שאלון הקליפים של הפלפלים החריפים:

backstreet girl

New member
שאלון הקליפים של הפלפלים החריפים:

1)קודם כל,מהו הקליפ האהוב עליכ ביותר? 2)איזה קליפ הכי מקפיץ אתכם? 3)איזה קליפ הכי מרגש אתכם? 4)איזה קליפ הכי מעצבן אתכם? 5)מהו לדעתכם הקליפ הכי מושקע של הפלפלים? 6)מהו לדעתכם הקליפ הכי פחות מושקע של הפלפלים? 7)איזה קליפ ראיתם הכי הרבה פעמים? 8)איזה קליפ ראיתם הכי פחות הרבה פעמים? 9)אילו קליפים לא ראיתם מעולם? 11)אילו 5 שירים אתם חושבים שזה ביזבוז שלא יצאו להם קליפים? 10)ולסיום,אם הייתם יכולים כרגע קליפ של הפפרז שישודר בטלווזיה בעוד 5 דקות,באיזה קליפ הייתם בוחרים? תענו,השקעתי בזה מחשבה.

lollapalooza

New member
../images/Emo187.gif עונה ../images/Emo187.gif

1)קודם כל,מהו הקליפ האהוב עליכם ביותר
Otherside 2)איזה קליפ הכי מקפיץ אתכם
Suck My Kiss 3)איזה קליפ הכי מרגש אתכם
My Friends, בשתי גרסאותיו. 4)איזה קליפ הכי מעצבן אתכם
Universally Speaking. קליפ איום. 5)מהו לדעתכם הקליפ הכי מושקע של הפלפלים
Otherside, Californication. בכלל כל הקליפים שלהם ממש מושקעים, בד"כ. 6)מהו לדעתכם הקליפ הכי פחות מושקע של הפלפלים
Universally speaking 7)איזה קליפ ראיתם הכי הרבה פעמים
מממ... סביר להניח ש- Give It Away 8)איזה קליפ ראיתם הכי פחות פעמים
My Friends, שתי הגרסאות. 9)אילו קליפים לא ראיתם מעולם
אמממ לא יודעת אם יש כזה. 11)אילו 5 שירים אתם חושבים שזה ביזבוז שלא יצאו להם קליפים
חמישה
ואוו... Parallel Universe זה נראה לי היחיד שממש רציתי שיהיה לו קליפ. 10)ולסיום, אם הייתם יכולים כרגע קליפ של הפפרז שישודר בטלווזיה בעוד 5 דקות,באיזה קליפ הייתם בוחרים
Otherside.

stas51

New member
דעתי

1. הכי אהוב- AROUND THE WORLD 2. מקפיץ - KNOCK ME DOWN 3. מרגש- אהה בהתחלה אנדר דה ברידג'...עכשיו SOUL TO SQUEEZE 4. מעצבן- AEROPLANE, WARPED 5. מושקע- OTHERSIDE 6. הכי פחות מושע- BREAKING THE GIRL 7. ראיתי הכי הרבה- UNDER THE BRIDGE 8. הכי פחות - UNIVERALY SPEAKING, SHOW ME YOUR SOUL 9. לא ראיתי בכלל - לא נראה לי שיש כאלה 10.BLOOD SUGAR SEX MAGICK, GET ON TOP, ME&MY FREINDS,ONE HOT MINUTE, TRUEMANDONTKILLCAYOTS

sLoVaKit

New member
הרשי לי לתקן אותך..

או שמע זה הרשה לי..? את\ה בן או בת (יש לי נטיה לטעות בדברים כאלה..)? אוקיי אז נצא מנקודת הנחה שאת בת.. לtmdkc יש גם יש קליפ... [מוטרף לחלוטין..]

red mosquito

New member
גם אנוכי...

1)קודם כל,מהו הקליפ האהוב עליכ ביותר? otherside 2)איזה קליפ הכי מקפיץ אתכם? וואלה לא יודעת. 3)איזה קליפ הכי מרגש אתכם? זה לא ממש קליפ, אבל כשאמ טי וי מראים שירים מההופעה. 4)איזה קליפ הכי מעצבן אתכם? רוד טריפינג 5)מהו לדעתכם הקליפ הכי מושקע של הפלפלים? מושקע? קליפורניה קיישן 6)מהו לדעתכם הקליפ הכי פחות מושקע של הפלפלים? 7)איזה קליפ ראיתם הכי הרבה פעמים? give it away 8)איזה קליפ ראיתם הכי פחות הרבה פעמים? אנדר דה בריד'ג. 9)אילו קליפים לא ראיתם מעולם? אם לא ראיתי אני לא יודעת אם יש קליפ. 11)אילו 5 שירים אתם חושבים שזה ביזבוז שלא יצאו להם קליפים? דיי נו 10)ולסיום,אם הייתם יכולים כרגע קליפ של הפפרז שישודר בטלווזיה בעוד 5 דקות,באיזה קליפ הייתם בוחרים?אנדר דה בריג'ד.|סדגש סורי שזה חצי עברית חצי אנגלית. אחלה סקר

