שאלון השבוע

שאלון השבוע../images/Emo13.gif../images/Emo157.gif../images/Emo66.gif../images/Emo194.gif

ממש מצטערת על האיחור..אין לי אינטרנט אז בכל היזדמנות אני מנסה להיכנס חג שמח=) פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? 2. תאריך לידה 3. מקום מגורים ראשי 4. מקום מגורים משני 5. כתובת דוא"ל 6. ניקים אחרים באתרים אחרים 7. כמה אחים/אחיות? 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? 9. צבע עיניים? 10. צבע שיער? 11. משקל: 12. גובה: מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? 2. על מה היית רוצה לנגן? 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה 7. אתה אוהב לרקוד? 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? 4. אתה מסטול ברגע זה? 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: 2. המסעדה השנואה: 3. בשר מעודף: 4. גבינה מעודפת: 5. ירק מועדף: 6. תבלין מועדף: 7. פרי מועדף: 8. דג מועדף: 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): 10. מאפה מועדף: 11. שתיה קרה מועדפת: 12. שתיה חמה מועדפת: 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? 5. מה עוד תספיק לעשות היום? 6. ישנת טוב אתמול? 7. תישן טוב הלילה? 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? 3. עונה אהובה של השנה: 4. צבא אהוב: 5. ריח אהוב: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? 9. חיה אהובה: 10. תזכיר לי איך קוראים לך? (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים
)

../images/Emo9.gif../images/Emo192.gif../images/Emo3.gif

ממש מצטערת על האיחור..אין לי אינטרנט אז בכל היזדמנות אני מנסה להיכנס חג שמח=) פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? שחר קמיאל 2. תאריך לידה:26.7 3. מקום מגורים ראשי :תימורים 4. מקום מגורים משני : אה?! 5. כתובת דוא"ל : 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: 7. כמה אחים/אחיות? 2 אחים 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? בלונד שטני 11. משקל: - 12. גובה: 176 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? תופים 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? ממ כלמיני 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אין משו מיוחד.. מה שיוצא 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: עזבו חחח 7. אתה אוהב לרקוד? שממש בא לי
אבל לא בציבור חחחחח אלא עם כן אני באמת במצב רוח 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? חחח 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כן 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? ממ גם וגם 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? ---- 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני עדיין
7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אני עוד לא 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא)? הפרדס של אמא 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא?------- 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? לאדעת 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? - 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אם ואם ואם.. 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?רופאה שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: יש כמה 2. המסעדה השנואה: ארמונים 3. בשר מעודף: פילה 4. גבינה מעודפת: אין ממש 5. ירק מועדף: מלפפון ועגבניה 6. תבלין מועדף: פלפל 7. פרי מועדף: תפוז 8. דג מועדף:לא אוהבת דגים 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): לא משנה. 10. מאפה מועדף: 11. שתיה קרה מועדפת: קולה,נסטי 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו
,תה 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: אין נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? איזה שהוא שיר לא יודעת איך קוראים לו 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? זוהר,ג'וני וענבר 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? הזה של המוזיקה ו2 עבודות של עידו ואנטי וירוס 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לקרוא ולעשות יומן קריאה,ללכת לקניות 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת לישון
6. ישנת טוב אתמול? כן 7. תישן טוב הלילה? נקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא ודעת כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? 3. עונה אהובה של השנה: אביב 4. צבא אהוב: כחול 5. ריח אהוב: ריח של... לאדעת כלמיני מתוקים בעיקר 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: לא אכפתי, 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איפה שאני עכשיו 9. חיה אהובה: כלב,סוס 10. תזכיר לי איך קוראים לך? תסתכל למעלה
! (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים)

