שאלון היכרות קצת יותר מורחב

punky brewster

New member
אני חייבת לשאול,

כמה טסטים עשית??????? (אם זה מנחם אותך דודה שלי עשתה 13, מי אמר ש13 זה מספר מקולל הא?)

מיץ פזי

New member
כן אחרי שקראתי

שמתי לב שזה נהיה מוטיב חוזר בתשובות שלי
והאמת שבכלל לא עשיתי הרבה, רק שניים, אבל זה פשוט כל כך מעצבן להיכשל על דברים קטנים ומעצבנים, שיכולתי למנוע אותם. ואני לא יודעת, זאת כנראה נקודה רגישה אצלי.. מעולם לא עלו אצלי רגשות קנאה כה עזים כמו אלה שמציפים אותי כשאני רואה אנשים בשכבה שלי עם אוטו בבי"ס...

Sheeesh

New member
את יודעת מה אומרים...

טסט שלישי הנהגים הכי טובים.. וחוצמיזה no worries כי אחרי שכבר יהיה לך רשיון את תשכחי מכל עניין הטסטים והחשיבות העצומה שהענקת לו...

califia

New member
ושוב איתכם

ושוב איתכם אף מילה על שלום(ית) קנו לך פעם רובה מים?כן, אבל לא כזה. ווטר ספורטס. ויייייי מחשבה שעוברת בראש: זאת ממקודם עם המשפט המאוד קשה להגיה. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אווהה. אזי מהם. טוב, צניחה חופשית. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? טסתי לברלין ביולי. מה הצבע האהוב עלייך? היה סגול, לפני שסלכלום השתלטו עליו. אז סגול כחול עמוק. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? זיפת. יכול היה להיות גרוע יותר. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? עדיין לא קיבלתי אותה. הבא ב17 לאוגוסט. איך אתה הכי אוהב לבלות? לישון. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם הכרית :); באיזו תדירות אתה אוכל שניצל? מתי שאמא שלי מכינה. אני מעדיפה פולקע, אישית. מה היה פרק הזמן הכי ארוך שבו הוחזקת במסנג'ר באמצעות מניפולציות רגשיות? תשאלו את עומרוש. מה הסרט האחרון שראית? האמיצה. אהבת? כן, אבל. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמאשלי. על מה דיברת איתו? תפריט ארוחת הערב. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ער"ן. על מי אתה יודע הכי הרבה? רחל המשוררת. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? באטמן. למה? ככה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? עדיין לא היה. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? 72 בתולות. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אוףףףףף. מה עושה לך טוב? סקס משובח. טוב, מוסיקה סבירה. מה מעצבן אותך? הכל. מה תמיד צריך להיות בכיס? דנטל דאם, קונדום אוונטי, מספריים, פצירה, סוכריות מנטה, אצבעונים, כפפת לייטקס שחורה, לוב על בסיס מים. וחיוך. מה הפריט הכי יקר שיש לך? זמן. מה היית לוקח לאי בודד? שמיים. המלצה לסרט: לא ראיתי כלום באייקון. טוב, בא לי לראות שוב את "נשיקת הפרפר". תוכנית טלוויזיה? לא ראיתי טלויזיה חצי שנה. משהו במצו. איזה וואגנר טוב. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? את בסדר, את. איך את/ה מתגבר על באסה? ישנה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? החלל החיצון. איזה חג אהוב עליך? פסח בגלל החופש. אבל אני כבר לא מורה. אוףף. חיית מחמד: דג הכסף. מקומות בילוי מועדפים: המיטה. מה השם הראשון שעולה לך בראש? גורמנגהאסט. לבוש: קז'ואל פרפי פריק. גלידה:כן, עוד, שנל! שנל!. תות. האם שברת למישהו את הלב?אני מקווה. איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? אוחץ'לסבית. איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? אלוהים.איינשטיין. דארווין. פורד. מי החבר הכי טוב שלך? אני. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?את עצמי. את מי בא לך לחבק עכשיו?את עצמי, שוב. מה הכי מרגיע אותך? לישון. מה מצחיק אותך? לישון. על מה אתה הכי אוהב לדבר?אני שותקת כמו דג כל היום. איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף, אפשר לישון כל היום. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?האיש שמכר מדבקות באייקון, אחרי שביקשתי ממנו "חולני זה הכי אחותי" במקום עם "אחי". מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? אנשים שנצמדים באוטובוס. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? מאבטחות סקסיות בנתב"ג. מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? במקלט האטומי שלי. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? אני לא יודעת לבכות. רק להחנק מבפנים. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? אוהוהו. אתה בריב עם מישהו כרגע?כן, אמא שלי. למי אתה מתגעגע עכשיו? לחברות שלי שמתו. עם מי אתה הכי אוהב לדבר? איתכם. ועם ער"ן. מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מהטמה גנדי המת. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? חוזרת לישון. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? אני חיה. טוב, אני מגושמת ולא טובה עם שום דבר חד או חם או כבד וכו'. חתכתי סלט. איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? כסף. האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן. זיכרונות. היו לי סטילס ומחברות והן נעלמו, ז"א מה שלא מפוזר ונזרק. מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? מלכת הלילה.זורו. בטמן. שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: צבע זהב על הקיר.חורים בקיר. תמונות פין אפ מאולתרות.(כוסיות קינקיות) שלושה שירים יפים:עץ הרימון. עין גדי. כל יום אני הולך למעונך. שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע:חצי שנה לא ראיתי טלויזיה. המלצות? שלוש משאלות: חיים בריאים וחסרי דאגות וארוכים. שלושה פתגמים:אין הביישן למד ואין העניו מלמד. מוטב מאוחר מאשר לעולם לא. חיים רק פעם אחת. למי אתה רוצה למסור ד"ש? לאלוהים. וכמובן- תודה שנשארתם איתנו עד כאן, שיהיה לכם חודש מעולה וחג שמח

