שאלון התארגנות בבוקר

שאלון התארגנות בבוקר

האם אתן מחליטות מה ללבוש בבוקר או מכינות את הבגדים ערב לפני?
לפי מה אתן מחליטות? האם בוחרות קודם בגד ואז מצוותות לו נעליים/אקססוריז מתאימים או שמא להיפך?
האם תתאימו גם את סידור השיער לאאוטפיט?
מאיפה אתן מקבלות השראה / רעיונות?
האם הבחירה מה ללבוש מושפעת מהמצברוח שקמתן איתו?

שאלות נוספות שלא שאלתי / עצות וטיפים / אנקדוטות יתקבלו בברכה.

ToBat

New member
בא לי!

האם אתן מחליטות מה ללבוש בבוקר או מכינות את הבגדים ערב לפני? בד"כ תמיד כן, אחרת אני לא מצליחה לצאת מהבית בזמן, תלוי אם אני יוצאת בבוקר או מאוחר יותר.
לפי מה אתן מחליטות? האם בוחרות קודם בגד ואז מצוותות לו נעליים/אקססוריז מתאימים או שמא להיפך? קודם כל בגד, בבוקר אני מחליטה איזה נעליים ואקססוריז
האם תתאימו גם את סידור השיער לאאוטפיט? בד"כ אני גם ככה רק עם שיער פזור או בגולגול
מאיפה אתן מקבלות השראה / רעיונות? פשוט מהאופנות שסתובבות וצצות להן, בוחרת את מה שאני אוהבת מתוכן וזהו.
האם הבחירה מה ללבוש מושפעת מהמצברוח שקמתן איתו? אצלי זה להיפך, הבגדים משפיעים לי על המצב רוח, אם אין לי זמן ואני בסוף לובשת משהו שלא ממש בא לי, זה משגע אותי. אם אני לבושה בצורה שאני ממש אוהבת, אז ממש כיף לי :)

shmickey

New member
אוהבת סקרים

&nbsp
לגמרי בבוקר. אני מתלבשת בצורה אימפולסיבית. בגד שאבחר בערב לאו דוקא יתאים למצב רוח שלי בבוקר.
&nbsp
לפי מה אתן מחליטות? האם בוחרות קודם בגד ואז מצוותות לו נעליים/אקססוריז מתאימים או שמא להיפך?
&nbsp
מתחילה בבגד. לרוב מתחילה במכנסיים וממשיכה משם.
&nbsp
&nbsp
לצערי אין יותר מידי דברים שאני יכולה לעשות עם השיער שלי.
יש לי תלתלים מרדניים ולצערי יש לי שיער דק ודליל ולכן לא מאפשר הרבה תסרוקות.
מה שבעיקר משפיע על ההחלטה זה מצב האפרו בבוקר והאם יש לי כח להתעסק איתו או שפשוט עדיף לאסוף

&nbsp
&nbsp
מודה שאני לא חזקה בבלוגים, ההשראה שלי נובעת בעיקר מדברים שאני רואה במקרה באינטרנט או מבנות אחרות.
&nbsp
&nbsp
בהחלט. רוב הזמן זה נעשה בצורה לא מודעת, אבל כן.
&nbsp
תודה! היה כיף לענות

anati43

New member
מושפע ממצב הרוח שקמתי איתו. אם נגיד תכננתי בלילה ללבוש משהו

צבעוני בולט, אפילו סתם אדום, ובבוקר אין לי כוח "להחזיק" את זה, אז אני לובשת שחור בטוח או משהו. משתדלת לא זרוק מדי.

Happy Goth

New member
התארגנות בבוקר

לרוב אני מחליטה בערב לפני. מריצה בראש אופציות שילוב שמשכללות את כל הנתונים האפשריים: מזג אויר, מצב הרגליים (עקב או שטוח חלק או שעיר), תוכניות אחרי העבודה (להסתובבות נדרשות נעליים נוחות, כמה שכבות ללבוש), מה לבשתי לאחרונה (משתדלת ללבוש את מירב הארון).
&nbsp
אני מתחילה מה
. מה בא לי, מה יהיה לי נוח. ואז סביב הנעליים בונה את הלוק.
&nbsp
השיער לא קשור לכלום

&nbsp
השראות ורעיונות אני מקבלת מהפורום
וגם מבלוגים ומשיטוט אקראי בנט. וגם מלוקים שלי מהעבר

