שאלון היכרות קצר

משה רון

New member
שאלון היכרות קצר

עכשיו כשיש הרבה חברים בפורום יהיה נחמד לפתוח שרשור היכרות כדי לדעת יותר אחד על השני.
אנא שרשרו כתגובה כדי שההודעות לא יתפזרו בפורום.
מיקום גאוגרפי
מצב משפחתי ושלב בחיים
תחביב אם יש או משהו שתמיד הייתם רוצים לעשות ו"עדיין" לא מצאתם זמן
הנוף שרואים מהחלון שלכם בחדר השינה?
על מה הייתם מבזבזים 200 ש"ח שמצאתם ברחוב?
ואם בא לכם, שתפו קצת איך הגעתם לפורום? למה? מה מחפשים פה?
האם מפגש חברים מעניין אתכם?
מידע נוסף שבא לכם לשתף
באדיבות גולשת בשם inspirion

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
משתתף

אז ככה

אני בן 42 ,גבר, מהגליל העליון .
רווק
הייתי רוצה לצלם (קורס צילום היה מעולה קודם ) ולצלם ..
נוף אומר מהסלון רכס רמים בהרי נפתלי .
200 ש"ח לפי המוזה של אותו יום...משהו למחשב ..בגד ..בגדול משהו שנשאר .
לפורום הגעתי ת'כלס משעמום..מה אני מחפש את תחושת ביחד ההרגשה שאני לא לבד יש שם מי שכמוני...מי שמושיט יד ומקבל יד..ומי יודע מה ילד יום...

מפגש חברים יכול להיות מעניין ,המינוס שלי המרחק אני מניח שהרוב במרכז ..גם רחוק לי גם יקר לי מידי .

חשבתי לי היום למה אני בעצם לא מזיז את עצמי לאיזה כולל או משהו לעשות עיתים לתורה..אני רואה הרצאות התחלתי לברך רכשתי טלית כבר ...תפילין עוד לא (יקר יקר יקר...) ..
אולי כי אני מתבייש שאני צריך ללמוד כמו ינוקא...אולי כי זה בכלל "המשהו" הזה שאוהב למשוך אותי למטה לעצלות...אולי אני חושש מלשנות הרגלים..אולי זה כי אין סביבי מי שיידחף אותי..
אולי הכל יחד...נו אני מקווה שאחרי הסופה שבחוץ והשמש שתבוא אחרי אקום לעשות את המעשה .
ערב נעים לכולם:)

coffe to go1

New member
בכיף

בת 34 , נקבה, גרה בחיפה.
גרושה +2 קטנטנים
קורס רוקחות טבעית, וללמוד רישום- תמיד עניין אותי הבעות פנים של אנשים ולתפוס את הרגע זה נראה לי מדהים...
לצערי רואים את בית השכן

אם הייתי מוצאת 200 ש"ח הייתי רוצה לבזבז את זה על עיסוי ארומטי אבל כפי שאני מכירה את עצמי הייתי מבזבזת את זה בסופר לקניה הביתה ולצערי הייתי מרגישה רע אחר כך כי הייתי חושבת על הבן אדם שאיבד את זה והייתי חושבת על קארמה
אל תצחקו

הגעתי לפורום מתחושה של בדידות מרצון להישמע ולשמוע ולהכיר אנשים ובעיקר לדעת שאני לא לבד..
יהיה מאד נחמד מפגש חברים אבל שיהיה באיזור...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מציאת כסף

גם לפי ההלכה מצאת כסף כפי שהוא ..ללא ארנק או משהו שהכיל אותו עם סימנים מזהים...שלך הוא ואין מה להצטער להתחרט....שכן שכרו והפסדו של אדם נקבע מראש השנה ..

מצאת זה נגזר לך איבדת נגזר...החשבונות של בורא עולם כולם לטובת האדם ...

עכשיו תייחלי למצוא גם אלפייה...בשקט אני מקווה ..רק אל תשכחי לתת מעשר :)

אהבתי את העיניין של הרישום
...

coffe to go1

New member
אני תמיד נותנת מעשר

לאחרונה אני מאבדת את אמונתי קצת ותמיד האמנתי

טוב

למרות שכתבתי שאני בן 40,ה75 בשם שלי אומר שאני 38.למרות שמבחינתי אין הבדל.38.39.40 אותו דבר מבחינתי.
גר במרכז.
מצב משפחתי בחיים-ידוע לכולם.
תחביב -מוטוריקה בעיקר.
הנוף מחדר השינה שלי בקרוב יתחלף.

