שאלון השבוע

שאלון השבוע../images/Emo39.gif../images/Emo107.gif

1.יש לכם חיית מחמד? 2.אוהבים אותה? 3.יש לה צעצועים? 4.יש לכם שירותים ומקלחת משלכם? 5.אם לא - הייתם רוצים? 6.איפה אתם רוצים להיות ועוד לא הייתם? 7.חושבים שבאמת תגיעו לשם? 8.מהם שלושה הערוצים האהובים עליכם בטלוויזיה? 9.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שחבר שלכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו? 10.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שאחד מבני משפחתכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו? 11.אם הייתי מכריחה אתכם להדגיש את השאלון, מה הייתם עושים? 12.של מה הראשי תיבות האלה: תת"מ? 13.של מה הראשי תיבות האלה: רחלצ"ק? 14.של מה הראשי תיבות האלה: ראפ"ע? 15.מה תרצו לעשות בצבא? 16.מי שהיה בצבא – מה עשית בצבא? 17.אילו שאלות תשאלו בסקר על עצמות דגים? 18.אוספים צדפים בים? 19.מה הצדף הכי יפה שראיתם בחיים שלכם? 20.מה השאלה הכי מטורפת ששאלתם בחיים שלכם? 22.אם היו אומרים לכם לצרוח עכשיו משפט בקולי קולות – איזה משפט הייתם צורחים? 23.מה הרחוב הראשון בעולם? 24.איך קוראים לאדם הקדמון הראשון? 25.אני כותבת רק עוד 10 שאלות, זה בסדר מצדכם? 26.מה העמוד בית באינטרנט הכי מגניב שיכול להיות? 27.טובים במתמטיקה? 28.אתם מודעים לכך שזו השאלה ה28? 29.שומעים עכשיו משהו? 30.אם כן – מה אתם שומעים? 31.אם לא – למה לא? 32.מה זה שמן תינוקות? 33.אילו שפות אתם יודעים לדבר? 34.מה כדאי לי לשאול בשאלה האחרונה? 35.ברור שלא את השאלה הזו, נכון? (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים)

שאלון מפגר ../images/Emo6.gif

1.יש לכם חיית מחמד?יאפ 2.אוהבים אותה?יאפ 3.יש לה צעצועים?ממ קצת. 4.יש לכם שירותים ומקלחת משלכם?לא
5.אם לא - הייתם רוצים?כהה 6.איפה אתם רוצים להיות ועוד לא הייתם?ארצות הברית
סקוטלנד , אירלנד
7.חושבים שבאמת תגיעו לשם?בטח 8.מהם שלושה הערוצים האהובים עליכם בטלוויזיה?המממ, 10, הוט פאן, אממ זהו?
בקושי רואה טלוויזיה חח. 9.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שחבר שלכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו?ללא יודעת 10.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שאחד מבני משפחתכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו? לא יודעת 11.אם הייתי מכריחה אתכם להדגיש את השאלון, מה הייתם עושים?אני מדגישה גמככה 12.של מה הראשי תיבות האלה: תת"מ?לא יודעתת 13.של מה הראשי תיבות האלה: רחלצ"ק? 14.של מה הראשי תיבות האלה: ראפ"ע?ראש אלוף עליון?
15.מה תרצו לעשות בצבא?הממ משו עם סוסים D: אבלל בטח לא יצא אז לא יודעת S: 16.מי שהיה בצבא – מה עשית בצבא? 17.אילו שאלות תשאלו בסקר על עצמות דגים?הא?! 18.אוספים צדפים בים?חח שהייתי קטנה. 19.מה הצדף הכי יפה שראיתם בחיים שלכם?המממ 20.מה השאלה הכי מטורפת ששאלתם בחיים שלכם? לא יודעתת 22.אם היו אומרים לכם לצרוח עכשיו משפט בקולי קולות – איזה משפט הייתם צורחים?שתוווקקק אחי.
23.מה הרחוב הראשון בעולם??! 24.איך קוראים לאדם הקדמון הראשון?נחי ? נו באמת . . 25.אני כותבת רק עוד 10 שאלות, זה בסדר מצדכם?לאלא 26.מה העמוד בית באינטרנט הכי מגניב שיכול להיות?המהמהמממ.. 27.טובים במתמטיקה?יאפ 28.אתם מודעים לכך שזו השאלה ה28?כנראה שכן. 29.שומעים עכשיו משהו?לא 30.אם כן – מה אתם שומעים? 31.אם לא – למה לא?אני לא מסוגלת לשמוע שירים ובו זמנית לכתוב זה משגע אותי S: 32.מה זה שמן תינוקות?שמן לתינוקות
33.אילו שפות אתם יודעים לדבר?עברית עברית ועברית. 34.מה כדאי לי לשאול בשאלה האחרונה?ממה שבאלך. 35.ברור שלא את השאלה הזו, נכון?
(זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים) הודגש באמצעות מדגישומטיק

karambula57

New member
שאלון :)

