שאלון היכרות...

crazy pink

New member
שאלון היכרות...

קודם כל, מחבר השאלות הוא Hezi The One מפורום מכושפות, אז כל הקרדיט הולך אליו
השאלון קצת ארוך...אבל משעשע
אז למי שיש זמן ודי משעמם לו- יכול לענות..... שם: גיל: מין: מזל: תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) ספר אהוב? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערום בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? עשו לך? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?

טוב נו נענה חחח

לא נורא כרגע אין לי מה לעשות שם:----- גיל:16 מין:נקבה מזל:עקרב תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)-
חברים
ספר אהוב?אין יצאת מהמדינה? כה.. רק לארהב אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא... שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן.. צפרו לך? כה.. אני שונאת שעושים את זה! לרוב זה האנשים במשאיות והטנדרים...אבל שהייתי בחופשה באילת זה כל אחד !אתה רוצה לפוצץ אותם. נשארת ער כל הלילה? כן.. זה כיף=) רק בחופשים אבל חח לא אכלת יום שלם? בערך...לא נפרט דיברת בטלפון כל הלילה? לא.. הרגת מישהו? חלילה.. נישקת מישהו מאותו מין? בלחי..
בגדו בך? חסוי.. הרגת חיה בטעות? נמלה..
הרגת חיה בכוונה? רק יתושים. גנבת משהו? בזוקה פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא הבנתי את השאלה .. יש הבדל בין לישון וסקס... חחח התשובה תהיה : ישנתי אצל מישהו מהמין השני עשית או תכננת לעשות פירסינג? באוזן חחחח עשית קעקוע? לא הסתפרת? דה. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן.. צללת עם דולפינים? כן קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? פעם אחת... התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? *עוברת* היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?שאלה טובה... אמממ אני לא ממש יודעת התביישת בהורים שלך? כן.. שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? חסוי (קצת איתי לא?) עשו לך? --- נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? דה. רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? ברור =) הלכת מכות? דיי.. שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כןן הברזת מבצפר? כןן התחרטת על משהו שעשית? כןן היית אובססיבי כלפי משהו? כןןןן היית מאושר? כןןןןןן התנצלת על משהו שעשית? כן.. היית מכור למשהו? מנטוס
היית כל הלילה על המחשב? כן.. התקלחת עם מישהו? בגיל קטן
קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן.. זכרת חלום?ברור נרדמת בשיעור?לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים?לא התעקשת על משהו מטופש? כן חחח הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן אפילו ברגע זה מהשאלון חחח נכנסת למצב כפית?כןן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? לא... שנאת את עצמך? -- צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? לא בדיוק היית גאה בעצמך? כן=) הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה.. הופעת בציבור בפיג'מה? כה...חחחח זה היה מצחיק בכית בסרט? כן היית על במה? אני? חחחחח רואים שאתם לא מכירים אותי =) היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב?לא שברת לב? מקווה שלא השם שלך הופיע בעיתון? כה=) |

Chandler Rulz

New member
רעיון טוב בשביל הודעת פתיחה...