snoeyka101

New member
נהנהנה=[

פרטים אישיים לפורמליות : 1. מהו שמך המלא? ממרם רוני 2. תאריך לידה: 21.1 3. מקום מגורים ראשי : חווה 4. מקום מגורים משני :בית 5. כתובת דוא"ל תרים אחרים : 7. כמה אחים/אחיות? 1 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? ירוק 10. צבע שיער? שטני 11. משקל: 150 קילוו 12. גובה: 160 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? לאיודעת 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? איןואין. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? מהכל.. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? לא להקה.. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: לא עולה לי 7. אתה אוהב לרקוד? כן 8. תאר איך אתה רוקד? חחח 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא האמת שלא.. 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כן 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? זורמים רק אם זה שירים יפים=]] 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש המוןן=] השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? נזם באף ובאוזניים. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? קצת 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא יודעת 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? איי איי איי, זה לא מה שהיה פעם... כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? לא.. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) חווה חווה חווה חווה.. 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא - 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? - 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? - 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא יודעת 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? כנ"ל 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זנות.. שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: פייי יש המוןן... 2. המסעדה השנואה: מסעדות סושי למינייהן 3. בשר מעודף: סטייקקקקקק 4. גבינה מעודפת: יש כל מיני 5. ירק מועדף: ממ קולורבי, מלפפון אנערף חח.. 6. תבלין מועדף: לא יודעת 7. פרי מועדף: כמעט הכל חוץ מאגסים. 8. דג מועדף: לא כלכך אוהבת דגים 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): מהכל 10. מאפה מועדף: - 11. שתיה קרה מועדפת: קולה 12. שתיה חמה מועדפת: נס 13. שתיה חריפה מועדפת: בריזר 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: את הפה של סנואא נחייה את הרגע? נחייה אותו עד הסוף.. 1. מה מתנגן עכשיו? The Reason 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? מוזיקה... 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להיות את קפלן, בכ"ש, להיות בחווה ועל האש... 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לצאת יותר מאוחר אם יהיה חשק 6. ישנת טוב אתמול? כן עם גלושש זה תמיד כיף.. 7. תישן טוב הלילה? מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? ממ כן=] היה כיף עם הבננות כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? חצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין חח 3. עונה אהובה של השנה: קיץץץ 4. צבא אהוב: תכלת 5. ריח אהוב: יש המוןן.. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התנשאות, קמצנות.. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שהכל יסתדר... 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א 9. חיה אהובה: סנואא 10. תזכיר לי איך קוראים לך? רוני (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים)

SoosKatan

New member
ME

מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? וואי!! מלא! גיטרה, פסנתר, כינור ועוד 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק, Fאנק... עוד..מלא 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אביב גפן 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה? חחחח כל הפקאצות האלה 7. אתה אוהב לרקוד? לבד, כן 8. תאר איך אתה רוקד? חופשי 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כן 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני לא כמו כולם בקטע המוסיקלי 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ג'ון לנון השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? פופיק 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? ריטלין 4. אתה מסטול ברגע זה? אולי 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא נריאה לי 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כתה ט'! 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 0 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? שהוא לא כמו פעם כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? קולנוע 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): מממ בייביסיטר? חח הוצאת כלבים, לא יודעת מה עוד 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא ? עוד לא הגעתי לשם 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? וטרינריה 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? התמחות כלשהי 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? וטרינריה + פסיכיאטרית חח 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? וטרינריה. 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? וטרינריה 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? כל דבר הקשור בהתעללות כלשהי שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: 2. המסעדה השנואה: 3. בשר מעודף: צמחונית 4. גבינה מעודפת: 5. ירק מועדף: עגבניה 6. תבלין מועדף: לאדעת 7. פרי מועדף: תפוח 8. דג מועדף: 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איכס 10. מאפה מועדף: רוגלך 11. שתיה קרה מועדפת: מים 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו\תה 13. שתיה חריפה מועדפת: וודקה אבסולוט? 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: מרמלדה נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? HORSE WITH NO NAME 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 5 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? חחח יוטיוב, ליריקס, ומסנג'ר 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להתחרותתתתתתתת! לסוע לבה"ח [משהו בשביל סבא, להרגע], ואמ.. להפגש עם 2 חברות! 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ש"ב ולישון 6. ישנת טוב אתמול? להתחשב בעובדה שהייתי בחוץ בקפור וישנתי מס' מועט של שעות- כן, ישנתי ניפלא. 7. תישן טוב הלילה? כן! 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? ברורררר!! תחרות ראשונה שלי! כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם 3. עונה אהובה של השנה: סתיו! 4. צבא אהוב: אדום\צהוב 5. ריח אהוב: חווה 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חמדנות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא יודעת 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איפה שאני כרגע 9. חיה אהובה: כלב 10. תזכיר לי איך קוראים לך? ליאור

SoosKatan

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

באמת בזמן האחרון אני מרגישה סמויה חח אני קוראת, ואני רוצה להגיב- אבל אין לי זמן- נשבעת. חחחח הולך מצויין. מה שלומך?

SoosKatan

New member
היה ממש טוב

יחסית לתחרת ראשונה, אני מרוצה! 68.5 :) לך גם הייתה תחרות?

