שאלון היכרות קצת יותר מורחב

שאלון היכרות קצת יותר מורחב ../images/Emo103.gif

קופה אחת שאני אוהבת ביקשה ממני להעלות את השאלון הזה וקצת קשה לי לסרב לה אז... יאללה, ספרו לנו מי אתם
שם: קנו לך פעם רובה מים? מחשבה שעוברת בראש: מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איך אתה הכי אוהב לבלות? עם מי אתה הכי אוהב לבלות? באיזו תדירות אתה אוכל שניצל? מה היה פרק הזמן הכי ארוך שבו הוחזקת במסנג'ר באמצעות מניפולציות רגשיות? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? איזה חג אהוב עליך? חיית מחמד: מקומות בילוי מועדפים: מה השם הראשון שעולה לך בראש? לבוש: גלידה: האם שברת למישהו את הלב? איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? מי החבר הכי טוב שלך? מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? את מי בא לך לחבק עכשיו? מה הכי מרגיע אותך? מה מצחיק אותך? על מה אתה הכי אוהב לדבר? איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? אתה בריב עם מישהו כרגע? למי אתה מתגעגע עכשיו? עם מי אתה הכי אוהב לדבר? מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מה הדבר הכי מסוכן שעשית? איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: שלושה שירים יפים: שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: שלוש משאלות: שלושה פתגמים: למי אתה רוצה למסור ד"ש? וכמובן- תודה שנשארתם איתנו עד כאן, שיהיה לכם חודש מעולה וחג שמח

EinavBIUS

New member
there we go

שם: עינב קנו לך פעם רובה מים? קנו לאח שלי והשתלטתי לו עליו. מחשבה שעוברת בראש: אני צמאה. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? נסעתי עד ראשון ב-2 אוטובוסים עם כוס קפה ביד (טוב, מעולם לא התיימרתי להיות בנאדם מטורף) מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש כ"כ הרבה שאני לא יכולה לבחור אחד בלבד. מה הצבע האהוב עלייך? כל גווני הכחול למיניהם איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? לא משהו. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ממ... הגיטרה שלי איך אתה הכי אוהב לבלות? זה לא משנה מה עושים, אלא עם מי עושים את זה. אבל אני יכולה לבהות בים שעות. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? אה הא. יש 4-5 אנשים כאלה. באיזו תדירות אתה אוכל שניצל? פעם בשבוע בד"כ. מה היה פרק הזמן הכי ארוך שבו הוחזקת במסנג'ר באמצעות מניפולציות רגשיות? חחחחחחח אולי ענבר תזכור. למרות שזכורים לי לילות שבהם החזקתי מישהי במניפולציות רגשיות. בסוף הגענו למסקנה שאנחנו צריכות להיפרד עוד בתחילת השיחה כדי לסיים בזמן :) מה הסרט האחרון שראית? אני באמת לא זוכרת, השעות האלה לא עושות לי טוב. אהבת? כן. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ענבר. ואם smsים נחשב, אז עם חברה שלי שטסה לצרפת. על מה דיברת איתו? על זה שאני אעשה "את השאלון הזה כבררררר" (ציטוט מדוייק?) מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אוף, איזה שאלות מעצבנות. רואים מי המציאה אותן. על מי אתה יודע הכי הרבה? אני לא חושבת שיש מישהו שאני יודעת עליו כ"כ הרבה האמת. אני בנאדם מאוד מוגבל ונכה רגשית, אתם מבינים. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אף אחד. למה? כי כמה שחיי לא מזהירים כרגע, זה בסה"כ להחליף בעיות מסויימות בבעיות אחרות, אז מה עשינו פה? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו לי הרבה רגעים מאושרים. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אני ממש שונאת את השאלות האלה. ענבר את תחטפי ממני! באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "ענבר את תחטפי ממני"? סתם. אולי "בכל אופן" בכל הוואריאציות (ככה רושמים?) שלו. מה עושה לך טוב? לנהל שיחה עם אנשים שאני אוהבת. מה מעצבן אותך? ענבר. סתם. אממ... לא יודעת, אנשים טיפשים וגזענים. