שאלון השבוע

שאלון השבוע../images/Emo3.gif../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

סמיילים: * הסמיילי הכי שימושי שלכם? * הסמיילי הכי לא מובן? * האייקון הכי מיותר? * האייקון הכי עצוב? * הסמיילי הכי שמח? * האייקון שהכי מזכיר לכם מישהו, ומי? * האייקון הכי גזעי? * האייקון הכי אופטימי? * האייקון הכי מצחיק? * האייקון הכי מוזר? * האייקון הכי מתבקש לימים אלו? * אייקון חמוד שלא יצא לכם להשתמש בו? * רעיונות לאייקון שאין? * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם? * האייקון הכי מעוות? **הסמיילי שהכי מתאר את ההרגשה שלכם כרגע? שם: האם השם זה חלק חשוב באדם? משמעותי? גיל: מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? מהי תכלית חייך? מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? איך נראית מברשת השיניים שלך? האם אתה מרוצה ממנה? כמה משחה אתה שם עליה? בכמה שמפו אתה משתמש? אתה משתמש במרכך? האם אתה מאמין בהגיינה? אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? כמה אתה שוקל? כמה מתח אתה יכול לעשות? האם אתה זקוק לחיבוק? האם אתה מאמין בסטייל? האם אתה מאמין בצדק? האם אתה אומר "איכס" על אוכל? האם אוכל אומר "איכס" עליך? האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? האם אתה מבין סרטים לעומק? האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? האם נראה לך סביר שתתחתן? האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? שהם אכזריים? האם אתה סובלני לרוב האנשים? האם אתה סובלני לרוב החיות? האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? האם אתה מאמין ב"לשים זין"? האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? ואיך הוא ייראה בעיני החברה? האם אתה חלק מהחברה? תגדיר חברה: האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? האם השאלות היו קשות? האם הקדשת להן מחשבה? האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? אילו חיבבת במיוחד? האם היו שאלות לא מובנות? האם עשיתי לך כאב ראש? האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? ואותי יותר טוב? (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים
)

belledejour

New member
כל פעם שהתחלתי את זה וויתרתי אחרי 3 שאלות ../images/Emo6.gif

סמיילים: * הסמיילי הכי שימושי שלכם?
* הסמיילי הכי לא מובן? לוידעת. * האייקון הכי מיותר?
* האייקון הכי עצוב?
פשוט מדכא. * הסמיילי הכי שמח?
* האייקון שהכי מזכיר לכם מישהו, ומי?
,
,
, כל מיני. * האייקון הכי גזעי?
* האייקון הכי אופטימי?
גם. * האייקון הכי מצחיק?
חחח. * האייקון הכי מוזר?
* האייקון הכי מתבקש לימים אלו?
* אייקון חמוד שלא יצא לכם להשתמש בו?
* רעיונות לאייקון שאין? |סוס|
* שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם?
* האייקון הכי מעוות? כל מיני. **הסמיילי שהכי מתאר את ההרגשה שלכם כרגע?
שם: לילו [לי
] האם השם זה חלק חשוב באדם? לא יודעת. משמעותי? אולי. גיל: 14. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? אנערף. מהי תכלית חייך? לוידעת. מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? לא לקחת דברים כמובן מאליו. איך נראית מברשת השיניים שלך? ירוקה, מזה איך. האם אתה מרוצה ממנה? כן. כמה משחה אתה שם עליה? אנערף. בכמה שמפו אתה משתמש? יחסית המון נראה לי חחח. אתה משתמש במרכך? יאפ. האם אתה מאמין בהגיינה? מומלץ כן. אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? אגרום לכולם לסגוד לי, דה. כמה אתה שוקל? 50 משו. כמה מתח אתה יכול לעשות? לא יודעת. האם אתה זקוק לחיבוק? אהא
. האם אתה מאמין בסטייל? מאמינה לא, אבל בכיף. האם אתה מאמין בצדק? כן. האם אתה אומר "איכס" על אוכל? לא. האם אוכל אומר "איכס" עליך? אני בספק. האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? מהחוםם. האם אתה מבין סרטים לעומק? לא למי יש כוח. האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? האמתת לפעמים כן. האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? חחח חלק. האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? לא, מפגרים. האם נראה לך סביר שתתחתן? כנראה. האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? לא ממש. אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? לא יודעת, קשה. שהם אכזריים? כל מיני שראיתי
. האם אתה סובלני לרוב האנשים? ממ לוידעת. האם אתה סובלני לרוב החיות? תלוי. האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? לא ממש. האם אתה מאמין ב"לשים זין"? כןןןןןןןןן. האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? יכול להיות. ואיך הוא ייראה בעיני החברה? כמישו ששם על כולם זין אחד גדול ולא מתייחס יותר מדי לשטויות, יכול להזיק אבל בד"כ זה טוב. האם אתה חלק מהחברה? לוידעת. תגדיר חברה: לוידעת. האם אתה מפנטז עלעצמך/עולם טוב יותר? אממ... האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? לא ממש נתתי להן שעה לכל שאלה חח לא. האם השאלות היו קשות? לא ממש. האם הקדשת להן מחשבה? לא בדיוק :] האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? אחלה. אילו חיבבת במיוחד? לוידעת. האם היו שאלות לא מובנות? קצת. האם עשיתי לך כאב ראש? לא. האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא חח. ואותי יותר טוב? רק שאתה חופר =]

