שאלון היכרות.

GrEeNwOmAn

New member
שאלון היכרות.../images/Emo43.gif

שאלון היכרות- שם מלא: חווה: סוס\ה פרטי\ת: סגנון רכיבה: כמה שנים אתה רוכב: אתר אישי על סוסים: כיתה: גיל: האם שחית פעם בעירום?: מאכל אהוב: משקה אהוב: סוס אהוב: סוסה אהובה: פוני אהוב: פונית אהובה: קפיצות- תחרויות: איזה גובה? דראסז'- תחרויות: איזה רמה? זכיות: הזכיות שלכם. שיר אהוב: סדרה אהובה: אייסיקיו\אימייל\אודיגו\מסנג'ר: אני נמצא בפורומים, אך ורק של
: בחופש אני רוצה לפגוש את...: חברות\חברים טובים\ות מהפורום: קורס רכיבה בחופש: כמה פעמים את\ה רוכב בשבוע?:

Shai Felton

New member
../images/Emo3.gif

שם מלא: שי חווה: משמר העמק סוס\ה פרטי\ת: אין סגנון רכיבה: אינגליש כמה שנים אתה רוכב: 4 וחצי אתר אישי על סוסים: אין כיתה: עולה לי' גיל: 15 וחצי האם שחית פעם בעירום?: מה פאקינג קשור?! לא מאכל אהוב: לא יודעת משקה אהוב: קולה סוס אהוב: כפיר וגיל סוסה אהובה: אוטי פוני אהוב:
פונית אהובה:
קפיצות- תחרויות: איזה גובה? 80-70 דראסז'- תחרויות: איזה רמה? לא מתחרה זכיות: הזכיות שלכם: מקום ראשון (פנימית), שני (פנימית), שלישי (בדרבי) שיר אהוב: בעיר הזאת (מוניקה סקס), Here I Am. סדרה אהובה: משחק החיים אייסיקיו\אימייל\אודיגו\מסנג'ר: 132810915 אני נמצא בפורומים, אך ורק של : מוניקה סקס, דוליז, סוסים, רוכבים צעירים, ה"פ הספר, ה"פ הסרט... בחופש אני רוצה לפגוש את...: בעיקר סתיו(
) אבל את כולם בתכל'ס... חברות\חברים טובים\ות מהפורום: סתיו, שי, דורון, דרור, אבישג.... קורס רכיבה בחופש: אין כמה פעמים את\ה רוכב בשבוע?: 4

GrEeNwOmAn

New member
שכחתי משהו.../images/Emo179.gif

חברות טובות מהפורום: שי, שי, סתיו, דרור, דורון, רוני ועדי.

GrEeNwOmAn

New member
עליי אבישג.../images/Emo179.gif

שם מלא: אבישג שנהר. חווה: עמק זוהר. סוס\ה פרטי\ת: עוד לא, מקווה שבקרוב. סגנון רכיבה: אינגליש- דראסז' וקפיצות. כמה שנים אתה רוכב: שנתיים וחצי עוד מעט שלוש. אתר אישי על סוסים: מישהו מחק והרס לי אותו. כיתה: ו', סליחה עכשיו אני עולה ל- ז'. גיל: 12 ורבע. האם שחית פעם בעירום?: כן, באמבטיה. מאכל אהוב: ספגטי בולונז. משקה אהוב: קולה ומיץ ענבים. סוס אהוב: פוצ'יני. סוסה אהובה: קוזט. פוני אהוב: פליקס הפשושון. פונית אהובה: רוז המלכה. קפיצות- תחרויות: איזה גובה? 60-70 שנה הבאה 70-80. דראסז'- תחרויות: איזו רמה? לא זוכרת, מה היה לי. זכיות: דראסז' מקום 8 מתוך שלושים, קפיצות רביעי מתוך מספר לא ידוע. שיר אהוב: על הברכיים, שירים של המורדים וסוס פרא. סדרה אהובה: המורדים! שולטים. בנחמין הכי כוסון שבעולם... אייסיקיו\אימייל\מסנג'ר\אודיגו: אייסיקיו- 135857139 אימייל- [email protected] אודיגו- rozen אני נמצאת בפורומים, אך ורק של
: רוכבים צעירים, סוסים, המורדים ומשחק החיים. בחופש אני רוצה לפגוש את: דורון, סתיו, שי, שי, דרור, עדי ורוני אני פוגשת כבר בקורס. יאייי... עוד שבוע רוני, שבוע פחות יום! קורס רכיבה בחופש: בעמק זוהר המהממת! כמה פעמים את\ה רוכב בשבוע: רגיל פעם אחת, בחופשים פעמיים! בתמונה, פוצ'יני המלך! הסוס שאני הכי
בעולם, והוא הכי
אותי! סיימתי את השאלון, עבודת פרך!