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון כמובן. מה הפריט הכי יקר שיש לך? משהו שנתנו לי. מה היית לוקח לאי בודד? ספרים ומוסיקה. המלצה לסרט: "לגעת ביהלום". אבל הוא קצת מדכא. גם "חלף עם הרוח". זה מדכא גם. תוכנית טלוויזיה? כרגע אני שקועה ב"בנות גילמור" ו"האוס". מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? מישהי אמרה לי פעם שהיא לא זוכרת איך חייה נראו לפני שהכירה אותי. זה דבר יפה להגיד... איך את/ה מתגבר על באסה? הא, אני לא. הזמן מרפא הכל. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב, לוס אנג'לס! איזה חג אהוב עליך? חנוכה. חיית מחמד: כלבלב. מקומות בילוי מועדפים: החדר שלי חח מה השם הראשון שעולה לך בראש? לא משנה. לבוש: פיג'מה. גלידה: שוקולד וניל. סטנדרטי. האם שברת למישהו את הלב? לא יודעת. יכול להיות. איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? התייעצתי פה עם ענבר והחלטנו לתאר אותי כ"משועממת". איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? אמא שלי... היא עובדת קשה ואף פעם לא מתלוננת. ועדיין מוצאת זמן להיות יפה ולהקשיב לכל הבעיות שלנו :) מי החבר הכי טוב שלך? אין לי חבר הכי טוב. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? הם מעניינים. את מי בא לך לחבק עכשיו? *מתחמקת באלגנטיות* מה הכי מרגיע אותך? הקול של רונה. מה מצחיק אותך? כמה אנשים בחיי. על מה אתה הכי אוהב לדבר? פילוסופיה חח איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף. כי קר ולובשים בגדים ארוכים וחמימים והכי כיף לטייל במזג אוויר סגרירי. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? חברה. מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? חוסר הסבלנות. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? שכולם חושבים שכל דבר זה עניינם חח מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? הבית שלי, נראה לי. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? כן. לא שזה מונע מזה לקרות... מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? נפלתי לפני הרבה אנשים. אתה בריב עם מישהו כרגע? לא שידוע לי. למי אתה מתגעגע עכשיו? לא עונה על השאלה הזאת. עם מי אתה הכי אוהב לדבר? כל אחד עם שכל ואינטליגנציה. אבל כרגע עם ענבר :) מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? שנון, נחמד, מצחיק. אבל גם יודע להיות רציני שצריך ושאפשר לנהל איתו גם שיחות עמוקות. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? בימים אלו בודקת אם העין שלי עדיין אדומה חחח מה הדבר הכי מסוכן שעשית? יצאתי לטפס על הר ושכחתי לקחת את המשאף שלי (בצעירותי היו לי התקפי אסטמה). איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? לא עשינו את זה כבר? האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? ברור. מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? כשהייתי קטנה, דודה שלי קנתה לי מהמשכורת הראשונה שקיבלה תחפושת של עליסה בארץ הפלאות. שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: מיטה, ספרייה וארון. שלושה שירים יפים: כרגע- "five years", "המעיין הזוהר" ו"ירח". שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: "בנות גילמור", "האוס" ו"ורוניקה מארס". שלוש משאלות: 1. לדעת לנגן כמו שצריך בגיטרה. 2. לראות הופעה של רונה בקרוב. 3. להיות שמחה בחלקי. שלושה פתגמים: 1. "הידיד האמיתי היחיד שאפשר להשיג בכסף הוא כלב ." 2. "ללב יש שכל משלו שהשכל אינו מסוגל להבינו ." 3. "האהבה גורמת לזמן לעבור... והזמן, גורם לאהבה לעבור..." למי אתה רוצה למסור ד"ש? להוריי, שהביאוני עד הלום