יששש אני מתה על שאלונים!:)

שם: מור קנו לך פעם רובה מים? אכן מחשבה שעוברת בראש: שאני מתה על שאלונים,ושזה יושב לי טוב עכשיו. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? יש המון. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל. מה הצבע האהוב עלייך? תכלת. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? השנה הכי חשובה בחיים,הפכתי את כל החים לצד השני בכלל. עזבו.לא תבינו. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ממ..דובי גדול כזה:) איך אתה הכי אוהב לבלות? לשבת בבית ספר שלי בערב עם החברות הכי טובות שלי או סתם לשבת בתחנה מרכזית עם החברות הכי טובות ולעשות שיחות נפש חח עם מי אתה הכי אוהב לבלות? ספיר. ואני אוהבת גם עם שני. באיזו תדירות אתה אוכל שניצל? כמעט כל יומיים. מה היה פרק הזמן הכי ארוך שבו הוחזקת במסנג'ר באמצעות מניפולציות רגשיות? מממ..לילות ארוכים מאוד. מה הסרט האחרון שראית? סרט בבית של חברה רק ששכחתי איך קוראים לו. אהבת? כן. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא? על מה דיברת איתו? שלא באלי לאכול ושתשתוק חחח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ספיר. על מי אתה יודע הכי הרבה? ספיר. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד. למה? כי לכולם יש בעיות ולאף אחד לא טוב בעולם. אין מה לעשות. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שחברה לי סיפרה לי משו שמאוד מאוד שימח אותי. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אותה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? טוש שזה טוב חח מה עושה לך טוב? לסגור את הדלת ולשמוע שירים של רונה ולחשוב כל מיני מחשבות. עושה לי טוב גם שיחות נפש עם חברות. מה מעצבן אותך? שחופרים לי,שאני מרגישה לא קשורה. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון ומפתח. מה הפריט הכי יקר שיש לך? הפלא' שלי. מה היית לוקח לאי בודד? את הפלא' או מערכת ביתית קטנה ואוזניות. המלצה לסרט: "הסודות" סרט מדהים! תוכנית טלוויזיה? "למענך". מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? ממ..יש הרבה. איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת שירים של רונה,בוכה ואז יוצאת לאנשהו. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארגנטינה. איזה חג אהוב עליך? חנוכה וסוכות. חיית מחמד: יש לי דגים אבל אני הכי אוהבת ארנבים. מקומות בילוי מועדפים: כמו שאמרתי סתם לשבת איפשהו עם החברות הכי הכי שיש. מה השם הראשון שעולה לך בראש? השם שלה? לבוש: גי'נס וחולצה נוחה. גלידה: פיסטוק. האם שברת למישהו את הלב? נראלי שכן. איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? מפגרת. איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? אבא. יש לו עצות טובות והוא תמיד צודק בהכל. מי החבר הכי טוב שלך? ספיר. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שאפשר לדבר איתם על הכל,ושהם אוהבים אותי ועוזרים. את מי בא לך לחבק עכשיו? אותה. מה הכי מרגיע אותך? שירים של רונה. מה מצחיק אותך? שני חברה שלי חח. על מה אתה הכי אוהב לדבר? עלייה איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף. כי קר,ואני אוהבת את הבגדים :) מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? אלי הרווק השקסי חח מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? שהם דוחפים את האף לכל מקום. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? את הישראליות עצמה. שהם אנשים מענינים בהחלט. מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בחדר שלי חח האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? כן מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? וואי,יש מלא. אני פאדחנית לאללה. אתה בריב עם מישהו כרגע? סוג של.. למי אתה מתגעגע עכשיו? אלייה ואל דודה שלי ז"ל. עם מי אתה הכי אוהב לדבר? שני וספיר. מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? היא. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מתהפכת לצד שני. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? ממ..לא זכור לי כרגע. לא ניראלי שיש דבר כזה. איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? דובים חח. האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? הפלא' שלי. מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? בילבי חח שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: המערכת,המיטה והפוסטרים חח שלושה שירים יפים: "תתארו לכם","מבול","נס". שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: קבוע? יש רק אחת-"למענך". שלוש משאלות: שהמשיח יבוא (כן,אני דתייה),שנהיה,ושאבא. שלושה פתגמים: "אם עדין לא טוב סימן שזה לא הסוף,כי בסוןף הכל טוב". "הכל זה לטובה גם אם זה נראה עכשיו אחרת". "תתארו לכם קצת אושר כי הוא כ"כ כ"כ נדיר כאן". למי אתה רוצה למסור ד"ש? לה.

