנז ועוד המון. סרט אהוב:השומרים תוכנית טלוויזיה אהובה:באפי, האוס כמובן זמר אהוב:ג'ים מוריסון,דיו זמרת אהובה:איימי לי, השנים הראשונות של אבריל לאבין יום אהוב בשבוע:חמישי חיה אהובה:מהמבויתות- חתול. פרא- טיגריס, עיט אמריקאי קירח מאכל אהוב:שוקולד צבע אהוב:כחול צבע שנוא:בז' דיסק אהוב:של להקה שלא רשמתי קודם- Alice in chains- would תאריך אהוב:21.12.2012 מחכה לראות מה יקרה יש\אין חבר/חברה/בעל/אשה:אין מצבך החברתי:סבבה ילדים:לא כרגע הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים:היכולת לצחוק גם כשעצוב תכונה טובה שלי:אכפתי תכונה רעה שלי:לפעימים יותר מדי יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?חיים של הקרובים אליי באיזה בושם את/ה משתמש/ת?רושאס את/ה אוהב/ת לענוד תכשיטים?לא אייקון אהוב:
אייקון שנוא:
עישון:בע משקה אלכוהולי:בירה מדי פעם בזבזנ/ית או חסכנ/ית:חוסך רוב הזמן ומבזבז על שטויות הכי מצחיק:רועי לוי הכי כיף לדבר איתו:חבר טוב אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו?מחפש של מי זה, רואה שאין לידי אף אחד, צועק צעקת שמחה ומתעורר. וברצינות, קונה דירה עם מקום לשולחן סנוקר פורום אהוב:האוס כמובן יש לך חברים בפורומים? סרט אהוב:השומרים, בודקים שתאמתי גרסאות עם עצמי? תוכנית אהובה:גם סאות'פארק, חברים, סיינפלד ,איך פגשתי את אמא.. מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:קודם שמעת מוזיקה:בדרך הביתה נפגשת עם חברים/חברות:יום שישי הלכת לחבר/ה:שישי הסרט האחרון שראית:YEAR ONE עם ג'ק בלאק בפעם השניה, זה מצחיק! ואת הלבוי הראשון פעם ראשון, סרט נחמד הריח האחרון שהרחת:ארוחת ערב הרעש האחרון ששמעת:ביונסה הטעם האחרון שהרגשת:ארוחת ערב הספר האחרון שקראת:ניתוח מערכות מידע המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:אממ.. איזה ספר קראתי בזמן האחרון? הבנאדם האחרון שחשבת עליו:מי שכתב את הספר הארוך הזה השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאת/ה אוהב/ת (אלא אם כן זה חסוי): השם של הבנאדם שאת/ה הכי שונא/ת: השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: השם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): מי החבר/ה שלך.. שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאת/ה הכי מתגעגע/ת להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? אם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה און-ליין? עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? על מי את/ה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי את/ה רב/ה הכי הרבה? איזה... שמפו ומרכך את/ה משתמש/ת:ראש וכתפיים קרם לשיער את/ה משתמש/ת: דאודורנט את/ה משתמש/ת:אקס בושם את/ה משתמש/ת:רושאס מסטיק שאת/ה בד"כ לועס/ת:כל מה שאין בו חומרים שנאסרו לשימוש בגרמניה (צבע מאכל לבן E-171), או רעל אחר קפה שאת/ה שותה:לא שותה קפה, אני עדיין זוכר את הפרק ההוא במעבדה של דקסטר שנגמר להורים שלו הקפה, אני לא רוצה להגיע למצב הזה! ואיזה תה:רגיל משחק מחשב שאת/ה בד"כ משחק/ת בו: ניד פור ספיד מחשב יש לך:ישן ועובד מצלמה יש לך:קאנון A610 מאגניבה פלאפון יש לך:נוקיה 6288 סתם משהו שיש לך ואת/ה רוצה להשוויץ:מקל סנוקר, מלא מרצ'נדייס של באפי כרגע. עם מי את/ה מדבר/ת בתוכנות המסרים? עם מי את/ה מדבר/ת בטלפון? מה את/ה שומע/ת איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה את/ה עושה בהמשך היום?