שם: איגור. גיל: 17, שבעה חודשים ושמונה עשר ימים. מין: זכר, פעם אחרונה שבדקתי. מזל: טלה. (מהההה) תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)יותר מידי, אבל אם לבחור אחת אז: "חברים" ספר אהוב? אין משהו מיוחד.. כל מיני ספרי מתח מאגאתה כריסטי ועד רם אורן.. יצאת מהמדינה? כן. לפראג, גרמניה (דיוסלידורף, קוילן), בריסל, אמסטרדם, פריז וארה"ב (בוסטון, ניו-יורק, ניו-המפשיר). אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא.. שחית בעירום? אולי כשהייתי ממש קטן.. ברחת מהבית? לא. התחילו איתך? לא. צפרו לך? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? יכול מאוד להיות. דיברת בטלפון כל הלילה? לא. הרגת מישהו? לא. נישקת מישהו מאותו מין? כן... ב"אמת או חובה".. לא צרפתית.. ניקור כזה על השפתיים.. טוב, מה אני מרחיב?! בגדו בך? לא. הרגת חיה בטעות? כן.. כמה וכמה נמלים, עכבישים ושלל חרקים אחרים.. הרגת חיה בכוונה? כן.. כמה וכמה נמלים, עכבישים ושלל חרקים אחרים... (מי אמר דה-ז'ה-וו?!). גנבת משהו? כן. פגעת בעצמך? כן. רצית למות? לא. עישנת סיגריות? כן. עישנת נרגילה? כן. ניסית סמים? לא. שתית אלכוהול? כן. השתכרת? לא. התנשקת? כן. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא לבד.. עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא. עשית קעקוע? לא. הסתפרת? מן הסתם.. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן.. אבל שום דבר אירוטי אם לזאת הכוונה.. צללת עם דולפינים? לא. קפצת כתה? לא. היית ערום בציבור? שוב, אולי כשתייתי קטן.. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן, לא למטרות רומנטיות. התאפרת? בפורים.. רצית להיות משהו שאתה לא? כן. רצית להיות בן המין השני? כן. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן. עברת יישור שיניים? לא. היו לך משקפי ראייה? יש לי עכשיו.. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן. התביישת בהורים שלך? לא. שיקרת למישהו? כן. היית מאוהב? כן. התעלפת? לא שאני יודע על זה.. נשברה לך שן? נראה לי שכן.. עשית למישהו היקי? לא. עשו לך? לא. נעצרת? לא. קיבלת נכשל בתעודה? כן. שברת עצם בגוף? לא. רכבת על אופניים? כן. רכבת על סוס? כן. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן. שיחקת כדורסל? כן. שיחקת כדורגל? כן. הלכת מכות? לא. שיחקת טאקי? כן. שיחקת מונופול? כן. שיחקת שש-בש? כן. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן. הברזת מבצפר? כן. התחרטת על משהו שעשית? כן. היית אובססיבי כלפי משהו? כן. היית מאושר? כן. התנצלת על משהו שעשית? כן. היית מכור למשהו? כן. היית כל הלילה על המחשב? כן. התקלחת עם מישהו? לא. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. זכרת חלום? כן. נרדמת בשיעור? לא. העברת פתקים בשיעור? כן. תפסו אותך? כן. ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא. ביצעת אקט מיני בשירותים? לא. התעקשת על משהו מטופש? כן. הברזת למישהו בלי להודיע? לא. התחרפנת? כן. נכנסת למצב כפית? לא. ביקרת אצל פסיכולוג? לא. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן. רקדת בגשם? כן. צרחת מפחד? כן. היית 'צומי' במודע? כן. שנאת את עצמך? כן. צעקת על מישהו? כן. קינאת במישהו אחר? כן. היית גאה בעצמך? כן. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. בכית בגלל מישהו? כן. בכית בגלל מישהי? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? לא. בכית בסרט? כן. אבל לא בכי בכי.. מין דמעה כזאת בזווית של העין. היית על במה? כן. היית מחוייב למישהו? לא. הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן. נשבר לך הלב? כן. שברת לב? לא שידוע לי.. השם שלך הופיע בעיתון? כן, עיתון בית ספר..