שלו התגלה כנקניק מעושן 1.יש לכם חיית מחמד? כמובן:) אפילו 4 2.אוהבים אותה? מאדדדדדדד 3.יש לה צעצועים? לחלק כן ולחלק לא.. 4.יש לכם שירותים ומקלחת משלכם?לא 5.אם לא - הייתם רוצים? כןן 6.איפה אתם רוצים להיות ועוד לא הייתם? הולנד, אנגליה, שוויץ 7.חושבים שבאמת תגיעו לשם? יאפ 8.מהם שלושה הערוצים האהובים עליכם בטלוויזיה? 3,4,22 9.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שחבר שלכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו? לא יודעת, אבל משהו נואז במיוחד 10.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שאחד מבני משפחתכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו? משהו מאד נואז 11.אם הייתי מכריחה אתכם להדגיש את השאלון, מה הייתם עושים? מדגישה את השאלון D: 12.של מה הראשי תיבות האלה: תת"מ?לא יודעת 13.של מה הראשי תיבות האלה: רחלצ"ק?לא יודעת 14.של מה הראשי תיבות האלה: ראפ"ע?לא יודעת 15.מה תרצו לעשות בצבא? חייל הפרשים!!!!!!!!!!!! 16.מי שהיה בצבא – מה עשית בצבא? 17.אילו שאלות תשאלו בסקר על עצמות דגים? OO" 18.אוספים צדפים בים? לפעמים 19.מה הצדף הכי יפה שראיתם בחיים שלכם? כזה צדף שאח שלי הביא מניו זילנד 20.מה השאלה הכי מטורפת ששאלתם בחיים שלכם? לא זוכרת 22.אם היו אומרים לכם לצרוח עכשיו משפט בקולי קולות – איזה משפט הייתם צורחים? "בלה בלה בלה" כנראה.. 23.מה הרחוב הראשון בעולם? לא יודעת 24.איך קוראים לאדם הקדמון הראשון? שמוליק D: 25.אני כותבת רק עוד 10 שאלות, זה בסדר מצדכם? כמובן 26.מה העמוד בית באינטרנט הכי מגניב שיכול להיות? לא יודעת 27.טובים במתמטיקה? יחסי 28.אתם מודעים לכך שזו השאלה ה28? אחרי שאמרת לי אז כן :) 29.שומעים עכשיו משהו? לא 30.אם כן – מה אתם שומעים? 31.אם לא – למה לא? כי לא בא לי על מוזיקה עכשיו 32.מה זה שמן תינוקות? כזה ששמים לסוסים נגד גרדת XD 33.אילו שפות אתם יודעים לדבר? עברית, אנגלית 34.מה כדאי לי לשאול בשאלה האחרונה? תתפרעי, מה שבא לך 35.ברור שלא את השאלה הזו, נכון? חחח

טללולוXD

New member
זאת לי... אצל טללולו (belledejour)

1.יש לכם חיית מחמד?
כן 2.אוהבים אותה?
אותם, מאוד 3.יש לה צעצועים?
הבגדים שלי?
4.יש לכם שירותים ומקלחת משלכם?
כן.. מה הקשר? 5.אם לא - הייתם רוצים?
כן, אבל יש לי 6.איפה אתם רוצים להיות ועוד לא הייתם?
המון מקומות.... 7.חושבים שבאמת תגיעו לשם?
אין דבר העומד בפני הרצון! 8.מהם שלושה הערוצים האהובים עליכם בטלוויזיה?
MTV, Star World, לאדעת 9.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שחבר שלכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו?
הכול! ותלוי מי
10.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שאחד מבני משפחתכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו?
הכול 11.אם הייתי מכריחה אתכם להדגיש את השאלון, מה הייתם עושים?
פותחת את מדגישומטיק
12.של מה הראשי תיבות האלה: תת"מ?
אין שמץ... 13.של מה הראשי תיבות האלה: רחלצ"ק?
... 14.של מה הראשי תיבות האלה: ראפ"ע?
...!!! 15.מה תרצו לעשות בצבא?
חיל פרשים! או מודיעין 16.מי שהיה בצבא – מה עשית בצבא?
><" 17.אילו שאלות תשאלו בסקר על עצמות דגים?
הא? 18.אוספים צדפים בים?
כבר לא 19.מה הצדף הכי יפה שראיתם בחיים שלכם?
צדף שיש לי בצורת לב
20.מה השאלה הכי מטורפת ששאלתם בחיים שלכם?
המון 22.אם היו אומרים לכם לצרוח עכשיו משפט בקולי קולות – איזה משפט הייתם צורחים?
יפתח יא הומו!!! 23.מה הרחוב הראשון בעולם?
ממ אין לי שמץ 24.איך קוראים לאדם הקדמון הראשון?
טללולו 25.אני כותבת רק עוד 10 שאלות, זה בסדר מצדכם?
אחלה 26.מה העמוד בית באינטרנט הכי מגניב שיכול להיות?
הבלוג של טללולו
27.טובים במתמטיקה?
כן 28.אתם מודעים לכך שזו השאלה ה28?
כן 29.שומעים עכשיו משהו?
את טללולו ברקע 30.אם כן – מה אתם שומעים?
את טללולו ברקע...? 31.אם לא – למה לא?
><" 32.מה זה שמן תינוקות?
משהו שמאוד בריא גם לסוסה שלי 33.אילו שפות אתם יודעים לדבר?
עברית אנגלית 34.מה כדאי לי לשאול בשאלה האחרונה?
לא אכפת לי 35.ברור שלא את השאלה הזו, נכון?
נכון

