שאלון היכרות...

שאלון היכרות...

מתוך פורום סקרים ושאלונים... הדברים שהכי הכי בשבילך... תוכנית- אוכל- צבע- בגד- גיל- שיעור- האנשים החשובים לך: מוזיקה מועדפת: האובססיה של חייך: האהבה הכי גדולה שלך: השיר שהכי עושה לך את זה: הדבר המודעדף מהמשפט הבא: סקס סמים או אלכוהול? מה הדבר האחרון שלא תעשו או תרצו לעשות בחייכם? הדבר הראשון העשיתם והתגאתם בעצמכם באמת:

התשובות שלי

תוכנית- יש הרבה , לא עולה לי משהו לראש.אה.......כן התוכנית "מה נשמע" בערוץ 24 עם יואב קוטנר. אוכל: ספגטי ושניצל. צבע: כחול. בגד: ספורטיבי. גיל:15. שיעור: היסטוריה. האנשים החשובים לך: משפחה ,וחברות וחברים קרובים. מוזיקה מועדפת: מוזיקה ישראלית(רוק,.........וכו'.) בדבר המועדף מהמשפט הבא: אני צעירה מדי בשביל זה. בסמים ואלכוהול, לא רוצה לגעת, ולא רוצה לקחת. הדבר שהכי רוצה לעשות: לבצעה דואט עם עידן רייכל, עם השיר "הינך יפה". הדבר שאני לא רוצה לעשות: לא לקחת סמים, ולא לשתות אלכוהול. הדבר הראשון שעשיתי והתגאתי בעצמי: וואי, הרבה דברים ,לא זוכרת.

עונה גם ../images/Emo9.gif

הדברים שהכי הכי בשבילך... תוכנית- טלנובלה בע"מ, אבל זה כי זה הדבר היחיד שאני רואה... אוכל- ספדטייייייייי צבע- הכל בגד- לא יודעת.... כל מה שיפה... גיל- מה גיל? שיעור- ספורט... האנשים החשובים לך: משפחה, חברים... מוזיקה מועדפת: ישראלית, לא רוק/פופ/מזרחית! דברים נורמליים!!! האובססיה של חייך: מחול האהבה הכי גדולה שלך: כרגע אין לי חבר
השיר שהכי עושה לך את זה: בתוך הדבר המודעדף מהמשפט הבא: סקס סמים או אלכוהול? אף אחד. מה הדבר האחרון שלא תעשו או תרצו לעשות בחייכם? לא יודעת מתי אני אמות, אז לא יודעת מה אני אעשה. הדבר הראשון העשיתם והתגאתם בעצמכם באמת: אם אני אתקבל למגמת מחול, יהיה לי מה לומר, אם לא, אז לא...

° w a v e °

New member
מי מי מי../images/Emo9.gif

הדברים שהכי הכי בשבילך... תוכנית- כולם אוהבים את ריימונד
אוכל- ירקות צבע- שחור, תכלת בגד- ג'ינס וחולצה שחורה
גיל- 16 שיעור- ספרות האנשים החשובים לך: משפחה ומוקי
מוזיקה מועדפת: היפ הופ ישראלי ורוק ישראלי
האובססיה של חייך: מוקי, נעליים. האהבה הכי גדולה שלך: מוקי
[איך אני מגוונת, הא?
] השיר שהכי עושה לך את זה: עכשיו, באתי ממך, הנך יפה...כל מיני הדבר המודעדף מהמשפט הבא: סקס סמים או אלכוהול? סקס+אלכוהול
מה הדבר האחרון שלא תעשו או תרצו לעשות בחייכם? לצבוא ת'שיער בכל צבעי הקשת
הדבר הראשון העשיתם והתגאתם בעצמכם באמת? 99.אנגלית.אני!! מלכה.

עונה../images/Emo9.gif

הדברים שהכי הכי בשבילך... תוכנית- ארץ נהדרת והשיר שלנו אוכל- אמבורגל ופיצה צבע-כחול בגד- צבא
גיל- 20
שיעור- מתמטיקה
מוזיקה מועדפת: ישראלי בעיקר, שומע כמעט הכל האובססיה של חייך: פורומים
האהבה הכי גדולה שלך: כרגע אין השיר שהכי עושה לך את זה: דרך ארוכה של גלי עטרי הדבר המודעדף מהמשפט הבא: סקס סמים או אלכוהול? סקס סמים
מה הדבר האחרון שלא תעשו או תרצו לעשות בחייכם? לא ארצה למות?
הדבר הראשון העשיתם והתגאתם בעצמכם באמת: לא זוכר
אחלה שאלון

למעלה