עונה תחת לחץ כבד ../images/Emo25.gif

שם: יער(ית) קנו לך פעם רובה מים? לא שזכור לי, אבל מחשבה שעוברת בראש: "אם יש לך את הכל, אפשר רק לאבד" [סתם משהו שנתקלתי בו ונתקע לי בראש] מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני לא עושה דברים מטורפים בדרך כלל, סוג של חננה
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? חזרתי על טעות בידיעה שזה יוביל לאסון. מה הצבע האהוב עלייך? לבן, כתום, סגול. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? רכבת הרים
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? פתק מצ'וקמק וחיבוק. איך אתה הכי אוהב לבלות? בטיולים או בבית לא משנה העיקר שזה יהיה עם אנשים שאני אוהבת. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברות שלי ואחיינים שלי
באיזו תדירות אתה אוכל שניצל? אחת לכמה חודשים, וטבעול כמובן. מה היה פרק הזמן הכי ארוך שבו הוחזקת במסנג'ר באמצעות מניפולציות רגשיות? יותר מחמש שעות זה בטוח [אבל נהניתי מכל רגע, שקט אל תספרו
] מה הסרט האחרון שראית? גאווה ודעה קדומה- נטלי פורטמן מדהימה כל כך
אהבת? מאוד. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? קופה אחת על מה דיברת איתו? על כל מיני דברים. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אורי, וגם אתי. על מי אתה יודע הכי הרבה? על רוב החברות שלי. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אנג'לינה ג'ולי כמובן למה? כי מעבר לעובדה שהיא יפה יש לה גם את הבעל הכי שווה ביקום והיא גם מטיילת בעולם ועושה מעשים טובים, מה עוד צריך?! מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הרגע שבו אחיינית שלי נולדה. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? את אחיין שלי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לאחרונה זה "את סתומי" וגם "תפסיקי לשגע אותיי" וגם "אני רעבה". מה עושה לך טוב? אנשים שמבינים אותי מה מעצבן אותך? שמנדנדים לי במסנג'ררררר מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף וסלולארי. מה הפריט הכי יקר שיש לך? המכונית החבוטה שלי. מה היית לוקח לאי בודד? אף פעם לא הבנתי את השאלה הזו, כאילו לפני ששולחים אותי לשם נותנים לי את האפשרות לארוז תיק?! המלצה לסרט: משחקים מהלב תוכנית טלוויזיה? האנטומיה של גריי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? חברים, גלידת שוקולד, מוסיקה וים. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו יורק ולונדון כרגע. איזה חג אהוב עליך? חנוכה, כי יש בו הכי פחות בלאגןןןן חיית מחמד: אני מגדלת איזה קופה אחת. מקומות בילוי מועדפים: בבית, בקולנוע או באיזה בית קפה שקט. מה השם הראשון שעולה לך בראש? נועה לבוש: ג'ינס וחולצה גלידה: שוקולד רצוי של B&G האם שברת למישהו את הלב? לצערי איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? רגילה. איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? אנשים רבים מסיבות רבות. מי החבר הכי טוב שלך? אורי מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שהם כאן כמעט כל הזמן את מי בא לך לחבק עכשיו? את אורי מה הכי מרגיע אותך? שמלטפים לי את השיער בשקט מה מצחיק אותך? אנשים סתומים על מה אתה הכי אוהב לדבר? על מה שמעניין באותו הרגע איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? אחי מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? לא רוצה להכליל מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? כנ"ל מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? הבית שלי האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא אבל זה גם לא משהו שאני נהנית ממנו.. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא זכור לי אתה בריב עם מישהו כרגע? תודה לאל לא. למי אתה מתגעגע עכשיו? לאף אחד ספציפי עם מי אתה הכי אוהב לדבר? חברות שלי ובמיוחד קופה אחת, כשהיא לא מנסה לשגע אותי.. מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מנומס, שמח, חכם. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? בודקת הודעות בפלאפון. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? היינו כאן
איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? גם כאן כבר היינו
האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כמובן, טבעת אחת במיוחד. מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? אינדיאנית. שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: מדפי הספרים שלי, שולחן הכתיבה ופינת הישיבה. שלושה שירים יפים: עברי לידר- הכוס הכחולה, Dire Straits- Romeo and Juliet, Gavin DeGraw- I Dont Wanna Be שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: האנטומיה של גריי, סמולוויל, חברים. שלוש משאלות: להיות שמחה, להיות בריאה, לסדר את הדברים בראש שלי. שלושה פתגמים: "יותר טוב כלום מכמעט","You don't know what you've got till it's gone", "תחשוב טוב- יהיה טוב". למי אתה רוצה למסור ד"ש? להוריי שהובילוני עד היום..

