שאלון `הכר את החבר` יוצא לדרך

L i l o s h

New member
שאלון `הכר את החבר` יוצא לדרך

כדי שנכיר יותר טוב אחד ת`שני , הכנתי שאלון קצר (יחסית) בשיתוף עם מכון מינה צמח השאלות נבחרו בקפידה על מנת לנתח את אישיותו של המשתתף בסקר.. אז יאללה: 1. מה האלבום הראשון שרכשת בחייך? 2. מה האלבום שהכי השפיע עלייך? 3. איזה שיר הכי מרגש אותך? 4. איזה שיר מצחיק אותך? 5. איזה שיר מעצבן אותך? 6. איזה שיר גורם לך לרקוד? 7. איזה שיר מדכא אותך??8. איזה שיר תבחר לשיר בקריוקי? ?9. איזה שיר תבחר לערב רומנטי??10. איזה שיר תרצה שישמיעו בהלוויתך? 11. מה השיר הכי מטומטם ששמעת??12. אממ, כאן תרשמו מה שבא לכם...

שלמונזה

New member
יאללה ../images/Emo168.gif

1. מה האלבום הראשון שרכשת בחייך? מכונת הזמן - משינה 2. מה האלבום שהכי השפיע עלייך? מפלצות התהילה - משינה 3. איזה שיר הכי מרגש אותך? נאממ לא יודעת 4. איזה שיר מצחיק אותך? אני צוחק איתך? סתם לא, האמממ שירים שעושים מצב רוח טוב, נגיד תראו אותי של הקספרים, חיוך קטן של הפה והטלפיים 5. איזה שיר מעצבן אותך? כל שירי רוני/נינט/כוכב נולד/רימונים אחרונים ומעצבנים 6. איזה שיר גורם לך לרקוד? שירים מקפיצים שאני אוהבת, אין משהו ספציפי 7. איזה שיר מדכא אותך?? ואוו שאלה חשובה, לא יודעת ספציפית 8. איזה שיר תבחר לשיר בקריוקי? ? שרתי פעם את בלדה לסוכן כפול 9. איזה שיר תבחר לערב רומנטי?? האממ שירי לעז של אומנים מתקתקים 10. איזה שיר תרצה שישמיעו בהלוויתך? כל אחד חייב בסוף למות [העמותה לחקר התמותה - משינה] 11. מה השיר הכי מטומטם ששמעת?? רוני אדוני קשה בתחרות 12 . אממ, כאן תרשמו מה שבא לכם - מה שבא לכם חג שמח

L i l o s h

New member
תותחית..

אפשר, אגב, להרחיב את השאלון כרצונכם ולהוסיף עוד שאלות כמו איזה שיר סקסי בעינייך או עם איזה אמן היית יושב לארוחת ערב ומה שבא לכם.. אגב, שלומנזה, לפי ניתוח השאלון שלך ניכר כי את אוהבת את משינה. אמת?

dsol

New member
יפית ../images/Emo23.gif את משינה??! ../images/Emo2.gif_../images/Emo189.gif

לא יכול להיות
!

dsol

New member
פעם הבאה אל תעברי מתגובה מהירה לרגילה_../images/Emo189.gif

זה סתם הורס את כל הסדר.... 1.מה האלבום הראשון שרכשת בחייך? ואללה לא זוכר ! 2. מה האלבום שהכי השפיע עלייך? "יהושע" של להקת יהושע 3. איזה שיר הכי מרגש אותך? Trisha Yearwood - How Do I Live 4. איזה שיר מצחיק אותך? השירים של הבילויים 5. איזה שיר מעצבן אותך? הרבה
6. איזה שיר גורם לך לרקוד? משהו קופצני במיוחד.. או פשוט משהו שמעביר בי תחושה נעימה 7. איזה שיר מדכא אותך?? זה תלוי בתקופה בעיקר 8. איזה שיר תבחר לשיר בקריוקי? ? אמ משהו שלא הרבה מכירים אבל מקפיץ... ככה להפתיע אותם שויתחילו לשמוע את האמן 9. איזה שיר תבחר לערב רומנטי?? Trisha Yearwood - How Do I Live
10. איזה שיר תרצה שישמיעו בהלוויתך? המכשפות
"סוף העולם" 11. מה השיר הכי מטומטם ששמעת?? רוצה בנות - חובי ציון ... אבל הוא גם אחד המצחיקים ! 12. אממ, כאן תרשמו מה שבא לכם... חג שמח לכם

mulon1984

New member
"הכה את החבר"? מזכיר לי אקסית שלי..