&nbsp
מממ המצב רוח שלי די קבוע בבוקר. האמת שאני לא משאירה זמן להשפעת מצב הרוח אם יש....זמן ההתארגנות שלי מאד קצוב בבוקר
&nbsp
&nbsp

iritki

New member
עונה גם

האם אתן מחליטות מה ללבוש בבוקר או מכינות את הבגדים ערב לפני? תלוי כמה זמן התארגנות יש לי בבוקר וכמה אני יודעת מה יהיה מזג האויר.
לפי מה אתן מחליטות? האם בוחרות קודם בגד ואז מצוותות לו נעליים/אקססוריז מתאימים או שמא להיפך? קודם בגדים ואז נעליים ואקססוריס אלא אם כן מזג האויר מכתיב נעל מסויימת. וגם מתחילה במכנסיים בדרך כלל כי המבחר מאוד משתנה בהתאם למה שבכביסה...
&nbsp
האם תתאימו גם את סידור השיער לאאוטפיט? לא, הסידור דיי קבוע.
&nbsp
מאיפה אתן מקבלות השראה / רעיונות? מהפורום ומדברים שאני רואה ברחוב.
&nbsp
האם הבחירה מה ללבוש מושפעת מהמצברוח שקמתן איתו? לאו דווקא זה שקמתי איתו אבל מאוד מושפע ממצב רוח. בימים של "אין לי כוח, עזבו אותי באמא שלכם" הבגדים יהיו הרבה יותר פשוטים בלי לחשוב על תחכום ויופי יותר מידי. בימים יותר שמחים משתדלת לחשוב על דברים יותר מתוחכמים קצת שייתנו עוד טאץ' ללוק.

Rosie52

New member
גמני עונה

בוחרת בבוקר
מתחילה במכנסיים ומשלבת להן את כל השאר
שיער נשאר קבוע
מקבלת השראה מכל מה שאני רואה ולומדת מהפורום, מהפייסבוק מבלוגים ומבנות אחרות בעבודה
אם מצב הרוח טוב אז הבחירות שלי טובות וכשמצב הרוח שפוף הבחירות שלי מושפעות בהחלט מכך

רוזי

MacabreDoll

New member
בוקר טובוש

מחליטה באותו בוקר, לעיתים רחוקות מתכננת מראש.
זה מאוד משתנה במצב רוח. לפעמים כשאני קונה אקססורי או פריט חדש אני ממש מתלהבת ממנו ובונה סביבו את האאוטפיט, לפעמים אני פשוט בונה לוק סתם ככה, תלוי עוד כמה גורמים כגון… האם עשיתי רגליים או לא

השיער שלי 99% מהזמן פזוט וחלק וטוב לו ככה
קצת מהאינטרנט, קצת ממגזינים, קצת מאנשים יפים ברחובות, הכי הרבה מהטיולים שלי בעולם ופסטיבאלים
ברור. אפילו שאם אני במצב רוח ירוד ואין חשק אז אני אנסה בכוח להסוות את זה, אבל יש מצב שעדיין ישפיע.

Jolleen

New member
עונהנהנה

האם אתן מחליטות מה ללבוש בבוקר או מכינות את הבגדים ערב לפני? לפעמים ככה ולפעמים ככה, תלוי כמה אני עייפה בלילה

לפי מה אתן מחליטות? האם בוחרות קודם בגד ואז מצוותות לו נעליים/אקססוריז מתאימים או שמא להיפך? בד"כ אני לא שמה אקססוריז אז הבעיה די פתורה (יש לי צמיד קבוע, עגילים קבועים, לעתים רחוקות מוסיפה שרשרת או מחליפה אותם למשהו אחר. טבעות זה נושא כאוב). אז בקיצור, אני מניחה שאני מתחילה עם הבגד ואז הנעליים. אני לא מגוונת גם בנעליים כ"כ הרבה (בררנית רצח+מרוששת רצח)

האם תתאימו גם את סידור השיער לאאוטפיט? לא...חיחיחי
מאיפה אתן מקבלות השראה / רעיונות? לעתים מחברות, או מלוקים של סלבס (פחות מהארץ, יותר מחו"ל...) אבל בד"כ פשוט מה שאני אוהבת, נראה לי טוב ומרגיש לי נוח.
האם הבחירה מה ללבוש מושפעת מהמצברוח שקמתן איתו? ל-ג-מ-ר-י !!!

נהדר השאלון הזה ;)

אני לחלוטין מתלבשת לפי המצב רוח, ומתחילה מהכבד לקל... קודם כל הבגדים ואז האקססוריז ובסוף הנעליים.
השיער אני נוטה ללכת איתו פזור בדר"כ חוץ מהפעמים שאני מודדת בגדים או כשחם לי אז אני אוספת ברישול...
לארועים אני נוטה ללכת עם שיער אסוף למראה יותר אלגנטי

מריומה73

New member
אני ממש פסיכית

מכינה לוקים לשבוע מראש
בימי שישי הארוכים או במוצאי שבת ממש בונה את האאוטפיטים לכל השבוע
אם אני קונה פריט שבא לי עליו מיד אשלב אותו בתכנון.
לוקחת בחשבון מזג אויר
חובשת פאה
לא מסתובבת בבלוגים.מגזינים,חלונות ראוה ונט
למצב הרוח אין קשר לבגדים.

תודה על ההיענות!

