אני
1. שם? - לני
2. מקום מגורים? במרכז גוש דן
3. גיל? 36
4. מה עושה כרגע בחיים? גרפיקאי
5. תחביבים (חוץ מהישרדות וריאליטי)? יש לי המון, קודם כל הייטק, מחשבים וגלישה באינטרנט, סרטים וסדרות, בעיקר בתחום המתח אימה ומסתורין, אך גם בכל שאר הז'אנרים, מומחה לסרטים ישנים, מוזיקה, משחקים ובעיקר אסטרטגיים, פאזלים ופיתרון חידות קשות ותעלומות, קריאת ספרים, בעיקר ספרי פנטזיה ומד"ב, אך גם מתח ומסתורין, מיסטיקה וקריאה בקלפים, פוליטיקה, בעיקר בכל מה שקשור לענייני חברה, דת ומדינה ומלחמה בשחיתות, ציור וגרפיקה כמובן, חולה כבר מילדות על עולם הקומיקס וכל מה שקשור אליו, רטרו, כל מה שקשור בשנות השמונים והתשעים, ובעיקר המוזיקה שלהם, וספורט, בעיקר כדורגל, למרות שבשנים האחרונות אחרי הרבה אכזבות התחום הזה קצת פחות מעניין אותי.
6. מה משמעות הכינוי שלך בתפוז? סטילהוק שפירושו בעברית נץ הפלדה, הוא חיבור בין החוזק שלי לדיעותיי הפוליטיות הניציות.
7. כמה זמן אתה כבר נמצא בפורום, ואיך הגעת אליו? בערך 4 שנים, אך כגולש פעיל בערך 3 שנים, החל מעונה 35, והגעתי אליו דרך פורום הישרדות הישראלית.
8. באיזה עוד פורומים גולש כיום (לא בהכרח בתפוז)? אני גולש ופעיל כבר שנים בהמון פורומים, בארץ וגם בחו"ל, בין השאר ברדיט, פורום סרטים וקולנוע, פורום סדרות ישראליות, פורום טלוויזיה, כמעט כל פורום של תוכנית ריאליטי וכמעט כל פורום של תחרות מוזיקלית, פורום אירוויזיון, פורום אקטואליה, פורומים מפלגתיים, פורום תוכנות ומחשבים, בעבר גם הייתי חבר קבוע בשני הפורומים של שנות ה80 ושנות ה90 עד שנסגרו, ובפורום סרטי מתח ואימה עד שגם הוא נסגר.
9. סדרה אהובה שמשודרת כעת? המנדלוריאן, המכשף, חומריו האפלים, אימה אמריקאית, המאה, ריברדייל, ויקינגים, המתים המהלכים, בית הנייר, מאהבת בתשלום מראש, וגם כל הסדרות של רשת CW המבוססות על גיבורי הקומיקס של DC (סופרגירל, באטוומן, אגדות המחר, הפלאש והחץ הירוק), שלקחו הפסקה קצרה לרגל החגים בדיוק כשהחל קרוסאובר ביניהן שנקרא Crisis On Infinite Earths, עד אמצע ינואר 2020.
10. סדרה אהובה שלא משודרת כעת (הסתיימה או שיצאה לחופשה)? יש המון, גם מחו"ל וגם ישראליות. משחקי הכס (להוציא עונה 8 האחרונה והמזעזעת שחייבת עריכה מחודשת עם סוף אחר לגמרי, לפחות לטעמי, כי הסוף שלה פשוט הרס את הסדרה), 24, זהות בדויה, UnREAL, מראה שחורה, כתום זה השחור החדש, עד עצם היום הזה, ארץ הפלאות, אגדת המחפש, בית הקלפים, דברים מוזרים, חפצים חדים, שלוש עשרה סיבות, הומלנד, המתים המהלכים, אבודים, הסופרנוס, רצף הזמן, לשרוד, תולדות השנארה, האנה, מדיום, יתומת האופל, קוונטיקו, שובר שורות, שקרניות קטנות, סיפורה של שפחה, החוש השמיני, ציידי הצללים, 4400, משחק השקרים, המעגל הסודי, יומני הערפד, טיימלס, דם אמיתי, וכמעט כל סדרה בעבר ובהווה שקשורה לקומיקס. ומהסדרות הישראליות ששודרו לאחרונה והסתיימו אהבתי מאוד את: ביום שהאדמה רעדה (מחכה כבר לעונה השנייה), בשבילה גיבורים עפים, תיק נעדר, פמת"א, פצועים בראש, מתים לרגע, מסכים, כפולים, כדברא, זגורי אימפריה, הרמון, המדרשה, הבורר, עקרון ההחלפה, שלטון הצללים, גאליס, בתולות, אניגמה, תא גורדין ותאג"ד.
