שאלון היכרות!

צופטין

New member
שאלון היכרות!

כל מי שנמצא איתנו כאן בפורום ורוצה לשקם אותו אז תענו כדי שנוכל להכיר אחד את השני טוב יותר :) שם: תאריך לידה: גיל: עיר: מזל: שיער שיער: צבע עיניים: גובה: תחביבים: תכונות רעות: תכונות טובות: מה החלום שלך? מה הפחד שלך? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? צבע אהוב? צבע פחות אהוב? מאכל מועדף? טלויזיה או מחשב? איזה עונוות של ראש גדול ראית? איזה שחקן אתה/ה הכי מעריצ/ה מראש גדול?: תמונה (רצוי מאוד):

chuti

New member
עונה:)

שם: הילה תאריך לידה: 17.6 גיל: 15 מזל: תאומים שיער שיער: חום צבע עיניים:חום גובה: 1.65 תחביבים: לרקוד:) תכונות רעות: אממ רגישה מאוד מאוד מאוד תכונות טובות: ילדה שמחה, מחייכת הרבה :) מה הפחד שלך? חושך, מוות מה משמח אותך? הרבה דברים מה מעציב אותך? כשמישהו שקרוב אלי מת, צפוי שזה יעציב אותי, ואממ שצועקים עלי צבע אהוב? ורוד צבע פחות אהוב? צהוב וכתום מאכל מועדף? שוקולד:) טלויזיה או מחשב? מחשב איזה עונוות של ראש גדול ראית? 4 איזה שחקן אתה/ה הכי מעריצ/ה מראש גדול?: רועי וינברג:)

ספירששש

New member
עונה..

שם:ספיר תאריך לידה:13.11 גיל:12 וחצי עיר:תל אביב מזל:עקרב שיער שיער:שטני צבע עיניים:חום גובה:1.67 (בערך) :] תחביבים: אממ לשחות להיות במחשב ועוד הרבה ;] תכונות רעות: אממ תכונות טובות: אממ מה החלום שלך? ללכת ברחוב ולמצוא גור כלבים/חתולים (עדיף כלבים) XD מה הפחד שלך? ג'וקים מה משמח אותך? לשחק טאקי...סתם אממ לא יודעת מה מעציב אותך? אני צריכה לחשוב על זה צבע אהוב? כחול וורוד צבע פחות אהוב? צהוב מאכל מועדף? כוכבים =] טלויזיה או מחשב? מחשב איזה עונוות של ראש גדול ראית? כולם איזה שחקן אתה/ה הכי מעריצ/ה מראש גדול?: אני לא זוכרת איך קוראים לשחקנים במציאות אז את איתי ומירב פלדמן XD

עונה

שם: סהר תאריך לידה: 25081991 גיל: 17 עיר: =] מזל: בתולה שיער שיער: שטני צבע עיניים: ירוקות גובה: 167 מה הפחד שלך? דברים קטנים שרצים על הרצפה ולפעמים גם עפים.. מה משמח אותך? לשמח אנשים מה מעציב אותך? אני רגשנית מידי אז אולי הכל צבע אהוב? אדום צבע פחות אהוב? שחור מאכל מועדף? כל מה שמשמין.. טלויזיה או מחשב? מחשב עם כרטיס טלויזיה איזה עונוות של ראש גדול ראית? הכל איזה שחקן אתה/ה הכי מעריצ/ה מראש גדול?: אף אחד

עוונה :)

שם: קורל :) תאריך לידה: 12.3 גיל: 14.5 עיר: תל אביב מזל: דגים שיער שיער: חום :) צבע עיניים: חוום בהיר כזה.. גובה: 1.77 תחביבים: כל מיניי :) תכונות רעות: נמנמנ |= תכונות טובות: כנ"ל [ קשה ליכתוב תכונות טובות/רעות על עליך ] מה החלום שלך? זה מישתנה חח XD מה הפחד שלך? שירווווותים ! O: וגם דברים זוחלים ומעופפים ! מה משמח אותך? ליראות אנשים צוחקים / מאושרים :) מה מעציב אותך? כל מיני ): [ בעיקר הנהג של 24 שנוסע כ"כ מהר וכל האנשים המבוגרים נוופלים :mad: ] צבע אהוב? צבעים מיוחדים כמו שמנת , צבעי ביבי , פנינה :) צבע פחות אהוב? - מאכל מועדף? בנתיים פייייצה :) טלויזיה או מחשב? מחשב .. יש בוא גם טלוויזיה :) איזה עונוות של ראש גדול ראית? כוולם :) איזה שחקן אתה/ה הכי מעריצ/ה מראש גדול?: לא מישהו מיוחד אבל אני די אוהבת את איתי , יעל ודבש ..