מחר תחרותתתת:]

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? ענבר אסקוזידו 2. תאריך לידה: 20.8 3. מקום מגורים ראשי: חוות צח
4. מקום מגורים משני : בני ראם
5. כתובת דוא"ל" [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: נאוו.. 7. כמה אחים/אחיות? 2 אחיות ואח 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים, אחיםם.. כולם:p 9. צבע עיניים? ירוק 10. צבע שיער? בלונדהההD: סתם.. ממ חום עם קצת פסים בלונדינים/חומים.. 11. משקל: שמיין
12. גובה: -1.60 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? כל עוד השיר יפה.. מצידי שיהיה מזרחיD: 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אין מסויימת לדיכאון.. תמיד מקפליי אהוביי
6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: חח דנה אינטרנשיונל.. אביב גפן.. 7. אתה אוהב לרקוד? מאודד
8. תאר איך אתה רוקד? חחחח 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? יש מצב.. 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? חחח לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? מה שבא לי.. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? הממ השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? רק באוזניים 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לאלא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא.. קצת עייפה:p 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? תמיד אהיה
7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? ללא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? איככ 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?
אין עליהםם
... פחחח כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? עוד לא:p 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): חווה, חווה ו..ממ חווה! 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? וטרינריה אולי.. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? אותו דבר
6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? מממ 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? נוו חחח 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אולי.. 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא חושבת 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה:p שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: בדולינה/ חלביות למיניהן 2. המסעדה השנואה: סושי.. 3. בשר מעודף: תלוי.. על האש? רק פרגיות! 4. גבינה מעודפת: לבנה.. רגילה.. 5. ירק מועדף: פלפל.. גזר:p 6. תבלין מועדף: מלח
7. פרי מועדף: נקטרינה:p 8. דג מועדף: רק טונה 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): לא משנה.. לא סושי! 10. מאפה מועדף: המממ 11. שתיה קרה מועדפת: דיאט ספרייט 12. שתיה חמה מועדפת: חלה עם מקופלת/ שוקולד 13. שתיה חריפה מועדפת: לא אוהבת 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: מממ נחייה את הרגע? שוור, וואי נוט? 1. מה מתנגן עכשיו? כלום 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפ'חד.. אני מחוברת בכלל?! האא,כה.. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? חחח אייסי [עכשיו 00:00- מגניייבבב, חושבים עלי?!] 4. מה הספקת כבר לעשות היום? המממ ככה, הלכתי לקניות:] אחר כך לולו הייתה אצלי.. הייתי בחווה- רכבתי,עשיתי ציוד וראיתי סרט! 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון.. אולי לקרוא ת'ספר באנגלית.. 6. ישנת טוב אתמול? כה 7. תישן טוב הלילה? מקווה... 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? יש מצב כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי יחיד.. מעדיפה ווחצי.. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אפ'חד...
3. עונה אהובה של השנה: חורף
4. צבא אהוב: צבע כאילו? צהוב.. 5. ריח אהוב: בושם של בריטני.. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות! 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: בנתיים.. להצליח ביומיים האלה בתחרות
8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? חו"ל איפושו.. 9. חיה אהובה: סוס
10. תזכיר לי איך קוראים לך? ענבר:]

Ontario R Z Y H

New member
u will allways make me smile

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? נו באמת! 2. תאריך לידה 07031992 3. מקום מגורים ראשי : החדר שלי בקיסריה 4. מקום מגורים משני : החווה? חח 5. כתובת דוא"ל : הממ 6. ניקים אחרים באתרים אחרים : בעיקר Rachel Yehieli או Rachel7392 7. כמה אחים/אחיות? 0 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים
9. צבע עיניים? חום-דבש/כהה 10. צבע שיער? חום 11. משקל: הרבה 12. גובה: 163+ מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? טוב לי ככה חח 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק ומטאל רולז דה וורלדדד 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? ממ סיק פאפיז? 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: מזרחיים למיניהם פויה!!!! 7. אתה אוהב לרקוד? לא! 8. תאר איך אתה רוקד? חחחחח 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? שומעת מה שאני אוהבת
כולכם על הזה שאין לי
12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? SHIMON MOORE המושלם!!!!! ועוד הרבה השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין לצערי, הייתי עושה איזה אונטריו על הגב או משהו 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? יש! אחד! באף! והוא מושלם! וכואב כרגע חח 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? סביר להניח (WTH!?) 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? חחח 0? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא כל יום, בתחרויות יותר מדי, וביומיום 5-10 ... בערך 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? טפוי כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? חה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) : במפעל המשפחתי, בבית! חחח... 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא : הממ 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? פיי 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אני יודעתתתת 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אהה אולי 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מורה! וזונה חחח שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אהההה לא יודעת, הכל חוץ מיפני ודגים בלעע 2. המסעדה השנואה: דגים ויפני חחח 3. בשר מעודף: סינטה? 4. גבינה מעודפת: לבנה!!!!! 5. ירק מועדף: תלוי... 6. תבלין מועדף: הממ... מלח! והרבה חח 7. פרי מועדף: תפוח ירוק ירוק חמוץ וקשה
חחח 8. דג מועדף: פוי! 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): הכל הולך 10. מאפה מועדף: אמממ 11. שתיה קרה מועדפת: סודה עם הרבה קרח 12. שתיה חמה מועדפת: תלוי 13. שתיה חריפה מועדפת: פ-י-ג'!!! חחח 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: פרנצ' פרייז אנד אייס קרים חחחח נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? כלום 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? היידפארק?! יש אייטונס, מחשבון (3 פעמים, אל תשאלו למה), פוטושופ, פוטולייט, ומסנ. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לא לישון זה בטוח 5. מה עוד תספיק לעשות היום? די 6. ישנת טוב אתמול? חראאאאאאאאא 7. תישן טוב הלילה? אמן! 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? חלקים מסוימים
כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי די גדולה 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אני יודעת 3. עונה אהובה של השנה: סתיו חורף 4. צבא אהוב: הרבה 5. ריח אהוב: הרבה 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אובר אהבה עצמית 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: הממ 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?
9. חיה אהובה: סוסחתולכלב 10. תזכיר לי איך קוראים לך? פאק יו! (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים)

