שאלון הפוך!

• פותח הנושא ketas
  • פורסם בתאריך

ketas

New member
שאלון הפוך!

במקום כל פעם לטחון מחדש את הקטע של איזה שיר ודיסק אוהבים... איזה דיסק אתם הכי פחות אוהבים? ואיזה שיר אתם לא אוהבים? ואל תגידו שכלום, כי לכל אחד יש שיר שהוא לא אוהב.

עונה

אמריקן אידיוט כי אני חרשתי עליו המון שנה שעברה ובגלל שכנראה זה לא הטעם שלי כבר, או שסתם חרשתי בולוברד הכי מעפן, זה לא שהוא לא טוב פשוט חרשתי עליו
*ראה שאלה קודמת

ketas

New member
שלי, בתור התחלה

דיסק: מממ Shenanigans לא משהו....חוץ מכמה שירים בודדים שיר: לא שאני מכירה את כולם, אבל את F.O.D. אני לא אוהבת

המממ../images/Emo163.gif

מצד אחד יש שני דיסקים שהם לא הטעם שלי [דוקי, א"א] אבל מצד שני, בשניהם יש שירים שאני אוהבת מאוד.. אז... דוקי.. אני לא מתה עליו. והשיר שאני הכי שונאת? טוב אני שונאת בעיקרון את כל א"א לא כולל ג'יזס אוף סוברביה והומקאמינג. למרות שלפעמים אני שומעת את הדיסק.. הוא לא שווה חרישה במיוחד..

sapirush1

New member
יש לי כמה שירים שאני לא ממש אוהבת

אבל הורדתי אותם ומחקתי אז ככה שאני לא זוכרת איך קראו להם

WiseL

New member
ננייי

אני לא אוהבת את שינניגנס. אבל האמת לא משעתי את השירים מהתחלה עד הסוף (את רובם) אבל לא אהבתי כל כך אותם. ושיר אמממ לא יודעת. הא הא יור דד (אין לי כוח אנגלית)

rebel girl

New member
מייין

דיסק שהכי פחות אהבתי זה....אממ...נראה לי שנימרוד ,כי אין בו כל כך הרבה שירים שאהבתי שיר שלא אהבתי...אנדרואיד אפ או די וג'י איי אר

GD ROCKS

New member
מממ

דיסק שאני הכי פחות אוהבת מממ.. וורנינג!!!! והשיר שאני הכי שונאת HAUSHINKA מנמרוד שיר כזה מכוער ודפוקק בעע

noagdfan

New member
מממ...

דיסק שאני הכי פחות אוהבת- Shenanigans. הוא גם בסדר, לדעתי, אבל הוא אחרון ברשימה. שיר- אין לי מושג, אני אוהבת את כל השירים שלהם. I'll say...I'll say...Last Ride In . הוא משעמם כזה. זה השיר שהוא רק מנגינה, בלי מילים, בנימרוד.

barboshkiss

New member
&*)(

איזה דיסק אתם הכי פחות אוהבים? א"א, וורנינג, ואיזה שיר אתם לא אוהבים? כל מה שבוורנינג וא"א

BlueBeIl

New member
אינסומניאק ו....

אממ... בקשר לשיר אני ממש לא בטוחה כי זה כל הזמן משתנה, אבל לאחרונה worry rock די מעצבן אותי, למרות שפעם אהבתי אותו...

למעלה