2eye

New member
שעממת

שם: עומרי האם השם זה חלק חשוב באדם? לא, אבל לא הייתי משנה משמעותי? לא, אבל אני נגד שינוי שם פרטי. גיל: כמעט 15 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? גדול. מהי תכלית חייך? לחיות בעיקר. מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? הזמן ידאג לך - לטוב ולרע. איך נראית מברשת השיניים שלך? כחולה האם אתה מרוצה ממנה? היא מנקה אז כן. כמה משחה אתה שם עליה? הרבה בד"כ בכמה שמפו אתה משתמש? לא הרבה, אין שיער אתה משתמש במרכך? אין שיער, שאני אשים על הקרקפת? האם אתה מאמין בהגיינה? כן, אבל לפעמים שוכח מזה. אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? פארטיות. כמה אתה שוקל? 71 הפעם האחרונה
כמה מתח אתה יכול לעשות? לא יודע האם אתה זקוק לחיבוק? לא ממש. האם אתה מאמין בסטייל? אממ, אין לי כזה, אבל זה יכול להיות נחמד האם אתה מאמין בצדק? כן. האם אתה אומר "איכס" על אוכל? לא, זה אוכל
זה לא מסתדר עם איכס האם אוכל אומר "איכס" עליך? אני מניח שכן
האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? כן, כי דפקו לי קל גולף באף ^.^ האם אתה מבין סרטים לעומק? תלוי כמה הסרט עמוק האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? ממש לא האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? לא..ממש לא.. האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? מכאיב? תלוי במה האם נראה לך סביר שתתחתן? יש מצב האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? לא, עזבו אותי באמאשלכם אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? כאלה שבאים אליך באמצע הרחוב ומתחילים לצעוק עליך דברים כמו "אל תתגייס! אל תעשה לי את זה...אני לא אעמוד בזה ): " [קרה לי] שהם אכזריים? קשה להביר האם אתה סובלני לרוב האנשים? כן..למרות שיש דעות קדומות פה ושם. האם אתה סובלני לרוב החיות? כן, אבל גם...לא תמיד. האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? לא האם אתה מאמין ב"לשים זין"? בטטטחח האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? תלוי, לפעמים כן. ואיך הוא ייראה בעיני החברה? כאחד ששם זין האם אתה חלק מהחברה? כן תגדיר חברה: קבוצה של אנשים? האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? לא האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? הכל כנה האם השאלות היו קשות? לא.. האם הקדשת להן מחשבה? לא ממש האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? כחלק, נחמדות.. אילו חיבבת במיוחד? לא זוכר האם היו שאלות לא מובנות?כן... האם עשיתי לך כאב ראש? לא.. האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא ממש ואותי יותר טוב? אממ, לא :) (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים)

באלי../images/Emo9.gif

* הסמיילי הכי לא מובן?ממ * האייקון הכי מיותר?
* האייקון הכי עצוב?
* הסמיילי הכי שמח?
* האייקון שהכי מזכיר לכם מישהו, ומי?כלמיני * האייקון הכי גזעי?
* האייקון הכי אופטימי?
* האייקון הכי מצחיק?
* האייקון הכי מוזר?
* רעיונות לאייקון שאין?לא * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם?מממ * האייקון הכי מעוות?
הוא מוזר **הסמיילי שהכי מתאר את ההרגשה שלכם כרגע?
שם:שחר האם השם זה חלק חשוב באדם?לא משמעותי? לא ממש גיל:13 וחצי מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?לאדעת איך נראית מברשת השיניים שלך?רגילה? האם אתה מרוצה ממנה?כן כמה משחה אתה שם עליה?כמות נורמאלית+ בכמה שמפו אתה משתמש?הרבה אתה משתמש במרכך?כן האם אתה מאמין בהגיינה?כן אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה?כלום כמה אתה שוקל?מספיק
כמה מתח אתה יכול לעשות?1 חחחחח גם אולי
האם אתה זקוק לחיבוק?לא האם אתה מאמין בסטייל?- האם אתה מאמין בצדק?כן האם אתה אומר "איכס" על אוכל?כן האם אוכל אומר "איכס" עליך?יש מצב האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה?כן לא זוכרת כבר למה האם אתה מבין סרטים לעומק?לרוב האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה?ממש לא האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר?הרוב לדעתי לא משו האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? האם נראה לך סביר שתתחתן?כה האם אתה חושב על יום הנישואין שלך?לא ממש אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים?כלמיני שהם אכזריים? האם אתה סובלני לרוב האנשים?לא האם אתה סובלני לרוב החיות?כן האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים?לא האם אתה מאמין ב"לשים זין"?חחח האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר?אולי ואיך הוא ייראה בעיני החברה? האם אתה חלק מהחברה?כן האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר?לפעמים האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות?מממ האם השאלות היו קשות?לא האם הקדשת להן מחשבה?לא ממש
האם היו שאלות טובות בשאלון הזה?כן אילו חיבבת במיוחד?חחח כלמיני האם היו שאלות לא מובנות?לא האם עשיתי לך כאב ראש?לא האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב?לא ואותי יותר טוב?לא