brooke davis

New member
אני

שם:רימה גיל:15.5 מין:נקבה מזל:דגים תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)OTH ספר אהוב?הארי פוטר יצאת מהמדינה? ברור. אני גם שטה מחרתיים לטורקיה אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אממממ לא שזכור לי שחית בעירום? עדיין לא ברחת מהבית? בגיל 5 כי לא רציתי לנקות את החדר התחילו איתך? האמת היא שכן. צפרו לך? לא תודה נשארת ער כל הלילה? כן... לא אכלת יום שלם? נראה לכם? אני בלי אוכל????? דיברת בטלפון כל הלילה? לא. אמא הייתה רוצחת הרגת מישהו? אין תגובה נישקת מישהו מאותו מין? בערך בגדו בך? תראו, זה לא שהייתי בקשר רציני, אלא אם כן אתם מחשיבים רומן סוער מכיתה א' כמשהו רציני... הרגת חיה בטעות? כן. סליחה נמלה!!!! הרגת חיה בכוונה? הזבוב ה*** הזה!!! גנבת משהו? כן. בכיתה ב', טוש. חחח פגעת בעצמך? פעם ציירתי לעצמי פנס בעין. שמעתם על פורים? רצית למות? לייק דאה! לכולנו יש ימים כאלה... עישנת סיגריות? לא! רק האלו של המסטיק! עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? בישבילי פרינגלס זה סמים... שתית אלכוהול? כן. אבל זה בדיוק היה טיפה השתכרת? הלוואי, אבל לא התנשקת? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? אממממ נרדמתי על אחד באוטובוס עשית או תכננת לעשות פירסינג? רציתי! עוד אחד באוזן עשית קעקוע? לא. אבל אני רוצה קטן. הסתפרת? כן. היה לי ממש קצר בחופש השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? אפשר להיות יותר ספציפי? צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? הא??? מה זה? כיתה יעני? אז לא. היית ערום בציבור? אממממממממממממממממממממממממממ......לא. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? סיפוק מיני? אמממ לא לתקופה ממושכת?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? חחח לא! השיא שלי תתפלאו 120! נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? אז זהו שאני מתכננת. התאפרת? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן רצית להיות משהו שאתה לא? ברור רצית להיות בן המין השני? לפעמים. אתם יודעים יש דברים אצל בנות שלא ממש כייפיים... התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? יש לי עדשות עכשיו:) הרגשת שאתה בוגד בעצמך? מיליון פעם התביישת בהורים שלך? כמה פעמים ואני ממש מצטערת על זה שיקרת למישהו? יאפ היית מאוהב? אכן אכן התעלפת? כן. תאונת דרכים... נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לעצמי..חחח סתםםםםםםםםםםםםםםםם עשו לך? היקי? אמממ לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? נראה לכם?????? שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? ברור רכבת על סוס? יאפ רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן. ואפילו נפלתי! שיחקת כדורסל? כן. אבל זה לא היה טוב שיחקת כדורגל? לא יודעת ת'חוקים הלכת מכות? ~פלאשבאק לכיתה ד...~ שיחקת טאקי? כן. למרות שלא ידעתי ת'חוקים שיחקת מונופול? אהא שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? אחרים מחשיבים את זה כשטויות הברזת מבצפר? לא מביצפר אבל מכמה שיעורים התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? הוווו כן. אני עדיין היית מאושר? כן. אני אפילו עכשיו מאושרת ממש! התנצלת על משהו שעשית? תלוי. אם באמת טעיתי... היית מכור למשהו? הוווווווו כן היית כל הלילה על המחשב? יאפ התקלחת עם מישהו? חברה שלי...אבל זה היה כשהיינו קטנות. בערך... קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. פעם התהלכתי מתוך שינה זכרת חלום? יאפ נרדמת בשיעור? ברור שכן! העברת פתקים בשיעור? אכן אכן תפסו אותך? GUILTY ביצעת אקט מיני בבית הספר? יעני סקס? אממממ...לא ביצעת אקט מיני בשירותים? שירותים שלי? אתם עדיין מתכוונים לסקס? התעקשת על משהו מטופש? כןןןן!!! יש לי חברה שאני אוהבת לעצבן אותה ככה! הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? ומה נראה לכם שאני עכשיו? נכנסת למצב כפית? שזה...? ביקרת אצל פסיכולוג? יועצת ביצפר חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא. תרופות זה לא בישבילי חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן. אבל זה הגיע אחרי שכבר הפסקתי לקוות. חחח רקדת בגשם? ברורררררררר צרחת מפחד? כן... היית 'צומי' במודע? כן, אבל רק בישביל הקטע שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? ברור קינאת במישהו אחר? אכן היית גאה בעצמך? אכן אכן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? המון פעמים בכית בגלל מישהו? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן :'( בכית בגלל מישהי? לא. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? נראה לי שכן אבל קשה לי להזכר אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה?כן היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? ברור סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? YES רצית לצרוח ולא עשית את זה? אולי כי הייתי בשיעור. בד"כ אני בנאדם שמורח תמיד. נשבר לך הלב? אפשר להגיד ככה שברת לב? חחח נראה לי שכן השם שלך הופיע בעיתון? כן. אגב הוא יופיע שבוע הבא!!!

