שאלון היכרות

שאלון היכרות ../images/Emo140.gif

על מנת שנכיר אחד את השני, שרשרו הנה: שם: גיל: תאריך לידה: עיר מגורים: ממתי אתם צופים בתכנית?

../images/Emo140.gif

שם: אוֹרי גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 19.3.92 עיר מגורים: תל אביב ממתי אתם צופים בתכנית? מהעונה השלישית

ofer976

New member
עונה!!

שם: עופר גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 23.4.92 עיר מגורים: תל אביב ממתי אתם צופים בתכנית? מאז שהיא עלתה לערוץ 2! כל כך אהבתי אותה ועדין אוהב!!!

יובל94

New member
../images/Emo9.gif

שם: יוב
תאריך לידה: 4.10.94
עיר מגורים: ראשון לציון
ממתי אתם צופים בתכנית? לא זוכרת
רק בישראל זה תוכנית שולטת

Miss Roni

New member
../images/Emo13.gif

שם: רוני :) גיל: 14 וחצי תאריך לידה: 14.4 היום שבו הטיטניק טבעה
עיר מגורים: ראשל"צ
ממתי אתם צופים בתכנית? מאז ומתמיד

דנדוןXD

New member
עונהנהנהנהנהנה ../images/Emo6.gif

שם:דנה [דנדון]
תאריך לידה:30.9
עיר מגורים:ראשל"צ
ממתי אתם צופים בתכנית?אין-לי-מושג

איזה כיף לדבר עם עצמי,איזה כיף לדבר איט../images/Emo182.gif

י. שם: שניצל גיל: עוד 4 ימים 15 ו-4 חודשים תאריך לידה: 15.7.1992 עיר מגורים: ירושלים ממתי אתם צופים בתכנית? אני צופה פעם בחודשיים אז לא יודעת

עונהההה ../images/Emo59.gif

שם: יובל קרלו
תאריך לידה: 8.9.94
עיר מגורים: נתניה
ממתי אתם צופים בתכנית? מאז ומתמיד

גרי 541

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: פואד גיל: 17 תאריך לידה: 2.1.91 עיר מגורים: הקריות ממתי אתם צופים בתכנית? מתי שמשודר בטלויזיה

hagaymi26

New member
חדש כאן [=כמו כולם=]

שם: חגי גיל: 13 כמעט תאריך לידה: 26.12.94 כ"ה בטבת עיר מגורים: כפר סבא ממתי אתם צופים בתכנית? מאז שלשוקי עוד לא היו שיניים כדי לנשוך את לימור, ולשון ארוכה לשתות מיץ

היי, אני חדש ../images/Emo9.gif

שם: תמיר גיל: 16 תאריך לידה: 6.6 עיר מגורים: ליד טבריה ממתי אתם צופים בתכנית? מההתחלה :)

Ronushnush

New member
אמגגג

שם: רוני גיל: בקרוב 17 תאריך לידה: 8.12 עיר מגורים: ת"א ממתי אתם צופים בתכנית? מהעונה הרביעית... שזה היה בגיל? 11 בערך. הזוי.

עונה:

שם: ליאת גיל: 14 תאריך לידה: 23.11.93 ממתי אתם צופים בתכנית? מאז שהיא היתה משודרת למרות שאני לא כ"כ זוכרת את הזמן הזה

../images/Emo108.gif

שם: מאי גיל:18 תאריך לידה:27.8.89 עיר מגורים: חולון כרגע ממתי אתם צופים בתכנית? נראה לי שמתחילתה, אבל הייתי קטנה.

פיגמיסט

New member
על מנת שתכירו אותי!

שם:אופיר גיל: 12 וחצי תאריך לידה: 29.5.1995 עיר מגורים:הוד השרון ממתי אתם צופים בתכנית?לא זוכר במדויק

למעלה