punky brewster

New member
../images/Emo121.gif

שם: ענבר קנו לך פעם רובה מים? קנו לי את הרובה הכי חדש שהיה, אפילו יכלתי להטעין אותו אבל כשעברתי דירה הוא אבש (כל היודע על מקום הימצאו מוזמן לפנות במסרים) מחשבה שעוברת בראש: מתי יגיע היום שמישהו יסביר לשכן שלי שלא משנה כמה פעמים הוא ישים את "ים של דמעות" בקריוקי הוא לעולם לא ידע לשיר. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? עשיתי כ"כ הרבה, מי שמכיר אותי יודע מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? עזבתי אדם שכ"כ אהבתי (יש לזה סוף טוב) מה הצבע האהוב עלייך? לבן איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? המציאות עולה על כל דימיון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? את החיים של האדם הכי אהוב עלי איך אתה הכי אוהב לבלות? ביותר מדי מקומות. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? אנשים שאני אוהבת או שמשאירים לי המון חומר למחשבה בלכתם, שילוב של שניהם יהיה מושלם באיזו תדירות אתה אוכל שניצל? אני תלויה בחסדיו של אחי מה היה פרק הזמן הכי ארוך שבו הוחזקת במסנג'ר באמצעות מניפולציות רגשיות? אני לא המוחזק אני המחזיק ע"ע 2 הבנות למעלה :) מה הסרט האחרון שראית? רטטוי אהבת? זה יחסי, לא קראתי עיתון תוך כדי שזה שינוי מרענן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחי על מה דיברת איתו? על המשפחה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? נאטי על מי אתה יודע הכי הרבה? נאטי עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? האפיפיור, נראה לי ממש נחמד לכנס את כולם כיכר פטרוס בותיקן ולרקוד ביחד את ריקוד הציפורים למה? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש לי כ"כ הרבה, כרגע זכור לי מכות בחר"פ של צריפין את מי אתה רוצה לידך עכשיו? נאטי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "נויייי חיפשו אותך" מה עושה לך טוב? לעצבן, לשחק עם ילדים, לבלות עם חברים, לצלם וכו וכו מה מעצבן אותך? כשמדברים על נושא מסוים בחוסר כבוד, ראו הוזהרתם. מה תמיד צריך להיות בכיס? טלפון של תחנת מוניות וכסף מה הפריט הכי יקר שיש לך? טבעת מה היית לוקח לאי בודד? את ממציא השאלה הזאת ומשאירה אותו שם המלצה לסרט: הנסיכה הקסומה תוכנית טלוויזיה? לונדון וקירשנבאום מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אם אני אכתוב את זה אני אהיה ריגשי ולא בא לי, נסכם בדברים שיקרעו לב ממוצע מרוב אושר איך את/ה מתגבר על באסה? מה שתמיד מרפא אותי זה לשמוע קול של אדם מסוים או לשחק עם ילדים איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל מקום איזה חג אהוב עליך? פסח (אהבה ושנאה ביחד) חיית מחמד: אחים שלי מקומות בילוי מועדפים: בחדר מסוים בראשל"צ מה השם הראשון שעולה לך בראש? נטלי לבוש: חולצה לבנה גלידה: יש בנמל ת"א סניף של ד"ר לק ויש שם טרפל שזה 3 סוגי שוקולד זה מדהים האם שברת למישהו את הלב? אני אשמור על זכות השתיקה איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? משועשעת איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? סבתא שלי, האדם הכי חזק, חכם, מוסרי וטוב שיש לי הכבוד להכיר ולאהוב. מי החבר הכי טוב שלך? נאטי\סיון מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? כל אחד מהם כ"כ שונה ממני ומהשני ועדיין כולם מסתדרים את מי בא לך לחבק עכשיו? נאטי מה הכי מרגיע אותך? אדם מסוים... מה מצחיק אותך? כל דבר יכול להצחיק אותי, יש לי הומור זול. על מה אתה הכי אוהב לדבר? על אחרים. איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? קיץ!!!! ים, שמש, חופש, פסטיבלים, היום ארוך הלילה קצת. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? איתמר. מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? חטטנות מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? עזרה מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? ליד אדם מסוים האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? כלל לא אבל נורא קשה לגרום לי לבכות. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? אני לא יודעת מאיפה להתחיל מרו שיש המון. אתה בריב עם מישהו כרגע? אני תמיד בריב עם מישהו. למי אתה מתגעגע עכשיו? נאטי עם מי אתה הכי אוהב לדבר? נאטי מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? אנשים רגישים שמראים את זה, זה עושה לי את זה.. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? חוזרת לישון מה הדבר הכי מסוכן שעשית? חשפתי את ליבי ונשמתי בפני אדם מסוים, מבחינתי זה הדבר הכי מסוכן שעשיתי מימיי מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? התחפשתי להיפית וכתבתי בצד אחד MAKE LOVE NOT WAR ובצד השני הצביעו לליברמן, אותי זה נורא הצחיק וגרר תגובות מיוחדות. שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: בלאגן...שזה עירבוב של ספרים, קלטות, בגדים כו.. שלושה שירים יפים: רומיאו וגולייט- דייר סטרייטס הקאבר של רונה לביץ בויז ולייפהאוס-EVERYTHING שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: לונדון וקירשנבאום ומה שיש בביפ שלוש משאלות: שלווה,אהבה,בריאות (אין ל כח לפרט) שלושה פתגמים: " לו היית פיראט, אתה יודע מה באמת היה יכול לעצבן? תיבת-מטמון בלי ידיות. איך לעזאזל אתה אמור לסחוב דבר כזה?!" 'אשרי האיש אשר לא הלך בעצת רשעים ובדרך חטאים לא עמד ובמושב לצים לא ישב' "ככול שבוכים יש פחות פיפי" למי אתה רוצה למסור ד"ש? לגננת שלי שרה שאמרה לי שכל מה שצריך ללמוד בחיים לומדים בגן, להסתפק במה שיש לך, להתחלק עם אחרים ולהיות חבר טוב.

califia

New member
ביץ' בוייז? יהההה תגידי לי שזה גוד וייבריישנז

או גו ראונד

:) מדריך הטלפון של בזק והביט.