nooka

New member
אני...=)

סמיילים: * הסמיילי הכי שימושי שלכם? נראה לי שזה P: * הסמיילי הכי לא מובן?לאדעת>< * האייקון הכי מיותר? לא יודעתתת * האייקון הכי עצוב? כנ"ל * הסמיילי הכי שמח? =] * האייקון שהכי מזכיר לכם מישהו, ומי?=) היא... * האייקון הכי גזעי? חחלא יודעת * האייקון הכי אופטימי?=] * האייקון הכי מצחיק?לא ממש ברור * האייקון הכי מוזר? לא יודעת? * האייקון הכי מתבקש לימים אלו? :)))) * אייקון חמוד שלא יצא לכם להשתמש בו? לא יודעת... * רעיונות לאייקון שאין? לא יודעתתתת * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם? >< * האייקון הכי מעוות?.. **הסמיילי שהכי מתאר את ההרגשה שלכם כרגע? =] שם: האם השם זה חלק חשוב באדם? מנהסתם משמעותי? דיי גיל: עוד חודשיים וחצי 14 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? בעלת סוס, מתחרה, קופצת גבוה, ולא יודעת מהי תכלית חייך? לקנות סוס או חצי פנסיון מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? שעומר תותחית? איך נראית מברשת השיניים שלך? כזאת עם מברשת?!!! האם אתה מרוצה ממנה?כן כמה משחה אתה שם עליה?כמה שצריךXD בכמה שמפו אתה משתמש?כמה שצריך אתה משתמש במרכך? אה הא האם אתה מאמין בהגיינה?בערך אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? אווו...לא יודעת כמה אתה שוקל? לא אומרת ולא יודעת כמה מתח אתה יכול לעשות?מה שמחזיקים במתח ונשארים עליו? אה..אצלינו מורידים בדקה את הילדים מהמתח אז עשיתי דקה..זה הכי שאפשר.. האם אתה זקוק לחיבוק? מאנשים מסויימים כן האם אתה מאמין בסטייל? לא חושבת על זה יותר מדי האם אתה מאמין בצדק? כה האם אתה אומר "איכס" על אוכל?לא..אוכל זה טוב האם אוכל אומר "איכס" עליך?לא האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? לא האם אתה מבין סרטים לעומק? חחח לאאאא האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? ממש לא האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר?כה האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? תלוי האם נראה לך סביר שתתחתן? אני לא אוהבת התחייבות למישהו האם אתה חושב על יום הנישואין שלך?לאאא אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? לא יודעת ממש שהם אכזריים?אולי מתעללים בחיות האם אתה סובלני לרוב האנשים? האם אתה סובלני לרוב החיות? כה האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? כן האם אתה מאמין ב"לשים זין"? אולי האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? יכול להיות אבל לא בטוח ואיך הוא ייראה בעיני החברה? כמו זין?! האם אתה חלק מהחברה?כן תגדיר חברה: קבוצה של אנשים? האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? אולי האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? לאידעת האם השאלות היו קשות? לא האם הקדשת להן מחשבה?לא האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? כה אילו חיבבת במיוחד? ממ לא יודעת האם היו שאלות לא מובנות?כה האם עשיתי לך כאב ראש? לא האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב?אממ לא ואותי יותר טוב? לא

