שאלון השבוע

advasoly

New member
שאלון השבוע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo168.gif

כמו בכל שבוע... שאלון השבוע!!!!! (באיחור קל... חחחחח) האיש שהכי עצבן אתכם השבוע: האיש שהכי הצחיק אתכם השבוע: האיש שהכי שימח אתכם השבוע: האנשים שאתם הכי אוהבים: האנשים שאתם הכי שונאים: האיש\ה שאתם מאוהבים בה: איש שאמר לכם משהו מרגש עד דמעות: איש שנתן לם מכות אי פעם: איש שסיפר לכם בדיחה מטומטמת: איש\ה שניסה להתחיל אתכם: איש שגורם לכם לצחוק: האיש הכי מכוער בכיתה: האיש הכי יפה בכיתה: איך נראה האיש הכי מכוער שראיתם בכל חייכם? איך נראתה האישה הכי מכוערת שראיתם בכל חייכם? האיש שאתם מספרים לו סודות: איש שאתם לא סומכים עליו: איש שנמאס לכם ממנו בצורה יוצאת דופן: איש שלא ראיתם המון המון זמן: איש שאתם מתגעגעים אליו ביותר: איש אחד שאתם רואים אותו כל יום[רק מישו אחד]: איש שנחמד אליכם מאוד: איש שאמר לכם שהוא אוהב אותכם[יכול לכלול אמאבא]: איש שדרכו אתם מכירים אנשים אחרים: איש שאתם אוהבים את השם שלו: איש שהשם שלו בכלל לא מתאים לו: שיהיה לכולנו שבוע טוב!

advasoly

New member
קדימה! לא רק אני עונה!!!!

האיש שהכי עצבן אתכם השבוע:ממממ... סדאם. האיש שהכי הצחיק אתכם השבוע: רוזי...הברווז האיש שהכי שימח אתכם השבוע: מממ... לא זוכרת. האנשים שאתם הכי אוהבים:החברים שלי! האנשים שאתם הכי שונאים:לא שונאת אף אדם. האיש\ה שאתם מאוהבים בה:----- איש שאמר לכם משהו מרגש עד דמעות: הרופא שלי לכליות. איש שנתן לכם מכות אי פעם:ממ.. האמת אף אחד, אני הרבצתי בצחוק לאח שלי איש שסיפר לכם בדיחה מטומטמת:מממ.. המורה שלי לספרות. איש\ה שניסה להתחיל אתכם:אוי, הרבה מידי. איש שגורם לכם לצחוק:גורי אלפי! האיש הכי מכוער בכיתה:ממ.. אין לי שמץ האיש הכי יפה בכיתה:מממ.. אין לי שמץ איך נראה האיש הכי מכוער שראיתם בכל חייכם?לא יודעת. איך נראתה האישה הכי מכוערת שראיתם בכל חייכם?לא יודעת, זה לא מעניין אותי. האיש שאתם מספרים לו סודות: חברים ממש ממש טובים: פלג, צליל, רוזי, ניצ-אמיתי. איש שאתם לא סומכים עליו:היטלר? איש שנמאס לכם ממנו בצורה יוצאת דופן: היטלר? איש שלא ראיתם המון המון זמן:היטלר? איש שאתם מתגעגעים אליו ביותר:מממ... פלג ויאן! איש אחד שאתם רואים אותו כל יום[רק מישו אחד]: אותי. איש שנחמד אליכם מאוד:מממ.. יש מלא איש שאמר לכם שהוא אוהב אותכם[יכול לכלול אמאבא]:חבר שלי לשעבר איש שדרכו אתם מכירים אנשים אחרים:מממ.. פלג? איש שאתם אוהבים את השם שלו:אסף איש שהשם שלו בכלל לא מתאים לו:אור בר און