טוב עוד אחד

גיל: 16.5 מין: כן,אפשר? מזל: סרטן תכנית אהובה: באפי קוטלת הערפדים/אנג'ל. ספר אהוב: אני מניחה שמישהו לרוץ איתו. יצאת מהמדינה: כן. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא: לא שזכור לי, אבל להפך כן. שחית בעירום: לא. ברחת מהבית: אולי כשהייתי קטנה. התחילו איתך: כן. צפרו לך: אממ.. כן. נשארת ער כל הלילה: כן. לא אכלת יום שלם: כן. דיברת בטלפון כל הלילה: כן (
). הרגת מישהו: ברור שלא. נישקת מישהו מאותו מין: כן. בגדו בך: לא שידוע לי. הרגת חיה בטעות: לא בדיוק. כשהייתי בת 5 הקפצתי את הארנב שלי על המיטה ונשברו לו הרגליים (
) והיו צריכים להרדים אותו. הרגת חיה בכוונה: חלילה. גנבת משהו: לא. פגעת בעצמך: כן
. רצית למות: כן. עישנת סיגריות: כן (לא בקביעות). עישנת נרגילה: כן. ניסית סמים: חלילה. שתית אלכוהול: כן. השתכרת: כן. התנשקת: כן. ישנת עם בן המין השני בלי סקס: ברור. עשית או תכננת לעשות פירסינג: כן. עשית קעקוע: לא. הסתפרת: מי לא? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה: לא שזכור לי. צללת עם דולפינים: כן. אבל למי אכפת? קפצת כיתה: לא. היית ערום בציבור: אולי כשהייתי תינוקת. היית עם מישהו למטרת סיפוק מיני בלבד: כן. לתקופה ממושכת: פעם אחת (
). קיבלת חשבון פלאפון של יותר מ500 ש"ח: חח כן. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט: בטח. התאפרת: כן. רצית להיות משהו שאתה לא: יכול להיות, לא זוכרת. רצית להיות בן המין השני: לא. התקלחת יותר מפעמיים ביום: לא נראה לי. עברת יישור שיניים: כן (4 פאקינג שנים). היו לך משקפיי ראיה: בגן. הרגשת שאתה בוגד בעצמך: לא זכור לי. התביישת בהורים שלך: לא נראה לי. שיקרת למישהו: כן. היית מאוהב: כן (
) התעלפת: לא. נשברה לך שן: לא נראה לי. עשית למישהו היקי: לא. עשו לך: לא. נעצרת: לא. קיבלת נכשל בתעודה: כן. שברת עצם בגוף: בערך. היה לי שבר ברגל, אבל היא לא נשברה לגמרי. רכבת על אופניים: בטח. רכבת על סוס: כן. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים: כן. הכי כיף. שיחקת כדורסל: בערך. שיחקת כדורגל: בערך. הלכת מכות: עם אחותי. זה נחשב? שיחקת טאקי: בטח. שיחקת מונופול: ברור. שיחקת שש-בש: אני מניחה שכן. הוצאת מלא כסף על שטויות: אולי פעם. הברזת מביצפר: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התחרטת על משהו שעשית: בהחלט. היית אובססיבי כלפי מישהו:
לא נמאס לכם?
היית מאושר: הייתי מה? התנצלת על משהו שעשית: בטח. היית מכור למשהו: באפי והיהודים נחשב? היית כל הלילה על המחשב: כן. התקלחת עם מישהו: כשהייתי קטנה. קמת באמצע הלילה סתם ככה: ברור. זכרת חלום: המון. נרדמת בשיעור: לא. העברת פתקים בשיעור: דהה תפסו אותך: אולי. ביצעת אקט מיני בבית הספר: לא. ביצעת אקט מיני בשירותים: לא. התעקשת על משהו מטופש: יש מצב. הברזת למישהו בלי להודיע: לא נראה לי. התחרפנת: כן. נכנסת למצב כפית: ברור. ביקרת אצל פסיכולוג: בערך, הגעתי אליה והיא אמרה לי שקבענו לשבוע הבא. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי: כן. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע: יכול להיות. רקדת בגשם: לא. שונאת גשם. שונאת חורף. יאכס! צרחת מפחד: לא זוכרת. היית 'צומי' במודע: ברור. שנאת את עצמך: כן. צעקת על מישהו: כן. קינאת במישהו אחר: כן. היית גאה בעצמך: כן. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית: יש מצב. בכית בגלל מישהו: כל יום במשך שבועיים, ולפחות פעם בשבוע במשך 3 חודשים נחשב? (זה לא נגמר...) בכית בגלל מישהי: לא נראה לי. עשית משהו שלא חשבת שתעשה: כן (הלכתי לכוכב נולד
). אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן. הופעת בציבור בפיג'מה: לא. בכית בסרט: כן. :/ היית על במה: כן (סוף שנה של כיתה ו' וכאלה..) היית מחוייב למישהו: כן. הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים: אולי. התעלמת ממישהו בכוונה: הבן זונה הזה... הוא מתעלם ממני בכוונה והוא יודע שהוא פוגע... לא משנה. אם כן, בחיים אני לא אעשה את זה למישהו אחרי מה שהוא עושה לי.
סיננת מישהו: כן. ניתקת למישהו בפרצוף: כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה: כן.
נשבר לך הלב: גררררר.....
it hurts like hell. Not LIKE. שברת לב: אני מקווה שלא. השם שלך הופיע בעיתון: לא.