זאת גלP:../images/Emo192.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא?גל אוחיון 2. תאריך לידה :11.10 3. מקום מגורים ראשי:ביית=]] 4. מקום מגורים משני :חווהP: 5. כתובת דוא"ל : מה אכפת? 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: איןן.. 7. כמה אחים/אחיות? 2 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל: 45 12. גובה: 1.61 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? לאא 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?נממ.. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?פחח לאלא=P 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה :אני לא יגייבב:] 7. אתה אוהב לרקוד? ממ.. 8. תאר איך אתה רוקד? חחח 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?חחחח לאP: 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?מה ששאני אוהבת אני שומעת=] 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?אבריללל השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? ללאאD": 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא:(( 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לאא 4. אתה מסטול ברגע זה? חחחחחח נופ 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? חחחחחלא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא יודעת חטיבה?? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לאאא
8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? נופ... 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? חח לא יודעעתת:] כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אייןן.. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא)חווהP: 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא :--- 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? חחח אני בחטייבהP: 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? חח לא יודעת.. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מזכירה, מנקה, כל אלהP: שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: נממ כרמיםםD":, דרביי ברר:]] 2. המסעדה השנואה: לא יודעת.. 3. בשר מעודף: חחחח סטיקקקP: 4. גבינה מעודפת: קוטג'.. 5. ירק מועדף: נממ.. 6. תבלין מועדף: חחח 7. פרי מועדף: אפרסק?? 8. דג מועדף: ממ. 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו)לא יודעתתP:כולמיני..: 10. מאפה מועדף: קוראסון
11. שתיה קרה מועדפת:נאאסטטייייP: 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו.. 13. שתיה חריפה מועדפת: בריזר?D:D:D: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:במבה עם שוקלדD:: נחייה את הרגע? הכיי 1. מה מתנגן עכשיו? האפיי אנדינגגP: של מיקה. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? ענברוו לידי=] 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? מאה אפאמ=] 4. מה הספקת כבר לעשות היום? מממ חח לא יודעת:] 5. מה עוד תספיק לעשות היום? קשהP: 6. ישנת טוב אתמול? מעולה=] 7. תישן טוב הלילה? בב"ה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?חח כה, ענברו שילי מתחה במטטר=] כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?אינשטייןD": 3. עונה אהובה של השנה: עקרות בית נואשו, האנטומיה של גריי:] 4. צבא אהוב: תכלת, לבן חום וורוד=] 5. ריח אהוב: אמור אמור=] 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:סנוווובבP:, חחששD: 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: סוס ושההכוול יהיה טוב=] 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? חח מעולה ליי 9. חיה אהובה: סוס אופקורסס.. 10. תזכיר לי איך קוראים לך?גל! D": (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים)

עונה.