Shachaf D

New member
שלי

1),מהו הקליפ האהוב עליכ ביותר? -Fight like a brave 2)איזה קליפ הכי מקפיץ אתכם?Give It Away 3)איזה קליפ הכי מרגש אתכם?Under the bridge 4)איזה קליפ הכי מעצבן אתכם?the zeyper song 5)מהו לדעתכם הקליפ הכי מושקע של הפלפלים? californication 6)מהו לדעתכם הקליפ הכי פחות מושקע של הפלפלים?higer ground 7)איזה קליפ ראיתם הכי הרבה פעמים?bt the way 8)איזה קליפ ראיתם הכי פחות הרבה פעמים?knock me down 9)אילו קליפים לא ראיתם מעולם? taste the pain ,coffe shop show my ur soul 11)אילו 5 שירים אתם חושבים שזה ביזבוז שלא יצאו להם קליפים?parral universe או איך שלא כותבים את זה .. one big mob mellowship b ... ' easliy ' blood suger sex magik 10),אם הייתם יכולים כרגע קליפ של הפפרז שישודר בטלווזיה בעוד 5 דקות-my friends

Rock and MetaL

New member
שלי

1.californication 2.by the way 3.soul to squeeze 4.universally speaking 5.californication 6.higher ground 7.fortune faded 8.jungle man 9.ראיתי את כולם(יחי הdvd של what hits) 10.my lovely man tearjaker purple stain midnight walkabout 11.soul to squeeze

kalista

New member
אוקיי:

1. הקליפ האהוב עליי הוא under the bridge 2. הכי מקפיץ אותי זה.... הממ... fortune faded 3. הממ הכי מרגש זה road trippin 4. הכי מעצבן... אם אני חייבת להגיד אז זה rollercoaster of love 5. הממ הכי מושקע זה... הממ californication... 6. הממ suck my kiss לא כ"כ מושקע.... 7. californication 8. הממ around the world 9. הממ את כל הקליפים של שנות השמונים... חוץ מ higher ground ועוד כמה משנות ה90... 10. הממ אחד מאלה שלא ראיתי...

sLoVaKit

New member
שלי../images/Emo66.gif

1)קודם כל,מהו הקליפ האהוב עליכ ביותר? love rollercoaster 2)איזה קליפ הכי מקפיץ אתכם?give it away 3)איזה קליפ הכי מרגש אתכם?under the bridge 4)איזה קליפ הכי מעצבן אתכם?by the way 5)מהו לדעתכם הקליפ הכי מושקע של הפלפלים?scar tissu 6)מהו לדעתכם הקליפ הכי פחות מושקע של הפלפלים? atw 7)איזה קליפ ראיתם הכי הרבה פעמים? californication 8)איזה קליפ ראיתם הכי פחות הרבה פעמים?my friends 9)אילו קליפים לא ראיתם מעולם?אין לי מושג... 10)אילו 5 שירים אתם חושבים שזה ביזבוז שלא יצאו להם קליפים? לא יודעת לאילו שירים אין קליפים. קליפ שהייתי רוצה שישודר בעוד 5 דקות: otherside

עונה

)קודם כל,מהו הקליפ האהוב עליכ ביותר?- otherside 2)איזה קליפ הכי מקפיץ אתכם?- give it away 3)איזה קליפ הכי מרגש אתכם?- under the bridge 4)איזה קליפ הכי מעצבן אתכם?- universally speaking 5)מהו לדעתכם הקליפ הכי מושקע של הפלפלים?- californication 6)מהו לדעתכם הקליפ הכי פחות מושקע של הפלפלים?- universally speaking 7)איזה קליפ ראיתם הכי הרבה פעמים?- אני מניחה ש californication 8)איזה קליפ ראיתם הכי פחות הרבה פעמים?- warped 9)אילו קליפים לא ראיתם מעולם?- לא נראה לי שיש כאךה 11)אילו 5 שירים אתם חושבים שזה ביזבוז שלא יצאו להם קליפים?- pea... לוידעת מה עוד 10)ולסיום,אם הייתם יכולים כרגע קליפ של הפפרז שישודר בטלווזיה בעוד 5 דקות,באיזה קליפ הייתם בוחרים?-otherside

עונה גם...

