שאלון הכרות..

Raz110

New member
שאלון הכרות..

שם: מין: תאריך לידה: גיל: אזור מגורים: כמה זמן אני בפורום"הדוגמניות2"? מה חושב על התוכנית"הדוגמניות2": 2 פייבוריטיות מהתוכנית"הדוגמניות2": לשמור על קשר: (אל תדאגו. לא שולחים וירוסים..בדרך כלל ) אייסיקיו: מסנג'ר: אימייל: צבע עיניים: צבע שיער: גובה: חיות מחמד?: מה עושה בשעות הפנאי : תמונה:

Raz110

New member
שלי לעצמי ../images/Emo9.gif

שם: רז מין:זכר תאריך לידה: 30/7/1991 גיל:14 וחצי אזור מגורים:מרכז
כמה זמן אני בפורום"הדוגמניות2"?חודש וחצי נראה לי.. מה חושב על התוכנית"הדוגמניות2":תוכנית טובה, מצחיקה ומעניינת
פייבוריטיות מהתוכנית"הדוגמניות2":ניראל ושרון לשמור על קשר: (אל תדאגו. לא שולחים וירוסים..בדרך כלל ) אייסיקיו:346777256 מסנג'ר: אימייל:[email protected] צבע עיניים:חום צבע שיער:חום כהה גובה:1.67 חיות מחמד?:2 כלבים
מה עושה בשעות הפנאי :מתבטל
תמונה:

1 6

New member
אתה כתבת? שאלון חמוד../images/Emo13.gif

שם: ליטל. מין: לא מוגדר
סתם סתם נקבה.. תאריך לידה: 12.7.89 גיל: 16 וחצי. אזור מגורים: אשקלון. כמה זמן אני בפורום"הדוגמניות2"? בערך מאז הגמר (אולי קצת לפני). מה חושב על התוכנית"הדוגמניות2": מאוד אוהבת את התוכנית. 2 פייבוריטיות מהתוכנית"הדוגמניות2": אפשר 3? לפי סדר יורד:ניראל,מישל,קרן. לשמור על קשר: (אל תדאגו. לא שולחים וירוסים..בדרך כלל ) אייסיקיו: אין. מסנג'ר: אין. אימייל: [email protected] צבע עיניים: ירוק. צבע שיער: שטני. גובה: 1.63 חיות מחמד?: שלושה כלבים וחתולה
מה עושה בשעות הפנאי : בחופש? בעיקר במחשב ולומדת לבגרויות המסריחות
תמונה: תחלמו תחלמו

YARDENIS11

New member
אני : ..../images/Emo20.gif

שם: ירדן מין: נקבה תאריך לידה: 23.5.1991 גיל: 15 עוד חודש אזור מגורים: מרכז כמה זמן אני בפורום"הדוגמניות2"? לא יודעת , קצת אחרי שהתחילה התוכנית נראה לי .. מה חושב על התוכנית"הדוגמניות2": אחלה תוכנית .. תמיד אפשר לצפות לצחוק חח 2 פייבוריטיות מהתוכנית"הדוגמניות2": אליסיה וכריסטין. לשמור על קשר: (אל תדאגו. לא שולחים וירוסים..בדרך כלל ) אייסיקיו: מסנג'ר: אימייל: [email protected] צבע עיניים: חום צבע שיער: חום גובה: 1.60 בערך (קצת יותר אולי לא מדדתי מלא זמן) חיות מחמד?: היו.. שרקנים , היא מתה לפני חודש כמעט .. (היתה בת שש כמעט אני חושבת) מה עושה בשעות הפנאי : מחשב, טלוויזיה .. תמונה: יש במיי ספייס שלי

עונהה..:p

שם:רעות מין:נקבה כאילו דעעעע תאריך לידה:6.7.1993 גיל:13 אזור מגורים:באר שבע מלחמההה.. חח כמה זמן אני בפורום"הדוגמניות2"? ממ.. מתחילת התוכנית[?] מה חושב על התוכנית"הדוגמניות2": אחלה תוכניתתת.. 2 פייבוריטיות מהתוכנית"הדוגמניות2": ניראל מישל ונטליי.. שלוש חח לשמור על קשר: (אל תדאגו. לא שולחים וירוסים..בדרך כלל ) אייסיקיו: נוותר על זה :p מסנג'ר: וגם על זה.. אימייל: נו אתם יודעים מה התשובהה חחעחע צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור גובה:1.63 חיות מחמד?: כלב מסוג סאמוייד החתיך שלי **מאוהבת עד כלות נשמתי** קוראים לנסיך שלי שלג...=] מה עושה בשעות הפנאי : מחשב, טלוויזיה.. חברות.. תמונה: איןןן

Raz110

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo208.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

רררררררררררררררררררררררר

עונה../images/Emo26.gif

שם: נועה מין: נקבה תאריך לידה: 8.1.91 גיל: 15 אזור מגורים: רחובות כמה זמן אני בפורום"הדוגמניות2"? אממ לא זוכרת
מה חושב על התוכנית"הדוגמניות2"? אחלה תוכנית!! הרבה יותר טובה מהראשונה. 2 פייבוריטיות מהתוכנית"הדוגמניות2"? נטלי וניראל לשמור על קשר: (אל תדאגו. לא שולחים וירוסים..בדרך כלל ) אייסיקיו: 337178810 מסנג'ר: [email protected] אימייל: כנ"ל צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור גובה: 1.63 חיות מחמד? אין לי
מה עושה בשעות הפנאי? נמצאת במחשב, קוראת, רואה טלויזיה, שומעת מוזיקה, יוצאת עם חברות.. תמונה:

rotem bobo

New member
שליייי שליטההה

שם:רותם מין:נקבה תאריך לידה:92\2\9 גיל:14 וחודשיים אזור מגורים:חולון כמה זמן אני בפורום"הדוגמניות2"?מאז שניראל זכתה מה חושב על התוכנית"הדוגמניות2":תוכנית מהממת אחת התוכניות המושלמות 2 פייבוריטיות מהתוכנית"הדוגמניות2":רק ניראל המושלמתת בלי עין רעה לשמור על קשר: (אל תדאגו. לא שולחים וירוסים..בדרך כלל ) אייסיקיו:218236363 צבע עיניים:חום צבע שיער:חום עם בלונד גובה:1.62 חיות מחמד?:אין אוףףף לא מרשה לי (אמא) מה עושה בשעות הפנאי :רוקדת שרה מבלה יושבת במחשב רואה ויוה וטלנובלות

עונה ../images/Emo205.gif

שם:דנדוש
מין:נקבה תאריך לידה:14.8 גיל:13.5 אזור מגורים:חיפה כמה זמן אני בפורום"הדוגמניות2"? כמה דקות
מה חושב על התוכנית"הדוגמניות2":שהיא נחמדה ובעיקר ממכרת :p 2 פייבוריטיות מהתוכנית"הדוגמניות2":שרון וכריס לשמור על קשר: (אל תדאגו. לא שולחים וירוסים..בדרך כלל ) אייסיקיו: מסנג'ר: אימייל: צבע עיניים:חום צבע שיער:חום בהיר גובה:מממן לא מדדתי חיות מחמד?:כלבה ,חתולה מה עושה בשעות הפנאי :מחשב טלפון שטלוויזיה חברות ישנה תמונה:

למעלה