קמילעעע

New member
גמאני עונהה

האיש שהכי עצבן אתכם השבוע:ממ,ואעואע יש הרבה האיש שהכי הצחיק אתכם השבוע:מממ,חברות שלי האיש שהכי שימח אתכם השבוע:ציון האנשים שאתם הכי אוהבים:חברים,ציון,משפחה האנשים שאתם הכי שונאים:ממ לא אגיד שמות,בכלליות:מתנשאים ומתלהבים האיש\ה שאתם מאוהבים בה:ציון דעע..ועוד מישהו שאתם לא צריכים לדעת איש שאמר לכם משהו מרגש עד דמעות:חברה שלי איש שנתן לם מכות אי פעם:מכות?חברות שלי בצחוק אבל איש שסיפר לכם בדיחה מטומטמת:ילד אחד חרשן אחושרמוטה מהכיתה איש\ה שניסה להתחיל אתכם:ממ...השבוע?אין.אבל יש איזה אחד שלא אציין את שמו. איש שגורם לכם לצחוק:חברות שלי,ועוד כמה ידידים האיש הכי מכוער בכיתה:מממ רותם האיש הכי יפה בכיתה:אני.סתפ.אין לנו יפים איך נראה האיש הכי מכוער שראיתם בכל חייכם?לא זוכרת.אבל משהו מבהיל. איך נראתה האישה הכי מכוערת שראיתם בכל חייכם?^^ האיש שאתם מספרים לו סודות:חברות איש שאתם לא סומכים עליו:ממ...לא עולה לי שם כרגע איש שנמאס לכם ממנו בצורה יוצאת דופן:שחר,קרציההה,ועוד אחד,אמיררר הדבר הכי מכוער והכי מטומטם שנברא איש שלא ראיתם המון המון זמן:חברה שנסעה לארה"ב איש שאתם מתגעגעים אליו ביותר:ציון,וחברה איש אחד שאתם רואים אותו כל יום[רק מישו אחד]:חברות איש שנחמד אליכם מאוד:כולם איש שאמר לכם שהוא אוהב אותכם[יכול לכלול אמאבא]:אמאבא,ועוד מישהו איש שדרכו אתם מכירים אנשים אחרים:ממ..לא שזכור לי איש שאתם אוהבים את השם שלו:תומר. איש שהשם שלו בכלל לא מתאים לו:ילדה פריקית אחושרמוטה שקוראים לה אור.אני קוראת לה חושך הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo153.gifטייק מי טו יור לידר!!!../images/Emo153.gif

האיש שהכי עצבן אתכם השבוע:המפקדת שלי
האיש שהכי הצחיק אתכם השבוע:חברה שמזכירה את שר מקלולס היא תמיד משעשעת
האיש שהכי שימח אתכם השבוע:"
האנשים שאתם הכי אוהבים:תלוי מתי..
האנשים שאתם הכי שונאים:..תלוי איפה
האיש\ה שאתם מאוהבים בה:אין כרגע, למרות שהייתי רוצה,אני לא מוצא.
איש שאמר לכם משהו מרגש עד דמעות:לא מאמין בזה, צריך להיות פשוט פוסי ואז גם בהצלחה יספיק
איש שנתן לם מכות אי פעם:אני מתאמן באומנות לחימה,השאלה הזאת לא מהווה לי אתגר.
איש שסיפר לכם בדיחה מטומטמת:חבר,יש לזה פואנטה לכל השאלון?
איש\ה שניסה להתחיל אתכם:הייתה חברה שלי שבוע שעבר(אני ביחס לשבוע שעבר
)
איש שגורם לכם לצחוק:אותה בחורה שמזכירה את שר מקלולס
האיש הכי מכוער בכיתה:יותר מגעיל מדובי גל
האיש הכי יפה בכיתה:לא בחנתי את זה
איך נראה האיש הכי מכוער שראיתם בכל חייכם?יותר מגעיל מדובי גל..
איך נראתה האישה הכי מכוערת שראיתם בכל חייכם?צועלת עם שומה אף ושיער של מכשפה..
האיש שאתם מספרים לו סודות:כולם. קצת פה קצת שם.
איש שאתם לא סומכים עליו:יש הרבה
איש שנמאס לכם ממנו בצורה יוצאת דופן:יש המון
איש שלא ראיתם המון המון זמן:יש יותר מידי
איש שאתם מתגעגעים אליו ביותר:אבא..?
איש אחד שאתם רואים אותו כל יום[רק מישו אחד]:אמא
איש שנחמד אליכם מאוד:השומר בביהס ליד הבית
איש שאמר לכם שהוא אוהב אותכם[יכול לכלול אמאבא]:האקסית האחרונה..
איש שדרכו אתם מכירים אנשים אחרים:לא אוהב להכיר דרך אנשים..אני בחור קריזמטי
איש שאתם אוהבים את השם שלו:דניאל
איש שהשם שלו בכלל לא מתאים לו:אני
דרוש שיפור לשאלון
..קצת ריק

מה ה מצב

New member
ביקורת בונה....

שאלון כזה הוא ארוך מדי. למעט מאד אנשים יש כוח לענות על הכל ולאף אחד אין כוח לקראות את מה שכולם כתבו... אז אני אענה רק על שאלות שיש לי מה לומר עליהם... איש שנתן לכם מכות אי פעם: כל אחי הקטנים. (אל תדאגו הם קיבלו בחזרה...) האיש שאתם מספרים לו סודות: אני. איש שאתם מתגעגעים אליו ביותר: אחד. שאהבתי פעם.

O r c h i d

New member
ענבל היה כאן.