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? רעות... 2. תאריך לידה 7.4.93.. 3. מקום מגורים ראשי הממ 4. מקום מגורים משני הממ? 5. כתובת דוא"ל [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים אין לי כוח 7. כמה אחים/אחיות? חצי אחת 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים? 9. צבע עיניים? חום חזק 10. צבע שיער? חום חזק-שחור 11. משקל: ליודעת... 45+ בערך 12. גובה: 155 בערך..ליודעת מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה חשמלית 2. על מה היית רוצה לנגן? צ'לו. 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? סוגשל. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק,מטאל וכל מה שמסביב,וזה אומר ה-כ-ל בעצם. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? תלוי. Evanescence... 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: חחחח אממ ביט69. זאת לא להקה...חברות שלי מנגנות/מלחינות/כותבות הרבה יותר טוב מהם. 7. אתה אוהב לרקוד? חחחחחח כן? 8. תאר איך אתה רוקד? גרוע P: 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא כל כך 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? חחחח סוגשל? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? ממש ממש ממש לא....רוב מה שאני שומעת זה דברים שהשכבה שלי לא נוגעת... 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? איימי. השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא..אבל היו. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? >< 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? חחחח לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אמממ 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? חחח שולטים
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? מוזיקה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) הממ 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא הממ 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? לא יודעת. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? כנ"ל. 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש הרבה. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? הממ 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן. 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אממ. שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: לא יודעתת 2. המסעדה השנואה: כנ"ל 3. בשר מעודף: לא קיים. אני צמחונית. 4. גבינה מעודפת: אני לא מתה על גבינה...אבל אם כבר אז גבינה צהובה [= 5. ירק מועדף: עגבניה,מלפפון,גמבה.......... 6. תבלין מועדף: פלפל שחור XD? 7. פרי מועדף: תפוח ירוק,אבטיח... 8. דג מועדף: איכסה פיחסה. 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): ליודעת 10. מאפה מועדף: בורקס 11. שתיה קרה מועדפת: פאנטה,קולה,ספרייט 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת: אממ 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: ליודעת נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Evanescence- Lose Control 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? סגרתי ת'מסן. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? כל מיני.. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? חחחחחחח להיתקע בדרך לירושלים XDD 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לחשוב? 6. ישנת טוב אתמול? לא כל כך. 7. תישן טוב הלילה? אני מקווה. אבל לא חושבת. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? חחח יש מצב. להתקע מחוץ לירושלים XD ואחרי זה שהם באו חחחחחחחחחחחחחחח,זה היה כל כך מצחיק. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין. 3. עונה אהובה של השנה: אביב. 4. צבא אהוב: תלוי למה משתמשים. טורקיז אבל נראלי. 5. ריח אהוב: הרבההה. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר יושר. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: יש הרבה. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בדיוק איפה שאני. 9. חיה אהובה: סוס,כלב,ארנב.... 10. תזכיר לי איך קוראים לך? רעות.

רועי מו

New member
השאלון הזה לא היה כבר?

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? רועי מו [לצורך הענין] 2. תאריך לידה 30.10.1991 3. מקום מגורים ראשי רחובות 4. מקום מגורים משני ?!?! 5. כתובת דוא"ל: ROEEMOO@NANA<CO<IL 6. ניקים אחרים באתרים אחרים 7. כמה אחים/אחיות?2 אחיות 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? שחור 11. משקל: יותר מדי 12. גובה: 1.80 ומש מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה אקוסטית 2. על מה היית רוצה לנגן? חשמלית באס קונטרה באס צ'אלו תופים 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אם מישהוא רוצה להים דברו איתי היתה לי להקה שלא באמת קימת THE NOT הלהקה האמיתי שלי תהייה משהוא בין רוק אקוסטי לשוגיי ורוק פסיכודאלי ,משהו זהוי כזה אם שילוב של פאנק יום אחד תבינו 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק פסיכודאלי פאנק רוק אוקסטי סקא פאנק שווזינגיי קצת ג'אז רוק קלאסי וכו 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? לא משהו ספציפי ,שירים בכוון ש MAY MAY HEY MEY ל ניל יאנג או 40DEYS של סלוודיב וכאלה 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה :כול להקה שפוגעת באומונת שלה בשביל כסף [כמו טוקי הוטל סנרגיה נינייט וכוכב נולד בכלל גרין דיי גנס אנד רוזזס וכו'] 7. אתה אוהב לרקוד? לפעמים 8. תאר איך אתה רוקד? זה לא נגמר טוב 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כן 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני לא מכיר הרבא אנשים ששומעים BEER 7 וסלוודייב שלום חנוך ניל יאנג ראמונס והדלתות 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? סלוודייב ניל יאנג BEER7 ערן צור וכו השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נקודות [3] אל תנסו להבין 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא אבל עוד הייה [גבה ימין] 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? עוד לא אני מאמין שעד גיל 20 אני אעשן ויום אחד אני העשה LSD 4. אתה מסטול ברגע זה? אני תמיד מסטול באופן טבעי 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? כן [אבל לא סמים] 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? תלוי 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא סיגרריות זה חרא קקי 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? בתחת כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? ביולוגי ותושב"ע 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) לא כול כך עבדתי 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא יש עוד זמן 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? אם בכלל ביולוגיה / מוזיקה 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? כנל 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? חור בצפון עם עבה ענקית וחדר אקוסטי מתחת לבית [במקום סקס שמים ורוקנרול אהבה סוסים ומוזיקה] ולהקה 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מדריך רכיבה 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? סוסים ונגינה 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אולי 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנגב תחת סוחר סמים שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: על האש / פיצריות למניהן 2. המסעדה השנואה: סיני 3. בשר מעודף: פרגיות 4. גבינה מעודפת: צהובה נמסה על פיצה 5. ירק מועדף: קטשופ :] 6. תבלין מועדף: לא יודע 7. פרי מועדף: ה שנישאר על העץ 8. דג מועדף: דג מעופף 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): על האש 10. מאפה מועדף: פיצה 11. שתיה קרה מועדפת: קולה / מיץ ענבים 12. שתיה חמה מועדפת: שוקווו 13. שתיה חריפה מועדפת: עוד לא ניסיתי 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: קונג ושוקולד נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? סלוודייב 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחותי 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מתפוז? מוזיקה 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לנגן 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון 6. ישנת טוב אתמול? לא 7. תישן טוב הלילה? נקוווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אולי כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגיות 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? גואי ראמון או דודו רוזן 3. עונה אהובה של השנה: חורף / אביב 4. צבא אהוב: ירוק 5. ריח אהוב: לא יודע 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אתימות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: החוה שהזכרתי קודם עם חדר אקוסטי ואישה ג'ינג'ת 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בצפון 9. חיה אהובה: סוסים 10. תזכיר לי איך קוראים לך? יוסי (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים)