200 ש"ח?ארוחה טובה.
איך הגעתי?אני ותפוז אנשים חברים שנים רבות.אני"כיכבתי" בעבר במספר פורומים והיה אחד בו הייתי מאד מוכר באחד הפורומים תחת שם אחר שגם בלט לעין וגם יודעים שם איך אני נראה.
הסיפור שלי על הגירושין הוא מאד אישי וחשפתי פה הרבה רגשות.אי אפשר לדעת מי קורא מה ובאיזה פורום, ושלא פתאום מישהו שמכיר אותי בשם האחר
יכנס לי לציציות לאחר שיקרא את מה שכתבתי פה.זו הסיבה שלא חשפתי מיקום במרכז שגם הוא ישתנה בקרוב.
מפגש חברים יכול להיות נחמד למרות שמאד חשפתי את עצמי בו בכמה דברים כמו משבר הגירושין שלי לפירטי פרטים שזה טיפה מביך אותי בתור גבר.

coffe to go1

New member
אין לך מה להיות מובך

אתה עובר משבר ומן הסתם יש לך רגשות. אף אחד לא שופט אותך..

אני

בת 43 נשואה + 2
נקבה כמובן גרה במרכז הארץ.
תחביב שלי הוא ריקודים מכל הסוגים, מתה על זה
לו הייתי מוצאת 200 ש"ח, הייתי קונה לעצמי משהו אישי קטן
או לילדים.
הגעתי לכאן ממש סתם תוך כדיי שיטוט בפרדס
ומקווה למצוא חברה או 2 קרובות לבילויי או שיחות נפש
אני נשואה אבל, דיי בודדה
מפגש דיי מעניין אבל מעדיפה להכיר קודם היכרות וירטואלי קרובה

iba90

New member
נעים להכיר את האנשים על הקיר

בן 33 עוד מעט 34, ה]עם האחרונה שבדקתי אני זכר

מיקום גיאוגרפי: שעה בפקקים מתל אביב
מצב משפחתי: רווק
שלב בחיים: עברתי המון ואני עדיין מרגיש שעוד לא התחלתי אותם.
הנוף שרואים מהחלון: בנק לאומי 2 עצי אורן ואנטנה.
הייתי מבזבז 200 ש"ח על...הייתי שומר לעצמי ומשלם על דברים שאני צריך אבל גם הייתי חושב על אותו בן אדם מסכן שבטח אומר לעצמו "איזה בעסה איבדתי 200 ש"ח.
איך הגעתי לפורום: ממש במקרה...היה לי משעמם ורציתי לעבור על כל הפורומים לראות אולי יש משהו מעניין לקרוא...נעצרתי בב' וישר הבנתי שאני יכול לחלוק דברים עם עוד אנשים שיבינו.
מפגש חברים: בסופו של דבר לא זאת המטרה? אנחנו צריכים לצאת מהעולם הוירטואלי ולפגוש אנשים.
מידע נוסף: אני בן 33 ואין לי דירה ואין לי לאן להביא בחורה...חייבים כולם להשתתף במאבק אחרת אני אשאר רווק :)

עונה

גיל = 42 אבל מרגיש ונראה הרבה יותר צעיר
זכר/נקבה = זכר
מיקום גאוגרפי = איזור המרכז
מצב משפחתי ושלב בחיים = רווק
תחביב אם יש או משהו שתמיד הייתם רוצים לעשות ו"עדיין" לא מצאתם זמן = אני רוצה להמשיך לטייל בעולם
הנוף שרואים מהחלון שלכם בחדר השינה? = רחוב רגיל ביותר
על מה הייתם מבזבזים 200 ש"ח שמצאתם ברחוב? = על בגד חדש
ואם בא לכם, שתפו קצת איך הגעתם לפורום? למה? מה מחפשים פה? = אני די בודד ומחפש חברים וגם זוגיות
האם מפגש חברים מעניין אתכם? = בהחלט כן
מידע נוסף שבא לכם לשתף = אני דתל"ש

למעלה