the summer

New member
וואו זה ייקח זמן...

שם:חן (שם משפחה:אפרת) גיל:20 מין:נ מזל:מאזניים תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן):חברים ואו.סי ספר אהוב?הארי פוטר, וכריטיאנה פ יצאת מהמדינה?ברור, אר"הב, איטליה יוון, טורקייה, סיני אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא נראה לי... שחית בעירום? בהחלט ברחת מהבית? לא התחילו איתך? ברור אני מלכה, חח סתם צפרו לך? אני אילתית...אז כן צפר לי נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא-לוותר על אוכל?! דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין?כן בגדו בך? לא..לא נראה לי הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן-גו'קים! גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות?כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן אבל נטו שינה עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן, בטבור עשית קעקוע? יש, קעקוע שאני ציירתי הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? אמממ כן צללת עם דולפינים? כן-אילתית... קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא בדיוק היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן לתקופה ממושכת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כמובן, יש לי איזושהיא סטייה עם מקלחות עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן :( התעלפת? כן נשברה לך שן?לא עשית למישהו היקי? לא, סתם מפגר עשו לך? לא, עוד יותר מפגר נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? כן רכבת על אופניים? כן, זה אחלה ספורט רכבת על סוס? כן כן כן!! רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? בוודאי שיחקת כדורסל? כן ועדיין שיחקת כדורגל? לא הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כייייף שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? איך אפשר בלי?! הוצאת מלא כסף על שטויות? לא הברזת מבצפר? כן, יותר מדי פעמים התחרטת על משהו שעשית? כן, שהברזתי מבית ספר :) היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כל יום התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? ונטולין, אני אסמתית היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? חחח כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן, עד שיש כאן באילת גשם אני לא ארקוד?! צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? בערך שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן, וזה הכי כיף בעולם!!! היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כןןןןןןןןן נשבר לך הלב?כן, ביום שישי שברת לב? אני בטוחה שכן וזה חבל השם שלך הופיע בעיתון? כן