../images/Emo41.gif../images/Emo68.gif../images/Emo175.gif../images/Emo56.gif../images/Emo47.gif

שאלון היכרות- שם מלא:סתיו סויד(swid) חווה:אורוות הקיסר (אימפריה) סוס\ה פרטי\ת:מיסי סגנון רכיבה:אינגליש כמה שנים אתה רוכב:שנתיים+- אתר אישי על סוסים:אין כיתה: עולה ל-י' גיל:14 וחצי האם שחית פעם בעירום?:WTF??? מאכל אהוב:סושי, ועוד כל מיני שלא עולים לי בראש כרגע משקה אהוב:פטל (אננס!), אייס קפה ותהה סוס אהוב:באז,אזארו,קרמבו,טקילה,קיסר,אלאדין(אני באימת אוהבת את כולם אבל כרגע אני מאוד קשורה לבאז!) סוסה אהובה:מיסי וג'ינג'ר (המלכה!) פוני אהוב:פגסוס(פגיבל!) פונית אהובה:נלה,מגי קפיצות- תחרויות: איזה גובה? 70-80 דראסז'- תחרויות: איזה רמה?
זכיות: הזכיות שלכם. שיר אהוב: וואו! יש כל כך הרבההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה באמת.... אני לא אתחיל לכתוב פה! סדרה אהובה:פרינדס,בנות גילמור.... כל הדברים הרגילים אייסיקיו\אימייל\אודיגו\מסנג'ר:200469273 אני נמצא בפורומים, אך ורק של :רוכבים צעירים ובעלי חיים (ולפעמים לעוד קצת אבל איפה שחברים שלי נמצאים!) בחופש אני רוצה לפגוש את...:שי(שאם תזיז תתחת שלה ותגיע אלי!) שי דרור דורון וכו..... חברות\חברים טובים\ות מהפורום:כל מי שאני אפגש (או לפחות מקווה להיפגש!) ועוד כמה! קורס רכיבה בחופש:מעדיפה לרכב לרכב ולרכב כמה פעמים את\ה רוכב בשבוע?:7 ימים בשבוע כל יום על שני סוסים לפחות

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif תשובות.....

שם מלא: יערה ______ חווה: היפודרום סוס\ה פרטי\ת: כן, רמה סגנון רכיבה: ווסטרן כמה שנים אתה רוכב: שנתים וחצי- שלוש אתר אישי על סוסים: בינתיים לא כיתה: ז', עולה לח' גיל: 13 האם שחית פעם בעירום? בטח....שלא
מאכל אהוב:
משקה אהוב: קולה סוס אהוב: שרכבתי עליו- פנטום ושלא רכבתי עליו.....אממ הרבה
סוסה אהובה: רמה פוני אהוב: אני לא ממש אוהבת פונים, הם קצת מניאקים! אבל אני יכתוב- עוז פונית אהובה: כנל למעלה- מקרנה המניאטורית קפיצות- תחרויות: איזה גובה?
דראסז'- תחרויות: איזה רמה?
זכיות: הזכיות שלכם: עוד לא התחרתי...שנה הבאה
שיר אהוב: יש כמה: khia - lick my neck, my back montel jorden- get it on tonigt _in_da_club סדרה אהובה:
אייסיקיו\אימייל\אודיגו\מסנג'ר: (למחוק את המיותר?
)- איסיקיו-262346597 אני נמצא בפורומים, אך ורק של
: סוסים ורוכבים צעירים בחופש אני רוצה לפגוש את...: כווווווולם
חוץ מאלה שכבר יודעים חברות\חברים טובים\ות מהפורום: צאלה קורס רכיבה בחופש: לא יודעת..... כמה פעמים את\ה רוכב בשבוע?: 2

