שאלון-הכי והכי פחות!

backstreet girl

New member
שאלון-הכי והכי פחות!

מה השיר הכי אהוב עליכם מהאלבום Red Hot Chili Peppers? מה השיר הכי אהוב עליכם מהאלבום Freaky Styley? מה השיר הכי אהוב עליכם מהאלבום Uplift Mofo Party Plan? מה השיר הכי אהוב עליכם מהאלבום Mother's Milk? מה השיר הכי אהוב עליכם מהאלבום Blood Sugar Sex Magik? מה השיר הכי אהוב עליכם מהאלבום One Hot Minute? מה השיר הכי אהוב עליכם מהאלבום Californication? מה השיר הכי אהוב עליכם מהאלבום by the way? מה השיר הכי פחות אהוב עליכם מהאלבום Red Hot Chili Peppers? מה השיר הכי פחות אהוב עליכם מהאלבום Freaky Styley? מה השיר הכי פחות אהוב עליכם מהאלבום Uplift Mofo Party Plan? מה השיר הכי פחות אהוב עליכם מהאלבום Mother's Milk? מה השיר הכי פחות אהוב עליכם מהאלבום Blood Sugar Sex Magik? מה השיר הכי פחות אהוב עליכם מהאלבום One Hot Minute? מה השיר הכי פחות אהוב עליכם מהאלבום Californication? מה השיר הכי פחות אהוב עליכם מהאלבום by the way?

DAN1EL

New member
סורי שאני לא עונה...

פשטו גם ככה קשה לי תמיד לבחור רק 3 שירים מכל אלבום, אז אחד?

backstreet girl

New member
השקעתי אבל בחשיבה ובכתיבה!!!

טוב..אל תהיו רעים! זה מאוד מעניין אותי!!

lollapalooza

New member
נו טוב,

למרות ש"הכי פחות אהובים", אין לי ממש. מה השיר הכי אהוב עליכם מהאלבום Red Hot Chili Peppers
אמממ הוא אבד לי ואני בקושי זוכרת ממנו משהו. אבל אמממ זוכרת לטובה את True Men Don't Kill Coyotes מה השיר הכי אהוב עליכם מהאלבום Freaky Styley
Catholic School Girls Rule חמוד, וגם ירטל הצב.
מה השיר הכי אהוב עליכם מהאלבום Uplift Mofo Party Plan
אמממ Me & My Friends וגם Fight Like a Brave מה השיר הכי אהוב עליכם מהאלבום Mother's Milk
המפ Knock Me Down ואני בטוחה ששכחתי עוד אחד. מה השיר הכי אהוב עליכם מהאלבום Blood Sugar Sex Magik
לא יכולה להחליט רק על אחד. זה דיסק משובח. מה השיר הכי אהוב עליכם מהאלבום One Hot Minute
מן הסתם Warped מה השיר הכי אהוב עליכם מהאלבום Californication
כמעט כולם. מה השיר הכי אהוב עליכם מהאלבום by the way
אויש אין אחד שאני ממש אוהבת. שיר הנושא חביב. מה השיר הכי פחות אהוב עליכם מהאלבום Red Hot Chili Peppers
לא זוכרת.
מה השיר הכי פחות אהוב עליכם מהאלבום Freaky Styley
אין לי מושג. מה השיר הכי פחות אהוב עליכם מהאלבום Uplift Mofo Party Plan
אויש, לא נראה לי שיש דבר כזה. מה השיר הכי פחות אהוב עליכם מהאלבום Mother's Milk
מג'יק ג'ונסון
גררררר מה השיר הכי פחות אהוב עליכם מהאלבום Blood Sugar Sex Magik
אוהבת את כולם. מה השיר הכי פחות אהוב עליכם מהאלבום One Hot Minute
אע Falling Into Grace מה השיר הכי פחות אהוב עליכם מהאלבום Californication
כנראה שפורצלן. מה השיר הכי פחות אהוב עליכם מהאלבום by the way
כולם

michaelblum

New member
זה רק אני או...

שאני היחיד שהאלבום RED HOT CHILI PEPPERS נשמע לו כ"כ עלוב וחובבני...? גם אני אם יש שיר שאני יכול לומר שהוא בסדר זה True Men Don't Kill Coyotes, אבל גם זה בגלל הסולו של הגיטרה... כל השאר נשמע לי סתם נביחות, דיסק ה80' האהוב עלי ביודר הוא Uplift Mofo Party Plan אני אוהב משם כ"כ הרבה שירים...

DAN1EL

New member
האלבום הזה באמת לא משהו.

יש שירים בודדים שם שאני אוהב. אבל העטיפה...
חחח הלוואי שכל העטיפות שלהם היו בסגנון הזה!

chezi1

New member
צ'מע...

זה אלבום ראשון אז...ובאלבום The Uplift Mofo Party Plan השירים היפים הם מאחד עד שש השאר סתם

michaelblum

New member
אני ממש

לא מסכים איתך. SUBTERRANEAN HOMESICK BLUES הוא שיר גדול לדעתי (מס' 7...) No Chump Love Sucker גם מצויין. אגב לחיפאים שבינינו, יש חנות מעולה במרכז הכרמל, ג'אנק, שיש שם את כל הדיסקים של רד הוט, כולל אפילו את THE RED HOT CHILI PEPPERS ואת כל שנות השמונים, ומאוד, אבל מאוד בזול. כדאי.

chili angel

New member
מצטערת אין לי כח לענות על הרבה

בעצם...לא נראה לי שאני עונה על שאלות על שירים אהובים בדיסקים..זה מעצבן כי צריך לחשוב הרבה ולהיזכר בשירים..

למעלה