שם: אבישג קנו לך פעם רובה מים? אה הא מחשבה שעוברת בראש: מישהו בא היום להופעה בביט בחיפה? [ההתרמה ל"מקלט"...זה היום נכון?:)] מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?:S מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?:S מה הצבע האהוב עלייך? ירוק איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? נחמדה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מכל הימי הולדת בחיי?? טיסה לחו"ל איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות ישיבה כאלה נחמדות. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברים כמובן:) באיזו תדירות אתה אוכל שניצל?יותר מדי, זה פשוט כל כך טעיםP: מה היה פרק הזמן הכי ארוך שבו הוחזקת במסנג'ר באמצעות מניפולציות רגשיות?שעתיים בערך:( מה הסרט האחרון שראית?מעבר ליער בפסטיבל הסרטים אהבת? חח הוא מוזר מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא על מה דיברת איתו? "לילה טוב" XD מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? :S על מי אתה יודע הכי הרבה? אמא ? עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת... האמ מלכת אנגליה? למה? ככה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? :S את מי אתה רוצה לידך עכשיו? את סבא באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?למה את\אתה\זה\אני\ נכה?!?! מה עושה לך טוב?חיבוק, הו כמה טריוואלי:( מה מעצבן אותך?כשמנג'סים לי מה תמיד צריך להיות בכיס? בתיק לצורך העניין: מצלמה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? סנטימנטלית או כספית? מה היית לוקח לאי בודד?סמיכה המלצה לסרט: בנים אינם בוכים תוכנית טלוויזיה?האוס מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? :S איך את/ה מתגבר על באסה? נפגשת עם נטע [אומר לכם המון נכון?D:] איפה היית רוצה לבקר בעולם? באנגליה ואפריקה, אוף>_< בכלליות בכל מקום איזה חג אהוב עליך? חנוכה חיית מחמד: i don't like pets מקומות בילוי מועדפים: ... מה השם הראשון שעולה לך בראש? יונתן לבוש:שימלה גלידה: וניל ופיצפוצי שוקולד האם שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי. איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? נכה XDD איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? אמא ואחות ואח של סבתא רבא, וככה:) מי החבר הכי טוב שלך?נטע מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? את ההומור את מי בא לך לחבק עכשיו? את רועי הבן של הבת דודה מה הכי מרגיע אותך?לצעוק מה מצחיק אותך?פשלות על מה אתה הכי אוהב לדבר? :S איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף, כי לא מזיעים וכי אני נורא אוהבת את הבגדי חורף מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?ליאור מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?את הסטיגמות שהיא מדביקה לעצמה מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?ברחה לי המילה:( XD מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? :S אתה בריב עם מישהו כרגע? לא למי אתה מתגעגע עכשיו?לבני דודים עם מי אתה הכי אוהב לדבר? עם חברים מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? :S מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? הולכת לשירותים. מה הדבר הכי מסוכן שעשית?:S איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל?:S האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? לרעה מהיפיפיה הנרדמת שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: ארון, מיטה, שולחן. שלושה שירים יפים: roxanne-police, madman's wife-rona kenan, wiliam it was realy nothing-the smiths. שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: האוס שלוש משאלות: אושר, שלום ובריאות שלושה פתגמים: מזכיר לי את השיעורי בית שיש לי בלשון:S : כולי אוזן, אוזניים לכותל, אליה וקוץ בה. למי אתה רוצה למסור ד"ש? לרונה XD על חצי מהדברים לא עניתי אבל לא נורא >_< החצי השני מאוד טריוויאלי.

