שאלון היכרות

שקר החן

New member
שאלון היכרות../images/Emo22.gif

הדבר המתבקש... אתם מוזמנים לענות על השאלון הבא: שם: גיל: מגורים: רווק\ה או נשוי\אה: מה דבר הכי דבילי שעשית בחייך: מה הדבר הכי טוב שעשית: אירוע שמאוד השפיע על חייך: אם היו מחזירים אחורה בזמן, להיכן היית רוצה לחזור?: מה הדבר הראשון שהיית עושה לו היית בן או בת המין השני?: בהצלחה לכולם

שקר החן

New member
ואני אהיה ראשון...

שם: חן גיל: 26 וחצי מגורים: אזור המרכז רווק\ה או נשוי\אה: רווק מאושר מה דבר הכי דבילי שעשית בחייך: כמעט הכל דבילי... אני לא כל כך רציני. מה הדבר הכי טוב שעשית: לא זכור לי משהו כזה... אירוע שמאוד השפיע על חייך: מוות של מישהי אם היו מחזירים אחורה בזמן, להיכן היית רוצה לחזור?: לשנות ה-70 מה הדבר הראשון שהיית עושה לו היית בן או בת המין השני?: הייתי מנסה למצוא את נקודת ה-G

טוף... נו ../images/Emo3.gif

שם: ענבל מגורים: עיר הקודש
מצב משפחתי: רווקה
מה דבר הכי דבילי שעשית בחייך? לעזוב את בי"ס בגיל 16
מה הדבר הכי טוב שעשית? אני אדם רע מטבעי
אירוע שמאוד השפיע על חייך? שנולדתי...
אם היו מחזירים אחורה בזמן, להיכן היית רוצה לחזור? אירופה במאה ה-16 מה הדבר הראשון שהיית עושה לו היית בן או בת המין השני? משתינה בעמידה בלי להרטיב את המכנסיים

אילן 29

New member
אז מה ? עכשיו אני ??

שם : אילן מגורים : גבעתיים מצב משפחתי : חן לא נתן את האפשרות השלישית אז אני לא רווק ולא נשוי הדבר הכי דבילי שעשיתי בחיי : נתתי לאחי הקטן לגדול
מה הדבר הכי טוב שעשית ? :המממ... אירוע שמאוד השפיע על חייך ? אילן ג'וניור אם היו מחזירים אחורה בזמן, להיכן היית רוצה לחזור? לונדון בשנות ה60 מה הדבר הראשון שהיית עושה לו היית בן או בת המין השני ? שפם , גבות ובית השחי.

../images/Emo12.gif ואני חשבתי שיש 4 אפשרויות ../images/Emo13.gif

אני מקווה שאתה מתייחס לשישית ולא לרביעית

אני אוהב שאלונים ../images/Emo9.gif

שם: ערן מגורים: קריות מצב משפחתי: רווק אם היו מחזירים אחורה בזמן, להיכן היית רוצה לחזור?: תקופת יציאת מיצרים נישמע מעניין זהו
לא עניתי על הכל כי על חלקם אין לי תשובה וחלקם הם פשוט לא עסק שלכם

דן צ

New member
טוב, עכשיו אני

שם: דנץ גיל: העיקר התרגיל (כמה נדוש) מגורים: עיר השמש מצב משפחתי: נשוי ובאושר הדבר הכי דבילי: יש הרבה, איזה מהם? אירוע משפיע על חיי: פיגוע ירי אחורה בזמן : לשנות השמונים לו הייתי אישה: מפסיק לומר את הפסוק "ברוך שלא עשני אישה". דרך אגב, מה בכוונה "בהצלחה לכולם"? יש ציונים? ציון עובר וציון נכשל?

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

sagi24

New member
תשובה

שגיא גרשון בן 25 רווק גר בקריית מוצקין שבאיזור חיפה שהתחלתי להתמן בפיתוח גוף בגיל 17 וחצי זה היה הדבר הכי טוב שעשיתי בחיים הייתי רוצה לחזור לתקופה הנעורים לא שאני כזה זקן אבל בגיל 16 אין לך מחוייבות מכלום ורק אפשרות להנות אם עכשיו הייתה לי אופצייה להיות בת נגיד ליום הייתי דבר ראשון רוצה לחוות אורגזמה נשית ולדעת מה עובר לאישה בגוף שהיא חמה ואני עוד מוסיף לשאלון: תחביבים: אופנועים מכון כושר ים סרטים עיסוק: מדריך חדר כושר וחשפן הקשר הרציני הארוך ביותר: כמעט שנה

אילן 29

New member
שכחת משהו ! ! !

אם אתה כבר בטראנס של נתינת פרטים ... מה עם המספר של הכרטיס אשראי ???

sagi24

New member
אתה נהנה להתחכם אני רואה

אתה נהנה להתחכם:)? אני לא צריך כרטיס אשראי למה בחשפנות עובדים במזומן:)))))))))))))))) וככה אני במילא לא מכניס את הכסף לבנק

יוֹאב

New member
עכשיו אני!

