שאלון [ותודה ל198 שעשו לי את העבודה!
]

Remedy Lane 9

New member
שאלון [ותודה ל198 שעשו לי את העבודה!../images/Emo3.gif]

אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? איזה צלצול יש לך בפלאפון? מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה) יש לך כרטיס חבר מועדון כלשהו? אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? מרקרים יש לך בקלמר? אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? איפה היית רוצה לחיות, ולמה? מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? מה היה הספר האחרון שקראת? מה המסטיק האהוב עלייך? האם עבדו עליך בטלפון? מה מעיר אותך בבוקר? מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? על מה אתה חושב כרגע? מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? איך תוכיחי לעולם שאת נסיכה אמיתית? אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מה תעשה אם יצמח לך זקן? מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? ומה היית עושה אם היו גונבים לך 3 מיליון דולר? ומה היית עושה אם היית מוצאת ברחוב 3 מיליון דולר? ומאה שקל? האם מצאת פעם כסף ברחוב? מה משחק הילדים האהוב עליך? מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? באיזה שעה הלכת לישון אתמול? באיזה שעה קמת היום? כמה זוגות נעליים יש לך? על איזה צד ישנת בלילה? דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? האם את יודעת כמה מרוויחה על זה חברת החשמל? איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? את מאמינה ברוחות רפאים? באיזה צבע העכבר שלך? מה תעשי אם תראי עכבר אמיתי? האם העכבר שאת משתמשת בו כרגע אינו אמיתי? האם את בוכה בסרטים עצובים?

Remedy Lane 9

New member
בזזזזז בזזזזזזז

אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בטח משהו יותר יצירתי מ"בזזזזזזזזזזזז- בזזזזזזזזזז".
איזה צלצול יש לך בפלאפון? מגעיל כזה של נוקיה שצריך לשנות כי למישהי בכיתה שלי יש אותו
מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? יש יותר מגניבים מהם!
נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים. מה אני מוגבלת?
מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה) הם מתבטאים רק כשאני לובשת את החולצת תנועה
יופי. אני מצחיקה את עצמי בעיקר.
יש לך כרטיס חבר מועדון כלשהו? פחחח. כן. של אפרודיטה ושל פוקס, כי אחותי עובדת שם.
אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בחלזון אחד שדרכו עליו ברשעות יום אחרי הגשם ועל עיסוקו בעולם שמעבר
מרקרים יש לך בקלמר? כן. זה יעיל עד מאד
אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? סוס. או מצלמה דיגיטלית. וצעיפים
איפה היית רוצה לחיות, ולמה? באיטליה. כי תמיד חשבתי שיש בה קסם כזה...
מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?זה לא זמן טוב לשאול את זה.
מה היה הספר האחרון שקראת? "משאלה אחת ימינה".
מה המסטיק האהוב עלייך? אורביט כחול
האם עבדו עליך בטלפון?יש מצב.
מה מעיר אותך בבוקר? אבא או פלאפון
מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? Will we pay for who we been??
אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? אני לא אוכלת במקדולנדס
כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? בטח רקדנית
ואז גיליתי שאין לי חוש לזה
על מה אתה חושב כרגע? על זה שהפלייליסט נגמר ואין לי כוח לחשוב על מה אני רוצה לשמוע
מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? לספר לה עובדות משכילות
איך תוכיחי לעולם שאת נסיכה אמיתית?
אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? פחחחחח. עולים לי בראש דווקא כמה
איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? מבולגן?
האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?לעתים. |מואהאהאהא|
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? למה לא קראתי את השאלות קודם למה??
השבוע. ולא היה לי כיף
אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה? למרות שזה גם יכול לעניין |חננה|
מה תעשה אם יצמח לך זקן? אני אתחבא
מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? פינקי והמוח
מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?סביר להניח שהייתי בשוק בהתחלה
ומה היית עושה אם היו גונבים לך 3 מיליון דולר?הייתי מתעצבנת ומסתובבת חסרת שקט בצעקות "יואו אני לא מאמינה!!!!!"
ומה היית עושה אם היית מוצאת ברחוב 3 מיליון דולר?אמ. מחזירה אותם למצוא הישר
יופי, לעוות פיתגמים:)
ומאה שקל?מתלבטת אם זה ערכי מספיק ולוקחת אליי?? לא יודעתתת
האם מצאת פעם כסף ברחוב?פחחח. מצאתי פעם עשר שקל בקופסת סופגניות!!|ספוגניה|
מה משחק הילדים האהוב עליך?יו מלאאאאא. כל הטאקי והשטויות האלו ומחבואים זה מגניב ובכלל...
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?לשנות את העולם
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?הצעתי את המיטה [כן ביום שישי. לא היה לי זמן היום]
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב?בטח אלך לחדר...
באיזה שעה הלכת לישון אתמול?לא הסתכלתי בשעון
באיזה שעה קמת היום?ב-7:00
כמה זוגות נעליים יש לך?אמ.. פחות או יותר 10
על איזה צד ישנת בלילה?תמיד- נרדמת על הבטן קמה על הגב
דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?אוי נו מה אנחנו שמו"צ כאןן?!
כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו?אחת
האם את יודעת כמה מרוויחה על זה חברת החשמל?לא. בטח הרבה
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?פורום שידאג לזכויות החלזונות בצידי הדרכים [לא יודעת מה יש לי היום עם לזונות!]
באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה?תפוז? כנראה.
את מאמינה ברוחות רפאים?כן
באיזה צבע העכבר שלך?אפור שחור
מה תעשי אם תראי עכבר אמיתי?אני אחייך ואגיד "חמודי"
האם העכבר שאת משתמשת בו כרגע אינו אמיתי?לא. אין לו פרווה וכאלה
האם את בוכה בסרטים עצובים?לא. איזו מן שאלה זו לסיים שאלון??!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