האיש שהכי עצבן אתכם השבוע: הרופאת שיניים
האיש שהכי הצחיק אתכם השבוע: לאיודע
האיש שהכי שימח אתכם השבוע: אמא
האנשים שאתם הכי אוהבים: משפחה וכמה חברים
האנשים שאתם הכי שונאים: לאיודע
האיש\ה שאתם מאוהבים בה: בינתיים אין ממש
איש שאמר לכם משהו מרגש עד דמעות: לאזוכר
איש שנתן לם מכות אי פעם: אתם לא מכירים
איש שסיפר לכם בדיחה מטומטמת: יותר מדי לצערי
איש\ה שניסה להתחיל אתכם: אף אחד
איש שגורם לכם לצחוק: הרבה
האיש הכי מכוער בכיתה: אתם לא מכירים
האיש הכי יפה בכיתה: כנ"ל
איך נראה האיש הכי מכוער שראיתם בכל חייכם? חפשו תמונה של דובי גל.
איך נראתה האישה הכי מכוערת שראיתם בכל חייכם? לאיודע
האיש שאתם מספרים לו סודות: לאיודע
איש שאתם לא סומכים עליו: הרבה לצערי
איש שנמאס לכם ממנו בצורה יוצאת דופן:יש יותר מדי כאלה
איש שלא ראיתם המון המון זמן: דוד שלי
איש שאתם מתגעגעים אליו ביותר: ^
איש אחד שאתם רואים אותו כל יום[רק מישו אחד]: אמא
איש שנחמד אליכם מאוד: הרבה
איש שאמר לכם שהוא אוהב אותכם[יכול לכלול אמאבא]: אמאבא
איש שדרכו אתם מכירים אנשים אחרים: אליאור ריגבי[כי הוא הקים את מה"ת]
איש שאתם אוהבים את השם שלו: לאיודע
איש שהשם שלו בכלל לא מתאים לו: יש הרבה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Nici13

New member
../images/Emo27.gif

האיש שהכי עצבן אתכם השבוע:אואו,אתם לא מכירים. האיש שהכי הצחיק אתכם השבוע:אני חושבת שאחשלי. האיש שהכי שימח אתכם השבוע:טלי,ונועה,ואמאבא וכו'. האנשים שאתם הכי אוהבים:המשפחה,נועה וחברות למניהן. האנשים שאתם הכי שונאים:את הכיתה. האיש\ה שאתם מאוהבים בה:נון,ובינתיים גם השלמתי עם נירD: איש שאמר לכם משהו מרגש עד דמעות:לא יודעת,אמרו בסרטים רק,אבל נון. איש שנתן לכם מכות אי פעם:יש איזה ג'ינג'י בכיתה,אבל זה יותר כיף להחזיר לו P= איש שסיפר לכם בדיחה מטומטמת:אני חושבת שניר. איש\ה שניסה להתחיל אתכם:אם לפי מה שמורות אומרות שמציקים לכם אז מנסים להתחיל איתכם,אז דיי הרבה ;) איש שגורם לכם לצחוק:אחשלי,ונון,וניר-שהוא מדבר על רומי,ואלכס-שהוא מדבר על רומי. האיש הכי מכוער בכיתה:יש יותר מדי האיש הכי יפה בכיתה:יש יפים מבחוץ,אבל זה פוזה,אין יפי נפש,וזה מה שיותר חשוב. איך נראה האיש הכי מכוער שראיתם בכל חייכם?אני לא מחפשת פגמים באחרים,מחפשת מה לתקן בעצמי. איך נראתה האישה הכי מכוערת שראיתם בכל חייכם?^_^ האיש שאתם מספרים לו סודות:אני לא בוטחת באנשים,אני כותבת אותם ליומן,זה מספיק. איש שאתם לא סומכים עליו:אמאבא ונון. איש שנמאס לכם ממנו בצורה יוצאת דופן:המון אנשים,המון. איש שלא ראיתם המון המון זמן:טלי. איש שאתם מתגעגעים אליו ביותר:ניר. איש אחד שאתם רואים אותו כל יום[רק מישו אחד]:את זאתי שמעצבנת אותי. איש שנחמד אליכם מאוד:טלי איש שאמר לכם שהוא אוהב אותכם[יכול לכלול אמאבא]:נון ואמאבא. איש שדרכו אתם מכירים אנשים אחרים:אההה... איש שאתם אוהבים את השם שלו:נועה וטלי איש שהשם שלו בכלל לא מתאים לו:הרבה מהם. שיהיה לכם שבוע נעים D:

Nici13

New member
תיקון.

איש שאתם לא סומכים עליו:כמעט כולם,כמעט.

למעלה