תשובתי

שם:לירון גיל:14 מין:נקבה מזל:קשת תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)המורדים ספר אהוב?גיל 16 המתוק יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? מסטיק קינמון שחית בעירום? לאא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? לא נשארת ער כל הלילה? לא לא אכלת יום שלם? כן (כיפור) דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לאא נישקת מישהו מאותו מין?לאאא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות?נמלים נחשב? הרגת חיה בכוונה? לאא גנבת משהו? לאא פגעת בעצמך? לאאא רצית למות? לאאא עישנת סיגריות? לאאא עישנת נרגילה? לאאא ניסית סמים? לאאא שתית אלכוהול? לאאא השתכרת? לאאא התנשקת? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?מלחמת אוכל כן צללת עם דולפינים? לא :( קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא לא לפתוח פה לשטן!! נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא?כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא בלי לפותח פה לשטן!! היו לך משקפי ראייה? מאז שנולדתי הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא לא לפתוח פה לשטן נשברה לך שן? לא לפתוח פה לשטן עשית למישהו היקי? לא עשו לך? כן נעצרת? לא לפתוח פה לשטן קיבלת נכשל בתעודה? לא לפתוח פה לשטן שברת עצם בגוף? לא לפתוח פה לשטן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו?כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית?כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? אח שלי הקטן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע?כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית?מזה? ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע?לא שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? ןכ קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן מי לא בוכה בסרט טיטניק!! היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא התעלמת ממישהו בכוונה? לא סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב?לא שברת לב?לא השם שלך הופיע בעיתון?לא

T a l14

New member
קצת ארוך...../images/Emo3.gif

שם:טל גיל:13 מזל:תאומים תוכנית אהובה:האו.סי ורוזוול ושנות השבעים וחלום אמריקאי ועוד מלא ספר אהוב:הארי פוטר יצאת מהמדינה:יאפ אכלת משו שגרם לאחרים להקיא:לא נראה לי... שחית בעירום:באמבטיה...אם זה נחשב.... ברחת מהבית:נופ התחילו איתך:אה...לא נראה לי... צפרו לך:כן...כשעברתי במעבר חציה בלי להסתכל.. נשארת ערה כל הלילה:לא נראה לי.. לא אכלת יום שלם:ניסיתי ביום כיפורים...זה לא הצליח דיברת בטלפון כל הלילה:לא הרגת מישהו:אם הרגתי מישהו אתם מצפים שאני אגיד לכם?...לא,לא הרגתי רצית למות:...כן... עישנת סיגריות:נופ עישנת נרגילות:נופ ניסית סמים:נופ נישקת מישהו מאותו מין:נופ הרגת חיה בטעות:נופ בגדו בך:כן... הרגת חיה בכוונה:בטח!כל פעם שאני רואה משו מגעיל מהלך לי על הקירות בחדר שתית אלכוהול:ניסיתי לטעום יין...זה היה איכה... התנשקת:אה....איי ביליב סו... עשית או תכננת לעשות פירסינג:נופ עשית קעקוע:מזוייף.. הסתפרת:בייטח השתמשת באוכל לא למטרת אכילה:איי דונט ט'ינק סו... צללת אם דולפינים:לא קפצת כיתה:נופ היית ערום בציבור:אה....לא זוכרת היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד:לא... ....... עברת יישור שיניים:יאפ היו לך משקפיי ראייה:יאפ שיקרת למישהו:כן הייתה מאוהב:כן ..... אין לי כוח יותר חח...