noosh

New member
?could it be the weather

אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? כאלה של "אוף, מה הבעיות שלכם לתת לי לנחות על העוגה שלכם לקצת זמן?!" איזה צלצול יש לך בפלאפון? Firth of Fifth של ג'נסיס. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? חמוד. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה) קריאת מחשבות יש לך כרטיס חבר מועדון כלשהו? אמממ. יש לי כרטיס בסטודיו בי, אבל הוא עדיין אצלם כבר יותר משנה, הם בטח זרקו. ויש לי כרטיס ויזה של העבודה שלי, אם זה נחשב, וממש צריך לתת לי כרטיס מועדון במזרין. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? במי שהייתי ממציאה, מן הסתם. מרקרים יש לך בקלמר? אין לי קלמר, אבל יש לי על השולחן בעבודה אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? דיסקים איפה היית רוצה לחיות, ולמה? פה. אני פטריוטית וזה. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אממ. את חוסר הסבלנות, את הסוציופטיות, ועוד כל מני. מה היה הספר האחרון שקראת? האחרון שסייתי הוא "יונה ונער", עכשיו אני ב-אל תגע בזמיר (באנגלית). מה המסטיק האהוב עלייך? אני לא מתה על מסטיקים האם עבדו עליך בטלפון? כמובן. מה מעיר אותך בבוקר? גלגלגלגלצ. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אין לי מושג, בטח אצטט טורי או משהו אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? אני לא אוכלת במקומות שמגדילים בהם ארוחות. וגם נראה לי שזה 3 ש"ח עכשיו. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינרית, ארכיאולוגית, זה מה שאני יכולה לזכור. על מה אתה חושב כרגע? על זה שהידיים שלי קפואות. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? להסתכל לכיוון אחר איך תוכיחי לעולם שאת נסיכה אמיתית? אישן על עדשה אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? לא רוצה לדעת איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? רע האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? I can be cruel, I don't know why |MILK| מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? היה לי וירוס של כאבי בטן. לפני כמה חודשים אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ספורט מה תעשה אם יצמח לך זקן? אמממ. לא יודעת, אדאג? מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? זאפה מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? קונה דברים, חוסכת ותורמת ומה היית עושה אם היו גונבים לך 3 מיליון דולר? סביר להניח שתובעת מישהו ומה היית עושה אם היית מוצאת ברחוב 3 מיליון דולר? משאירה אותם שם מחשש שהמאפיה תרדוף אחריי ומאה שקל? סביר להניח שלוקחת. אלא אם זה ארנק, ואז מחזירה לבעליו. האם מצאת פעם כסף ברחוב? כן מה משחק הילדים האהוב עליך? הרמז, אבל זה לא משחק ילדות. אז חמש אבנים מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? לא ברור מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? צחצחתי שיניים מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? אלך לישון באיזה שעה הלכת לישון אתמול? הממ... 1:30, אני חושבת באיזה שעה קמת היום? 11:00 כמה זוגות נעליים יש לך? הממ... שבעה, אני חושבת, כולל נעלי בית וכפכפים, אבל אני הולכת עם איזה שני זוגות. על איזה צד ישנת בלילה? לא זוכרת דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב - לירון הייתה פה! רע - סגרתי מגרה על האצבע וזה כאב
כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? אחת האם את יודעת כמה מרוויחה על זה חברת החשמל? לא איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? יותר נכו - איזה צריך לסגור באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז את מאמינה ברוחות רפאים? אני חושב תשכן, באופן מוזר באיזה צבע העכבר שלך? שחור מה תעשי אם תראי עכבר אמיתי? אממ. תלוי כמה כוח יהיה לי, אם לא יהיה לי אז אהיה אדישה האם העכבר שאת משתמשת בו כרגע אינו אמיתי? אינו אמיתי האם את בוכה בסרטים עצובים? כמובן. הודגש באמצעות מדגישומטיק

