שאלון המקלחת

wolfyy

New member
שאלון המקלחת ../images/Emo221.gif

פשוט כי זה נורא הצחיק אותי.... !! (ותודה לפורום שאלונים וסקרים, אם כי מחקתי חצי מהשאלות והוספתי משלי..)
אוהבים להתקלח?
האם אתם מתקלחים כל יום?
מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת?
מסתבנים - עם או בלי ספוג?
אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים?
כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש?
האם אתם שרים במקלחת?
על מה חשבתם במקלחת האחרונה שלכם? (או האחרונה שאתם זוכרים)
האם אתם קוראים ספרים במקלחת?
איך אתם מדמיינים את מקלחת החלומות שלכם?
מה הדבר הכי לא קשור למקלחת שאי פעם עשיתם במקלחת? (למשל, להכין טרימיסו)
מתקלחים במים חמים או קרים?
מגבת או חלוק?
סאונה לפני המקלחת - כן או לא?

S H I F T Y

New member
זה הדבר הכי הזוי שיצא לי אי פעם לענות עליו...

אוהבים להתקלח? מאוד. תמיד כשאני נכנסת לא בא לי לצאת
האם אתם מתקלחים כל יום? כן, ובקיץ לפעמים פעמיים. תלוי עד כמה סבלתי בחוץ...
מכינים בגדים לפני או אחרי? לפני. בהחלט לפני. תמיד לוקחת אותם איתי לחדר מקלחת, אני לא יוצאת עם חלוק S:
מסתבנים - אם או בלי ספוג. היה לי ספוג לתקופה מסויימת ואז הוא נהרס, אז כרגע אני בלי. למרות שאני לא אתנגד לקנות אחד חדש בהזדמנות, זה דווקא היה נחמד
אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? איזה שאלות הזויות
אין לי דפוס קבוע. לפעמים אני נכנסת ישר לנעלי בית ולפעמים נשארת יחפה. תלוי מה בא באותו רגע. [ותלוי אם זכרתי להביא איתי את הנעלי בית למקלחת
]
כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש? אממ.. 3 פעמים אם אני לא טועה.
האם אתם שרים במקלחת? לא
אף פעם לא הבנתי איך אפשר. במקרה הטוב לא שומעים כלום בגלל המים, ובמקרה הגרוע נכנסים לפה מים. עם סבון
על מה חשבתם במקלחת האחרונה שלכם? (או האחרונה שאתם זוכרים) על ספר שקראתי, ועל מתי כבר יגיע החורף.. שונאת קיץ
האם אתם קוראים ספרים במקלחת? לא, אבל אני ממש חייבת לנסות!D:
איך אתם מדמיינים את מקלחת החלומות שלכם? אממ.. אמבטיה עם הרבה קצף, כמה נרות ריחניים מסביב וספר טוב ביד
מה הדבר הכי לא קשור למקלחת שאי פעם עשיתם במקלחת? (למשל, להכין טרימיסו)
! לא נראה לי שעשיתי משהו הזוי כזה אי פעם
מתקלחים במים חמים או קרים? חמים, חמים...
מגבת או חלוק? מגבת. לא לצאת ככה מהמקלחת כמובן, רק להתנגב ולתקוע על עצמי בגדים לפני שאני יוצאת...
סאונה לפני המקלחת - כן או לא? איכ לא! אני וסאונה ממש לא הולכים ביחד, בשום מצב. לא יכולה לסבול כזה חום

wolfyy

New member
עונה

אוהבים להתקלח? כן, במיוחד כשהמים רותחים ובחוץ קררר....
האם אתם מתקלחים כל יום? כן, בקיץ לפעמים יותר
מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת? לפעמים
מסתבנים - עם או בלי ספוג? בלי
אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? שיהיה כבר חורף.. אז אני אזכר
כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש? כ-3
האם אתם שרים במקלחת? כן
על מה חשבתם במקלחת האחרונה שלכם? (או האחרונה שאתם זוכרים) כל מיני
האם אתם קוראים ספרים במקלחת? באמבטיה כן
איך אתם מדמיינים את מקלחת החלומות שלכם? הייתי אומרת מקלחת מעץ.. אבל נראה לי שזו תחזוקה כבדה, אז אלא אם אפשר לתחזק אותה בקסם ... ואם אפשר, אז חדר אמבטיה ואמבטיה שעשויים מעץ... מים רותחים תמיד, כן להניח עליו ספרים, ושקט...
מה הדבר הכי לא קשור למקלחת שאי פעם עשיתם במקלחת? (למשל, להכין טרימיסו) אין ממש..
מתקלחים במים חמים או קרים? לרוב חמים מאד, לפעמים מסיימת בקרים
מגבת או חלוק? מגבת...
סאונה לפני המקלחת - כן או לא? כן