מיוש94

New member
קורל אני חייבת להוסיף בשמך חח

צבע אהוב-אפרסק!!!!!!!

עונה../images/Emo13.gif

שם:דיאנה תאריך לידה:10.31995 גיל:13 עיר:כפר סבא מזל:דגים שיער שיער:שטני נוטה לבלונדD: צבע עיניים:חום בהיר גובה:1.73 ככה תחביבים:כזדורעף,מחשב,חברות,שופינג,סרטים כל מיני^^ תכונות רעות:עקשנית,ומתעצבנת מהר תכונות טובות:האמ איןD: חחח סתם מצחיקה?^^ מה החלום שלך?אני בעצמי כבר לא יודעת... מה הפחד שלך?מוות,שאני אוהב מישהו והוא יפגע בי ועוד כל מיני מה משמח אותך?חברו,מתנות,בגדים מה מעציב אותך?כשחברות שלי עצובות,כשמישהו מת,כשאני מפסידה במשהו צבע אהוב?תכלת צבע פחות אהוב?רדום הוא מעצבן כזה D: מאכל מועדף?חח פאק הכל^^ טלויזיה או מחשב?מחשב עם טלווזיה^T^ איזה עונוות של ראש גדול ראית?את כולן:] איזה שחקן אתה/ה הכי מעריצ/ה מראש גדול?:כרגע אני לא מעריצה אף אחד אני זוכרת את האובססיה שלי לאלדר רוני ולתומר:] תמונה (רצוי מאוד):

צופטין

New member
עונה לעצמי :)

שם: נטליה תאריך לידה: 3.6 גיל: 16 עיר: פ"ת מזל: תאומים צבע שיער: חום/שטני צבע עיניים: חום גובה: 1.67 תחביבים: משחק, שירה, ריקוד תכונות רעות: קנאית, עצבנית תכונות טובות: עצמאית מה החלום שלך?.... מה הפחד שלך? חושך, ג'וקיםםם מה משמח אותך? ממ זה יותר מרגיע אותי... לנסוע באוטו בלילה, עם אוזניות וחלון פתוח מה מעציב אותך? שמעליבים אותי צבע אהוב? כתום, ורוד, ב'ז, חום, ירוק תפוח, חחח הרבה צבע פחות אהוב? אין מאכל מועדף? תפוח אדמה.. לא משנה באיזה מצב, וחטיפים מכורה טלויזיה או מחשב? מחשב איזה עונוות של ראש גדול ראית? כולן איזה שחקן אתה/ה הכי מעריצ/ה מראש גדול?: אף אחד.. אני אפילו לא יודעת למה אני פה תמונה (רצוי מאוד):

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאני :]

שם: שירי תאריך לידה: 29.9.1993
גיל: 14 עיר: תל אביב מזל: מאזניים D: שיער שיער: שיער שיער?
בטח צבע שיער נכון? :] חום צבע עיניים: ירוק גובה: 1.50 ומשו תחביבים: אני ילדה משועממת
עזבו תכונות רעות: חח להתחיל לפרט?
תכונות טובות: חח לא יודעת.. תשאלו אחרים מה החלום שלך? לא יודעת D: מה הפחד שלך? חרקים חח מה משמח אותך? הרבה דברים :] מה מעציב אותך? כנ"ל צבע אהוב? הממ כולם :] אני מאוד אוהבת ירוק צבע פחות אהוב? אין D: מאכל מועדף? שוקולד
טלויזיה או מחשב? מחשב איזה עונות של ראש גדול ראית? כולן.. אבל הכי אהבתי את 2.. איזה שחקן אתה/ה הכי מעריצ/ה מראש גדול? אני אוהבת את אלמה, אלדר, רועי, תומר וספיר :] אבל אוהבת, לא מעריצה :] תמונה (רצוי מאוד): לא :]

למעלה