שאלון הכרות

דג י ת

New member
שאלון הכרות

טוב כפי ששמתם לב אני דיי חדשה פה ולא מכירה פה כלכך אנשים אז אני אשמח לפחות לדעת מי זה כל אחד:) נתחיל... שם: גיל: מקום מגורים: מתי הגעתם לפה: ולמה? עיסוק בחייים: שיר אהוב של דנה: מקום בעולם בו הייתם רוצים להיות: מקום בעולם בו לא הייתם רוצים להיות: דבר אחד שלא ידענו עליך: תכנית טלויזיה אהובה: שיהיה לכם שבוע טוב!

../images/Emo9.gif

שם: צליל. גיל: 13. מקום מגורים: בצפון איפשהו. מתי הגעתם לפה: לא זוכרת. ולמה? עיסוק בחייים: תלמידה
. שיר אהוב של דנה: יש בזה טעם. מקום בעולם בו הייתם רוצים להיות:
מקום בעולם בו לא הייתם רוצים להיות:
דבר אחד שלא ידענו עליך: הממ
לא יודעת. תכנית טלויזיה אהובה: מועדון לילה, האנטומיה של גריי, מגרש ביתי, נמלטים.

שלום ../images/Emo13.gif

שם: רותם גיל: תכף 17
מקום מגורים: רמת הגולן
מתי הגעתם לפה: לפני שנה בערך רעות (המשינאית) ואני הכרנו בזכות דנה והחלטנו לפתוח קומונה חדשה, אחרי שהקודמת לא תפקדה בכלל, ואחרי חצי שנה בערך דברים התפתחו ומיל (תהילה..) פתחה את הפורום, אז אמ.. מהתחלה ולמה? תמיד אהבתי את דנה, אבל אחרי הופעה שלה (ושל עוד כמה אמנים) בגולן שנה שעברה ממש התלהבתי ממנה והחלטתי להכנס לקומונה (שהתבררה כמתה) ואז הכל נמשך כמו שכתוב בשאלה הקודמת עיסוק בחייים: תלמידת יב', מדי פעם בייביסיטרים וזה..
שיר אהוב של דנה: קשה לבחור
המ.. להתגעגע מקום בעולם בו הייתם רוצים להיות: הייתי רוצה לבקר בתאילנד, הודו, הוואי, סין, ארגנטינה (טיול שורשים) מקום בעולם בו לא הייתם רוצים להיות: המ.. דבר אחד שלא ידענו עליך: אני מחר יוצאת לגדנ"ע, אז עד יום חמישי לא אהיה פה. תהנו לכם
תכנית טלויזיה אהובה: לא ממש רואה טלוויזיה

דג י ת

New member
בהצלחה מותק!

וואי את ממש כלה שרשמת את השמות משתמש של האנשים חחח זה כמו מילון בשבילי :)

A t z a

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שם:דנה גיל:16 מקום מגורים:מרכז מתי הגעתם לפה:כשהפורום הוקם ולמה? כי הייתי גם בקומונה
? עיסוק בחייים:מוכרת בשוק הכרמל(או במילים אחרות-תלמידה). שיר אהוב של דנה:חמימות חולפת,יש בזה טעם מקום בעולם בו הייתם רוצים להיות:לאדעת מקום בעולם בו לא הייתם רוצים להיות:
דבר אחד שלא ידענו עליך:אממ...דיברתי שוטף בגיל 9 חודשים
? תכנית טלויזיה אהובה:חברים

דג י ת

New member
נעים להכיר!

שם: סיון (עם ו אחת
) גיל: 23 מקום מגורים: קיבוץ נידח בפריפריה מתי הגעתם לפה: לפני חודש נראה לי ולמה? כי אני מתה על דנה וראיתי שיש לה פורום עיסוק בחייים: עובדת במכבסה שיר אהוב של דנה: יש בזה טעם, בומביי ועד הקצה. מקום בעולם בו הייתם רוצים להיות: אנגליה מקום בעולם בו לא הייתם רוצים להיות: לבנון דבר אחד שלא ידענו עליך: אני כותבת מגיל 9 תכנית טלויזיה אהובה: בטיפול, ורוניקה מארס, מועדון לילה. שיהיה לכם שבוע טוב!

../images/Emo13.gif

שם: ענבר. גיל: 17. מקום מגורים: אריאל. מתי הגעתם לפה: לא זוכרת
ולמה? עיסוק בחיים: י"ב? שיר אהוב של דנה: יש בזה טעם. מקום בעולם בו הייתם רוצים להיות: הוואי!
מקום בעולם בו לא הייתם רוצים להיות:טורקיה. באמת שנשמע משעמם שם
דבר אחד שלא ידענו עליך: נכשלתי בבגרות באזרחות.. בנקודה אחת.
תכנית טלויזיה אהובה: השיר שלנו

BurningUp10

New member
טוב....

שם: אלעד מקום מגורים:רמת גן הגעתי לפה: משהו כמו חצי שנה עיסוק בחיים: לפני גיוס (עוד חודש). שיר אהוב של דנה: לא יכול לבחור! מקום בעולם בו הייתי רוצה להיות:לא יודע רק התעוררתי חח לפני חצי שעה! מקום שלא הייתי רוצה להיות : כלא חחח דבר שלא ידעתם? לא יודע תוכנית טלויזיה: חברים:) יום נעים!

coolit97

New member
שלום!!

לא הייתי פה מלא זמן כי האינטרנט שלי התקלל
.. (גם עכשיו הוא מקולקל אני פשוט במחשב אחר..
) שם: ניצן גיל: 16 לפני שלושה ימים!!!!! מקום מגורים: כפר בילו (ליד רחובות) מתי הגעתם לפה: האמת לא לפני הרבה זמן.... ולמה? תמיד אהבתי את דנה ואז גיליתי שיש לה פורום! עיסוק בחיים: לומדת בכיתה י"א..
שיר אהוב של דנה: זה משתנה אם המצב רוח... מקום בעולם בו הייתם רוצים להיות: בוסטון או איטליה מקום בעולם בו לא הייתם רוצים להיות: בזה הרגע אילת.. ממש חם לי. דבר אחד שלא ידענו עליך: חברים שלי לא רצו להפגש איתי ביומולדת שלי ובסוף הסתבר שהם עשו לי מסיבת הפתעה
תכנית טלויזיה אהובה: זהות בדויה, מועדון לילה והאלופה

hilali1

New member
../images/Emo204.gif

הילה. ירושלים. מתישהו.. שיר אהוב.. אממ עכשיו ברגעים אלה "שום סלע". שיר מקסים. שבוע מעולה ושנה מעולה

למעלה