stary1

New member
שאלון טיפשי

1.יש לכם חיית מחמד? כן, חיות. 2.אוהבים אותה? הכי. 3.יש לה צעצועים? כן. 4.יש לכם שירותים ומקלחת משלכם? לא. 5.אם לא - הייתם רוצים? אולי. 6.איפה אתם רוצים להיות ועוד לא הייתם? בכל מקום בעולם שלא הייתי:) 7.חושבים שבאמת תגיעו לשם? לא נראה לי. 8.מהם שלושה הערוצים האהובים עליכם בטלוויזיה? אנימל פלנט, ביביסי פריים ו..משתנה. אני לא צופה הרבה. 9.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שחבר שלכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו? לא עמדתי במצב הזה. 10.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שאחד מבני משפחתכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו? כנ"ל. 11.אם הייתי מכריחה אתכם להדגיש את השאלון, מה הייתם עושים? ממשיכה בשלי. 12.של מה הראשי תיבות האלה: תת"מ? 13.של מה הראשי תיבות האלה: רחלצ"ק? 14.של מה הראשי תיבות האלה: ראפ"ע? 15.מה תרצו לעשות בצבא? לא ארצה. 16.מי שהיה בצבא – מה עשית בצבא? 17.אילו שאלות תשאלו בסקר על עצמות דגים? מה דעתך על ג'לי? 18.אוספים צדפים בים? כן. 19.מה הצדף הכי יפה שראיתם בחיים שלכם? אחד שאבי הביא מהספינה. 20.מה השאלה הכי מטורפת ששאלתם בחיים שלכם? לא חסרות:| 22.אם היו אומרים לכם לצרוח עכשיו משפט בקולי קולות – איזה משפט הייתם צורחים? אני אוהבת שלג. 23.מה הרחוב הראשון בעולם? סומסום. 24.איך קוראים לאדם הקדמון הראשון? מנגו. 25.אני כותבת רק עוד 10 שאלות, זה בסדר מצדכם? .. 26.מה העמוד בית באינטרנט הכי מגניב שיכול להיות? לא יודעת. 27.טובים במתמטיקה? בסדר. 28.אתם מודעים לכך שזו השאלה ה28? כנראה. 29.שומעים עכשיו משהו? כן. 30.אם כן – מה אתם שומעים? את הפילטר של האקווריון. 31.אם לא – למה לא? 32.מה זה שמן תינוקות? שמן בשימוש בעיקר לעור תינוקות.. 33.אילו שפות אתם יודעים לדבר? אנגלית ועברית, מעט באחרות. 34.מה כדאי לי לשאול בשאלה האחרונה? 35.ברור שלא את השאלה הזו, נכון?

Ss H A D A S sS

New member
טוב נו..

1.יש לכם חיית מחמד?כיןן כמה... 2.אוהבים אותה?כן 3.יש לה צעצועים?ברור, היא לא תשרוד בלי זה
4.יש לכם שירותים ומקלחת משלכם?לא
5.אם לא - הייתם רוצים?כן, מאווד
6.איפה אתם רוצים להיות ועוד לא הייתם?בלונדון 7.חושבים שבאמת תגיעו לשם?אולי בעתיד.. 8.מהם שלושה הערוצים האהובים עליכם בטלוויזיה?אממ יס סטרס 123 9.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שחבר שלכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו?שאלה קשה.. לא יודעתת מה שבטוח הרבה. 10.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שאחד מבני משפחתכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו?הכל 11.אם הייתי מכריחה אתכם להדגיש את השאלון, מה הייתם עושים?הולכת למדגשומטיק
12.של מה הראשי תיבות האלה: תת"מ?תנו תמספר מחר?!
13.של מה הראשי תיבות האלה: רחלצ"ק?רחל צרות קריזה?!
14.של מה הראשי תיבות האלה: ראפ"ע?>< ניגמרו לי הרעיונות.. אין לי כוח. 15.מה תרצו לעשות בצבא?לא חשבתי על זה.. יש לי עוד הרבה זמן! 16.מי שהיה בצבא – מה עשית בצבא?>< 17.אילו שאלות תשאלו בסקר על עצמות דגים?האם ידעתה שמילקי עשוי בחלקו מעצמות דגים? 18.אוספים צדפים בים?לפעמים.. 19.מה הצדף הכי יפה שראיתם בחיים שלכם?שסבה שלי נתן לי גדול כזה יפה
20.מה השאלה הכי מטורפת ששאלתם בחיים שלכם?היו הרבה.. 22.אם היו אומרים לכם לצרוח עכשיו משפט בקולי קולות – איזה משפט הייתם צורחים?בא לי סווססס! 23.מה הרחוב הראשון בעולם?? 24.איך קוראים לאדם הקדמון הראשון?לא יודעת.. 25.אני כותבת רק עוד 10 שאלות, זה בסדר מצדכם?כיןן
26.מה העמוד בית באינטרנט הכי מגניב שיכול להיות?עם קישורים לכל האתרים.. 27.טובים במתמטיקה?כן(בהתחשב שאמא שלי מורה למת' זה לא כ"כ קשה..) 28.אתם מודעים לכך שזו השאלה ה28?וואלה?! 29.שומעים עכשיו משהו?את החתולה שלי מגרגרת 30.אם כן – מה אתם שומעים?|למעלה| 31.אם לא – למה לא?<> 32.מה זה שמן תינוקות?לא יודעתת...
33.אילו שפות אתם יודעים לדבר?עברית וקצת אנגלית... 34.מה כדאי לי לשאול בשאלה האחרונה?מה שבא לך. 35.ברור שלא את השאלה הזו, נכון?
(זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים)