nikoosha

New member
אני עונה!!!

ממש מצטערת על האיחור..אין לי אינטרנט אז בכל היזדמנות אני מנסה להיכנס חג שמח=) פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? wר!ן 2. תאריך לידה - 1.10 3. מקום מגורים ראשי - אשדוד?! 4. מקום מגורים משני - החווה!!!!
5. כתובת דוא"ל- [email protected] (אבא שלי קורא לי שוני....) 6. ניקים אחרים באתרים אחרים -???? 7. כמה אחים/אחיות? - יש לי אחות ואחות!!! אני הסנדוויץ'!! 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? - ברור!!! עם ההורים!!! 9. צבע עיניים? - חום
10. צבע שיער? חום כהה
11. משקל: 45 12. גובה: 1.60 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? ניגנתי... עד לפני חודשיים שפרשתץי על
2. על מה היית רוצה לנגן? ככככללללווווםםםם!!!! 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין לי להקה
4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? כעקרון אני טיפוס מאוד עליז, אני כמעט ולא בדיכאון! 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה -???? 7. אתה אוהב לרקוד?-כן!!!
8. תאר איך אתה רוקד? - מזת'אומרת? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?- לא
10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כגון.... 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?- אכן בתאדם שאוהבת לשמוע מה שאחרים שומעים!
12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?-א.......מ....... השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא אין לי!
2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? גם את זה אין לי!
3. התנסת בעבר בסמים? איזה? אאאההה!!!! ממש ממש לא!!~!! 4. אתה מסטול ברגע זה? סוג של... 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא!
6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?
[5] 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? עוד לא! 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? ממש לא! 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? כאני יגיע לגיל של לדבר על הנוער של היום אני אעדכן!!! כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא)- מתנדבת אצל וטרינר! 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא- ? 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?- רפואה
5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?- פפפףףףף... 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?- וטרינרית!
7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן! על חיות ובעקר כלבים וסוסים! 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?-לא... 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנקה רחובות...
שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: .... 2. המסעדה השנואה:.... 3. בשר מעודף: .... אני משתדלת לא לאכול בשר!
4. גבינה מעודפת:???!!! 5. ירק מועדף: מלפלפון!!!
6. תבלין מועדף:. 7. פרי מועדף: תפוח!!!! 8. דג מועדף: נסיכה
9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): אמ... לוידעת! 10. מאפה מועדף: בורקס?!
11. שתיה קרה מועדפת: קולה...
12. שתיה חמה מועדפת:
13. שתיה חריפה מועדפת:
14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:
נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? עצבים של אמא!!! 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? צורחת לאמא שלי"זה קצת נגמר!!!" 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? "פטנט" 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לטאטא, להשקות צמחים, לרדת לטייל עם ניקי! 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת לוטרינר, למערת הנטיפים עם המשפחה, נראה מה יום ילד! 6. ישנת טוב אתמול? ממש לא... 7. תישן טוב הלילה? מקווה!
8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אין לי מושג!!! כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?קומותיים!
2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?
3. עונה אהובה של השנה:חורף!!!
4. צבא אהוב:חום!
5. ריח אהוב:של סוסים! (אני לא מושגעת!!!)
6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: נג'סיות... 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:שלא יתנטשו חיות!!!! 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?
9. חיה אהובה: סוסים
10. תזכיר לי איך קוראים לך?שרון. (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים)