חייל.. מה עשית לפני שענית על השאלון?העתקתי אותו לnotepad שיהיה יותר נוח אי פעם... נהגת:כן התנשקת: עשית אהבה: טסת לחו"ל:כן ביזבזת את כל הכסף שלך:לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:כן נשארת ער לילה שלם:כמה פעמים עבדת במשהו והרווחת כסף:בוודאי, העבוודה הראשונה- דוור (מה שגרם לי הזדהות עמוקה מאוד עם ניומן...) או/או. יס או הוט?הוט מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף! שחור או לבן?שחור מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה?ארנק, קופה תיקח את הכסף שלי ותברח איתו לצמרת של עץ או משהו המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?אחר כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?בטח שעם בשר או חלב?בשר פסטה או סלט?פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה?אנגליה ישראל או מקום אחר?איטליה רוק או פופ?רוק פוסטרים/תמונות או קירות חלקים?פוסטרים דיסקמן או mp3 ?mp3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?באוטו סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד?לא ממש שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה?לא מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?סנוקר,מוזיקה,טלויזיה יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא ממש למה?כי אני לא מדבר הרבה מה את/ה מעדיפ/ה, שיחות או SMSים?שיחות את/ה עושה גבות?לא את/ה מוריד/ה שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?גם לא את/ה מרגיש/ה יפה?כן למה?כדי לא להיות ממורמר את/ה ביישן או פתוח/ה?ביישן מה הצבע האהוב עליך?כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?פחות ביישן מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?זנב יכול להיות מגניב את/ה מאושר?לפעמים היית פעם מאוהב?כן מה את/ה חושב/ת על להתגייס/לא להתגייס?להתגייס! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?פוליטיקה זה משעמם ימני/שמאלי/כותב/ת בשתי הידיים:ימני בעיקר אוכלכל/צמחוני/טבעוני:קארניבור למה?כי זה טעים? ספר/י על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:אוטומוטור 2004 יש פירסינג?לא קעקועיםלא אובססיות?כן התמכרויות?שחור ופתור איזה שפות את/ה דובר?עברית, אנגלית, ג'יבריש ציטוט מועדף/ מוטו:live fast, die never האם את/ה חי את הרגע?משתדל יש לך סודות?כן את/ה שונא את עצמך?לא כל כך האם את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים?כן איזו מחמאה את/ה מקבל מרוב האנשים?מצחיק אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך?שיקרה משהו לקרובים אליי את/ה יודע לשיר?כשאני לבד האם את/ה מתבודד?יחסית כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?צחוקים מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק מבחינה ריגשית?כן יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית/לא עשית?לא את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו?תמיד יכול להיות יותר טוב מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?סאק איט אפ מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב/ת? את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ת טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי דומה?