SILVER LADY

New member
משעמם לי טיליםםםם

1.יש לכם חיית מחמד?כה 2.אוהבים אותה?כה 3.יש לה צעצועים?כה 4.יש לכם שירותים ומקלחת משלכם?ממ אפשר להגיד 5.אם לא - הייתם רוצים? 6.איפה אתם רוצים להיות ועוד לא הייתם?בלגיה צרפת 7.חושבים שבאמת תגיעו לשם?ברור 8.מהם שלושה הערוצים האהובים עליכם בטלוויזיה?ערוץ 3 חחח לא צריכה יותר 9.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שחבר שלכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו?יהרוג את ההוא שמאיים!?חחח 10.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שאחד מבני משפחתכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו?כנ"ל 11.אם הייתי מכריחה אתכם להדגיש את השאלון, מה הייתם עושים?או שלא 12.של מה הראשי תיבות האלה: תת"מ?לאדעת 13.של מה הראשי תיבות האלה: רחלצ"ק?כנ"ל 14.של מה הראשי תיבות האלה: ראפ"ע?דיי 15.מה תרצו לעשות בצבא?לא רוצה צבא 16.מי שהיה בצבא – מה עשית בצבא? 17.אילו שאלות תשאלו בסקר על עצמות דגים??! 18.אוספים צדפים בים?שמשעמםם 19.מה הצדף הכי יפה שראיתם בחיים שלכם?לאדעת 20.מה השאלה הכי מטורפת ששאלתם בחיים שלכם?לאדעת 22.אם היו אומרים לכם לצרוח עכשיו משפט בקולי קולות – איזה משפט הייתם צורחים?טוב ליייייייייייייייייי
חחחחחחח 23.מה הרחוב הראשון בעולם?לאדעת 24.איך קוראים לאדם הקדמון הראשון?האדם הקדמון הראשון?! 25.אני כותבת רק עוד 10 שאלות, זה בסדר מצדכם?בכייף 26.מה העמוד בית באינטרנט הכי מגניב שיכול להיות?לאדעת.. 27.טובים במתמטיקה?ממ 3 יחידות שליטה חחחחחחח 28.אתם מודעים לכך שזו השאלה ה28?סבבה 29.שומעים עכשיו משהו?כה 30.אם כן – מה אתם שומעים?הכל זה לטובהה..פופו חפרתי כה 31.אם לא – למה לא? 32.מה זה שמן תינוקות?שמן לזנב של מל >< 33.אילו שפות אתם יודעים לדבר?מבינה שוויצרית ואנגלית חחח ומדברת עברית בקושי
34.מה כדאי לי לשאול בשאלה האחרונה?ממש לא יודעת 35.ברור שלא את השאלה הזו, נכון?חהחה (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים)

חריקת

New member
שאלון

1.יש לכם חיית מחמד? כן 2.אוהבים אותה?כן 3.יש לה צעצועים?כן 4.יש לכם שירותים ומקלחת משלכם?לא 5.אם לא - הייתם רוצים?מממ לאדע 6.איפה אתם רוצים להיות ועוד לא הייתם? נורווגיה 7.חושבים שבאמת תגיעו לשם?לא חח 8.מהם שלושה הערוצים האהובים עליכם בטלוויזיה? 8 44 13 9.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שחבר שלכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו?כל דבר רק שהוא לא ימות 10.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שאחד מבני משפחתכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו? כנ"ל 11.אם הייתי מכריחה אתכם להדגיש את השאלון, מה הייתם עושים?לאדע 12.של מה הראשי תיבות האלה: תת"מ?תומר תמיר מת 13.של מה הראשי תיבות האלה: רחלצ"ק? רוחמה חייה ליד צפון קדימה 14.של מה הראשי תיבות האלה: ראפ"ע? ראש אייל פה עכשיו 15.מה תרצו לעשות בצבא?גולני 16.מי שהיה בצבא – מה עשית בצבא?לא זוכר 17.אילו שאלות תשאלו בסקר על עצמות דגים? טוב אחי 18.אוספים צדפים בים? כן נוט 19.מה הצדף הכי יפה שראיתם בחיים שלכם? ימאמע 20.מה השאלה הכי מטורפת ששאלתם בחיים שלכם? מה עשיתם הרגע בחדר שלי חח 22.אם היו אומרים לכם לצרוח עכשיו משפט בקולי קולות – איזה משפט הייתם צורחים? אני לא אוהב לצעוק 23.מה הרחוב הראשון בעולם? אלנבי אניודע 24.איך קוראים לאדם הקדמון הראשון? אדם 25.אני כותבת רק עוד 10 שאלות, זה בסדר מצדכם?לא 26.מה העמוד בית באינטרנט הכי מגניב שיכול להיות? ספורט וואן 27.טובים במתמטיקה? לא 28.אתם מודעים לכך שזו השאלה ה28? לא 29.שומעים עכשיו משהו? לא 30.אם כן – מה אתם שומעים?אמרתי לא 31.אם לא – למה לא? ככה כן 32.מה זה שמן תינוקות? שמן כזה איך אני יביר נו 33.אילו שפות אתם יודעים לדבר? צ'רקסית מלזית וצ'צ'נית 34.מה כדאי לי לשאול בשאלה האחרונה? אנערף 35.ברור שלא את השאלה הזו, נכון? אממ נראה לי (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים)

