שאלון היכרות קצת יותר מורחב

TziMHoNoa

New member
........

שם: נועה קנו לך פעם רובה מים? לא נראה לי מחשבה שעוברת בראש: ספטמבר נגמר... לא שמתי לב מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת.. אולי סנפלינג, למרות שזה לא כ"כ מטורף בעיני, בעצם... מה הצבע האהוב עלייך? כחול, ולאחרונה סגול איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מוזרה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אין משהו ספציפי, אבל אני ממש אוהבת לקבל דיסקים או ספרים איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות, או סתם לשבת עם חברים טובים או אנשים מעניינים עם מי אתה הכי אוהב לבלות? אחת החברות באיזו תדירות אתה אוכל שניצל? אני לא אוכלת בשר מה היה פרק הזמן הכי ארוך שבו הוחזקת במסנג'ר באמצעות מניפולציות רגשיות? לא נראה לי שזה קרה אי פעם, אני פשוט נשארת כשצריך מה הסרט האחרון שראית? הארי פוטר 2 אהבת? לא ממש, יותר מידי דיבורים ופחות מידי מעשים (בדיוק מה שהמורה שלנו אומר לנו להיזהר ממנו) מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? "אני בבית, לילה טוב" על מי אתה יודע הכי הרבה? אולי ניצן, אבל אני בכלל לא בטוחה את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אף אחד מיוחד באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "שרוט" מה עושה לך טוב? לא יודעת, כל מיני דברים... לנגן טוב יחד עם שיר טוב ברדיו מה מעצבן אותך? כשאני חסרת אונים מול בנאדם ולא יכולה להגיד כלום כי הוא גם ככה לא יקשיב, כשמתחילים להגיד משהו ושוכחים להמשיך. אבל אני לא אדם שמתעצבן ככה שגם ההתעצבנות מאלה היא לא באמת התעצבנות מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתח ועט מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר לי? הגיטרות והחלילים מה היית לוקח לאי בודד? גיטרה ודיסקים ודיסקמן ומלא סוללות המלצה לסרט: "הסודות", "מרגיש בבית", "רקוויאם לחלום" תוכנית טלוויזיה? השבט איך את/ה מתגבר על באסה? אני לא מתגברת איפה היית רוצה לבקר בעולם? באנדים ובסיני איזה חג אהוב עליך? לא יודעת... סוכות קצת, לא מחייב כזה מקומות בילוי מועדפים: עניתי על משהו דומה כבר.. הופעות קטנות, וסתם לשבת עם חברים איפהשלאיהיה-כל עוד מעניין שם מה השם הראשון שעולה לך בראש? דקל לבוש: עכשיו? בוקסר וחולצה לבנה גלידה: שוקולד או קפוצ'ינו האם שברת למישהו את הלב? לא נראה לי איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? אחת החברות, למרות שלא דיברנו הרבה זמן, כי היא אדם עצום מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? תלוי מי... עם הרבה מהן אפשר לדבר על דברים מעניינים בלי שיתחילו להגיד לי שאנחנו "חופרים", וזה טוב את מי בא לך לחבק עכשיו? עמרי מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה שאני מכירה הרבה זמן מה מצחיק אותך? בר מהמגמה על מה אתה הכי אוהב לדבר? מוזיקה איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? קיץ, בחורף קר מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? אולי מאי מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? שכולם כל הזמן בטוחים שאנחנו על סף השמדה ושכל העולם שונא את ישראל בעוד שמטר מאיתנו אנשים מתים ברחובות (גם בגללנו), וביבשת ליד יש משטר שרוצח את האזרחים שלו ואף אחד לא עושה כלום מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? לא יודעת, האמת, לא חשבתי על זה אף פעם מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? זה לא תלוי במקום, זה תלוי באנשים... האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? אני פשוט לא עושה את זה, לא מבושה אתה בריב עם מישהו כרגע? לא שידוע לי למי אתה מתגעגע עכשיו? עם מי אתה הכי אוהב לדבר? נוי נראה לי, אבל זה תלוי בהרבה דברים מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? לוחצת על "נודניק", ואם אני כבר קמה, לרוב מדליקה את הרדיו האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? שודד ים שנראה כמו ג'ק ספארו שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: מיטה, ספריה, מגבר שלושה שירים יפים: בשלוף? שיר ללא שם/שלום חנוך סיטואציות של לב שבור/רונית שחר ספינת השוטים/קורין אלאל

למעלה