bזוהר

New member
ננסה

שם:זוהר קנו לך פעם רובה מים?לא שזכור מחשבה שעוברת בראש:מעניין מה יהיה בסוף הערב מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?בגרויות?נו,זה מטורף,וזה לא בשבילי,ועשיתי את זה(רק התחלתי) מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?בגרויות...? מה הצבע האהוב עלייך?לא יודעת, סגול או משהו איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?שנה שעברה? בסדר אני חושבת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?דובי ענק איך אתה הכי אוהב לבלות?אני אוהבת מסיבות עם מי אתה הכי אוהב לבלות?חברים באיזו תדירות אתה אוכל שניצל?מתי שאמא מחליטה לטגן מה היה פרק הזמן הכי ארוך שבו הוחזקת במסנג'ר באמצעות מניפולציות רגשיות?וואו!שעות נראה לי....
מה הסרט האחרון שראית?קלרה הקדושה בvod(הפעם השביעית בערך שאני רואה את הסרט) אהבת?כן,הכרתי אותו כבר,אני ממש אוהבת ת'סרט הזה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא שלי על מה דיברת איתו?כלום,היא אמרה לי בוקר טוב מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אחותי על מי אתה יודע הכי הרבה?כנ"ל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם רונה! למה?כי היא מסתובבת עם ליאור דיין! מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו?את ענבל באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"איזה קרוע/ה/ים/ות" מה עושה לך טוב?אנשים טובים מה מעצבן אותך?אנשים מעצבנים מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון מה הפריט הכי יקר שיש לך?יקר מבחינה נפשית כאילו? נראה לי שפלאפון חח מה היית לוקח לאי בודד?פלאפון? סתם, ספינה עם מישהו שישיט אותה כדי לחזור, וכמה אנשים המלצה לסרט:החברה שלי תוכנית טלוויזיה?שנות ב70,יש בויאודי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?שאני דומה לעכבר איך את/ה מתגבר על באסה?אוכל,טלוויזיה..בעצם זה דברים שאני עושה כל הזמן ולא רק בבאסה אז לא יודעת איפה היית רוצה לבקר בעולם?אפריקה(זנזיבר) איזה חג אהוב עליך?סוכות!ופסח..וכל החגים בעצם חיית מחמד:אין לי לצערי... הייתי רוצה כלב מקומות בילוי מועדפים:קניון גבעתיים פשוט כיאין משהו יותר טוב מה השם הראשון שעולה לך בראש?ענבל(נו מה אני אעשה:() לבוש:מועדף כאילו? ג'ינס וטישרט בד"כ,או טרנינג גלידה:שוקולד האם שברת למישהו את הלב? לא איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?בסדר איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? מי החבר הכי טוב שלך?אשרת מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?לא יודעת את מי בא לך לחבק עכשיו?טוב,אני לא אגיד ענבל הפעם... אפחד האמת לא ממש מתחשק לי לחבק כרגע מה הכי מרגיע אותך?מוזיקה מה מצחיק אותך?דברים מצחיקים נו זה שאלה מוזרה.. על מה אתה הכי אוהב לדבר?על השטחים. סתם..אני לא טובה בדיבורים איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?קיץ,כי אני לא סובלת קור מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?הבנאדם האחרון..איזה מישהו..בשם מתן מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?את תאונות הדרכים מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?חמים מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח?בבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?לא יודעת אם היא הכי גדולה,אבל לפני איזה שבועיים הצגתי סצנה בשיעור תיאטרון בביצפר וישבתי על שולחן והייתי צריכה לרדת ממנו ואז החלקתי והבאתי הפכה רצינית וזה די פאדיחה אתה בריב עם מישהו כרגע?לא למי אתה מתגעגע עכשיו?לאחותי,היא כבר עוד מעט שנה בהודו עם מי אתה הכי אוהב לדבר?עם אחותי(שלא בהודו) מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?אנשים חזקים שמראים את האהבה שלהם לעצמם אבל הם לא אגוצנטרים מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?פוקחת עיניים ומכבה את השעון המעורר המזדיין מה הדבר הכי מסוכן שעשית?נראה לי שסנפלינג זה היה ממש מפחיד איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל?כבר שאלתם האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?התחפושת של לפני 3 שנים שהתחפשתי לאישה משנות ה70 כזה... זה היה ממש יפה שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: מיטה,שולחן,ארון. ואם מתייחסים לחדר שלי כשאחותי בהודו(כלומר לחדר שלה)-מיטה ארון וטלוויזיה שלושה שירים יפים: זהירות מהמרווח,לא עכשיו,אורז אותך שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: כרגע אין אבל יש שנגמרו. האלופה, החדר של חני, והחומר שממנו עשויה אהבה שלוש משאלות: שיהיה לי כלב,שיהיה לי מערכת תופים בבית, ו..שיהיה שלום שלושה פתגמים:אוי לא למי אתה רוצה למסור ד"ש?אףאחד