1)קודם כל,מהו הקליפ האהוב עליכ ביותר? סקאר טישו (סליחה על העברית) 2)איזה קליפ הכי מקפיץ אתכם? give it away 3)איזה קליפ הכי מרגש אתכם? otherside 4)איזה קליפ הכי מעצבן אתכם?by the way 5)מהו לדעתכם הקליפ הכי מושקע של הפלפלים? californication 6)מהו לדעתכם הקליפ הכי פחות מושקע של הפלפלים? אין כזה לדעתי 7)איזה קליפ ראיתם הכי הרבה פעמים? can't stop 8)איזה קליפ ראיתם הכי פחות הרבה פעמים? braking the girl 9)אילו קליפים לא ראיתם מעולם? under the bridge 11)אילו 5 שירים אתם חושבים שזה ביזבוז שלא יצאו להם קליפים? pea, פוסליין, אממ ולא יודעת מה עוד... 10)ולסיום,אם הייתם יכולים כרגע קליפ של הפפרז שישודר בטלווזיה בעוד 5 דקות,באיזה קליפ הייתם בוחרים? רוד טריפין

backstreet girl

New member
אני עונה:

1)קודם כל,מהו הקליפ האהוב עליכ ביותר? breaking the girl 2)איזה קליפ הכי מקפיץ אתכם? around the world 3)איזה קליפ הכי מרגש אתכם? breaking the girl 4)איזה קליפ הכי מעצבן אתכם? universally speaking 5)מהו לדעתכם הקליפ הכי מושקע של הפלפלים? otherside 6)מהו לדעתכם הקליפ הכי פחות מושקע של הפלפלים? universally speaking 7)איזה קליפ ראיתם הכי הרבה פעמים?clifornication 8)איזה קליפ ראיתם הכי פחות הרבה פעמים?behind the sun ראיתי אותו פעם אחת. 9)אילו קליפים לא ראיתם מעולם? coffe shop,knock me down,fight like a brave,tast the pain. 11)אילו 5 שירים אתם חושבים שזה ביזבוז שלא יצאו להם קליפים? on mercury,prellel univers,esily,falling into grace,mellowship slinky in b mjor. 10)ולסיום,אם הייתם יכולים כרגע קליפ של הפפרז שישודר בטלווזיה בעוד 5 דקות,באיזה קליפ הייתם בוחר?coffe soap.

dafnaleh

New member
המ.

1)קודם כל,מהו הקליפ האהוב עליכ ביותר? Fight like a brave. הילל, הילל והילל. 2)איזה קליפ הכי מקפיץ אתכם? אני לא קופצת. אבל אני אוהבת את Fight like a brave. 3)איזה קליפ הכי מרגש אתכם? Behind the sun. בגלל... הילל. 4)איזה קליפ הכי מעצבן אתכם? Universally speaking, מהסיבות המובנות. 5)מהו לדעתכם הקליפ הכי מושקע של הפלפלים? Californication, אני מניחה. 6)מהו לדעתכם הקליפ הכי פחות מושקע של הפלפלים? Universally speaking. 7)איזה קליפ ראיתם הכי הרבה פעמים? במפף. אין לי מושג. 8)איזה קליפ ראיתם הכי פחות הרבה פעמים? נדמה לי שאת Road trippin'. 9)אילו קליפים לא ראיתם מעולם? אין כאלו. 11)אילו 5 שירים אתם חושבים שזה ביזבוז שלא יצאו להם קליפים? ברפמץ. לא חושבת שיש כאלה לרהצפ. לאראיאם, לעומת זאת... אבל זאת לא השאלה. 10)ולסיום,אם הייתם יכולים כרגע קליפ של הפפרז שישודר בטלווזיה בעוד 5 דקות,באיזה קליפ הייתם בוחרים? או Taste the pain, בגלל השיר, או Fight like a brave, בגלל הקליפ.

Kiedis

New member
נמנמ

1)קודם כל,מהו הקליפ האהוב עליכ ביותר? otherside 2)איזה קליפ הכי מקפיץ אתכם? suck my kiss 3)איזה קליפ הכי מרגש אתכם? scar tissue, under the bridge 4)איזה קליפ הכי מעצבן אתכם? universally speaking 5)מהו לדעתכם הקליפ הכי מושקע של הפלפלים? californication, otherside 6)מהו לדעתכם הקליפ הכי פחות מושקע של הפלפלים? universally speaking 7)איזה קליפ ראיתם הכי הרבה פעמים? give it away 8)איזה קליפ ראיתם הכי פחות הרבה פעמים? soul to squeeze 9)אילו קליפים לא ראיתם מעולם? behind the sun ועוד כל מיני... 11)אילו 5 שירים אתם חושבים שזה ביזבוז שלא יצאו להם קליפים? easily ומממ לא יודעת... 10)ולסיום,אם הייתם יכולים כרגע קליפ של הפפרז שישודר בטלווזיה בעוד 5 דקות,באיזה קליפ הייתם בוחרים? otherside זה היה נחמד... אנשים תראו את הDVD של הקליפים הטובים ביותר!

MasterD_iL

New member
שלי

1. Under The Bridge. פשוט מחזיר אותך לימי קדם פעם אחר פעם. 2. בלי ספק.... Give It Away. 3. זה קצת קשה, אבל שיהיה, My Friends. 4. לא נראה לי שיש כזה. 5. Californication. 6. Warped. 7. Under The Bridge. 8. Warped. 9. אין כזה.. אולי הופעה חיה. 10. אין דבר כזה בזבוז אצל הפפרס. 11. Under The Bridge.

למעלה