צ'ובות שלי!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo176.gif

שם מלא: דרור מלמן חווה: חוות הפארק סוס פרטי: אפולו
תמונה
סגנון רכיבה: אינגליש אימפרייייה! כמה שנים את רוכבת: 6 שנים! אתר אישי על סוסים: אין... כיתה: עולה ל-י' גיל: 15 ו-חודש עוד כמה ימים... האם שחית פעם בעירום:
לא! מאכל אהוב: נקניקיות בפיג'מה!
משקה אהוב: תות בננה וענבים! סוס אהוב: אפולו כמובן! סוסה אהובה: אמממ אוסטיש! פוני אהוב: יש רק פוני אחד בחווה.. אז שיהייה ... שוקו.. פונית אהובה: כנ"ל.... אז ונוס. בעעעע :-{ קפיצות-תחרויות: מתחרה במטר בעונה הבאה.... התחרתי בעונה שהייתה ב-90.. דרסא'ז-תחרויות: לא מתחרה.. זכיות: אמממ פעמיים מקום שלישי אחת, בדירוג לאליפות הארץ והשנייה בדירוג לאליפות המרכז.. יש לי רוזטת השתתפות מאליפות המרכז.. ויש לי גם מקום 5 מדירוג לאליפות המרכז.... שיר אהוב: יש המווןן.. אין לי כוח לכתוב באנגלית עכשיו.. סדרה אהובה: משחק החיים!! אייסיקיו\אימייל\אודיגו\מסנג'ר: אוקיי יש לי את הכול!! אז הנה: אייסיקיו-150861045 אימייל ומסנג'ר- [email protected] ואודיגו אני כבר לא משתמשת.. אני נמצא בפורומים אך ורק של תפוז: כן, ובפורומים סוסים ורוכבים צעירים! בחופש אני רוצה לפגוש את: דורון(שוב
), סתיו, שי, שי, אבישג, רעות(סוסה פראית) ונופר הבובי... חברות\חברים טובים\ות מהפורום: דורון, סתיו, שי, שי, אבישג, רעות(סוסה פראית), ונופר. קורס רכיבה בחופש: אין! כמה פעמים בשבוע אתה רוכב: בעיקרון 3 אבל אם יש תחרות 4...

dearanita

New member
חחח... מי היה מאמין (אני מת משעמום)

שם מלא: נעם חווה: בעננים סוסות פרטיות: עניטה וענסטסיה סגנון רכיבה: משונה שנות רכיבה: 11.35324545664532413123124265 כיתה: חופש גדול גיל: 16.789040457645708654 האם שחית בעירום? שחית? אני שוחה בעירום כל יום הזכרתם לי ללכת לשחות עכשיו מאכל אהוב: קורקבן צפרדע משקה אהוב: מיצי קיבה של לטאות סיאמיות סוס אהוב: פגסוס סוסה אהובה: סוסיתא פוני אהוב: אהובי פונית אהובה: המורה שלי לאנגלית מכיתה ו' קפיצות תחרויות: מכשולים של 2.20 דרסז' תחרויות: gp זכיות: אממממ.... זכיתי מקום שני (אבל היה רק מתחרה אחד) שיר אהוב: יונתן הקטן סדרה אהובה: פוקימון בחופש אני רוצה לפגוש את: ג. יפית, יפה ירקוני וגורג בוש האב. כמה פעמים אתה רוכב בשבוע? מידי פעם