../images/Emo97.gifלא יכולה לסיים תשאלון התחרפן הפיירפוקס

שם:תמר כינוי: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? נואפ מין: הומו סאפיינס תאריך לידה: 2.3 גיל:
סטטוס: !Ew. u facebook whores תחום עיסוק: שפות: עברית, אנגלית, סימליש :) מזל: שאני צעירה ויפה
תמונה: (לא חייב, אך רצוי) תחביבים: תחביבים זה מותרות. שיר אהוב: Bohemian Raphsody של קווין סרט אהוב: מופע הקולנוע של רוקי!
תוכנית טלוויזיה אהובה: נו זרקו ניחוש. זמר אהוב: פרדי מרקורי זמרת אהובה: ליידי גאגא יום אהוב בשבוע: שבת חיה אהובה:
מאכל אהוב: אוראו מצופים בשוקולד
. וממליגה עם גבינות :) צבע אהוב: ורוד!
צבע שנוא: חום. דיסק אהוב: A night at the opera שוב קווין
תאריך אהוב: 25 למאי יום המגבת יא בייבה! יש\אין חבר/חברה/בעל/אשה: יש חתול. הולך? מצבך החברתי: עלוב עד לא קיים. ילדים: איו הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: שאלות מטומטמות. תכונה טובה שלי: אני יכולה להזיז כל אישון בנפרד תכונה רעה שלי: אין לי זנב ): יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של החתולים שלי באיזה בושם את/ה משתמש/ת? רוק פרינסס של ורה ואנג. את/ה אוהב/ת לענוד תכשיטים? יאפ. במיוחד כאלה מייד אין צ'יינה מפלסטיק שנוצרו במפעלי זיעה במזה"ר ע"י ילדים בני 3 תמורת שכר של דולר ליום עבודה
אייקון אהוב:
אייקון שנוא:
עישון: סיגריות
. כל השאר
משקה אלכוהולי: אחד? O: בזבזנ/ית או חסכנ/ית: מניחה שאם היה מה לבזבז הייתי בזבזנית. אבל זה הכל בתיאוריה. הכי מצחיק: שמנים על ההליכון בחדר כושר XDDD הכי כיף לדבר איתו: הקב"ה. חחחחחחח לא. אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה אספקה של צבע לשיער וגאנג' ואוראו מצופה שוקולד שתספיק לי עד סוף החיים. פורום אהוב: 413 יש לך חברים בפורומים? רק בפורומים P: סרט אהוב: כבר היה את זה תוכנית אהובה: גם את זה. מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני כמה דקות עם ייסאן אליס המדהימה
שמעת מוזיקה: אתמול? נפגשת עם חברים/חברות: פפפטט מי זוכר. הלכת לחבר/ה: כנ"ח הסרט האחרון שראית: ונדטה בפעם המי יודע כמה
הריח האחרון שהרחת: השמנתול ישן פה לידי ואני יכולה להסניף לו את הבטן בכל עת
הרעש האחרון ששמעת: אחים שלי פה צורחים. אני שונאת אותם. הטעם האחרון שהרגשת: טעם של אוגר מת ברגעים אלה ממש כי עוד לא צחצחתי שיניים. הספר האחרון שקראת: סלמון הספק של דאגלס אדאמס המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: טחחח מחשבות. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אממ.. אליס? לפני שתי דקות שכתבתי את התשובה לבנאדם האחרון שדיברת איתו? השם של החבר/ה הכי טוב/ה: זיפ
השם של הבנאדם שאת/ה אוהב/ת (אלא אם כן זה חסוי): השם של הבנאדם שאת/ה הכי שונא/ת: למה לשנוא שאפשר לחבק? השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: גל השם של קרוב משפחה אהוב: אני די שונאת אותם האמת XD. נגיד שסבתא
השם של חבר-אינטרנט אחד: אליס :) השם של המורה השנוא/ה עליך: המנהלת איי גאס (חבל שאין פה אייקון של צלב קרס) השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): זיפ ופרדי
מי החבר/ה שלך.. ~נמחק מסיבות מובנות~ איזה... שמפו ומרכך את/ה משתמש/ת: שמפו מה שאמא מביאה. אבל מרכך של נקה 7 לשיער יבש והוא מדהים *~* קרם לשיער את/ה משתמש/ת: לא משתמשת דאודורנט את/ה משתמש/ת: הדפיל פרוטקט המוזר הזה. בושם את/ה משתמש/ת: היה את זה כבר מסטיק שאת/ה בד"כ לועס/ת: מסטיקי מנטה מזדמנים. קפה שאת/ה שותה: שחור כלשהו ואיזה תה: חליטה מהלימונית - לואיזה שגדלים בחצר של אבא שלי P: משחק מחשב שאת/ה בד"כ משחק/ת בו: סימס. וworms ! מחשב יש לך: אחד נייח פייל ונוטבוק אחד של סאמסונג שהוא דווקא קוקי אבל לא מפריע לי לחשוק במקינטוש :( מצלמה יש לך: אין פלאפון יש לך: הלוקיטי C90 שקניתי באיביי. חפשו אותו בגוגל אימג'ס הוא קוקי! סתם משהו שיש לך ואת/ה רוצה להשוויץ: פפפטט... חזיות במידה 70D? כרגע. עם מי את/ה מדבר/ת בתוכנות המסרים? אף אחד עם מי את/ה מדבר/ת בטלפון? אף אחד מה את/ה שומע/ת מזגן איזה חלונות פתוחים לך במחשב? הפיירפוקס מה את/ה עושה בהמשך היום? חדר כושר, שיעורי בית, שיעור נגינה. לקבוע עם חבר טוב לשעבר לת"א ולהבריז לו במתכוון
