שאלון הכרות בנושא ה-

שאלון הכרות בנושא ה-../images/Emo21.gif

1. מה הירק שאת הכי אוהבת 2. מה הירק שאת הכי שונאת 3. מה הפרי שאת הכי אוהבת 4. מה הפרי שאת הכי שונאת 5. איזה טעם של סוכריות את הכי אוהבת (תות, דובדבן..) 6. מה המאכל שאת הכי אוהבת 7. מה המאכל שאת לא מסוגלת להכניס לפה 8. את אוכלת ארוחות מסודרת (כיאלו בוקר, ערב וצהריים) 9. את נגעלת מאפקט הפחד 10.תכתבי 5 מאלכים שאת אוהבת לאכול למרות שהשאלון ממין
הוא מיועד גם ל
אני פשוט חדשה ובגלל זה אני לא יודעת אם יש כאן גם בנים
בהצלחה

כה.. זאת אני ../images/Emo9.gif

1.מה הירק שאת הכי אוהבת: פלפל אדום/גמבה 2.מה הירק שאת הכי שונאת: אין. אני פריקית של ירקות 3.מה הפרי שאת הכי אוהבת: אבטיח! 4.מה הפרי שאת הכי שונאת: אפרסמון,בננה,פומלה,תאנה, יש הרבה... 5.איזה טעם של סוכריות את הכי אוהבת (תות, דובדבן..): פטל/ענבים/תות 6 מה המאכל שאת הכי אוהבת: גלידה, כמה שיותר, יותר טוב! 7.מה המאכל שאת לא מסוגלת להכניס לפה: גבינההה 8. את אוכלת ארוחות מסודרת (כיאלו בוקר, ערב וצהריים):לא ממש.. ממש לא 9. את נגעלת מאפקט הפחד: יש קטעים ממש טובים 10.תכתבי 5 מאלכים שאת אוהבת לאכול:ג'אנק פוד,במבה,גלידה,אוכל של סבתא ופסטות- כל הסוגים!

ShAhAr CbSm

New member
../images/Emo192.gifעונה נה נה נה נה

1. מה הירק שאת הכי אוהבת: עגבניה!!
אבוקדו
2. מה הירק שאת הכי שונאת: מלפפון, מין שורש כזה שהוא גם ירק, גזר. 3. מה הפרי שאת הכי אוהבת: נקטרינה,
,
, ענבים 4. מה הפרי שאת הכי שונאת: מלון 5. איזה טעם של סוכריות את הכי אוהבת (תות, דובדבן..):
!! 6. מה המאכל שאת הכי אוהבת: פסטה!!!המבורגר
7. מה המאכל שאת לא מסוגלת להכניס לפה:
, אוכל תאילנדי ויפני..:/ 8. את אוכלת ארוחות מסודרת (כיאלו בוקר, ערב וצהריים): לא אוכלת בוקר.. אוכלת צהריים וערב 9. את נגעלת מאפקט הפחד: לאאא!!! אני חולה על אפקט הפחד
10.תכתבי 5 מאלכים שאת אוהבת לאכול: פסטה, המבורגר, שניצל, סלט טונה מרק ירקות!

Charmed Or

New member
יאללה:]../images/Emo112.gif

1. מה הירק שאת הכי אוהבת מלפפון, עגבניה, גמבה. 2. מה הירק שאת הכי שונאת זיתים נחשב? 3. מה הפרי שאת הכי אוהבת תפוח, בננה. 4. מה הפרי שאת הכי שונאת אפרסמון
5. איזה טעם של סוכריות את הכי אוהבת (תות, דובדבן..) לודעת. תלוי איזה סוכריות;[ 6. מה המאכל שאת הכי אוהבת נמ, שניצל תירס. 7. מה המאכל שאת לא מסוגלת להכניס לפה בשר. 8. את אוכלת ארוחות מסודרת (כיאלו בוקר, ערב וצהריים) נופ.
9. את נגעלת מאפקט הפחד לא, התרגלתי כבר לראות את זה
10.תכתבי 5 מאלכים שאת אוהבת לאכול שניצל תירס. אורז. שוקולד כמובן
חביתה. ואמ.. אין לי עוד משהו;[

../images/Emo2.gif

את צימחונית? כנ"ל ל-Dead poets society ו
שאני כותבת את הכינוי אני פשוט לא יודעת מה שמך...

קוראים לי יעל.

אני לא יכולה להגדיר את עצמי כצמחונית כי אמא מכריחה אותי לאכול בשר לפחות פעם בשבוע, כשהיא מכינה במיוחד, בארוחות שישי וכאלה, אבל כללית, כן. אני לא אוכלת בשר.