2STRIPE

New member
שאלון קצת מטומטם ../images/Emo4.gif

1.יש לכם חיית מחמד?ברור 2.אוהבים אותה?ברור 3.יש לה צעצועים?אממ כבר לא.. היא זקנה
פעם הוי לה
4.יש לכם שירותים ומקלחת משלכם?לא 5.אם לא - הייתם רוצים?אממ אולי..., הייתה לי אפשרות שיהיה לי אבל לא רציתי
6.איפה אתם רוצים להיות ועוד לא הייתם?הרבה מקומות 7.חושבים שבאמת תגיעו לשם?יש מצב 8.מהם שלושה הערוצים האהובים עליכם בטלוויזיה?ערוצי הסרטים ועוד כמה
9.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שחבר שלכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו?הכל 10.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שאחד מבני משפחתכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו?ה-כ-ל-
-
11.אם הייתי מכריחה אתכם להדגיש את השאלון, מה הייתם עושים?אני כבר מדגישה
12.של מה הראשי תיבות האלה: תת"מ?
13.של מה הראשי תיבות האלה: רחלצ"ק?
14.של מה הראשי תיבות האלה: ראפ"ע?
15.מה תרצו לעשות בצבא?חיל פרשים או עוקץ
16.מי שהיה בצבא – מה עשית בצבא?><>< 17.אילו שאלות תשאלו בסקר על עצמות דגים?
18.אוספים צדפים בים?בעבר
19.מה הצדף הכי יפה שראיתם בחיים שלכם?לא זוכרת
20.מה השאלה הכי מטורפת ששאלתם בחיים שלכם?חח יש הרבה
22.אם היו אומרים לכם לצרוח עכשיו משפט בקולי קולות – איזה משפט הייתם צורחים?היא לא אמא שלי!!!!!! 23.מה הרחוב הראשון בעולם?
24.איך קוראים לאדם הקדמון הראשון?האדם הקדמון הראשון..
25.אני כותבת רק עוד 10 שאלות, זה בסדר מצדכם?אממ כן......
26.מה העמוד בית באינטרנט הכי מגניב שיכול להיות?
27.טובים במתמטיקה?לא
28.אתם מודעים לכך שזו השאלה ה28?עכשיו כן
29.שומעים עכשיו משהו?יאפ 30.אם כן – מה אתם שומעים?From Yesterday 31.אם לא – למה לא?>< 32.מה זה שמן תינוקות?
33.אילו שפות אתם יודעים לדבר?עברית אנגלית, קצת רומנית, וכמה מילים בערבית
34.מה כדאי לי לשאול בשאלה האחרונה?"איך היה השאלון"..? 35.ברור שלא את השאלה הזו, נכון?נכון

../images/Emo9.gif

.יש לכם חיית מחמד?כן 2 2.אוהבים אותה?מאודדד 3.יש לה צעצועים?לא הם לא ממש אוהבים 4.יש לכם שירותים ומקלחת משלכם?יאפ 5.אם לא - הייתם רוצים?-- 6.איפה אתם רוצים להיות ועוד לא הייתם?ארה"ב 7.חושבים שבאמת תגיעו לשם?מתישהו כן 8.מהם שלושה הערוצים האהובים עליכם בטלוויזיה?יס סטאר 123 9.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שחבר שלכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו?לא יודעת 10.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שאחד מבני משפחתכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו?הכל 11.אם הייתי מכריחה אתכם להדגיש את השאלון, מה הייתם עושים?מדגישה 12.של מה הראשי תיבות האלה: תת"מ?לא יודעת 13.של מה הראשי תיבות האלה: רחלצ"ק?כנ"ל 14.של מה הראשי תיבות האלה: ראפ"ע?כנ"ל 15.מה תרצו לעשות בצבא?אוואו יש לי עוד זמן
16.מי שהיה בצבא – מה עשית בצבא?--- 17.אילו שאלות תשאלו בסקר על עצמות דגים?אה?? 18.אוספים צדפים בים?לפעמים שמשעמם 19.מה הצדף הכי יפה שראיתם בחיים שלכם?צדף גדול מחוספס(בסיישל) 20.מה השאלה הכי מטורפת ששאלתם בחיים שלכם?לא זוכרת 22.אם היו אומרים לכם לצרוח עכשיו משפט בקולי קולות – איזה משפט הייתם צורחים?משעמםם לי!!!!
23.מה הרחוב הראשון בעולם?לא יודעת 24.איך קוראים לאדם הקדמון הראשון?משה?? חחח סתם מאיפה לי?? 25.אני כותבת רק עוד 10 שאלות, זה בסדר מצדכם?כן 26.מה העמוד בית באינטרנט הכי מגניב שיכול להיות?לא יודעת 27.טובים במתמטיקה?ממש לא
28.אתם מודעים לכך שזו השאלה ה28?יאפ 29.שומעים עכשיו משהו?לא 30.אם כן – מה אתם שומעים? 31.אם לא – למה לא?כי עוד לא נכנסתי לשירים
32.מה זה שמן תינוקות?שמן מגעיל כזהה 33.אילו שפות אתם יודעים לדבר?אנגלית,עברית וטיפה ספרדית וערבית 34.מה כדאי לי לשאול בשאלה האחרונה?איך היה השאלון??????
35.ברור שלא את השאלה הזו, נכון?נכון (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים)