מה עשית לפני שענית על השאלון? ישנתי אי פעם... נהגת: בטרקטורון נחשב? LOL התנשקת: יאפ עשית אהבה: נואפ טסת לחו"ל יאפ ביזבזת את כל הכסף שלך: יאפ T_________________________________T עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא. אם הייתי טובעת הייתי מתה, דביל
נשארת ער לילה שלם: יאם עבדת במשהו והרווחת כסף: יאפ או/או. יס או הוט? איידאון מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף
שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? טוב זה כבר מתחיל להיות דבילי אפילו בשבילי המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אמסטרדם! כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? טבעונות
פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? טופו. אמריקה או אנגליה? אנגליה
ישראל או מקום אחר?כבר היה את זה T______T. אמסטרדםםםםםם. למרות שגם לונדון יכול להיות נחמד.. רוק או פופ? תלוי איזה פוסטרים/תמונות או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3? פטיפון לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? בפטיפון סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? לא שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? כלמיני יש לך חבר/ה? לא מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי? זמן פנוי? XDDDDD יש לך חשבון פלאפון גבוה לא למה? כי אין לי עם מי לדבר מה את/ה מעדיפ/ה, שיחות או SMSים? סמסים את/ה עושה גבות? יאפ את/ה מוריד/ה שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? יאפ את/ה מרגיש/ה יפה? יאפ למה? כי השיער שלי מושלם את/ה ביישן או פתוח/ה? רמת הביישנות עולה ביחס הפוך לרמת האלכוהול בדם. רוב הזמן היא די נמוכה. מה הצבע האהוב עליך? היה את זה כוסרעבקקקקק מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? שאני אהיה קצת יותר מעשית.. איי גאס מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? כפות רגליים אחרות
את/ה מאושר? מי כן? היית פעם מאוהב? לא מה את/ה חושב/ת על להתגייס/לא להתגייס? שכל אחד יעשה מה שבראש שלו מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? שאם היו הורגים אותם במקום סתם להעביר אותם מקום היה הרבה יותר שקט עכשיו. ימני/שמאלי/כותב/ת בשתי הידיים: שמאלית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: צמחונית. טבעונית לפרקים. למה? כי תעשיית הבשר היא התעשייה הכי יומרנית שקיימת על הפלנטה. בני אדם מסתובבים על הכדור כאילו הם האמא והאבא של היקום והורסים את כל מה שנתנה לנו מאמא טבע. נוט קול מאן
ספר/י על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מי זוכר? יש פירסינג? לא. אבל יהיו קעקועים לא. אבל יהיו אובססיות? בלילה חלונות וארונות ומגירות פתוחים מכניסים אותי לחרדות. התמכרויות? צפורניים? איזה שפות את/ה דובר? כבר היה
ציטוט מועדף/ מוטו: "אם יש פה משהו יותר חשוב מהאגו שלי אני רוצה אותו מת האם את/ה חי את הרגע? יש לך סודות? את/ה שונא את עצמך? האם את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה את/ה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? את/ה יודע לשיר? האם את/ה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית/לא עשית? את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב/ת? את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ת טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי

../images/Emo97.gifומי אמר שאני רוצה להכיר? ../images/Emo3.gif

אני פשוט ממש אוהבת לענות על הדברים האלה

עונה:))

שם: אנה כינוי: פיץ, פית, אנקו האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?סבתא רבה מין: נקבהה תאריך לידה: 23.10.86 גיל: 23..עוד מעט 24 סטטוס: בקשר 3 שנים תחום עיסוק: סטודנטית שפות: עברית, רוסית, אנגלית, ספרדית מזל: מאזניים תמונה: (לא חייב, אך רצוי) יש בפרופיל פה תחביבים: סרטים, מחשב, ספורט, קריאה שיר אהוב: לא עולה בראש סרט אהוב: יש הרבה תוכנית טלוויזיה אהובה: אנטומיה של גריי, האוס זמר אהוב: דויד גואטה זמרת אהובה: שאקירה? יום אהוב בשבוע: שבת :p חיה אהובה: חתול מאכל אהוב: פיצה, שניצל, פירה, צ'יפסס, פלאפל ,המבוגר...... צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: כתום? דיסק אהוב: בריטני ספירס תאריך אהוב: 23.10 :p יש\אין חבר/חברה/בעל/אשה:חבר מצבך החברתי: חברותית:) ילדים: איןן הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: חבר שלי תכונה טובה שלי: אסרטיביות תכונה רעה שלי: עקשנות יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?חבר שלי באיזה בושם את/ה משתמש/ת?דונה קארן את/ה אוהב/ת לענוד תכשיטים?פירסינג:) אייקון אהוב: :p אייקון שנוא: :/ עישון: נרגילה לפעמים משקה אלכוהולי: וודקה רדבול? בזבזנ/ית או חסכנ/ית: חסכנית עד שזה מגיע לבגדים... הכי מצחיק: מי? הכי כיף לדבר איתו:חבר שלי אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בית וטסה לאיזה מקום שעוד לא הייתי בו:) פורום אהוב: האוס:) יש לך חברים בפורומים? כן סרט אהוב: מגודלים תוכנית אהובה:האוסס מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני שנייה שמעת מוזיקה: לפני איזה 6 שעות נפגשת עם חברים/חברות: לפני שעתיים הלכת לחבר/ה:אתמול הסרט האחרון שראית: מגודלים הריח האחרון שהרחת: אתם באמת לא רוצים לדעת..אני במשמרת בבית חולים כרגע.... הרעש האחרון ששמעת: לפני שנייה הטעם האחרון שהרגשת: וניל מקולקל הספר האחרון שקראת: הסוד המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שבא לי לאכול בורגוס רינגסס הבנאדם האחרון שחשבת עליו:חבר שלי השם של החבר/ה הכי טוב/ה: דור השם של הבנאדם שאת/ה אוהב/ת (אלא אם כן זה חסוי):דור השם של הבנאדם שאת/ה הכי שונא/ת:לא שונאת אף אחד האמת השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מממ השם של קרוב משפחה אהוב: מירב השם של חבר-אינטרנט אחד: לירן השם של המורה השנוא/ה עליך:דודו השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: חייב? השם של חיית המחמד שלך (אם יש): פיצה מי החבר/ה שלך.. שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? מממ הכי מעט זמן?מממ הכי מצחיק? הכי קרוב? דור הכי מוזר? הכי חכם? שאת/ה הכי מתגעגע/ת להיות קרוב אליו? דור הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? אם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה און-ליין? עם החבר, חברות עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? החבר על מי את/ה סומך הכי הרבה?חבר שלי מי מקשיב לבעיות שלך?חבר שלי עם מי את/ה רב/ה הכי הרבה? איזה... שמפו ומרכך את/ה משתמש/ת : מה שיש קרם לשיער את/ה משתמש/ת: אין דאודורנט את/ה משתמש/ת: גרנייר בושם את/ה משתמש/ת: עניתי כבר מסטיק שאת/ה בד"כ לועס/ת: אורביט? קפה שאת/ה שותה: עלית בקצב קולומביאני וברזילאי בלבדד ואיזה תה: לא אוהבת תה משחק מחשב שאת/ה בד"כ משחק/ת בו: החווה בפייסבוק? חחח מחשב יש לך: יש לי 3 האמת מצלמה יש לך: כן 2 של קנון פלאפון יש לך: אייפון:) סתם משהו שיש לך ואת/ה רוצה להשוויץ: מחשב חדש מושלם 11.6 של acer כרגע. עם מי את/ה מדבר/ת בתוכנות המסרים?אפחד עם מי את/ה מדבר/ת בטלפון?אפחד מה את/ה שומע/ת איזה חלונות פתוחים לך במחשב?