אנייייייייייייייייייייייייייייייייי

1. מה הירק שאת הכי אוהבת חסה 2. מה הירק שאת הכי שונאת סלק?
3. מה הפרי שאת הכי אוהבת ענבים ואבטיח 4. מה הפרי שאת הכי שונאת זה שנראה כמו מוח 5. איזה טעם של סוכריות את הכי אוהבת (תות, דובדבן..) תות 6. מה המאכל שאת הכי אוהבת פסטה 7. מה המאכל שאת לא מסוגלת להכניס לפה בשר
ועדיין אני חייבת
אבל לפעמים!!
8. את אוכלת ארוחות מסודרת (כיאלו בוקר, ערב וצהריים) משתדלת
9. את נגעלת מאפקט הפחד כן 10.תכתבי 5 מאלכים שאת אוהבת לאכול שוקולד פסטה ירקות תפוח שניצל תירס

עונה

אני כבר רואה את איתן עונה על זה
1. מה הירק שאת הכי אוהבת? עגבניה? 2. מה הירק שאת הכי שונאת? אבוקדו 3. מה הפרי שאת הכי אוהבת? תפוח 4. מה הפרי שאת הכי שונאת? מנגו-* 5. איזה טעם של סוכריות את הכי אוהבת (תות, דובדבן..)? כל מיני 6. מה המאכל שאת הכי אוהבת פסטה 7. מה המאכל שאת לא מסוגלת להכניס לפה המון... 8. את אוכלת ארוחות מסודרת (כיאלו בוקר, ערב וצהריים) חחחח ממש לא. אני עושה דווקא לאמא שלי.. 9. את נגעלת מאפקט הפחד לא כל כך 10.תכתבי 5 מאלכים שאת אוהבת לאכול 1. פסטה 2. תפוז 3. - 4. - 5. - [אני לא אכלנית למרות שאני נראית ככה
]

dar dar5

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

1. מה הירק שאת הכי אוהבת? אני כעיקרון שונאת ירקות. זה ירוק!
.. אבל כעיקרון- גמבה.. 2. מה הירק שאת הכי שונאת? כמעט הכל חוץ מגמבה.. וגזר 3. מה הפרי שאת הכי אוהבת? תפוז
4. מה הפרי שאת הכי שונאת? לוידעת.. גויאבה זה ירק? 5. איזה טעם של סוכריות את הכי אוהבת (תות, דובדבן..)? בא לי להגיד תות כי יש לזה אייקון->
... אבל אני אוהבת פרות או דובדבן.. 6. מה המאכל שאת הכי אוהבת? קורטשקלאצ'. [אל תנסו, זה בהונגרית] 7. מה המאכל שאת לא מסוגלת להכניס לפה? פטריות. לעולם לא 8. את אוכלת ארוחות מסודרת (כיאלו בוקר, ערב וצהריים)? משתדלת 9. את נגעלת מאפקט הפחד ? ייפ
אבל לא מפספסת אף פרק
10.תכתבי 5 מאלכים שאת אוהבת לאכול? 1. קורטשקלאצ' 2. פנקייקס 3. פיצה
4. חמין 5. עוגיות ושוקולד
צריך לעשות אייקון לקורטשקלאצ' |קורטשקלאצ'|

ברור שיש פה בנים

1. מה הירק שאת הכי אוהב? מלפפון 2. מה הירק שאת הכי שונא?קישוא 3. מה הפרי שאת הכי אוהב ? תפוח 4. מה הפרי שאת הכי שונא?אין 5. איזה טעם של סוכריות אתה הכי אוהב (תות, דובדבן..) דובדבן 6. מה המאכל שאתה הכי אוהב?המבורגר 7. מה המאכל שאתה לא מסוגל להכניס לפה?קישואים 8. אתה אוכל ארוחות מסודרת (כיאלו בוקר, ערב וצהריים) ?ברור 9. אתה נגעל מאפקט הפחד ?קצת 10.תכתוב 5 מאלכים שאתה אוהבת לאכול המברוגר,פיצה,צ'יפס,שוקולד וגלידת בננה

coullette

New member
.....another one bites the dust

1. מה הירק שאת הכי אוהבת אבוקדו..למרות שזה לא ירק 2. מה הירק שאת הכי שונאת חציל!!! 3. מה הפרי שאת הכי אוהבת בננה 4. מה הפרי שאת הכי שונאת אננס 5. איזה טעם של סוכריות את הכי אוהבת (תות, דובדבן..) דובדבן 6. מה המאכל שאת הכי אוהבת מוס שוקולד\פסטה 7. מה המאכל שאת לא מסוגלת להכניס לפה חציל 8. את אוכלת ארוחות מסודרת (כיאלו בוקר, ערב וצהריים) כן 9. את נגעלת מאפקט הפחד כן! 10.תכתבי 5 מאלכים שאת אוהבת לאכול שוקולד,לחם,פסטה,פיצה,עוגה בהצלחה תודה

למעלה