1. מה האלבום הראשון שרכשת בחייך? לא בטוח. או שזה coming up של suede, או שזה היה fat of the land של הפרודיג'י. 2. מה האלבום שהכי השפיע עלייך? pinkertone של weeaer (הייתי צעיר וטיפש!!!) 3. איזה שיר הכי מרגש אותך? ג'ינג'יות של ג'ינג'יות 4. איזה שיר מצחיק אותך? נוודי האוכף. כולם. 5. איזה שיר מעצבן אותך? hips dont lie של שאקירה ווייקליף ז'אן. כזאת חרא הפקה מוזיקלית ואנשים עדיין קופצים על זה. 6. איזה שיר גורם לך לרקוד? anything that rocks! 7. איזה שיר מדכא אותך??8 ג'ינג'יות של ג'ינג'יות 10. איזה שיר תבחר לשיר בקריוקי? כשאני חושב על שיר 9. איזה שיר תבחר לערב רומנטי? Under The Milky Way של The Church. 10. איזה שיר תרצה שישמיעו בהלוויתך? סודו של היקום 11. מה השיר הכי מטומטם ששמעת?? לא חסר... 12. אממ, כאן תרשמו מה שבא לכם... קבלו המלצה חמה על להקה שבדית מעולה alice in video land

mulon1984

New member
תכל'ס כבר סיפרתי

היתה לי אקסית מכה. אבל זה נראה לי עדיף, לא? את כועסת? תרביצי! זה עדיף על האקסית שהיתה עושה לי את הsilence tritment.

L i l o s h

New member
מעניין, אבל

אני מניחה שכנראה זה לא ממש תרם לשיפור הזוגיות שלכם... ואיך אתה היית מבטא את הכעסים שלך?... אני מקווה שהיא הייתה מספיק הוגנת להציע לך גם לפרוק את הכעסים ולא לשמור בבטן חח אני לגמרי בעד (אצלי זה מתבטא יותר בזריקת חפצים לכל עבר, בעיקר שבירים ובדר`כ זה מלווה בצרחות שלא היו מביישות אף אמן רוק..)

mulon1984

New member
לשמור בבטן זה רע

זה ממש נכון שאומרים שאם תמשיך ותמשיך להחזיק בבטן בסוף זה יתפוצץ, ולכן אני בעד להוציא החוצה. אני לא מבטא את הכעסים שלי כי אני לא כועס (אני מדבר רק על מערכות יחסים, כן?). הדרך שבה אני תופס מערכות יחסים לא נותנת לי מרחב לכעוס, וזה מגניב לאללה. ואם אי פעם תכעסי עליי, אז תעשי טובה ואל תכעסי עליי ליד הדיסקים שלי של רם אוריון, בסדר?

L i l o s h

New member
מרשים

אני מאוד מקנאה באנשים כמוך.. אני אמוציונלית ובעלת מזג חם וסוער , לא הייתי מתנגדת למעט אדישות ואורך רוח אם כי זוגיות די מרגיעה אותי ומכניסה אותי לפורפורציות. ואל תדאג, למרות שבדר`כ אני באקסטזה כשאני נסערת ומעיפה מכל הבא ליד - יש גבול, עד הדיסקים של רם. אני מסטולה מהיין , שתיתי המון ואני נקרעת מסרט של בן סטילר שבטוח במצב אחר לא הייתי נקרעת ממנו ככה..

mulon1984

New member
חחח

הייתי שואל "איזה סרט של בן סטילר?" אבל הם במילא כולם אותו הדבר. בטח אוון ווילסון גם שם.

L i l o s h

New member
פגוש את הפוקרס

אני חולה על אוון וילסון, בזולנדר הם הרסו אותי..

L i l o s h

New member
שלי...

