שאלון הקאברים! כנסו כנסו

שאלון הקאברים! כנסו כנסו../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

איזה קאבר הייתם רוצים לשמוע את יוסי מבצע? אתם יכולים לכתוב שיר בעברית ובאנגלית...מי מתחיל???

שמולגה

New member
אני אישית

מתה שיבצע את: soledad זה שיר מדהים... גם ווסטלייף עשו לו קאבר..

prity girl

New member
השיר חי אני חושבת קוראים לו

של עופרה חזה זה שהיא שרה בארוויזיון או משהו... בכלל מתאים לו לחדש חצי מהשירים שלה...

moti009

New member
שלכת

שביצע הראל סקעת טפור לו בול או שכל נדריי של חיים משה

orianush

New member
אה?!?!?!

אין לי מושג! כל שיר שהוא מבצע זה מדהים אז זה לא חשוב איזה..

בקשר לשאלת הקאבר...

של אריאל מי שלא שמע את יוסי מבצע את השיר של ויטני יוסטון I will always love you לא שמע קאבר כל כך יפה מימיו!!!!!

i D a N 16

New member
תמיד היה לי חלום רטוב שיוסי יבצע

את "אל תשטה באהבה" של יהורם גאון...לא יודע,פשוט נשמע שיר שתפור עליו.. מי שלא מכיר,חובה לשמוע...

צנובר

New member
טוב, כבר כתבתי כאן בעבר

אבל אני אחזור על זה כי זה המקום המתאים באמת: השיר "אבק ברוח" Dust in the wind של להקה שנקראה קנזס, שיר אמריקאי מסוף שנות השבעים, אחד השירים הטובים ever (בעיני), ואני כמובן מתכוון לנוסח עברי של השיר, שעדיין לא קיים. מי שלא מכיר את השיר (ולפי הגיל אני מניח שזה כולכם), מאד מאד מומלץ.

מצטרף לאסף

בתור אחד ששמע.... I WILL ALWAYS LOVE YOU הייתי רוצה את לס מואה טמה של מייק בראנט ועברי: לעוף רחוק של דוד ד'אור.

אריאל צודק...

לגמרי בקשר ללעוף רחוק של דוד דאור האמת שאת רוב השירים הישנים יותר של דוד דאור תפורים עליו בול וגם שירים של ריטה הוא מבצע מושלם! שמעתי את יוסי מבצע כמעט כל סגנון ממזרחי, מוזיקת נשמה, מוזיקה שחורה, מוזיקה ישראלית,מרוקאית ואפילו אופרות באיטלקית ותאמינו לי עוד לא שמעתי משהו שלא אהבתי!!!

i D a N 16

New member
אל תגזים....

אני מכיר את השיר,ומאוד אוהב אותו. יש לסקורפיונס ביצוע יפה שלו מאלבום ההופעה האקוסטי שלהם בפורטוגל. אבל לא ממש נראה לי שיתאים ליוסי שיר רוק-קאנטרי אמריקאי...

למעלה