SheIIy

New member
../images/Emo83.gif

שם: שלי קנו לך פעם רובה מים? לא מחשבה שעוברת בראש: הפעם ההיא שהשתמשתי באקדח מים של אחיינית שלי מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? השתמשתי באקדח מים מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הפלתי את המצלמה הדיגיטלית
מה הצבע האהוב עלייך? ירוק איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? התחילה בצורה איומה ונגמרה
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? דיסקים למיניהם, אבל המתנה הכי מקורית הייתה שתי קופסאות שימורים שכשפתחתי אותן הן היו מפוצצות בממתקים, ושתיהן היו סגורות בתוך קופסת שימורים ענקית. איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות? עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם אנשים מצחיקים ואהובים באיזו תדירות אתה אוכל שניצל? פעם בשבועיים בערך.. מה היה פרק הזמן הכי ארוך שבו הוחזקת במסנג'ר באמצעות מניפולציות רגשיות? אני בקושי מתחברת מה הסרט האחרון שראית? איזה סרט מהספריית וידאו.. לא זוכרת מה שמו אהבת? קיטש, אבל בא לי טוב. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה על מה דיברת איתו? על קווי אוטובוסים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? הבת דוד על מי אתה יודע הכי הרבה? לא בטוחה שיש כאלו. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם נינט זה אחלה.. לא מקורי במיוחד, אבל נחמד. למה? כי נראה כאילו דברים מעניינים עוברים עליה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא זוכרת.. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אף אחד באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא ביטוי, אבל אולי 'פאק'. מה עושה לך טוב? מוזיקה טובה מה מעצבן אותך? בין היתר, כשאמא שלי אומרת דברים שאני לא מסכימה איתם, או סתם מנדנדת, או מציעה לי לקחת פירות לכל מקום שאני הולכת. מה תמיד צריך להיות בכיס? לאו דווקא בכיס, אבל ארנק ופלאפון מה הפריט הכי יקר שיש לך? כל הדיסקים מה היית לוקח לאי בודד? לא הייתי הולכת לשם מלכתחילה. המלצה לסרט: 'החוף'. (הסרט הטוב הראשון שעלה לי לראש..) תוכנית טלוויזיה? פליסיטי, תמיד. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאני מתעצבנת לעיתים רחוקות ושאני טיפוס רגוע (זה יפה, כי אני לא חושבת כך. אבל אני אוהבת לדעת שיש אנשים שחושבים כך) איך את/ה מתגבר על באסה? חושבת על הגורם לבאסה, מנסה להבין שאין על מה להיות בבאסה כי זה כולה -מה שזה לא יהיה-, והולכת לישון. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה וניו יורק איזה חג אהוב עליך? ל"ג בעומר..? חיית מחמד: לא מתה עליהם, אבל כנראה שהחתול של חברה שלי.. ז'אן פול. חתיך. מקומות בילוי מועדפים: מסעדות (אוווכללל) מה השם הראשון שעולה לך בראש? פתאום כ"כ הרבה שמות קפצו לי לראש. אז אני לא בטוחה.. לבוש: הראשון שקופץ לי לראש? גלידה: מנגו האם שברת למישהו את הלב? לא חושבת... איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? *אנחה* איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? גלי, אין עליה. מי החבר הכי טוב שלך? שם יעזור? מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? חוש הומור את מי בא לך לחבק עכשיו? את אחיינית שלי מה הכי מרגיע אותך? לשכב על המיטה עם מוזיקה נחמדה ברקע מה מצחיק אותך? המון דברים. בין היתר, היציאות המטומטמות של דודה שלי. על מה אתה הכי אוהב לדבר? על מוזיקה איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף. בגלל הריח. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? חברות מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? אוהו. שאנשים לא רוצים לצאת פראיירים. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? אממ את האווירה שיש לפני חגים. זה נחשב? מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? הבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? כן מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? אממ.. לא עולה לי לראש פאדיחה הראויה לפרסום
אתה בריב עם מישהו כרגע? מיני ריב. זה יעבור. למי אתה מתגעגע עכשיו? אחיינית עם מי אתה הכי אוהב לדבר? עם החברות מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מישו רגוע, עם חוש הומור. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? חוזרת לישון מה הדבר הכי מסוכן שעשית? האנקונדה? חחח (אבל איך בא לי באנג'י) האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? חחח אני וחברה שלי התחפשנו לאסתי המכוערת לפני ואחרי (המהפך). אני הייתי הלפני
שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: מיטה, ארון ושולחן. שלושה שירים יפים: 'כמו אל מים' - יהודית רביץ, 'הלילה הוא שירים' - חווה אלברשטיין ו'מועדון ריקודים' - אפרת גוש שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: התמכרתי ל'פרוייקט מסלול 2', 'הישרדות' ו'פיק אפ' (לא עלינו...) שלוש משאלות: אומרים שאם מספרים אז הן לא מתקיימות, לא? שלושה פתגמים: עזבו אותי.. למי אתה רוצה למסור ד"ש? הראל סקעת

misheani

New member
בהחלט עוברים דברים מעניינים על נינט

אתמול בערב לזכר ענבל היא נראתה כמו דד אנד ג'אנקי.

SheIIy

New member
גם כן משו...

או שהיא סתם רצתה להיראות כמו רוקרית מנוסה?

פליסיטי ../images/Emo99.gif

מאז שעברתי לDVD אין לי איך לראות את העונות שמוקלטות על וידאו
נואל! בן! איזה נוסטלגיההההה

bזוהר

New member
חחחחחחחח

אמא שלי מציעה לי פירות לכל מקום שאני הולכת..חחחח יו זה כ"כ מוכר

SheIIy

New member
אף פעם לא הבנתי מה הקטע,

ולמה דווקא פירות...? סוג של חטיף בריאותי? יום יבוא ונמצא את עצמנו מכריחות את הילדים שלנו לקחת פירות בכל פעם שהם יוצאים מהבית. הצילו.

מיץ פזי

New member
טוב זה ארוך אבל ננסה :)