stary1

New member
דוקטור

1. מהו שמך המלא? שחף. 2. תאריך לידה 15.1.90 3. מקום מגורים ראשי אצל אמא 4. מקום מגורים משני בדירה מעליה 5. כתובת דוא"ל אה 6. ניקים אחרים באתרים אחרים snow 7. כמה אחים/אחיות? 3 מהאם ואחד מהאב 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם אמא או לבד 9. צבע עיניים? ירוק תכול 10. צבע שיער? שטני 11. משקל: 45+\- 12. גובה: 160 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? טיפה 2. על מה היית רוצה לנגן? תופים 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? mazzy star 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה ישראלים למיניהם 7. אתה אוהב לרקוד? כשאני לבד 8. תאר איך אתה רוקד? אין סגנון מוגדר 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? נמנעת 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? הנדריקס השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? מעולם 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? בע כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? כימיה וביולוגיה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא)רק התנדבתי 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? וטרינריה 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? כנ"ל 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? וט' 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? בע"ח 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא יודעת שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אונמי 2. המסעדה השנואה: השניצליה 3. בשר מעודף: צמחונית 4. גבינה מעודפת: עיזים 5. ירק מועדף: וואי הכל כמעט, אולי חסה 6. תבלין מועדף: מלח\פפריקה 7. פרי מועדף: הכל כמעט 8. דג מועדף: צמחונית 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): יפני 10. מאפה מועדף: פיצה 11. שתיה קרה מועדפת: מים 12. שתיה חמה מועדפת: תה 13. שתיה חריפה מועדפת: איכ 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הכל עם קטשופ נחייה את הרגע? בכיף 1. מה מתנגן עכשיו? תורי 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? מסנג'ר, יוטיוב, מורפיקס ותפוז 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לאכול חמץ ולשחק עם סטאר 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לגרש את תורי 6. ישנת טוב אתמול? לא ישנתי 7. תישן טוב הלילה? מקווה מאד 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אנשטיין 3. עונה אהובה של השנה: חורף 4. צבא אהוב: צבא? 5. ריח אהוב: סוסים 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר סובלנות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: וטרינריה 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אנגליה 9. חיה אהובה: סוסים 10. תזכיר לי איך קוראים לך? אממ

belledejour

New member
טיפה באיחור../images/Emo3.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? לי
2. תאריך לידה? 5-2-94 3. מקום מגורים ראשי? הבית 4. מקום מגורים משני? השבט, החווה 5. כתובת דוא"ל? [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים? לילו =] 7. כמה אחים/אחיות? 5 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? כחול/ירוק 10. צבע שיער? בלונדיני =] 11. משקל: סביבות 50 12. גובה: 1.61 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פסנתר =] 2. על מה היית רוצה לנגן? להתחיל שוב גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אני בעד פאנק רוק
4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? אוהבת פופ פאנק רוק כאלה, לאדעת... 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? ניקלבאק חחחחח 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה? אייככ כל המזרחיי... 7. אתה אוהב לרקוד? תלוי מתי ואיפה, אבל כן
8. תאר איך אתה רוקד?
9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן חחחחח ואו זה היה מצחיק בהבטחהה 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? באמצע מחנה זה בטוח לא קשור 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? תלוי אם זו מוסיקה טובה =] 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש המון השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לי עכשיו מדבקה משותפת לכל הגדוד, נחשב?
2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? הליקס + 2 בשמאל 3 בימין 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? טבעי =] 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? יש מצב שרק השנה בפועלל... 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? לא מה שהיה פעם
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? סוגשל מגמה... ספרות 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) חווה, הדרכה בקייטנות, בייביסיטר... כל מיני 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא? עוד לא חחחחח 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? אנערף 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? מי חושב על זה?! 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לוידעת 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? נחשוב על זה 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? החווה זה סוגשל מוסד
מגיעים נורמלים, יוצאים ככה.. 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לוידעת.. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זנות, לנקות את השירותים הכימיםםם במחנק
שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אני בעד סיני =] 2. המסעדה השנואה: לוידעת... 3. בשר מעודף: בקר, סטייק 4. גבינה מעודפת: פרמזן 5. ירק מועדף: לוידעת, חסה?
6. תבלין מועדף: אנערף 7. פרי מועדף: תותים 8. דג מועדף: סלמון 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): סיני 10. מאפה מועדף: כל מיני 11. שתיה קרה מועדפת: שוקו 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו =] 13. שתיה חריפה מועדפת: סמירנוף
14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: סושי נחייה את הרגע? תמיד =]]] 1. מה מתנגן עכשיו? שיר 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? ויקי ותןתן זוג יצורים 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? אינטרנט אייטונס מסן 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לישון =] 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לוידעת נראה... 6. ישנת טוב אתמול? כן 7. תישן טוב הלילה? נקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? יש מצב כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין 3. עונה אהובה של השנה: אביב קיץ 4. צבא אהוב: כחול ירוק סגול 5. ריח אהוב: כל מיני 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שחצנות צביעות התנשאות... 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שהדברים יישארו בדיוק כמו שהם =] 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פה 9. חיה אהובה: סוסים חתולים כלבים 10. תזכיר לי איך קוראים לך? לילו =]