tipeshet

New member
מאין בא בבאי.

שם: עומר. קנו לך פעם רובה מים? "קנו לי" זו הגדרה מעניינת. קניתי לעצמי, לקחתי, השאלתי.. אבל לא קנו לי. מחשבה שעוברת בראש: "האם יש לי סמס או שמא המסך מרצד מעצמו?" מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא זכור לי אחד כזה. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא היה יום בלי מעשה כזה, רבותי. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק ושחור. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מאד קצרה ומיוחדת. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לראות את החברים שלי. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם החברים. באיזו תדירות אתה אוכל שניצל? לעיתים רחוקות, כשאני אומרת "אמא, תחממי לי אוכל", ואני מגלה שניצל על הצלחת. מה היה פרק הזמן הכי ארוך שבו הוחזקת במסנג'ר באמצעות מניפולציות רגשיות? כמה שעות, כמדומני. מה הסרט האחרון שראית? אם אני לא טועה, קראו לו "מלון האוהבים". משהו שהיה בטלויזיה והתנגש עם השיעמום שלי. אהבת? ממש לא. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אח'שלי. על מה דיברת איתו? "תתחברי רגע למסנג'ר!" "לא רוצה!" מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? מי שנתתי לו. על מי אתה יודע הכי הרבה? על החתולה שלי. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? דפנה קינן. |מגלגלתעיניים| למה? מה. היא לא הבחורה הכי מגניבה ביקום? P: את מי אתה רוצה לידך עכשיו? את טישו. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "באמא'שלי" מה עושה לך טוב? לדעת שעשיתי טוב למישהו אחר. מה מעצבן אותך? עישון. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, עט וארנק. מה הפריט הכי יקר שיש לך? המצלמה שלי. מה היית לוקח לאי בודד? את טישו וקצת אוכל בשבילה. המלצה לסרט: hair. תוכנית טלוויזיה? חברים. איך את/ה מתגבר על באסה? מדברת עם חברה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? איטליה. שוב. ולא לחזור, הפעם. איזה חג אהוב עליך? פורים. חיית מחמד: אהובה? כלב וחתול. חתול וכלב. אני מצטערת, אני אדם של שתיהן. מקומות בילוי מועדפים: הסופרלנד! מה השם הראשון שעולה לך בראש? יפעת. לבוש: חולצה אדומה ובוקסר של גארפילד. גלידה: ריבת חלב. איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? משתנה. איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? מיכל. דורש הרבה אומץ להיות מורה וחברה כל כך טובה של תלמידה שלה במשך ארבע שנים. מי החבר הכי טוב שלך? יש לי כמה חברים טובים. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? הם מצחיקים.
את מי בא לך לחבק עכשיו? את ממציא הקולה. מה הכי מרגיע אותך? החדר שלי. מה מצחיק אותך? כמעט הכל. על מה אתה הכי אוהב לדבר? על אמנות. איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף. הוא יפה ועכור, הוא מלונכולי ומשמח, הוא עדין והוא פרוע. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? עדי. מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? רעש וגסות. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? חום כזה, שאין במדינות אחרות. מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? החדר שלי. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לפעמים זה בלתי נשלט, אבל כן. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? ממ.. תשאלו את אופיר, אני לא זוכרת. P: אתה בריב עם מישהו כרגע? אני מקווה שלא. למי אתה מתגעגע עכשיו? למיכל. עם מי אתה הכי אוהב לדבר? עם טישו. מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? בינה, שנינות והומור. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מתהפכת לצד השני, ומחכה שהנודניק יזכיר לי שאני חייבת לקום. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? עברתי טסט. P: איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? הייתה את השאלה הזו כבר, לא? האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? גם את זו! מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? שקית במבה. זה היה גאוני פשוט. שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: פוסטר הנמו לאורך כל הקיר, המיטה, והחתולה. שלושה שירים יפים: דפנה והעוגיות - כל הסרטים בעולם, יוני בלוך - סיבה לעזוב, טאטו - בדידותי. שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: אני לא כל כך רואה טלויזיה. חברים, ו.. זהו, נראה לי. שלוש משאלות: ביקשתי אותן על בלון. שלושה פתגמים: אל תעשו לי את זה. |: למי אתה רוצה למסור ד"ש? לכל חתול באשר הוא - המנעו מכבישים!

