שאלון זה או זה לקיץ

yaelula94

New member
שאלון זה או זה לקיץ ../images/Emo3.gif

הפורום ממש שומם, אז יחד עם רביד החלטתי שצריך קצת להחיות אותו, אז שאלון זה או זה לקיץ אז בין יום עבודה ליום עבודה ענו על השאלון
שם: שכבה: סניף: (כי נו מילא..) קיץ או חורף? מלון או אבטיח? ארטיק או גלידה? קולה או ספרייט? (XDD) מזגן או מאורר? טיול לחו''ל או מחנה קיץ? בריכה או ים? ארטיק- באיזה טעם? גלידה- שוקו או וניל? שופינג סוער בקניון או טיול לאיזה נחל קריר בצפון? קולה- רגיל/דיאט/זירו או בכלל פפסי.. יולי או אוגוסט? ואחרון אחרון חביב... ווליום או וילג'? (ועכשיו לכו תבררו מה זה כל דבר)

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifרק בגלל שגמאני "כתבתי"..אהיה ראשונה../images/Emo6.gif

שם: רביד שכבה: שישיות [ארע! עוד חודש שביעיסטית נהנה
] סניף: גדרהה קיץ או חורף? חורף מלון או אבטיח? אבטיח.. זה בחינם
ארטיק או גלידה? ארטיק קולה או ספרייט? קולה מזגן או מאורר? המאוורר הסקסי שלי טיול לחו''ל או מחנה קיץ? מחנה קיץ דה
בריכה או ים? בריכה ארטיק- באיזה טעם? לימון, או דובדבן, או אננס
גלידה- שוקו או וניל? וניל שופינג סוער בקניון או טיול לאיזה נחל קריר בצפון? יעל את מתקילה! אני חושבת שטיול בנחל.. קולה- רגיל/דיאט/זירו או בכלל פפסי.. מה שיש יולי או אוגוסט? יולי ואחרון אחרון חביב... ווליום או וילג'? פסטי נסטי! זה התחיל מבדיחה עם כמה אנשים בסניף.. אבל אני עוד אוציא את זה לפועל! [כי בלאו הכי אני הולכת לקנות את החברה של נסטי.. אז נוציא את זה לפועל].. תרשמו לעצמכם- ארבעה ימים בחוף דוגית עם ימבה הופעות, פעילויות ונסטיי
..

משעמם לי....

שם:ספיר שכבה:שישיות-עוד עט שביעיות אני נהיית זקנה XD- סניף:ניליD: (כי נו מילא..) קיץ או חורף?אביב XD מלון או אבטיח?אבטיח!!! ארטיק או גלידה?תלוי איזה גלידה XD קולה או ספרייט? (XDD)ספרייט.אני בגמילה מקולה XD מזגן או מאורר?מאוורר טיול לחו''ל או מחנה קיץ?מחנה קיץ!! בריכה או ים?ים ארטיק- באיזה טעם?תותP: או אבטיח גלידה- שוקו או וניל?וניל שופינג סוער בקניון או טיול לאיזה נחל קריר בצפון?איזה טיול אני הולכת לשופינג. XD קולה- רגיל/דיאט/זירו או בכלל פפסי..אני מסרבת לענות על השאלה! יולי או אוגוסט?מה זה משנה?XD ואחרון אחרון חביב... ווליום או וילג'?ווליום (ועכשיו לכו תבררו מה זה כל דבר)

שי559

New member
החזר חובות

שם: שי שכבה: שישיות סניף: מערב (כי נו מילא..) קיץ או חורף? חורף P: מלון או אבטיח? אבטיח, אבל גם מלון לא רע. ארטיק או גלידה? תלוי איזה גלידה... קולה או ספרייט? (XDD) קולה ם.ם מזגן או מאורר? זה ממממממש תלוי, אם חם באמצע היום וזה אז מזגן, אבל ללכת לישון רק עם מאוורר. (אחרת מצטננים ובאסה) טיול לחו''ל או מחנה קיץ? חייב שיתנגש? ואם כן אז טיול לחו"ל בריכה או ים? בריכה.. אין שם מדוזות. ארטיק- באיזה טעם? לימון
גלידה- שוקו או וניל? וניל שופינג סוער בקניון או טיול לאיזה נחל קריר בצפון? אף אחד מהם :/ קולה- רגיל/דיאט/זירו או בכלל פפסי.. נטיה לזירו אבל גם דיאט זה נחמד, רגיל מתוק מדי. יולי או אוגוסט? יולי, כי אז זה תחילת החופש ומנצלים טוב טוב, באוגוסט כבר מתחילים להתגעגע לבית ספר. ואחרון אחרון חביב... ווליום או וילג'? וילג' פספסתי, כנראה שווליום (גם יש לי סלקום)

yaelula94

New member
../images/Emo13.gif

אני אשמש דוגמא
שם: יעל שכבה: חמישיות סניף: נילוש (כי נו מילא..) קיץ או חורף? חורף מלון או אבטיח? מלון ארטיק או גלידה? גלידה חחח קולה או ספרייט? (XDD) קולה מזגן או מאורר? אין העדפה טיול לחו''ל או מחנה קיץ? מחנה קיץ
בריכה או ים? בריכה לשחות, ים להשתזף וכאלה.. ארטיק- באיזה טעם? הכל הכל גלידה- שוקו או וניל? וניל שופינג סוער בקניון או טיול לאיזה נחל קריר בצפון? טיול
נראה אותכם עם אבא מדריך טיולים... קולה- רגיל/דיאט/זירו או בכלל פפסי.. אני באמת צריכה לענות?|
זירו| יולי או אוגוסט? יולי ואחרון אחרון חביב... ווליום או וילג'? ווליום
(ועכשיו לכו תבררו מה זה כל דבר)

RED HEADed

New member
עונה! D=

שם: גלו'ש שכבה: חמישיות (עוד מעט שישיות...) סניף: נס ציונה מלכיםם!!!! קיץ או חורף? חורף מלון או אבטיח? אבטיח ארטיק או גלידה? גלידה קולה או ספרייט? (XDD) איכככככסססה שניהם מזגן או מאורר? מזגן טיול לחו''ל או מחנה קיץ? מחנה קיץ! בריכה או ים? ים!!! ארטיק- באיזה טעם? דובדבן/ענבים גלידה- שוקו או וניל? וניל שופינג סוער בקניון או טיול לאיזה נחל קריר בצפון? טיול... כל פעם... קולה- רגיל/דיאט/זירו או בכלל פפסי.. שוב: (אהמ:) אייייייככככככססססההההה!!!! יולי או אוגוסט? יוליייי!!!! D= ואחרון אחרון חביב... ווליום או וילג'? (ועכשיו לכו תבררו מה זה כל דבר) לא, אני לא צריכה לברר מה זה... אבל אני רוצה ללכת לשניהם ואין לי מועדף... :)

למעלה