גולע

New member
אוויי איזה שאלון חחכם../images/Emo6.gif

1.יש לכם חיית מחמד?נה. 2.אוהבים אותה?- 3.יש לה צעצועים?- 4.יש לכם שירותים ומקלחת משלכם?אהא. 5.אם לא - הייתם רוצים?- 6.איפה אתם רוצים להיות ועוד לא הייתם? הולנד
7.חושבים שבאמת תגיעו לשם?בארור. 8.מהם שלושה הערוצים האהובים עליכם בטלוויזיה?איינלי, פשוט מזפזפים . 9.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שחבר שלכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו?מאיפה לי. 10.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שאחד מבני משפחתכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו?הכול. 11.אם הייתי מכריחה אתכם להדגיש את השאלון, מה הייתם עושים?תנסי-נראה. 12.של מה הראשי תיבות האלה: תת"מ?את באמת רוצה שאני ידע? 13.של מה הראשי תיבות האלה: רחלצ"ק?..!? 14.של מה הראשי תיבות האלה: ראפ"ע?..?! 15.מה תרצו לעשות בצבא?ואם אני לא רוצה ללכת?! 16.מי שהיה בצבא – מה עשית בצבא?- 17.אילו שאלות תשאלו בסקר על עצמות דגים?פאק. 18.אוספים צדפים בים?אולי בשביל שרשרת, למרות שלא. 19.מה הצדף הכי יפה שראיתם בחיים שלכם?..? 20.מה השאלה הכי מטורפת ששאלתם בחיים שלכם?חחחחחחח הרבה. 22.אם היו אומרים לכם לצרוח עכשיו משפט בקולי קולות – איזה משפט הייתם צורחים?"עזבו אותי באמאשלכם?!" 23.מה הרחוב הראשון בעולם?אני צריכה לדעת? 24.איך קוראים לאדם הקדמון הראשון?אדם הקדמון.
25.אני כותבת רק עוד 10 שאלות, זה בסדר מצדכם?טוב. 26.מה העמוד בית באינטרנט הכי מגניב שיכול להיות?לא חיפשתי. 27.טובים במתמטיקה?אפשר להגיד. 28.אתם מודעים לכך שזו השאלה ה28?עכשיו כה. 29.שומעים עכשיו משהו?לא-שקטטטטטטט. 30.אם כן – מה אתם שומעים?- 31.אם לא – למה לא?מממ.. 32.מה זה שמן תינוקות?שמןן לתינוק
33.אילו שפות אתם יודעים לדבר?עברית ואנגלית. 34.מה כדאי לי לשאול בשאלה האחרונה?נהנתם?! 35.ברור שלא את השאלה הזו, נכון?נכון. (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים)

shir308

New member
שאלון קצת יוצא דופן....../images/Emo4.gif

.יש לכם חיית מחמד?כה 2.אוהבים אותה?אה
3.יש לה צעצועים?חח כה
4.יש לכם שירותים ומקלחת משלכם?לא.... 5.אם לא - הייתם רוצים?דיי כן
6.איפה אתם רוצים להיות ועוד לא הייתם?כל מקום שלא הייתי בו!!!
7.חושבים שבאמת תגיעו לשם?מייבי בייבי 8.מהם שלושה הערוצים האהובים עליכם בטלוויזיה?סרטים, סרטים ווווסרטים
9.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שחבר שלכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו? אממממ
תלוי כמה בא לי להציל אותו
10.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שאחד מבני משפחתכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו?שוב תליו מי זה
11.אם הייתי מכריחה אתכם להדגיש את השאלון, מה הייתם עושים?כאפה ... אין לי כוח 12.של מה הראשי תיבות האלה: תת"מ?....
13.של מה הראשי תיבות האלה: רחלצ"ק?אממממ 14.של מה הראשי תיבות האלה: ראפ"ע?אפשר חבר טלפוני??? 15.מה תרצו לעשות בצבא?ברור!!! 16.מי שהיה בצבא – מה עשית בצבא?----- 17.אילו שאלות תשאלו בסקר על עצמות דגים? כלום אני אצא משם!!!
18.אוספים צדפים בים?לפעמיים
19.מה הצדף הכי יפה שראיתם בחיים שלכם?זה שנמצא בבית שלי!
20.מה השאלה הכי מטורפת ששאלתם בחיים שלכם?כששאלתי את אחותי עם היא בהריון....
22.אם היו אומרים לכם לצרוח עכשיו משפט בקולי קולות – איזה משפט הייתם צורחים? אפשר חצי חצי? 23.מה הרחוב הראשון בעולם?אז זהו שאין לי מושג
24.איך קוראים לאדם הקדמון הראשון?אדם! 25.אני כותבת רק עוד 10 שאלות, זה בסדר מצדכם?כן יותר קצר יותר בריא! מזה השאלות האלה!? 26.מה העמוד בית באינטרנט הכי מגניב שיכול להיות?אני יודעת וואלה? 27.טובים במתמטיקה?לא תמיד 28.אתם מודעים לכך שזו השאלה ה28? א לא ה200? 29.שומעים עכשיו משהו?את אמא צועקת למה? 30.אם כן – מה אתם שומעים?כתבתי כבר!!! 31.אם לא – למה לא? 32.מה זה שמן תינוקות?שמן שעשוי מתינוקות
33.אילו שפות אתם יודעים לדבר?עברית, אנגלית,וכל דבר טוב 34.מה כדאי לי לשאול בשאלה האחרונה?לדלג עליה לא צריך! 35.ברור שלא את השאלה הזו, נכון?רצוי....