Snow fairy

New member
חח יאללה שיהיה^^

אוהבים להתקלח? יאפ האם אתם מתקלחים כל יום? חיובי מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת? אחרי מסתבנים - עם או בלי ספוג? בלי! אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? ברור שיחפים
כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש? פעם ביומיים-שלושה האם אתם שרים במקלחת? כן D: על מה חשבתם במקלחת האחרונה שלכם? (או האחרונה שאתם זוכרים) פףף לא זוכרת האם אתם קוראים ספרים במקלחת? מה, אבל הם ירטבו
איך אתם מדמיינים את מקלחת החלומות שלכם? נרות, ורדים, קצף וניצן
מה הדבר הכי לא קשור למקלחת שאי פעם עשיתם במקלחת? (למשל, להכין טרימיסו) חחחח לא זכור לי שום דבר כזה:X מתקלחים במים חמים או קרים? חמים, ואם קיץ אז באמצע מעבירים לקרים מגבת או חלוק? מגבת, איכ חלוק! סאונה לפני המקלחת - כן או לא? לא

theEscapist

New member
../images/Emo6.gif!

אוהבים להתקלח? כן! האמת שגם שנה שעברה התחלתי לאהוב את זה הרבה יותר. גם כי הדבר הכי כיף בעולם זה להיכנס למקלחת אחרי יום עמוס ונוראי, וגם כי השותפה היקרה שלי לחדר (אחת מהן) מתרחצת בערך 3 פעמים ביום. בימים רעים.
האם אתם מתקלחים כל יום? כן מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת? תלוי. בד"כ אני פשוט עוברת לפיג'מה
מסתבנים - עם או בלי ספוג? בלי אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? לאאא פיכסה, גרביים על רגליים רטובות כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש? 2-3... הייתי רוצה יותר כי זה ממש כיף אבל זה מייבש לי את השיער היבש בכל מקרה האם אתם שרים במקלחת? לפעמים
על מה חשבתם במקלחת האחרונה שלכם? (או האחרונה שאתם זוכרים) היום בבוקר.... (חלון בוקר זה אלוהי
) על זה שסופסוף ישנתי טוב (8 שעות!!!11) ושהיה לי כיף בבוקר, אבל פיכסה- מחשבים, ואיזה ספר אני בכלל צריכה להביא... וכמה זמן עוד יש לי עד ארוחת בוקר.. וכו'
האם אתם קוראים ספרים במקלחת? לא
איך אתם מדמיינים את מקלחת החלומות שלכם? אמממממ לא ממש אכפת לי. מקלחת זה כיף כשיש זמן, וכשקצת עייפים ורוצים להתעורר או לנוח (בוקר או ערב...) וחוצמזה, אני ממש אוהבת להיות במקומות קטנים, אבל ממש כיף לי במקלחון בחדר:) מה הדבר הכי לא קשור למקלחת שאי פעם עשיתם במקלחת? (למשל, להכין טרימיסו)
לא חושבת שהיה דבר כזה... לא נראה לי לפחות מתקלחים במים חמים או קרים? חמים, אבל לא מאוד. ובקיץ אחרי שיעור ספורט- קרים מגבת או חלוק? מגבת סאונה לפני המקלחת - כן או לא? לא

wolfyy

New member
רגע,

אני לא הבנתי את השאלה ככה שגורבים גרביים על רגליים רטובות, איחסה! אחרי שהן מתביישות אבל אולי...

S H I F T Y

New member
גם אני לא הבנתי את זה ככה

מי שם גרביים בלי לייבש את הרגליים? זה מגעיל

LadySilkworm

New member
בחמש דקות!

אוהבים להתקלח? כןןן :) האם אתם מתקלחים כל יום? משתדלת :$ מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת? אחרי מקלחת מסתבנים - עם או בלי ספוג? עם ספוג אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? בחורף שמים נעלי בית בלי גרביים :) כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש? כל פעם שאני מתקלחת. האם אתם שרים במקלחת? לא XD על מה חשבתם במקלחת האחרונה שלכם? (או האחרונה שאתם זוכרים) אין לי מושג. האם אתם קוראים ספרים במקלחת? נופ. איך אתם מדמיינים את מקלחת החלומות שלכם? טוב..אמבטיית קצף ושאני לא אצטרך לנקות אותה אח"כ P: מה הדבר הכי לא קשור למקלחת שאי פעם עשיתם במקלחת? (למשל, להכין טרימיסו) לא קרה דבר כזה מתקלחים במים חמים או קרים? חמייייים מגבת או חלוק? מגבת סאונה לפני המקלחת - כן או לא? אם הייתי בפינלנד אז למה לא?:'(

למעלה