~!@#$%^&*

אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? של זבוב איזה צלצול יש לך בפלאפון? WAIT של רונה קינן אבל הוא כל הזמן על שקט [ובכ"ז אני לא מצליחה שלא לשמוע אותו] מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? דה ז'ה וו, היה את זה פה כבר. יחס חם! אבל לא נראה לי שהם מחמיאים לתחת שלי. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? אם כבר שרוכים. עדיף מגפיים סקסיים. או נעלי בובה או כפכפים. כן, אני יודעת שאלו לא האופציות
מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה) לדבר במהירות האור. יש לך כרטיס חבר מועדון כלשהו? לאחרונה יותר מדי כאלה. והם לא ממש מועילים. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? התחת שלי. מרקרים יש לך בקלמר? הקלמר
אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? שקט. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ממש כאן. רק עם השקט הזה של המליון דולר. אולי בעצם במקום אחר ועוד לא חשבתי על זה. או שאני עוד לא יודעת את זה. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את חוסר השקט. מה היה הספר האחרון שקראת? הארי הפוטר. מה המסטיק האהוב עלייך? איירווייבס כחול. נשארת נאמנה. האם עבדו עליך בטלפון? אי שם בכיתה ב'. צצצ. בנים. מה מעיר אותך בבוקר? טררררררררררררררררררררררר [שעונמעורר] מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? בייוש!!! אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? להקטין במינוס שקל תשעים. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? בטח שלא זה
על מה אתה חושב כרגע? לא יודעת, אבל זה לא משמח אותי מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? לחקות אותה בצווחניות כמוה. איך תוכיחי לעולם שאת נסיכה אמיתית? אתחפש בפורים למלכת אסתר. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? את אבא שלי [TMI] איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו הסיוט שהרגע קמתי ממנו. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? רשע מרושע!!! וברצינות, באמת באמת שלא. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? עכשיו
שפעת
וזה מסרב לעבור לגמרי
-
אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? כל מה שהמורה בו היה מטומטם מדי וגם ככה לא למדנו כמו שצריך מה תעשה אם יצמח לך זקן? אשיג אישור מהרס"ר מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? טורי איימוס מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? $_$ ומה היית עושה אם היו גונבים לך 3 מיליון דולר? לא נורא, כבר יש לי את המליון ממקודם. ומה היית עושה אם היית מוצאת ברחוב 3 מיליון דולר? נותנת לאבא שלי שישתוק. ומאה שקל? מחזירה למיכל, אני חייבת לה. האם מצאת פעם כסף ברחוב? יאפ מה משחק הילדים האהוב עליך? מחבואים מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? לעבוד במשהו שמעניין אותי ולהקים משפחה אוהבת. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? התקלחתי, או דברתי בטלפון. אחד מהם. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? פיפי. באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 3-4 באיזה שעה קמת היום? 1-2 כמה זוגות נעליים יש לך? 7 והם כולם בלאי. אני צריכה לקנות בגדים. ונעליים. על איזה צד ישנת בלילה? בטן. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? לראות את אמא שלי ולראות את אבא שלי. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 1 האם את יודעת כמה מרוויחה על זה חברת החשמל? 0.000006 האגורה?! איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום גמילה מפורומים באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? אההההההה את מאמינה ברוחות רפאים? גם של אנשים חיים באיזה צבע העכבר שלך? עוףווייט מה תעשי אם תראי עכבר אמיתי? אקרא לרוחות הרפאים שיגרשו אותו האם העכבר שאת משתמשת בו כרגע אינו אמיתי? נה, הוא רוח רפאים האם את בוכה בסרטים עצובים? זה קורה הודגש באמצעות מדגישומטיק