segev 007

New member
אני עייף../images/Emo199.gif

1.יש לכם חיית מחמד?כן 2.אוהבים אותה?הכי בעוולםםם
3.יש לה צעצועים?אפשר להגיד שכן
4.יש לכם שירותים ומקלחת משלכם?לא :( 5.אם לא - הייתם רוצים?כןןןן 6.איפה אתם רוצים להיות ועוד לא הייתם?הולנדדד 7.חושבים שבאמת תגיעו לשם?עם הרבה עבודה ולא מעט השקע אז כן אני חושב שאני יגיע לשם.... 8.מהם שלושה הערוצים האהובים עליכם בטלוויזיה?ניקולודיאון ,ספורט5+ ,יאס 2 9.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שחבר שלכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו?מחפש איזו שהוא משהו כדי לאגן עליו מימנו אני אומר ככה ''עם תירצה ליפגוע בחבר שלי תצטרך לעבור תרקי''
(תמיד רציתי להגיד את זה) 10.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שאחד מבני משפחתכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו?אותו דבר כדי להרוג את אותו אחד צריך קודם להתחיל איתי
11.אם הייתי מכריחה אתכם להדגיש את השאלון, מה הייתם עושים?יאווו ת'אמת על כזאת שאלה לא חשבתי אבל אבל הייתי מדגיש כדי שתרגישי טוב
12.של מה הראשי תיבות האלה: תת"מ?תתחפף מי פה. 13.של מה הראשי תיבות האלה: רחלצ"ק?רה חלופי ללא צלקת (אני יודע שזה נישמע מטומטם אבל זה מה שעולה לי בראש) 14.של מה הראשי תיבות האלה: ראפ"ע?
15.מה תרצו לעשות בצבא?לא יודע אבל שלא היה מסובך מידי ושהיה ככה שאני יכול לחזור הביתה הרבה! 16.מי שהיה בצבא – מה עשית בצבא?
17.אילו שאלות תשאלו בסקר על עצמות דגים?עם פעם ניתקע לכם אחד בגרון בטעות שאכלתם דג אויי אני שונא שזה קורה
18.אוספים צדפים בים?קונחיות כאלה אבל רק שאני לא בארץ! 19.מה הצדף הכי יפה שראיתם בחיים שלכם?היווו הרבה לא זוכר 20.מה השאלה הכי מטורפת ששאלתם בחיים שלכם?השאלה הזאת
22.אם היו אומרים לכם לצרוח עכשיו משפט בקולי קולות – איזה משפט הייתם צורחים?בא להסתפר כבר!!! 23.מה הרחוב הראשון בעולם?מאיפו לי לדעת!?!?!?!!!? 24.איך קוראים לאדם הקדמון הראשון?משה 25.אני כותבת רק עוד 10 שאלות, זה בסדר מצדכם?חביב 26.מה העמוד בית באינטרנט הכי מגניב שיכול להיות?חחחח זה לא תשבוה לפה
27.טובים במתמטיקה?ככה ככה 28.אתם מודעים לכך שזו השאלה ה28?כן 29.שומעים עכשיו משהו?לא אני לא ממש יכול.... 30.אם כן – מה אתם שומעים?>< 31.אם לא – למה לא?כי הרמקולים שלי אז ניתקתי אותם מהחשמל לרגע סיפור ארוך 32.מה זה שמן תינוקות?שמן כזה שעושה עור או פרווה חלקה לפי מה שהבנתי וראיתי 33.אילו שפות אתם יודעים לדבר?עיברית אנגלית.... 34.מה כדאי לי לשאול בשאלה האחרונה?לא יודע זאת כה בחירה שלך! 35.ברור שלא את השאלה הזו, נכון?נכון

MAYA 4827

New member
נמנמנמ..

1.יש לכם חיית מחמד? לא:/ הייתה.. צ'יפסושלי 2.אוהבים אותה? מתיםם עלייה!!!! 3.יש לה צעצועים? היו לה:] 4.יש לכם שירותים ומקלחת משלכם? לאאא=/ 5.אם לא - הייתם רוצים?כןןןן 6.איפה אתם רוצים להיות ועוד לא הייתם?הרבה.. 7.חושבים שבאמת תגיעו לשם?כמובןןן!! 8.מהם שלושה הערוצים האהובים עליכם בטלוויזיה?-- 9.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שחבר שלכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו? מממ הכוולל!! אפילו הייתי אוכלת סושי עם טחינה!! ! 10.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שאחד מבני משפחתכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו? כנ"ל 11.אם הייתי מכריחה אתכם להדגיש את השאלון, מה הייתם עושים? מרביצה לך!!! 12.של מה הראשי תיבות האלה: תת"מ? תחת תותים מקובצ'ץ' 13.של מה הראשי תיבות האלה: רחלצ"ק? ראש חברת ליצני צפצפה קופצים .של מה הראשי תיבות האלה: ראפ"ע? רומני אשכנזי פתח עגבנייה 15.מה תרצו לעשות בצבא? מממ.. 16.מי שהיה בצבא – מה עשית בצבא? 17.אילו שאלות תשאלו בסקר על עצמות דגים? גם אתם שונאים דגים או רק אני? (אחלה נושא לסקר..) 18.אוספים צדפים בים? כמובןן!! אבל תמיד אני משאירה אותם.. 19.מה הצדף הכי יפה שראיתם בחיים שלכם? כזה שמצאנו בסיני ממש יפה!! 20.מה השאלה הכי מטורפת ששאלתם בחיים שלכם? התווכחנו אם הוא הומו ואפחד לא היה נעים לשאול אז אני:"אתה הומו? אבל ממש הומו, כאילו אוהב בנים?" חחחחח מסתבר שלאאא 22.אם היו אומרים לכם לצרוח עכשיו משפט בקולי קולות – איזה משפט הייתם צורחים? לא יודעת אבל בא לי לצעוק משו:] 23.מה הרחוב הראשון בעולם? נהנהנ?! רחוב "בראשית" (יש כזה!) 24.איך קוראים לאדם הקדמון הראשון? אדם!! 25.אני כותבת רק עוד 10 שאלות, זה בסדר מצדכם? אחלה 26.מה העמוד בית באינטרנט הכי מגניב שיכול להיות? של האתר הרישמי של פוקימון!! 27.טובים במתמטיקה? סבבי כזה.. 28.אתם מודעים לכך שזו השאלה ה28? כןן 29.שומעים עכשיו משהו? אלא מה?! .אם כן – מה אתם שומעים? lets pretend- plain white.. שיר מוזר 31.אם לא – למה לא?- 32.מה זה שמן תינוקות? השם לא אומר את שלו? שמן שעשוי מתינוקות אילו שפות אתם יודעים לדבר? עברית, אנגלית 34.מה כדאי לי לשאול בשאלה האחרונה? ?? 35.ברור שלא את השאלה הזו, נכון? (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים) נכון, סתם עניתי כדי להעלות תמונה, לא כי זה מעניין.. מואהאהאהאהאהאאהאהאהא

snoeyka101

New member
נהנהנה באיחור...