כאן נמחקו הודעות../images/Emo46.gif../images/Emo128.gif

בנות, פליז. תראו קצת בגרות. אם אתן רוצות לריב לפחות תעשו את זה כמו שצריך ולא בפורום. אז את המחמאות ההדדיות תשמרו לערוצים אחרים.

ננננננננננננה :)

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא?חרחר וכסכס:) 2. תאריך לידה- 31.5 3. מקום מגורים ראשי hooooome sweet homeeeeee:) 4. מקום מגורים משני אשווו ? 5. כתובת דוא"ל חחח. 6. ניקים אחרים באתרים אחרים יייייייייאאאאאאאאאאאאאאאא. 7. כמה אחים/אחיות? אחת ברוך השם
. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? אבאמא. 9. צבע עיניים? חום. 10. צבע שיער? בלווונד
11. משקל: אהאההאה 12. גובה: 1.70 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? חחחח על העצבים של כולם. 2. על מה היית רוצה לנגן? כלום . 3. יש לך להקה? נממ אם כן, מה הסגנון? לא משו ספציפי. אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא רוצה להקה חח. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? לא משהו ספיציפי, שוב . 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אין כזה דבר דיכאוון אה ספייירר (אליאס) !? 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה מבחינת מראה חיצוני אביב גפן, מבחינת שירה, צביקה פיק הזקן (תודה סאפ) 7. אתה אוהב לרקוד? תלוי . 8. תאר איך אתה רוקד?חחחחחחח לא . 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא . 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? מייביי . 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אממ מה שטוב לי אני אשמע :) 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? הואו יש המון . השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא הלוווואי . 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אווווווו חחחחח, אוקי
לשון טבור 4 לובים סיידליפ ז''ל, ואף חמוד. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? אהא בטחח. 4. אתה מסטול ברגע זה? אוהוווו. 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? חחחח לא . 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? מתי הייתי בכלל ? :) 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא . 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? חחחחחחחחחחחחחחחחח אבווווווווי . כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אדריכלות
אמןאמןאמן. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) חחח חווה , ביביסיטינג, בגדים .. יש עוד. 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא--- 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? אוהו 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?אוהו. 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? חחח מה לא . 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? ווטרינר:) 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אממ 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?עובדת בסופר .חחח שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: סינייייייי 2. המסעדה השנואה: נמ 3. בשר מעודף: עוף.. 4. גבינה מעודפת: לבנה . 5. ירק מועדף: גזר:) 6. תבלין מועדף: ... 7. פרי מועדף: תפוח 8. דג מועדף: ממ רגיל אני חושבת חחחח
9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): סייייינננננננייייייייייי 10. מאפה מועדף: קוראסוווווווון . 11. שתיה קרה מועדפת: קולה. 12. שתיה חמה מועדפת: תה . 13. שתיה חריפה מועדפת: עם אפשר סמירנוףף :) 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: סיני חחח נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? are you gonna be my girl 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? חחח ספייייייר . 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? מסן וערוץ מוזיקה . 4. מה הספקת כבר לעשות היום? הרבה . 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישוןן טוב . 6. ישנת טוב אתמול? לא כלכך 7. תישן טוב הלילה?אני מקווה . 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא , סתם יום רגיל . כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגייית :) 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אני :) 3. עונה אהובה של השנה: קיץ\סתיו. 4. צבע אהוב: כחול תכלת\טורקיז משו בגוונים האלה . 5. ריח אהוב: וונילל . 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חשווות יתתר אלווהים . 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לסיים את השנה . 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?~אהמרשפוןאהמ~ חחח 9. חיה אהובה: סוס (?) חחח . 10. תזכיר לי איך קוראים לך? חרחר :) (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים)

למעלה