TauraMan

New member
תשובות!!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

שם מלא:דורון גלאון אורווה (מתי תבינו זה אורווה לא חווה!!!):אורוות עין המפרץ(אימפריה!!) סוס\ה פרטי\ת:לא, הלוואי! סגנון רכיבה: אינגליש- קפיצות כמה שנים אתה רוכב: 7 אתר אישי על סוסים: לא יודעת אם הוא עוד קיים בכלל כיתה:עוהל לט' גיל:13 האם שחית פעם בעירום?: לא
מאכל אהוב: אגרול, גלידה!!! משקה אהוב: קולה/פאנטה סוס אהוב: טאורה/שלג/דיזל סוסה אהובה: קליירי פוני אהוב: טאורה, אלמוגי פונית אהובה:הכרתי רק 2- רד בול וטוויטי קפיצות- תחרויות: כן איזה גובה? סיימתי עכשיו 90 ס"מ דראסז'- תחרויות:לא איזה רמה? X זכיות:הגדולה מכולם היתה ראשון באליפות הצפון ל90 ס"מ על טאורה. זכיתי גם בשני דירוגים מקום 1, בעדו דירוג מקום 3, בעוד אחד 5 בעוד אחד 6 ובעוד 2 תחרויות אחרות רביעי, זה רק מהעונה של ה90.... שיר אהוב:losing grip- avril סדרה אהובה:Friends! אייסיקיו\אימייל\אודיגו\מסנג'ר: aim- myliltaura איסיקיו- 146825548 אני נמצא בפורומים, אך ורק של תפוז : רוכבים צעירים וקצת סוסים בחופש אני רוצה לפגוש את...: דרורי(שוב
) סתיו, שי,אבישג, נטע, שי השניה
נופר ואת רעות אני פוגשת חמישי ושבת אנחנו יוצאות לטיול על טאורה ונופר!! חברות\חברים טובים\ות מהפורום: כולם! קורס רכיבה בחופש: לא כמה פעמים את\ה רוכב בשבוע?: כל יום.

Juli kleo rullz

New member
התשובות שלי... ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

שאלון היכרות- שם מלא:שירה דורון חווה:אודים סוס\ה פרטי\ת: אין סגנון רכיבה:אינגליש כמה שנים אתה רוכב:2 וקצת אתר אישי על סוסים: אין כיתה:עולה ל-י' גיל:15 וחצי עוד מעט האם שחית פעם בעירום?: מה זה קשור לסוסים לעזאזאל?! סוס אהוב: יש הרבה-דרבי (המלך), ברטי (הליצן) ומקס (הע-נ-ק) סוסה אהובה: יש שתיים! ג'וליה המדהימה וקליאו הפצצה!!! פוני אהוב: רובין (הוא לא ממש פוני... חצי..) פונית אהובה: למסעדת הטברנה יש מלא פונים אז יש סייחה אחת שם שאני מתה עליה! קפיצות- תחרויות: איזה גובה? 60-70-80 דראסז'- תחרויות: איזה רמה? א' זכיות: הזכיות שלכם. 3-מקום ראשון 3-מקום שני 2-סיבוב נקי אייסיקיו\אימייל\אודיגו\מסנג'ר:148979983 בחופש אני רוצה לפגוש את...: לא יודעת... חברות\חברים טובים\ות מהפורום: לא יודעת... קורס רכיבה בחופש:כן!
כמה פעמים את\ה רוכב בשבוע?: 2 זהו! (על השאלות שלא קשורות לסוסים לא עניתי...)
באג|

niko girl

New member
מה זה??????

שם מלא: צאלה אהרון חווה: חוות איתן סוס/ה פרטי/ת: אין לי הלוואי! סגנון רכיבה: ווסטרן כמה שנים אתה רוכב: 3 וחצי שנים אתר אישי על סוסים: www.boom.co.il/GrEeNwOmAn כתה: ו'1 גיל: 12 וחצי האם שחית פעם בעירום: אבישג????? מה זה? ו....לא מאכל אהוב: ספגטי בולונז עם אפונה משקה אהוב: קולה וענבים סוס אהוב: שוני!! סוסה אהובה: בי.ג'יי זכיות: מקום שני פלז'ר (תחרות פנימית) מקום ראשון טרייל (פנימית) ומקום 9 טרייל ארצית. שיר אהוב: הימים שלנו, ויכול להיות, ומכה אפורה. סדרה אהובה: בברולי הילס 90210 אייסיקיו: 206514073 אימייל: [email protected] אני נמצא בפורומים אך ורק של
: רוכבים צעיירים, סוסים, התאומות אולסון, יומנה שך שלומצי, בנות (לפעמים) היהודים! (שולטים) בחופש אני רוצה לפגוש את: שי לילו וטלמור, נופרי!!!!, יערה, אבישג, נטע, פיצי..בעצם את כולם! קורס רכיבה בחופש: קורס רכיבה בחוות שדמות בפארן כמה פעמים אתה רוכב בשבוע: לפני התחרות אני אמורה כל יום.אבל אין יל כסף לעלות..ואני לומדת..
אבל בכללי.אני רוכבת 4 פעמים.

