שאלון התפקדות

Ana Lyn Newkirk

New member
שאלון התפקדות../images/Emo150.gif

שם: גיל: עיר: זמן שאני מעריצ/ה את מל: שיר אהוב שלה: דיסק אהוב: למה אני מעריץ אותה? האם הכינוי שלי קשור למל? אם כן, איך? זמרים/להקות נוספים שאני מעריצ/ה: תחביבים אחרים:

Ana Lyn Newkirk

New member
זכיתי בכבוד להיות הסיפתח

שם: צביקה גיל: 18 עיר: רמה"ש זמן שאני מעריצ/ה את מל: שנתיים שיר אהוב שלה: NBS דיסק אהוב: שלישי למה אני מעריץ אותה? היא בחורה ממש מושכת.. יש לה אחלה שירים האם הכינוי שלי קשור למל? לא.. זמרים/להקות נוספים שאני מעריצ/ה: אנסטסיה, ספייס גירלס, בלאק אייד פיז, שאקירה, ווסטליף, קלי קלרקסון תחביבים אחרים: להיכנס למסנג'ר.. לצאת למסיבות, פאבים, מסעדות, סרטים, ים... מכוניות...

עונה על שאלון ההתפקדות:

יואו, בדיוק באתי לכתוב גם התפקדות. הקדמת אותי...
שם: שרית. גיל: 23. עיר: ראשון לציון. זמר/ת שאני מעריצה: מלאני סי היא הזמרת האהובה עלי. שיר אהוב של מלאני: First Day Of My Life. למרות שיש הרבה וזאת החלטה קשה. אגב, מקום שני זה Carolyna. דיסק אהוב שלה: הדיסק הרביעי "This Time". למה אני מעריצה שלה: כי היא זמרת ששרה מכל הלב, היא בחורה מדהימה, השירים שלה עמוקים, כנים ומקסימים. האם הכינוי שלי קשור למלאני
כן, כמו שבטח שמתם לב...
זמרים/להקות נוספות שאני מעריצה: רוני סופרסטאר, ספייס גירלז (חוץ ממלאני בי כי אותה, אני לא יודעת למה, אני לא אוהבת.), הנרי וניקה, קרן פלס ושרון חזיז. תחביבים אחרים: לראות טלויזיה, מחשב, לשמוע מוזיקה ולהיפגש עם חברות.

Ana Lyn Newkirk

New member
ומה הפרופורציות החדשות?

לא ללמד את הילדים בגן שלך את "ג'אגה ג'אגה"?

lobo 50

New member
גם אני עונה../images/Emo6.gif

שם:נועה ישראלי גיל:24 עיר: זמן שאני מעריצ/ה את מל:מ1996 שיר אהוב שלה:you'll get yours וCarolyna דיסק אהוב:beautiful intentions this time למה אני מעריץ אותה? כי היא כותבת מדהיים ואני מתחברת לשרים שלה וחוץ מזה למה לא? האם הכינוי שלי קשור למל? אם כן, איך?לא זמרים/להקות נוספים שאני מעריצ/ה:blur alanis morissette מיקה קרני דנה ברגר והיהודים חוץ מהם יש עוד הרבה תחביבים אחרים:כדורסל לשמוע מיזיקה וחדר כושר

britmel

New member
עונה :)

שם: רעות גיל: 20 עוד חודשיים וקת 21
עיר: נהריה זמן שאני מעריצ/ה את מל: 10 שנים בערך שיר אהוב שלה: i turn to u דיסק אהוב: כולם למה אני מעריץ אותה? כי מהמממת
ומוכשרת :)
האם הכינוי שלי קשור למל? אם כן, איך? כעעע brit - mel לא קשה חחח
זמרים/להקות נוספים שאני מעריצ/ה: בריטני
ג'סטין ועוד תחביבים אחרים: מחשב טיוי חברות חברים..

mbsgf

New member
מושיקו!

שם: מושיק. גיל:21. עיר: באר שבע. זמן שאני מעריצ/ה את מל: מאז ימי הספייס. שיר אהוב שלה: Youll Get Yours/ Love You Without Trying/ Fragile דיסק אהוב: BI למה אני מעריץ אותה? זמרת איכותית. האם הכינוי שלי קשור למל? אם כן, איך? כן, סוג של. mbsgf = moshik bentura spice girls forever, זה כבר שנים איתי. זמרים/להקות נוספים שאני מעריצ/ה: לא מעריץ אחרים. אבל אוהב את Dido ו - Sia. תחביבים אחרים: צילום, מוזיקה, עיצוב גרפי.

actimel

New member
שלי

ענת, ענתוש / כמו ששרהלה קוראת לי כל הזמן נתוש
31
ירושלמיתתתתתתתת. אין על ירושלים! תגידו מה שאתם רוצים
מעריצה אותה מאז הספייס. מאז 2B1 אני לא מצליחה להפסיק... הקול שלה מייד בלט.
הכי מתחברת לשיר Youll Get Yours
מעריצה אותה קודם כל בגלל שהיא יודעת להתנהג כמו בן אדם! היא.רגישה, צנועה וכישרונית בטירוף. המעריצים מס' 1
דיסק אהוב BI. הוא ליווה אותי תקופה מאוד ארוכה. ברמה האישית.
הכינוי שלי בארוררררררררר. למי שתוהה אז: ACTI זה אקטיביות MEL זאת מלאני ויחד: מנת בריאות יומית!
מעריצה אחרים? המממ. אין על הנרי וניקהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה. (הוא פשוט מאסטר)
תחביבים יש המון. ללמוד, מוזיקה, בישול.

למעלה