Shame in you

New member
reset

אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? הייתי פוחדת לעשות קולות, שלא ימחצו אותי למוות איזה צלצול יש לך בפלאפון? אנערף מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? העיקר שיהיה נוח נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים זה מעצבן. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה) יש ויש יש לך כרטיס חבר מועדון כלשהו? להורים אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? הדמיון
מרקרים יש לך בקלמר? לא אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? טיפולים
איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לא אכפת לי ממש מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? מה היה הספר האחרון שקראת? חלק מ"אהבה בימי כולרה". הריכוז
מה המסטיק האהוב עלייך? טעם לימון האם עבדו עליך בטלפון? ברור מה מעיר אותך בבוקר? אני מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אמרתי לכם! אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? צמחונית
כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לא אני על מה אתה חושב כרגע? פסוק מתהילים בשירה מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? לפקצץ אותה איך תוכיחי לעולם שאת נסיכה אמיתית? כבר הוכחתי
אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? בתקווה שמישהו שנראה טוב
איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? great האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? יצורה אני בטוח מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? באמאשלכם אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? סיימתי ללמוד. מה תעשה אם יצמח לך זקן?
מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? טיפולים ודיסקים ומה היית עושה אם היו גונבים לך 3 מיליון דולר? אין לי בשביל שיגנבו ומה היית עושה אם היית מוצאת ברחוב 3 מיליון דולר? לאיודעת ומאה שקל? גם האם מצאת פעם כסף ברחוב? לא מה משחק הילדים האהוב עליך? גומי
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? - מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? התקלחתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? אולי אלך לקרוא דברים שבקדושה
באיזה שעה הלכת לישון אתמול? לא רוצה לזכור באיזה שעה קמת היום? לפני אחת כמה זוגות נעליים יש לך? קצת על איזה צד ישנת בלילה? שמאל דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? - כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 0 האם את יודעת כמה מרוויחה על זה חברת החשמל? לא איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? תמיכה נפשית לא של סה"ר באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? בטח פורומי רפואה מחורבנים את מאמינה ברוחות רפאים? ךא באיזה צבע העכבר שלך? אפור מה תעשי אם תראי עכבר אמיתי? אתאמץ לא להרוג אותו האם העכבר שאת משתמשת בו כרגע אינו אמיתי? לא חושבת האם את בוכה בסרטים עצובים? לא

למעלה