שאלון היכרות

שאלון היכרות

לאחר שקצת התערבבנו והספקתי להכיר את הדמויות הפועלות, אני בעד שאלון היכרות שיעזור לנו להכיר יותר:
שם:
תחביבים:
צבע אהוב:
עונה מועדפת? קיץ/ חורף/ סתיו/ אביב ולמה?
איזה גילאים אני מדריך?
|אני במד"צים כי___________________________
איך הגעת לפורום?
פעולה שהלכה לי הכי טוב
צ'ופר שהכי אהבתי
מדריך בשבילי__________________________
מה אני רוצה לעשות בשצבא? טוב חברים להתחיל לענות
ברוכים הבאים לחדשים וברוכים הנמצאים לותיקים.

tamaguchi girl

New member
אני D:

שם: רוית גיל: 15 עוד חודשיים ישוב: חולון תחביבים: גרפיקה, מחשב, מוזיקה, לישון.. צבע אהוב: סגול עונה מועדפת? קיץ/ חורף/ סתיו/ אביב ולמה? קיץ, יש לי יומולדת P: איזה גילאים אני מדריך? אני עדיין לא מדריכה, בחופש הגדול אנ יאתחיל בקייטנה ואח"כ עם קבוצה :) |אני במד"צים כי אני רוצה להדריך, וכי כיף לי ^^ איך הגעת לפורום? חיפשתי ממזמן עזרה באיזה פעולה שהייתי צריכה לכתוב, והגעתי לכאן
פעולה שהלכה לי הכי טוב: לא העברתי עדיין פעולה.. צ'ופר שהכי אהבתי: וואי היו מלא. אחד מהם זה בלון וכשמפוצצים יש ברכה קטנה וסוכריית גומי..והיה עוד אחד עם סיפור קצר כזה לחיים, וזה היה בלילה אז יחד עם זה קיבלנו נצנצים- 'אבק כוכבים' (אנחנו רק בנות בקבוצה, אז כולן התלהבו
) מדריך בשבילי: הוא אוזן קשבת, חבר, נמצא שם לחנך, ללמד ולעזור. מה אני רוצה לעשות בצבא? וויי זה עוד רחוק. אולי גרפיקאית שם או משהו. אבל כאילו שהצבא באמת ישאל אותי

אנייי

לאחר שקצת התערבבנו והספקתי להכיר את הדמויות הפועלות, אני בעד שאלון היכרות שיעזור לנו להכיר יותר: שם:ענבל גיל:16 ישוב:קצרין תחביבים:נממ לרקוד ולעצב צבע אהוב:ורוד עונה מועדפת? קיץ/ חורף/ סתיו/ אביב ולמה?אביב.. כי יש שמש ולא חם מאוד חח איזה גילאים אני מדריך?כיתות ג' |אני במד"צים כי_להדריך נותן לי הרגשה טובה ____ איך הגעת לפורום?אממ פרשום בהודעות חחח פעולה שהלכה לי הכי טובשירים ישראליים.. שהעברתי לקורס ט' חחח צ'ופר שהכי אהבתי אמממ מחברת מסע לפני הקורס מדצ''ים חח מדריך בשבילי__באנדם שאפשר לדבר יאתי על הכל ! תמיד _ מה אני רוצה לעשות בשצבא?קורס קצינות חח