11. מתי התחלת לראות לראשונה הישרדות, ואיזו עונה זו הייתה? עונה ראשונה ששודרה בערוץ 2 לא זוכר באיזו שנה בדיוק, אך עשיתי הפסקה בגלל הגיוס לצה"ל של כמעט 10 שנים עד שחזרתי לצפות שוב בהישרדות, ואז ערכתי מרתון צפייה בכל העונות שפספסתי עם הפסקות שנמשך בערך כשנה.
12. שחקן אהוב בהישרדות? מלקולם פרברג, טוני ולאכוס, בוסטון רוב מריאנו, מייקל יירגר, קולבי דונלדסון, ארל קול, אוזי לוסת' ומייק הולוויי. יש עוד, אך אלה בעיקר הכי אהובים עלי.
13. שחקנית אהובה בהישרדות? קלי וונטוורת' (יותר מכולם), פארווטי שאלו, קים ספרדלין, סטפני לה גרוסה, ג'נה מורסקה, אמנדה קימל, לורן או'קונל, נטלי אנדרסון, אנדראה בוהלקה, דניס סטפלי, קלי קים, ויקטוריה באמונד,
קלין בכטולד, איימי קיוזאק וצ'לסי מייזנר. יש עוד, אך אלה הכי אהובות עלי.
14. שחקן/ית ששיחק/ה רק פעם אחת והיית רוצה לראות פעם נוספת? מייקל יירגר, קלי קים, קים ספרדלין (שתתמודד בעונה 40), לורן או'קונל, נטלי אנדרסון (שתתמודד בעונה 40), דניס סטפלי (שתתמודד בעונה 40), צ'לסי
מייזנר, ארל קול (שיתמודד בעונה 40), ויש עוד מלא...
15. קאסט של איזו עונה בהישרדות אתה הכי אוהב? 20 (לא את כולם, אך את רובם)
16. קאסט של איזו עונה מריאליטי אחר היית רוצה שישתתף כולו בעונה של הישרדות? אולי של המירוץ למיליון האמריקאי (TAR) או נינג'ה אמריקאי.
17. חוץ מהישרדות, איזה עוד ריאליטי אוהב? מלא, קודם כל המירוץ למיליון על כל גרסאותיו, הישרדות על כל גרסאותיה, אך בעיקר האמריקאית, הקנדית והאוסטרלית, אפקט הפחד, המבצר, Knightmare, נינג'ה אמריקאי,
נינג'ה ישראל, המשימה: אמזונס, Million Dollar Mile, האח הגדול, חי ב-LA LA לנד, אסקייפ, דייט בחשיכה, ועוד...
18. דמות אהובה מאותו ריאליטי (שהוא לא הישרדות)? אלין לוי מהאח הגדול 2 שהחליפה לאחרונה את שמה לאלינה. אהבתי גם מאוד (היום הרבה פחות) את אלירז שדה הזוכה של אותה עונה שהיתה בעיני לפחות העונה הכי טובה בתולדות האח הגדול ישראל. ויש עוד מלא, אך קצרה היריעה מלהכיל את כולם.
19. איזו מוזיקה אוהב לשמוע? כל מוזיקה, אך בעיקר אוהב פופ, רוק, דאנס, גל חדש, שירי אירוויזיון ואולדיס בכל השפות, אך בעיקר איטלקי, צרפתי וספרדי וכמובן אנגלי. בנוסף, אוהב מאוד סינת'פופ, וכל מוזיקת רטרו, בעיקר משנות ה80' וה90'. לאחרונה יצא גל חדש שנקרא Retrowave שמשלב בין מוזיקה מודרנית למוזיקה של שנות ה80', כמו למשל של ההרכב Scandroid שזה אחד ההרכבים הכי אהובים עלי מהתקופה האחרונה.
20. משהו מעניין נוסף שבא לך לספר? נראה לי שאני הכי מבוגר כאן