שם: יואב השובב גיל: עוד 12 יום אני בן 23 (לא לקנות מתנות גדולות מדי...) מגורים: רחובות (פורום 670 למשל....אההמ...) רווק\ה או נשוי\אה: רווק באושר מה דבר הכי דבילי שעשית בחייך:נכנסתי לרצועת עזה על מדים מה הדבר הכי טוב שעשית:יצאתי מרצועת עזה אירוע שמאוד השפיע על חייך: רצח רבין - ללא כל ספק האירוע שהשפיע עליי הכי הרבה אם היו מחזירים אחורה בזמן, להיכן היית רוצה לחזור?:שנת 0 מה הדבר הראשון שהיית עושה לו היית בן או בת המין השני?:נהייה לסבי

dArLaDaLa

New member
../images/Emo13.gif

שם:דר גיל:13 מגורים:אזור השרון רווק\ה או נשוי\אה:רווקה מה דבר הכי דבילי שעשית בחייך:אממ..היו הרבה, לפרט? מה הדבר הכי טוב שעשית:תנו לי לחזור אליכם בזה אח"כ.. אירוע שמאוד השפיע על חייך:צפייה בכמה סרטים אם היו מחזירים אחורה בזמן, להיכן היית רוצה לחזור?:תקופת הרנסנס מה הדבר הראשון שהיית עושה לו היית בן או בת המין השני:הולכת לשרותי בנים עם מצלמה

PurpleGoat

New member
איזה יופי, גרסה מקוצרת ל"150 שאלות"

שם: מיכל גיל: 18 מגורים: נתניה רווק\ה או נשוי\אה: לא נשואה
מה דבר הכי דבילי שעשית בחייך: אוהו.. להתחיל לספור עכשיו? מה הדבר הכי טוב שעשית: התחלתי לצייר..
אירוע שמאוד השפיע על חייך: כל דבר שקורה לי משפיע עליי איכשהו אם היו מחזירים אחורה בזמן, להיכן היית רוצה לחזור? שנות ה60-70 בלונדון (לד זפפפפ) או יוון העתיקה.. מה הדבר הראשון שהיית עושה לו היית בן או בת המין השני? הממ.. מנסה

אני מתה על שאלונים..

או קיי אז ככה שם: מיכל גיל: 24 מצב: רווקה הדבר הכי דבילי:היו כמה כאלה, כמובן שפה זה לא המקום לפרט.. הדבר הכי טוב שעשיתי: לתרום פה ושם ארוע שהשפיע על חיי: תקופת הצבא אם היו מחזירים אותי בזמן לאחור: הייתי חוזרת לתקופת הבליינות שלי גיל 18 אם הייתי גבר: הייתי מבצעת כמה מריטות חיוניות

גם הפרי רוצה...../images/Emo3.gif

שם:מאיה גיל:22 מגורים:ארץ זבת חלב ודבש (אני מתבלבלת כאן??) רווק\ה או נשוי\אה:במערכת יחסים מה דבר הכי דבילי שעשית בחייך:טסתי לח"ול מה הדבר הכי טוב שעשית:(כשכבר חזרתי לחופשה...) פיספסתי את הטיסה חזרה. אירוע שמאוד השפיע על חייך:בן זוגי הנוכחי, גירושי הורי ומות סבותיי.(יש מילה כזו?? נו שוין...) אם היו מחזירים אחורה בזמן, להיכן היית רוצה לחזור?:לא רוצה. טוב לי היכן שאני. מה הדבר הראשון שהיית עושה לו היית בן או בת המין השני?:הייתי משנה את התווית שנוצרה על בני מיני.

hmmmmm

New member
המממממ....

גיל: 20 מגורים: ליד ירושלים רווקה או נשואה: רווקה, אבל מאוהבת בטירוף בחבר. הדבר הכי דבילי: או, כל המציאות שלי נכון לעכשיו... סיטקום. הדבר הכי טוב שעשיתי: רזיתי אירוע שמאוד השפיע: קורס קצינות לאן הייתי רוצה לחזור: וואללה... להיות אצילה בתקופת האימפריה הרומית נשמע לי נחמד. אבל אני הכי אוהבת את עכשיו. ואני כן אובייקטיבית. הדבר הראשון בתור גבר: הייתי נהיית חסיד ברסלב. או זה, או שהייתי מזיינת. הרבה.

עכשיו אני? ../images/Emo4.gif

שם: סקארלט מגורים: ירושלים רווקה הדבר הכי דבילי: רקדתי כמו משוגעת כשעליתי במדרגות והחלקתי לי על השטיחון של הכניסה ישר לחדר של ידיד שלי. [אה, זה והעובדה שדחיתי את האהבה החיים שלי על הסף...] הדבר הכי טוב שעשיתי: הלכתי ללמוד פסיכולוגיה. אירוע שהשפיע על החיים שלי: בזמנו, המוות של סבא שלי. ועוד חוויה קצת טראומתית עם מישהו שגילו כפול משלי. להיכן הייתי רוצה לחזור בזמן: לא ברור לפי השם..? לו הייתי בן...? אמממממ, הדבר הראשון שהייתי עושה זה מוצאת לי איזו ידידה שתלמד אותי מה נשים רוצות...

למעלה