punky brewster

New member
רגע רגע יש כאן סתירה

בשאלה מסוימת ענית "מה היית לוקח לאי בודד? את טישו וקצת אוכל בשבילה." בשאלה אחרת "חיית מחמד: אהובה? כלב וחתול. חתול וכלב. אני מצטערת, אני אדם של שתיהן"

tipeshet

New member
מה סותר?

חיית המחמד האהובה עליי היא החתולה שלי, טישו, בגדול, בעלי החיים האהובים עליי הם כלב וחתול.

punky brewster

New member
כי את לא יכולה לבחור את שתיהן

חוצמזה היית לוקחת את החתולה שלך איתך לאי בודד משמע שהיא הכי חשובה, אחרת היית מציינת שתקחי את שתיהן לאי בודד ולא תסכימי לבחור. :)

tipeshet

New member
זה לא מוצא חן בעיניי.

יש לי שתי חתולות ושתי כלבות ותוכי יפהפה גדול ועוד מאות קטנים מסוגים שונים, אהבתי לחיותיי בלתי מוגבלת. היחידה שחייה שלובים בשלי באמת היא טישו, שגרה אצלי בחדר, וכל טיפולה הוא באחרויותי בלבד. הייתי לוקחת גם את קאיה. וקישטא. אולי גם את מיקה, כי, מה, היא תשאר לבד? אל תסבכי אותי עם זה יותר!

tipeshet

New member
היי, תודה. אני מוחמאת נורא.

אם יורשה לי לשאול, איך הגעת אליו?

מיץ פזי

New member
עומר (הבן)

שם לינק לתמונה שצלמת את העבודה של קדישמן עם הפנים באיזה שרשור פה למעלה, ואני העברתי עוד איזה חצי שעה בלסקור את שאר הפליקר שלך והגעתי למסקנה שאת ממש מוכשרת! התמונות מקסימות, באמת, ממש יפות אחת אחת. היו כמה שאהבתי במיוחד: את זאת עם התותים (גאונית), את הדיוקן שלך עם חצי פנים שחורות.. היו עוד כמה.. אה גם התמונה של רונה ממש יפה.. אה, גם זאת שאת כאילו מעשנת אבל לא (כל הכבוד! גם אני לא נוגעת בגועל הזה..). בקיצור! אהבתי :)

למעלה