מאין בא בבאי.
שם: עומר. קנו לך פעם רובה מים? "קנו לי" זו הגדרה מעניינת. קניתי לעצמי, לקחתי, השאלתי.. אבל לא קנו לי. מחשבה שעוברת בראש: "האם יש לי סמס או שמא המסך מרצד מעצמו?" מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא זכור לי אחד כזה. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא היה יום בלי מעשה כזה, רבותי. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק ושחור. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מאד קצרה ומיוחדת. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לראות את החברים שלי. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם החברים. באיזו תדירות אתה אוכל שניצל? לעיתים רחוקות, כשאני אומרת "אמא, תחממי לי אוכל", ואני מגלה שניצל על הצלחת. מה היה פרק הזמן הכי ארוך שבו הוחזקת במסנג'ר באמצעות מניפולציות רגשיות? כמה שעות, כמדומני. מה הסרט האחרון שראית? אם אני לא טועה, קראו לו "מלון האוהבים". משהו שהיה בטלויזיה והתנגש עם השיעמום שלי. אהבת? ממש לא. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אח'שלי. על מה דיברת איתו? "תתחברי רגע למסנג'ר!" "לא רוצה!" מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? מי שנתתי לו. על מי אתה יודע הכי הרבה? על החתולה שלי. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? דפנה קינן. |מגלגלתעיניים| למה? מה. היא לא הבחורה הכי מגניבה ביקום? P: את מי אתה רוצה לידך עכשיו? את טישו. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "באמא'שלי" מה עושה לך טוב? לדעת שעשיתי טוב למישהו אחר. מה מעצבן אותך? עישון. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, עט וארנק. מה הפריט הכי יקר שיש לך? המצלמה שלי. מה היית לוקח לאי בודד? את טישו וקצת אוכל בשבילה. המלצה לסרט: hair. תוכנית טלוויזיה? חברים. איך את/ה מתגבר על באסה? מדברת עם חברה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? איטליה. שוב. ולא לחזור, הפעם. איזה חג אהוב עליך? פורים. חיית מחמד: אהובה? כלב וחתול. חתול וכלב. אני מצטערת, אני אדם של שתיהן. מקומות בילוי מועדפים: הסופרלנד! מה השם הראשון שעולה לך בראש? יפעת. לבוש: חולצה אדומה ובוקסר של גארפילד. גלידה: ריבת חלב. איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? משתנה. איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? מיכל. דורש הרבה אומץ להיות מורה וחברה כל כך טובה של תלמידה שלה במשך ארבע שנים. מי החבר הכי טוב שלך? יש לי כמה חברים טובים. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? הם מצחיקים.
את מי בא לך לחבק עכשיו? את ממציא הקולה. מה הכי מרגיע אותך? החדר שלי. מה מצחיק אותך? כמעט הכל. על מה אתה הכי אוהב לדבר? על אמנות. איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף. הוא יפה ועכור, הוא מלונכולי ומשמח, הוא עדין והוא פרוע. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? עדי. מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? רעש וגסות. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? חום כזה, שאין במדינות אחרות. מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? החדר שלי. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לפעמים זה בלתי נשלט, אבל כן. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? ממ.. תשאלו את אופיר, אני לא זוכרת. P: אתה בריב עם מישהו כרגע? אני מקווה שלא. למי אתה מתגעגע עכשיו? למיכל. עם מי אתה הכי אוהב לדבר? עם טישו. מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? בינה, שנינות והומור. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מתהפכת לצד השני, ומחכה שהנודניק יזכיר לי שאני חייבת לקום. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? עברתי טסט. P: איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? הייתה את השאלה הזו כבר, לא? האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? גם את זו! מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? שקית במבה. זה היה גאוני פשוט. שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: פוסטר הנמו לאורך כל הקיר, המיטה, והחתולה. שלושה שירים יפים: דפנה והעוגיות - כל הסרטים בעולם, יוני בלוך - סיבה לעזוב, טאטו - בדידותי. שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: אני לא כל כך רואה טלויזיה. חברים, ו.. זהו, נראה לי. שלוש משאלות: ביקשתי אותן על בלון. שלושה פתגמים: אל תעשו לי את זה. |: למי אתה רוצה למסור ד"ש? לכל חתול באשר הוא - המנעו מכבישים!