1.יש לכם חיית מחמד? יאפ 2.אוהבים אותה? הכי בעולם 3.יש לה צעצועים? ממ קצת 4.יש לכם שירותים ומקלחת משלכם? כן 5.אם לא - הייתם רוצים? חח 6.איפה אתם רוצים להיות ועוד לא הייתם? בתחרויות=[ 7.חושבים שבאמת תגיעו לשם? כן מתיישהו השנה אם אבאר יזיז ת'תחת
8.מהם שלושה הערוצים האהובים עליכם בטלוויזיה? ממ, סרטים,ערוץ 3,ו -22 איי גס. 9.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שחבר שלכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו? מה שהיו מבקשים ממני. 10.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שאחד מבני משפחתכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו? אותו הדבר. 11.אם הייתי מכריחה אתכם להדגיש את השאלון, מה הייתם עושים? מדגישה 12.של מה הראשי תיבות האלה: תת"מ?? 13.של מה הראשי תיבות האלה: רחלצ"ק?? 14.של מה הראשי תיבות האלה: ראפ"ע?? 15.מה תרצו לעשות בצבא? טייסת או חיל הים הכי שווה 16.מי שהיה בצבא – מה עשית בצבא? 17.אילו שאלות תשאלו בסקר על עצמות דגים? אני לא אתחיל את הסקר הזה מלכתחילה. 18.אוספים צדפים בים? לא 19.מה הצדף הכי יפה שראיתם בחיים שלכם? לא יודעת 20.מה השאלה הכי מטורפת ששאלתם בחיים שלכם? ממ כנל 22.אם היו אומרים לכם לצרוח עכשיו משפט בקולי קולות – איזה משפט התם צורחים? אני לא מצליחה להירדם, עמית העירה אותי
23.מה הרחוב הראשון בעולם?י חחח? 24.איך קוראים לאדם הקדמון הראשון? דיי נו1;[ 25.אני כותבת רק עוד 10 שאלות, זה בסדר מצדכם? נו 26.מה העמוד בית באינטרנט הכי מגניב שיכול להיות? לא יודעת 27.טובים במתמטיקה? משתדלים 28.אתם מודעים לכך שזו השאלה ה28? עכשיו אני מודעת. 29.שומעים עכשיו משהו? לא 30.אם כן – מה אתם שומעים? לא 31.אם לא – למה לא? כי אין לחי כוח על הבוקר למוזיקה. 32.מה זה שמן תינוקות? מה שאני שמה לסנואיקה שתהיה יפה ובריאה חח... 33.אילו שפות אתם יודעים לדבר? קצת אנגלית לא שוטף, רוצה ללמוד צרפתית ועברית. 34.מה כדאי לי לשאול בשאלה האחרונה? פףף לא יודעת. 35.ברור שלא את השאלה הזו, נכון? נכון.
(זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים)

2STRIPE

New member
../images/Emo24.gif לא נורא חח

את רוצה ללמוד עברית אאהה?? עולה חדשה שלי
בסוף הייתי יכולה לקחת לך את האוכף
סתם חיכיתי לעומרי חצי שעה

netapet2

New member
יואו אני חייבת XD

1.יש לכם חיית מחמד? כן 2.אוהבים אותה? כן 3.יש לה צעצועים? כן 4.יש לכם שירותים ומקלחת משלכם? לא 5.אם לא - הייתם רוצים? כן 6.איפה אתם רוצים להיות ועוד לא הייתם? לא יודעת 7.חושבים שבאמת תגיעו לשם? לא יודעת 8.מהם שלושה הערוצים האהובים עליכם בטלוויזיה? לא יודעת 9.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שחבר שלכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו? מתאבדת XD 10.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שאחד מבני משפחתכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו? כנ"ל 11.אם הייתי מכריחה אתכם להדגיש את השאלון, מה הייתם עושים? בעיה שלך 12.של מה הראשי תיבות האלה: תת"מ? "תנו תלוש מכירות" או "תמרה תשתה מזל"ט" [שאגב, מזל"ט זה- מיני זרבובית ללא טיט"] 13.של מה הראשי תיבות האלה: רחלצ"ק? רק חיים לא צריך ק******ם 14.של מה הראשי תיבות האלה: ראפ"ע? רק אבי פינק עורבים XD 15.מה תרצו לעשות בצבא? לא יודעת 16.מי שהיה בצבא – מה עשית בצבא? מודיעין [סתם נו] 17.אילו שאלות תשאלו בסקר על עצמות דגים? מה? 18.אוספים צדפים בים? מה? 19.מה הצדף הכי יפה שראיתם בחיים שלכם? אותך 20.מה השאלה הכי מטורפת ששאלתם בחיים שלכם? לא יודעת XD 22.אם היו אומרים לכם לצרוח עכשיו משפט בקולי קולות – איזה משפט הייתם צורחים? "היא אוכלת לך דברים מהיד" 23.מה הרחוב הראשון בעולם? 1 24.איך קוראים לאדם הקדמון הראשון? אדם! 25.אני כותבת רק עוד 10 שאלות, זה בסדר מצדכם? לא 26.מה העמוד בית באינטרנט הכי מגניב שיכול להיות? לא 27.טובים במתמטיקה?לא 28.אתם מודעים לכך שזו השאלה ה28? לא 29.שומעים עכשיו משהו? לא 30.אם כן – מה אתם שומעים? לא 31.אם לא – למה לא? לא 32.מה זה שמן תינוקות? לא 33.אילו שפות אתם יודעים לדבר? לא 34.מה כדאי לי לשאול בשאלה האחרונה? לא 35.ברור שלא את השאלה הזו, נכון? לא!

למעלה