stary1

New member
מממ

* הסמיילי הכי לא מובן?
* האייקון הכי מיותר?
* האייקון הכי עצוב?
* הסמיילי הכי שמח?
* האייקון שהכי מזכיר לכם מישהו, ומי?
אירים * האייקון הכי גזעי?
* האייקון הכי אופטימי?
* האייקון הכי מצחיק?
* האייקון הכי מוזר?
* האייקון הכי מתבקש לימים אלו?
* רעיונות לאייקון שאין? לא ממש חסר לי * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם?
* האייקון הכי מעוות?
**הסמיילי שהכי מתאר את ההרגשה שלכם כרגע?
שם: שחף האם השם זה חלק חשוב באדם? בכדי לפנות אליו משמעותי? לא גיל: 18 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? וט' מהי תכלית חייך?בע"ח מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? לפעמים צריך לנסות כנגד הרצון איך נראית מברשת השיניים שלך? חשמלית האם אתה מרוצה ממנה? קצת מרתיעה כמה משחה אתה שם עליה? קצת בכמה שמפו אתה משתמש? יותר מדי אתה משתמש במרכך? לא האם אתה מאמין בהגיינה? כן אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? אוכל רגלי צפרדע, צמחוניות כמובן כמה אתה שוקל? בסביבות ה45 כמה מתח אתה יכול לעשות? לא בדקתי, ומניחה שלא הרבה האם אתה זקוק לחיבוק? לחימום אולי האם אתה מאמין בסטייל? שטו? האם אתה מאמין בצדק? כן, אחלה כוכב האם אתה אומר "איכס" על אוכל? לפעמים, בעיקר כשבא לי לבאס את מי שאוכל אותו האם אוכל אומר "איכס" עליך? צמחים לא מדברים האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? לא האם אתה מבין סרטים לעומק? לא צופה כמעט האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? אם בוחרים לצפות בהם כך האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? שאלו את הצופים. האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? מכאיב נעים האם נראה לך סביר שתתחתן? חחחחח האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? חחח אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? לבקש צדקה שהם אכזריים? לפגוע האם אתה סובלני לרוב האנשים? משתדלת האם אתה סובלני לרוב החיות? כן האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? ממה שהם יעשו בעקבות כך האם אתה מאמין ב"לשים זין"? כן האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? אולי קצת ואיך הוא ייראה בעיני החברה? שאלו את החברה האם אתה חלק מהחברה? לא תגדיר חברה: מיינסטרים האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? יא רייט האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? קל לראות האם השאלות היו קשות? לא האם הקדשת להן מחשבה? מעט האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? מעצבנות, בהתחלה אילו חיבבת במיוחד? לא זוכרת האם היו שאלות לא מובנות? לא האם עשיתי לך כאב ראש? כן האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא ואותי יותר טוב? כן

מהבית של סבתא שלי =]

סייחוס הוא הסוס של השכנים שלה.. זה שאני בהפסקה זה לא אומר שהתרחקתי מאהבה הגדולה שלי
התגעגעתיי לעזור לך

May Saporta

New member
גמאני [=

(ויתרתי על החלק הראשון
) שם: מאי האם השם זה חלק חשוב באדם? משמעותי? לא ממש.. גיל: 15 ו3 ימים!! מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?מה שיצא מהי תכלית חייך? להכין לאנשים כדורי שוקולד=/? מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? לסדר אחרי איך נראית מברשת השיניים שלך? רגילה חח האם אתה מרוצה ממנה? היא עושה את עבודתה נאמנה XD כמה משחה אתה שם עליה? ממוצע כזה בכמה שמפו אתה משתמש? הרבה אתה משתמש במרכך? ברור האם אתה מאמין בהגיינה? יאפ אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה?....הא? כמה אתה שוקל? אני בסדר אל תדג לי חח כמה מתח אתה יכול לעשות? 5-7 כזה.. האם אתה זקוק לחיבוק?לא אתנגד לעולם! האם אתה מאמין בסטייל? לא משו.. האם אתה מאמין בצדק? כן האם אתה אומר "איכס" על אוכל?חח כן... האם אוכל אומר "איכס" עליך?תשאל אותו האם אי פעם ירד לך דם מהאף?לא זוכרת שזה קרה... למה? - האם אתה מבין סרטים לעומק? כן האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? הלוואי! האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? אני רואה בעיקר סדרות מחו"ל =/ האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו?לא האם נראה לך סביר שתתחתן? מתישהוא האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? לא אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? כלמיני.. שהם אכזריים? להרביץ לאנשים/חיות האם אתה סובלני לרוב האנשים? לא חחח האם אתה סובלני לרוב החיות?כן האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? לא האם אתה מאמין ב"לשים זין"? לגמרי האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר?כן ואיך הוא ייראה בעיני החברה? מה אכפת לו? האם אתה חלק מהחברה? יא תגדיר חברה: - האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? לא האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? גם וגם האם השאלות היו קשות? לא האם הקדשת להן מחשבה?קצת האם היו שאלות טובות בשאלון הזה?כן אילו חיבבת במיוחד? - האם היו שאלות לא מובנות?- האם עשיתי לך כאב ראש?ברגע זה כן! האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא חחח ואותי יותר טוב? לא... (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים)

למעלה