שם: יעל קנו לך פעם רובה מים? אמממ לא.. מחשבה שעוברת בראש: אני עושה את זה במקום לעשות שיעורים בצרפתית וזה לא טוב.. מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? חח משהו הזוי שקרה לי בסאמר סקול שקשור בפרחה מטורפת שרדפה אחרי כי בטעות ראו אותה יוצאת מהמקלחת ערומה בגללי.. רצתי שם כמו מטורפת וואו זה היה מפחיד.. מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים?להגיד דברים חסרי טקט ולנסות לא להגיד לאנשים את כל האמת.. מה הצבע האהוב עלייך? סגול איך את יכולה לסכם את השנה שעברה שלך? עמוסה, קשה, מבלבלת ומתישה. אך עם זאת- מספקת. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? בעיקר ברכות מרגשות מאנשים קרובים. איך את הכי אוהבת לבלות? סתם להיות עם חברים שלי בבית של מישהו. או לראות הופעה של רונה אם זה אפשרי :) עם מי את הכי אוהבת לבלות? עם החברים הקרובים שלי באיזו תדירות את אוכלת שניצל? פעם בשבוע-שבועיים.. מה היה פרק הזמן הכי ארוך שבו הוחזקת במסנג'ר באמצעות מניפולציות רגשיות? אני לא זוכרת במדויק.. מה הסרט האחרון שראית? נראה לי don't say a word. זה סרט מתח ממש טוב עם מייקל דאגלס. אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? שאנחנו יוצאים היום לארוחת ערב אני אמא ואבא מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה? עומר ותום על מי את יודעת הכי הרבה? על עומר עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם בראד פיט (או עם שירי) למה? כי הוא עם אנג'לינה ג'ולי!!! (כי יש לה את רונה!) מה הרגע המאושר ביותר בחייך?הוא יהיה כשאני אעבור טסט את מי את רוצה לידך עכשיו? אף אחד מסוים באיזה ביטוי את משתמשת יותר מדי?המממ.. אני מניחה שכאילו.. מה עושה לך טוב? כשהאחים שלי בבית ואנחנו צוחקים ביחד.. מה מעצבן אותך? שאני נכשלת בטסטים מה תמיד צריך להיות בכיס? אני לא אוהבת לשים דברים בכיסים מה הפריט הכי יקר שיש לך? כספית- פסנתר (הוא עלה קרוב ל-30000 שקל) רגשית- כל מיני דברים.. מה היית לוקח לאי בודד? מוסיקה המלצה לסרט: בילי אליוט תכנית טלוויזיה? אחים ואחיות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? וואו לא יודעת איך את מתגברת על באסה? בדרך כלל אוכלת, ומנסה להסיח את דעתי איפה היית רוצה לבקר בעולם?בצרפת איזה חג אהוב עליך? חנוכה, וראש השנה חיית מחמד: אין לי, הייתי רוצה כלב מקומות בילוי מועדפים: מקומות קטנים ושקטים יחסית מה השם הראשון שעולה לך בראש? רונה. טוב בכל זאת... לבוש: חצאית גלידה:ריבת חלב האם שברת למישהו את הלב? לא איך היית מגדירה את האישיות שלך במילה אחת? אימהית איזה בנאדם את הכי מעריכה ולמה? את אבא שלי. תמיד יש לו סבלנות והוא יודע תמיד מה לעשות ואיך לייעץ ומה להגיד כדי לגרום לך להרגיש יותר טוב מי החבר הכי טוב שלך? תום מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שכיף לצחוק איתם אבל אפשר גם לדבר איתם על דברים אישיים ויש לך הרגשה שאתה לא לבד. את מי בא לך לחבק עכשיו? את נילי מה הכי מרגיע אותך? שעושים לי נעים בגב מה מצחיק אותך? וואו הכל בערך. ממש קל להצחיק אותי על מה אתה הכי אוהב לדבר? על תכניות ותכנונים לעתיד איזה עונה אתה יותר אוהב? קיץ. בחורף קר מדי ואפור וסגרירי. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחדת? אזיה בחור אחד ששאל אותי אם יש לנו סיכוי, שאני הכי יפה והוא לא יכול להפסיק לחשוב עלי.. הוא היה חמוד. מה את הכי לא אוהבת בחברה הישראלית? שאנשים חושבים שהכל מגיע להם מה את הכי אוהבת בחברה הישראלית? שאתה תמיד מרגיש בבית מה המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? נראה לי אפשר להסכים פה אחד: בבית שלי.. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא במיוחד.. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? שמישהו בא לקחת ממני משהו ולא ידעתי. הוא חיכה לי בחדר ואני התקלחתי בינתיים ואז נכנסתי לחדר רטובה עם מגבת. אתה בריב עם מישהו כרגע? לא למי אתה מתגעגע עכשיו? לחברה טובה שלי שבחו"ל (נילי) עם מי אתה הכי אוהב לדבר? עם עומר ותום ונילי. (זה תלוי במצב) מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מישהו מצחיק וחכם, אבל חשבו שיהיה חם וחביק (שכיף לחבק אותו) מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שרותים.. P: מה הדבר הכי מסוכן שעשית? נראה לי גם סנפלינג (למרות שזה ממש כיף!) איזה מתנת יומולדת אהבת לקבל? דגים. עד שהם מתו. האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? מן הסתם.. מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? אני וחברים התחפשנו לעליסה בארץ הפלאות. זה היה אדיר היינו איזה עשרה אנשים וכל אחד היה משהו... שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: מחשב, ארון ושולחן שלושה שירים יפים? צלחות לווין (שתתן לו שם נורמלי..), מלטף ומשקר- עברי לידר, זן נדיר- קורין אלאל שלוש תכניות טלוויזיה שאתה רואה קבוע: אחים ואחיות, ורוניקה מארס, CSI על כל הווארציות שלו שלוש משאלות:1. לעבור טסט 2. אהבה 3. לעבור את הרסיטל (בגרות במוסיקה, החלק המעשי) שלושה פתגמים: "השביל חכם מן ההולך בו" "אל תסתכל בקנקן אלא במה בתוכו" "מים שקטים חודרים עמוק" למי אני רוצה למסור ד"ש? לנילי, החברה בחו"ל חג שמח!! אה, ולאבישג- אני באה היום לביט!

למעלה