רק זה מה את/ה עושה בהמשך היום? במחשב, לומדת.. מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי עם אנשים אי פעם... נהגת:כן התנשקת:כן עשית אהבה:כן טסת לחו"ל: בטח:) ביזבזת את כל הכסף שלך:אממ לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:אני לא מזיעה.. נשארת ער לילה שלם: אוהו כמעט כל לילה:) נתחיל בהלילה עבדת במשהו והרווחת כסף: כן עכשיוו או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץץ שחור או לבן?לבן מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות בשר או חלב: בשרר פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר? ישראל ומקום אחר רוק או פופ?פופ פוסטרים/תמונות או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3? אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד?קציץ שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?פיץ יש לך חבר/ה?כן מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?מחשב? יש לך חשבון פלאפון גבוה: סביר למה?כי יש לי חבילה שמנה של שיחות מה את/ה מעדיפ/ה, שיחות או SMSים? שיחות את/ה עושה גבות?לא את/ה מוריד/ה שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?WTF את/ה מרגיש/ה יפה?יש מצב למה? נראית סבבה? את/ה ביישן או פתוח/ה?פתוחה מה הצבע האהוב עליך?עניתי כבר מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות יותר עדינה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? כלום? את/ה מאושר? יש מצב היית פעם מאוהב?כן, עכשיו מה את/ה חושב/ת על להתגייס/לא להתגייס?משוחררת ממג"ב מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? חפירה ימני/שמאלי/כותב/ת בשתי הידיים:שמאלי אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אוכלתכל למה?ככה ספר/י על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: חבר שלי, כשטסנו לארה"ב יש פירסינג? בטבור.. היה בגבה , באף ובלשון קעקועים: אין בינתיים אובססיות?יש לגבי דרום אמריקה התמכרויות?כן, לאוכל איזה שפות את/ה דובר?עניתי ציטוט מועדף/ מוטו: כלב הוא חברו הטוב ביותר של האדם האם את/ה חי את הרגע?משתדלת יש לך סודות?כן את/ה שונא את עצמך?לפעמים האם את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים?כן, קצת מבולגנת איזו מחמאה את/ה מקבל מרוב האנשים?לא משוויצים במחמאות אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?לול תרנגולות? מה הפחד הגדול ביותר שלך? שיקרה לי או לאוהבי משהו את/ה יודע לשיר?לא האם את/ה מתבודד?לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?חבר שלי, לימודים, טיולים מה החולשה הכי גדולה שלך?נעלבת מאנשים מה החוזק הכי גדול שלך?חבר שלי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?לא יודעת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק מבחינה ריגשית?כן יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית/לא עשית?כן את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו?בסדר מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?להמשיך הלאה מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך?הכל? ומה הכי פחות אוהב/ת?כלום? את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ת טוב?יש מצב יש לך ביטחון עצמי?כן לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי דומה? לא יודעת..

einatgross1

New member
איזה יופי שגיליתי את הפורום!

ממתי הוא נהיה? שם:עינת גרוס כינוי:מראות אסטרטגיה מין:נקבה גיל:קצת יותר מ-18... סטטוס:נ+3 תחום עיסוק:הכשרת מאמנים, סדנאות ניהול זמן, מעגלי אימון, אימון עיסקי תוכנית טלוויזיה אהובה:האוס בהקפדה יתרה-כל בני המשפחה בפגישה עם הרופא פעם בשבוע בקביעות! יום אהוב בשבוע:רביעי ב-22.05 כמובן! חיה אהובה:כלב, חמוס ודגים יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של ילדי אייקון אהוב:לוגו החברה שלי השם של חיית המחמד שלך (אם יש):דולי, ריצ'ארד וחומוס ציטוט מועדף/ מוטו: עוצמה מתוך עצמך תודה!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo77.gif

קצת יותר מ-18
ואני חושבת שהפורום הוא די ותיק...

למעלה