שאלון התעוררות לפורום!

RTur

New member
שאלון התעוררות לפורום!

1) שיר השבוע של מיקה 2) שיר השבוע לא של מיקה 3) מסר לאומה 4) דיסק אחרון שקנית (דיסקים מקוריים.. צרובים לא נחשבים!) 5) הופעה אחרונה שהיית בה 6) מה אכלת לארוחת צהריים? (חח) והתשובות שלי: 1) אם אתה רוצה
2) מועדון ריקודים - אפרת גוש 3) צפון זה טוב .. 4) אפרת גוש 5) יוני בלוך (כי אפרת גוש הבריזה פעם שניה) 6) בורגר קינג חח
יאללה עכשיו תורכם..

hadarbis

New member
עונה..

ומצטרפת לקריאה הנרגשת- פורום התעורר! 1) שיר השבוע של מיקה: שיר מספר אחת 2) שיר השבוע לא של מיקה: מירי מסיקה-טיפה טיפה 3) מסר לאומה- בואו לצפון... קר כאן 4) דיסק אחרון שקנית: גרין דיי 5) הופעה אחרונה שהיית בה: מיקה קרני, בעליית הגג שלה 6) מה אכלת לארוחת צהריים: לא אכלתי צהריים.. ישנתי עד שש בערב.

עונה../images/Emo27.gif

1) שיר השבוע של מיקה-כמו פעם
2) שיר השבוע לא של מיקה-שיר תקווה של מירי מסיקה. 3) מסר לאומה-קיבוץ זה כיף......שקט שם... 4) דיסק אחרון שקנית (דיסקים מקוריים.. צרובים לא נחשבים!) מירי מסיקה. 5) הופעה אחרונה שהיית בה-של הראל מויאל ודודו טסה לא זוכרת איפה... 6) מה אכלת לארוחת צהריים? כופתאות ואורז וסלט. יאמי!
שבוע טוב ומבורך!

RTur

New member
היית בהופעה של דודו טסה?! ../images/Emo47.gif

נסי להיזכר איפה ומתי!!!!

אולי בכפר יהושע נדמה לי...

אמרו לי זה קיבוץ כזה.... אה, עכשיו ניזכרתי!!! זה היה בחג שבועות האחרון, קראו לזה "פסטיבל החלב" או ווטאבר
הייתה שם?

RTur

New member
לא.. הייתי בתמונע..

אבל מאגניב.. דודו טסה זה טוב! חחח אני מקווה שנהנית!

ושלי...

1) שיר השבוע של מיקה-בוא נשקוט 2) שיר השבוע לא של מיקה - "מר לי" של בתי 3) מסר לאומה-עד מתי???????????? 4) דיסק אחרון שקנית (דיסקים מקוריים.. צרובים לא נחשבים!) שירי מימון (מצטער!!!) 5) הופעה אחרונה שהיית בה- בתי בנתניה 6) מה אכלת לארוחת צהריים? ארטיק קרח בטעם פטל!

RTur

New member
למה מצטער? שירי מימון זה גם טוב!

ואיזה כיף לך! רק בבאר שבע אין הופעות של בתי.. אני כבר שנה מחכה שהיא תעשה הופעה בבאר שבע והיא לא באה! אוףףף..

../images/Emo187.gif ../images/Emo4.gif

שיר השבוע של מיקה? מגדלור. שיר השבוע לא של מיקה? Three Doors Down - Here Without You (Acoustic)
מסר לאומה? תנוחו.
דיסק אחרון שקנית? הסינגל של היהודים. הופעה אחרונה שהיית בה? עשור למציאות נפרדת של היהודים ברעננה. מה אכלת לארוחת צהריים? לא אכלתי עדיין. |: |:

למעלה