שאלון הכרות

שאלון הכרות

מכיוון שאנחנו פה כבר לא מעט אנשים חשבתי שאפשר לעשות שאלון הכרות קצרצר בינינו שם: גיל: מגורים: עיסוק: תוכנית טלוויזה אהובה: דיסק מומלץ: סרט אהוב: אתם מוזמנים להוסיף נתונים ואני מבטיח לכתוב בהמשך גם את התשובות שלי

תשובות שלי =]:

שם: איילת גיל: 16 עוד חודש בדיוק =) מגורים: אילת עיסוק: בקרוב מתחילה לעבוד. תוכנית טלוויזה אהובה: מועדון לילה דיסק מומלץ:הגיים בויז,מירי מסיקה,עברי לידר יש עוד הרבה סרט אהוב: קצת ישן ולא מקורי אבל אהבתי את הסרט ברוס הגדול מכולם

evilihi

New member
טוב נו

שונאת שאלונים אבל בשבילך.. שם: ליהי גיל: הממ מגורים: מרכז עיסוק: הממ.. אחשוף בעתיד
תוכנית טלויזיה: עקרות בית נואשות, נמלטים, המרוץ למיליון, שמעתי שאבודים זה מצוין אבל לא יצא לי עוד לראות
דיסק אהוב/מומלץ: אין כרגע - אוהבת מיקס של הכל, אבל למירי מסיקה יש שירים מצוינים
סרט: קוראים לי סם, היום שאחרי מחר, מלך האריות, בת הים הקטנה, שכחו אותי בבית (מה לעשות, אוהבת את זה!).

tutana

New member
מגניב.. :)

האמת נראה לי שיש לי באחד מקבצי הוורד איזה שאלון מוכן עם תשובות...:p חחחח מאחת הפעמים שעניתי בפורומים:p. בכל מקרה הנה התשובות שלי.. שם:נטליה גיל: 19 < עם הרגשה של 24> מגורים: חולון, מחזיקה אצבעות ואמן אמן אמן בקרוב ת"א... עיסוק: ממממ מוכרת מחסנאית... וממ מתלמדת למרצ'נדייז < בין השאר אני עורכת מצלמת ומעצבת:p> תוכנית טלוויזה אהובה:כמה שנים שלא ראיתי טלויזיה...מועדון לילה זה חביב... מדי פעם תכניות ביס. < יש לי הוט> ממממ ורוניקה מארס .. באמת שלא רואה יותר מדי טלויזיה.. למי יש זמן?! דיסק מומלץ: שגיא צורף ואלעד כהן- 30, איה כורם. סרט אהוב:גריז... אני יכולה לראות את זה שוב ושוב ושוב...

ליובלי באהבה

שם: מורטישה אדאמס גיל: ללא מגורים: על הספה עיסוק: פיסוק תוכנית טלוויזיה: פסוקו של יום דיסק: יש לי פריצה בחוליה L5 סרט אהוב: מרחץ הדמים2

אני יודעת כבר מה התשובות של יובל

נכון יובל שזה מה שרצית לכתוב: שם: יובל אברמוביץ' גיל:29 מגורים: תל-אביב עיסוק:כתב ראשי של פנאי פלוס ומנהל שני פרומים ואתר על שינקין,שחקן השיר שלנו,השמיניה,שידר ברדיו,בקרוב מוציא ספר שכחתי משהו? חח כמה שאתה מוכשר אלוהים לשמור חח כמה כשרונות לבנאדם אחד? תוכנית טלוויזה אהובה: עקרות בית נאשות,אבודים והשיר שלנו לפעמים חח דיסק מומלץ:מירי מסיקה, אחינועם ניני,היהודים, סרט אהוב: לא זוכרת מה יובל אוהב ..

evilihi

New member
נו ועכשיו ברצינות..תוסיפי את שלך../images/Emo3.gif

אגב, צרלי והשוקולד מהדורת 1970 זה גם סרט שאני חולה עליו

../images/Emo214.gifאני../images/Emo3.gif

שם: רחלי גיל: באוקטובר 16 מגורים: צפון
עיסוק: תלמידה עוד יותר
תוכנית טלוויזה אהובה: חברים
דיסק מומלץ: משינה-הלהיטים
אני אוהבת שירים ישנים אני לא אופציה
סרט אהוב: עירום..סתם
הוא עשה לי טראומות!! אמממ אפקט הפרפר אולי?

אז אני...

שם: יובל גיל: 29 שנים יותר מדי עיסוק: גנן תוכנית טלוויזיה: אבודים ועקרות בית נואשות. רולזזזזזזזזז! דיסק מומלץ: מירי מסיקה סרט: המממ.... יש מלא. .... שיקגו עוד משהו שכחתי?

ממתי אתה גנן? חחח מצחיקול אתה

איזה פרק מהחיים שלך פיספסתי..... בטח זה עוד אחד מהכשרונות שלך שאתה מסתיר =) כל פעם אתה מפתיע אותי מחדש .. במחשבה שנייה. גנן? מוות לעגבניות? הכל מתקשר עכשיו ,יש לך משהו לספר על זה חחח סתם

למעלה