אלבום ראשון? Guns n roses . הכי השפיע? הפינק פלויד ללא ספק. מרגש? יש לי סיכוי להינצל אביתר בנאי, יוצא לאור אהוד בנאי ו yesterday ביטלס ועוד המון! מצחיק? המתוקות האחרונות. מעצבן? תפוחים ותמרים. מטומטם? עכשיו גיליתי שאני אשם. לרקוד? הבא בתור הוא סוס וatomic מהפסקול של טרייספוטינג, לא של בלונדי. מדכא? מלא שירים! אני מלנכולית אז זו לא בעיה לגרום לי לבכות. קריוקי? Light my fire . רומנטי? Perfect day לו ריד. הלוייה? This is the end של הדלתות והייתי רוצה להיפגש עם ג`ים מוריסון וג`ון לנון ובוב דילן (בשלישייה!)

סריט

New member
כאילו שהשעה כבר לא 7,

ואין פסח בעולם! 1. מה האלבום הראשון שרכשת בחייך? The Best of Talking Heads ילדה בת 10 מאוד מוזרה 2. מה האלבום שהכי השפיע עלייך? מבחינה מוזיקלית- Bjork- Homogenic. מבחינה רגשית, אביתר בנאי הראשון 3. איזה שיר הכי מרגש אותך? antony and the johnsons - hope there's someone אי אפשר שלא לבכות. אי אפשר. 4. איזה שיר מצחיק אותך? מתוק מתוק של יגאל בשן נראה לי 5. איזה שיר מעצבן אותך? כשאתה כאן של נינט מעצבן אותי ממש. מה זה הדבר הזה?? הלו, נינה מאמי, לשיר הזה אין פזמון בכלל!!! 6. איזה שיר גורם לך לרקוד? Bjork- Pluto 7. איזה שיר מדכא אותך?? קשה לענות על השאלה הזאת על רגל אחת, אחשוב על זה ואחזיר תשובה. 8. איזה שיר תבחר לשיר בקריוקי? ? עוד חוזר הניגון שזנחת לשוא והדרך עודנההה נפקחת, לאורך. 9. איזה שיר תבחר לערב רומנטי?? איכס, רומנטיקה. 10. איזה שיר תרצה שישמיעו בהלוויתך? הגזמת. 11. מה השיר הכי מטומטם ששמעת?? איזשהו שיר של הראל סקעת, לא זוכרת מה, אני רק זוכרת ששמעתי אותו והתפלץ לי המוח מהטמטום 12 . אממ, כאן תרשמו מה שבא לכם - בגללכם אני מאחרת לסדר פסח, ואתם עוד רוצים שאני אכתוב מה שבא לי?? אין זמן

טישו123

New member
'הכה את החבר' זה לא חינוכי.

עם זאת אני מוכנה לשתף פעולה: 1.אממ... תקליט וניל של פרפר נחמד . 2.אמממ... תקליט וניל של פרפר נחמד. 3.השיר שמרגש אותי משתנה כל הזמן אבל כרגע "take a chance on me" של להקת סבא 4.השיר שתמיד יגרום לי לחייך: יום חדש. כתביה וביצוע- החמישיה הקמארית. 5.שיר מעצבן- כל שיר שמושמע ברדיו יותר ממה שמגיע לו והמבין יבין. 6. יגרום לי לרקוד- השיר "ואתם רוקדים" (ק-ל-א-ס-י-ק-ה) 7.שיר שמדכא אותי- כל שיר שמושמע ברדיו יותר מכמה שמגיע לו. 8.שיר לשיר בקריוקי- "דויד יפה עיינים"/ "הבא בתור הוא סוס"/"החדר האינטימי שלי" 9.כודם שיהיה לי ערב רומנטי אח"כ נדבר מוזיקה. 10. בלוויה שלי לא משנה לי איזה שיר יהיה כי אני במילא כבר אהיה באדמה ולא הגיוני שיקברו אותי עם מגבר כך שאין לי מי יודע מה ציפות לבקשות לשירים. 11. השיר הכי מטומטם ששמעתי הוא "הבא בתור הוא.. סתם סתם השיר המטומטם ביותר הוא "בוא אלי פרפר נחמד והפזמון החוזר :טו טו טו טו טו טו טו .. (מינסטרים במיטבו שיר שגורם לך לחשוב...) 12.מה בא לי: לת-ת את הנשמה ואת הל-ב לתת כשאתה אוהב.. יאנו בא לי להכיר מישהו שיגרום לי להתאהב בו.

למעלה