תשובות../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

שם מלא: יאיר סבן
חווה: חוות עין רדיאן, יוטבתה
סוס\ה פרטי\ת: Day Light
סגנון רכיבה: רכיבה טיפולית
כמה שנים אתה רוכב: 2 וחצי
אתר אישי על סוסים: בבניה...
כיתה: עולה ל-י'
האם שחית פעם בעירום?: מה הקשר של זה לסוסים???
מאכל אהוב: הכל הולך..!
משקה אהוב: קולה
סוס אהוב: לנון
סוסה אהובה: דיי לייט, מילקי וקורי
פוני אהוב: אין
פונית אהובה: אין
קפיצות- תחרויות: איזה גובה? אמממ
דראסז'- תחרויות: איזה רמה? אמממ
זכיות: הזכיות שלכם. פפפ
שיר אהוב:
סדרה אהובה: דרגון בול זי
אייסיקיו\אימייל\אודיגו\מסנג'ר: בחתימה
אני נמצא בפורומים, אך ורק של : רוכבים צעירים וסוסים
בחופש אני רוצה לפגוש את...: את מי שקבעתי איתו.
חברות\חברים טובים\ות מהפורום: אין לי חברים
קורס רכיבה בחופש: מה זאת אומרת?!
כמה פעמים את\ה רוכב בשבוע?: לפעמים

תשובות ששששששששלי!../images/Emo175.gif

שם מלא: נופר יחזקאל חווה: ארוות הקיסר- בית חנניה סוס/ה פרטי/ת אין :( סגנון רכיבה: אינגליש- קפיצות בד"כ כמה שנים: 2 וחצי אתר אישי: אין כיתה: סיימת ח' גיל: 13 וחצי שחיה באירום: דעעעעעעע מאכל אהוב: בננה מטוגנת עם כדור גלידה ושומשום- יאמי!! משקה אהוב: תפוחים סוסים אהובים: אולי.. זאזו.. טאקי.. קיסרון.. ג'ינג'ר.. מיסי.. קרמבו.. באז ובי ג'יי המושלמים!!!!! ולא לשכוח את המיניירטורים! תחרויות: קפיצות 70-80 זכיתי:אמ.. 3..3..6..סיבוב השיר האהוב היומי: Usher- u remind me סדרה אהובה: יש מלאאאאאאאא!! איי סי קיו: 227356461 אי מייל: [email protected] אודיגו: 6114683 מסנג'ר: [email protected] פורומים: רוכבים צעירים!! בחופש: ואייייייייי את כ-ו-ל-ם! אבל אין מצב.. קורס רכיבה: מדריכה 3 שבועות כמה פעמים בשבוע: כמה שיותר!!