ועכשיו אני-

בדר"כ על הבוקר. כשאני מכינה ערב לפני- הרבה פעמים אני משנה דעה בבוקר / מתחשק לי משהו אחר / זה לא תואם את מזג האוויר.
לפעמים אני רק *חושבת* על בגדים למחר לפני השינה ומגיעה להחלטה, אבל עד הבוקר בכלל שוכחת ולובשת משהו אחר

זה דבר שמאוד משתנה אצלי, זה תלוי בהמון דברים. ולכן הבלאגן הגדול בהתארגנות בבוקר, כל פעם משהו אחר הוא ה"עוגן":
לפעמים המזג אוויר (נניח לבחור קודם סריג מחמם), לפעמים מתחשק סוג בד נעים יותר, לפעמים יש אקססורי (למשל צעיף) צבעוני יחסית שמצריך להרגיע ב"מסביב", לפעמים סתם בא לי נעליים נוחות ואז לא כל דבר יתאים איתן... כמו שאמרתי בלאגן

יש דברים מסוימים שיפים יותר במראה שיער פזור אבל השיער שלי לא מהקלים לסידור לכן לא תמיד זה יוצא.

מאוד עוזר לחפש תמונות בפינטרסט לפי אלמנט מסוים, נניח לדוגמה לכתוב "red a line skirt" ואז מקבלים כל מיני רעיונות לשילובים.

בתקופות שאני יחסית במתח/מבואסת/מרגישה רע אני נוטה "בעוונותיי" להיראות מרושלת... פעם אחת ניסיתי דווקא ללבוש משהו נחמד כשהייתי מבואסת וזה אכן שיפר קצת את המצב :)

שרוני1ש

New member
אפשר גם?...

אני משתדלת להכין ערב לפני, או לפחות לחשוב על זה. אבל מ"משתדלת" ועד שזה קורה בפועל...
ובכן...
בבוקר קורים כל כך הרבה דברים, ולפעמים עובר עלי לילה רע ממש (כשהקטן שלי מחליט שבא לו לילה לבן, למשל...) - אז בבוקר כל התכניות הפוכות ואני מוצאת את עצמי מחשבת מסלול מחדש

וואלה, באמת לא קבוע. אולי אני סתם בתאדם אימפולסיבית. לפעמים יש לי בראש דווקא חולצה מסוימת. או מכנסיים. אז לפי זה. ולפעמים יש אילוץ כלשהו של נעליים למשל, אם אני הולכת לעמוד הרבה שעות או שאני יודעת שאני דווקא אשב הרבה שעות ולא בא לי על מכנסיים שילחצו לי בנשמה...
השיער שלי קבוע פזור, מלבד בספורט. אבל אני אוהבת לחפוף מדי יום, וכשלא יוצא לי לחפוף יום מסוים (בגלל עייפות בדר"כ), זה משפיע לי על המצברוח ואז זה משפיע על האאוטפיט...
אני הרבה מקבלת השראה מפה מהפורום הזה. מאז שהתחלתי להשתתף פה, גיליתי את נפלאות הצילום העצמי וזה לגמרי מאפשר לי לראות את עצמי בעיניים אובייקטיביות ו"נקיות" יותר.
התחלתי גם, תודות לפורום הזה, להתעניין ולהכנס לכל מיני אתרים של אופנה ובגדים, מהארץ ומחו"ל, ואני מודה שנפתח בפני עולם...
ברור. ברור. ברור. מהמצב רוח, משנת הלילה, מהיחסים עם בעלי/ילדיי/אמא שלי/המנהל שלי, מ-אם יש לי זמן, וכמה, מ-לאן אני צריכה ללכת אחרי העבודה, מכמה פגישות יש לי באותו יום... מהכל אני עושה מן מיש-מש, ומה שיוצא בסופו של דבר הוא מוצר מוצלח יותר או פחות...

practics

New member
מזמ----ן לא הייתי ושמחה לבקר

האם אתן מחליטות מה ללבוש בבוקר או מכינות את הבגדים ערב לפני? - יכולה להרהר בכך אבל בסופו של דבר הבחירה תמיד אקראית
לפי מה אתן מחליטות? האם בוחרות קודם בגד ואז מצוותות לו נעליים/אקססוריז מתאימים או שמא להיפך?- הזמן קצוב מאוד בבוקר.... בוחרת במקביל בגד ונעל, שניה נוספת לתכשיטים וצעיף או כל אקססורי אחר
האם תתאימו גם את סידור השיער לאאוטפיט? - לא, הגם שבתהליכי שינוי. פן פעם בשבוע ותמיד נראה מסודר
מאיפה אתן מקבלות השראה / רעיונות? - ממה שרואה בחנויות וביומיום, בעיקר
האם הבחירה מה ללבוש מושפעת מהמצברוח שקמתן איתו? - תמיד ואפילו בתקופה קשה זו, לבושה טוב, מאופרת ויוצאת מתוקתקת מהבית.

אני מתה על סקרים!

למעלה