IDOffryn

New member
טוב

שם:עידו גיל:17(עוד חודש ל18) מין:זכר מזל:גדי תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן):יש הרבה אבל הכי הכי באפי ואנג'ל ספר אהוב? לצערי לא קראתי הרבה ספרים אבל אני מתחיל עכשיו . יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא! נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן. דרסתי צפרדע בטעות :/ הרגת חיה בכוונה? ג'וקים נמלים וכאלה גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה?כן ניסית סמים? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא אבל מתישהו אני אעשה הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? כן!!!! קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? לא רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? כן, שהייתי קטן היום כבר ממש לא. שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן נעצרת? בערך.. נלחקתי לחקירה קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כו רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? לא שזכור לי אבל יכול להיות הברזת מבצפר? חחח ברור התחרטת על משהו שעשית?כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? לא היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? כן (אבל לא משהו של אהבה) עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? בערך שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? לא

crazy pink

New member
אני יודעת...

סתם אמרתי את זה, כי ראיתי שהיו עוד אנשים שכתבו את זה:p

IDOffryn

New member
פעם אחת :/

עוד לפני שהכרתי אותך אני חושב.. אבל היום אני ממש נגד. ממש מ-מ-ש נגד.

אתה לא יודע איזה הרצאות

עשיתי לאוהד על זה..
אבל אתה יודע מצידי ככה שיקח מנת יתר.. מומלץ אפילו.

IDOffryn

New member
אוהד היה לוקח סמים?!

הנה מצאת עוד סיבה טובה למה עדיף שלא

לצערי לא

אבל הוא דיבר איתי על איך כל החבורה המקסימה שהוא מסתובב איתה בהופעות כן...

Lorly

New member
אני חודשה!!!!!!! :):::: שלווום

שם: לורליי גיל: 14 מין: נקבה מזל: שור תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) מלאך שחור!!!!!!!!!! ספר אהוב? אין יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כה, שינצל תירס עם שמנת שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? לא צפרו לך? כה נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כה הרגת חיה בטעות? רק נמלים הרגת חיה בכוונה? רק ג'וקים גנבת משהו? כה, מסטיקים פגעת בעצמך? פעם עשיתי שפגט וקרעתי את היריכיים רצית למות? כה עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כה השתכרת? אני תמיד שיכורה התנשקת? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? כה עשית קעקוע? לא הסתפרת? כה השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? איזה עוד מעט (הממ הממ?) צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא הצלחתי, אבל קבעתי התאפרת? כה רצית להיות משהו שאתה לא? כה רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כה עברת יישור שיניים? כה היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כה היית מאוהב? כה התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כה שברת עצם בגוף? 3 פעמים רכבת על אופניים? כה רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כה שיחקת כדורסל? כה שיחקת כדורגל? כה הלכת מכות? כה שיחקת טאקי? לא יודעת לשחק שיחקת מונופול? כה שיחקת שש-בש? לא יודעת לשחק הוצאת מלא כסף על שטויות? כנ הברזת מבצפר? כה התחרטת על משהו שעשית? כה היית אובססיבי כלפי משהו? כה היית מאושר? כה התנצלת על משהו שעשית? כה היית מכור למשהו? כה, לתותים היית כל הלילה על המחשב? כה התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כה זכרת חלום? כה נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כה תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כה הברזת למישהו בלי להודיע? כה התחרפנת? כה נכנסת למצב כפית? הא? ביקרת אצל פסיכולוג? כה חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? אני תמיד על טיפול תרופתי חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כה רקדת בגשם? כה צרחת מפחד? כה היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? כה צעקת על מישהו? כה קינאת במישהו אחר? כה היית גאה בעצמך? כה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כה בכית בגלל מישהו? כה בכית בגלל מישהי? כה עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כה אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה הופעת בציבור בפיג'מה? כה בכית בסרט? כה היית על במה? כה היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כה סיננת מישהו בטלפון? כה ניתקת למישהו בפרצוף? כה רצית לצרוח ולא עשית את זה? כה נשבר לך הלב? כה שברת לב? כה השם שלך הופיע בעיתון? לא

למעלה