Edubite

New member
אני

שם: קרן איירין כרמלי חווה: מרכז רכיבה דני היי סוס/ה פרטי/ת: פנסיון מלא על אדי סגנון: אינגליש שנים של רכיבה: 1.5-2 אתר: אין כיתה: עולה לי' גיל: 15 שחיה בעירום: שלילי מאכל אהוב: קוקטיל פירות מפחית שימורים משקה אהוב:מיץ חמוציות סוס אהוב: אדי אפאצי ביגיי דרבי סוסה אהובה: בובתי: אשלי , דורינקה ושופי פונית אהובה: טינקראבל! קפיצות: העונה 70 +80, עונה הבאה יותר! דרסז: עוד לא.. עונה הבאה זכיות: ראשון (70) שני (70) שני (80) שלישי (גמר איזורי 80) חמישי (70) שביעי (70) + סיבובים נקיים למיניהן... שיר אהוב: המנון מדינת פורטוגל סדרה אהובה: כל דבר בדיבוב לצרפתית (מצחיק אותי מה אני אעשה?) אייסיקיו:205322119 נמצאת בפורומים: שלא חוסמים אותי מהם... (בעצם, לא...)פחחח בחופש אני רוצה לפגוש את: סנטה קלאוס!! מענין מה הוא עושה בקיץ... קורס רכיבה בחופש: במרכז רכיבה דני היי! בסביבות אםם... אני נמצאת על סוס ברגע זה ממש !

˜Me˜

New member
רק בגלל שמשעממ..

עוד שעתים. עוד שעתים. מסיבת סיומ. I don't wanna grow
שם מלא: אלונה ח**ב חווה: חוות אמיר[לא י-ם, בבאר טוביה] סוס\ה פרטי\ת: הלוואי. אמ אתם מחשיבים סוסימ של הקיבוץ, אז
סגנון רכיבה: ווסטרן. כמה שנים אתה רוכב: 4 אתר אישי על סוסים: אין. כיתה: מסיימת ו'
גיל: 11 ו10 חודשים[יש לי מומלדת 12 עוד חודשיימ] האם שחית פעם בעירום?:
לא[שמה 10 ש"ח שפיצי כן
, נו, פכל מקרה אני חייבת לה..] מאכל אהוב: פיצי. לא,
, וארוחה במקדונדלס'[אחורת ילדימ בלי צעצוע+סלט] משקה אהוב: דיאט קולה. סוס אהוב: פדרו
סוסה אהובה: מממממ, נירית. פוני אהוב: אין לנו פונים
פונית אהובה: פוניטה[קל לזכור ת'שמ.. תמונה שלה בהודעה הבאה] קפיצות- תחרויות: איזה גובה?
דראסז'- תחרויות: איזה רמה?
זכיות: הזכיות שלכם. שלושה פעמימ מקומ שלישי בפלז'ר, מתוך 4 תחרויות. שיר אהוב: השירימ של סוס פרא. סדרה אהובה: המורדימ, נשואימ פלוס, רק בישראל, וזהו, אמ אני לא טועה. אייסיקיו\אימייל\אודיגו\מסנג'ר: [email protected][מסנג'ר] 237220641[איסיקיו] [email protected][אימייל] אני נמצא בפורומים, אך ורק של תפוז: הת"א[471], ר"כ[763], דוליז[338], בנות[67] זהו. בחופש אני רוצה לפגוש את...: פיצי, דורון[מתנת יומהולדת
], כולמ
חברות\חברים טובים\ות מהפורום: פיצי... קורס רכיבה בחופש: לא הולכת.. כמה פעמים את\ה רוכב בשבוע?: אחת..

RoNy S

New member
תשובות!!!!

שם מלא - רוני שנהר חווה - חוות הפארק סוס פרטי - אין לי סגנון - אינגליש כמה שנים - שש אתר- אין כיתה - עולה לט' גיל - 13 וחצי האם שחית פעם בעירום - לא...! מאכל אהוב - פסטה משקה אהוב - לא יודעת סוס אהוב - שאלה קשה...אני אוהבת את כולם... סוסה אהובה - אותו דבר... פוני - |הגדש|שוקווווו פונית - ונוס תחרויות - אני בדרך כלל לא מתחרה אבל אם כן אז בטח ב80.... זכיות - מקום ראשון ב60 תחרות פנימית מקום שלישי אותו דבר... דרסאג' - לא מתחרה שיר אהוב - לא יודעת סדרה אהובה - אי אר אייסיקיו - 146833734 בחופש אני רוצה לפגוש את: מי שרוצה... קורס רכיבה בקיץ: עמק זוהר אני רוכבת פעם או פעמיים בשבוע

למעלה