עכשיו תורי../images/Emo13.gif

שם:
מאיה
ישוב:
אשדוד (לא לעוד הרבה זמן
עוברת למטרת לימודים
)
תחביבים:
לשיר (והמון), לרקוד, מחשבים ושופינג (למרות שלאחרונה קשה לי לפתח את התחביב הזה הרבה...
)
צבע אהוב:
תכלת ולבן
עונה מועדפת? קיץ/ חורף/ סתיו/ אביב ולמה?
קיץ. בעונה הזאת ניתן לעשות הכללללל: ללכת לים, לצאת לטיולים, ללבוש בגדים קצרים ולנעול סנדלים, לצאת למסיבות וכשממש רוצים קור נכנסים לבית ומדליקים מזגן
איזה גילאים אני מדריך?
כרגע אני לא עובדת בתחום המד"צים, אבל השנה אני נהל את סמינר מד"צים מסכם של מנהל חברה ונוער כך שהגילאים שם 15 (כיתות ט')
אני במד"צים כי
נהנת לעזור ובמד"צים אתה לא רק נותן- אתה מקבל. מקבל אהבה של הילדים, מקבל בגרות ובעיקר לומד על עצמך המון דברים חדשים.
איך הגעת לפורום?
עברתי לי בין הפורומים ופתאום ראיתי מד"צים. נכנסתי ומאז התאהבתי
פעולה שהלכה לי הכי טוב
את האמת מרוב שעסקתי כ"כ הרבה שנים בתחום אני כבר לא זוכרת משהו ספציפי כי המון פעולות הלכו לי טוב אבל אחת הפעולות שאני באמת אוהבת ואני מעבירה אותה להמון קבוצות כבר מגיל 17 (והדרכתי המון...
) היא הפעולה "לתת" מתבססת כולה על השיר "לתת" של בועז שרעבי (מבטיחה לספר עליה בהמשך)
צ'ופר שהכי אהבתי
אחד שבאמת אהבתי הוא סיפור שהמטרה שלו לומר לניך שבסופו של דבר יש מישהו שאוהב אותו מאוד אבל את הסיפור הכנסתי לסליל של תמונות. במקום הסליל צילום הרגיל הכנסתי את הסיפור.
מדריך בשבילי
אדם בוגר בנפשו שניתן להעזר בו. אחד כזה שהוא דמות מחנכת כשצריך אך כשממש צריך הוא יכול להיות אח גדול ואוהב. אדם בעל אישיות כובשת ובעיקר בעל לב רחב.
מה אני רוצה לעשות בשצבא?
בצבא הייתי בת גרעין נח"ל של החברה למתנ"סים והתפקיד הצבאי שלי בנח"ל היה מורה חיילת. היה לי שירות מעניין ומאתגר. (חיילת מצטיינת של מחוז שרון
גאוות יחידה
)

dragonit12

New member
עונה:)

שם:שלומית גיל:16 ישוב:ר"ג תחביבים:לקרוא והרבה:) לטייל בא"י... צבע אהוב:ירוק..תכלת... עונה מועדפת? קיץ/ חורף/ סתיו/ אביב ולמה?כולם..כי זה הכי כייףף:) איזה גילאים אני מדריך?כיתה ג'...ומדי פעם גנים... |אני במד"צים כי:אני אוהבת להדריך:) איך הגעת לפורום?עברתי כבר בתפוז מאז..אבל הפורום היה שומם למדיי ועכשיו הוא מוצף:) אז מאיוש תודה:) פעולה שהלכה לי הכי טוב:"מי גנב לי את הדני..." צ'ופר שהכי אהבתי:היו מלא...אבל הכי הכי..? צופר של בוקר טוב שזה בצורת מחבת ועל זה שמים ביצת עין מגומי.. מדריך בשבילי:מי שאוהב להיות עם ילדים..ושמסתדר איתם טוב:) ושזה אוהב את זה במיוחד:) מה אני רוצה לעשות בשצבא?אני רוצה להיות בקרבי..

=]

אני חדשה פה.. חח אבל הנה התשובות שלי.. שם: שני גיל:15.5 ישוב: ירושלים תחביבים: שירה,נגינה,רכיבה על סוסים,כדורסל,רולר-בליידס,סקייטבורד צבע אהוב:ירוק עונה מועדפת? קיץ/ חורף/ סתיו/ אביב ולמה? -קיץ..בגלל שיש חופש=] איזה גילאים אני מדריך? אני מדריכה כיתות ג' איך הגעת לפורום? כי יש קישור דרך הפורום של הנוע"ל פעולה שהלכה לי הכי טוב -הפנינג שוקולד צ'ופר שהכי אהבתי -היו המון=] מדריך בשבילי- איש שאפשר לדבר איתו..סוג של אח בוגר,שאפשר להתייעץ איתו בכל מצב,שמעביר מסרים חינוכיים=] ושלא מביך להיות איתו.. מה אני רוצה לעשות בצבא?-להקה צבאית..

למעלה