שאלון חביב לשבס' (שבת ביידיש..)

ny34

New member
שאלון חביב לשבס' (שבת ביידיש..)

אני לא יודע מה איתכם, לי משעמם
שם: גיל: גובה: מידת נעליים: מאיפה אתה בארץ?! פירסינג: קעקועים: תאריך לידה: מזל: עדה: מספר מזל: צבע שיער: אחים/אחיות: תכונה טובה: תכונה לא טובה: רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: צבע עיניים: **בעד/נגד.. סמים: סיגריות: אלכוהול: נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: יחסים בין הומואים/לסביות: מערכת יחסים ממרחקים: מערכת יחסים וירטואלית: **אהבה.. יש חבר/ה? התנשקת עם בנות?! התנשקת עם בנים?! בכית בגלל בן?! בכית בגלל בת?! שברו לך את הלב?! שברת את הלב?! יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: שיר אהוב: זמר אהוב: זמרת אהובה: שיר <שכרגע> נדבקת בו: דיסק אחרון שקנית: **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? מעדיף לישון או לקום? הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מה היית לוקח/ת לאי בודד? רגיש/ה לדיגדוגים? היום הגרוע בחיים שלך: היום הכי טוב בחיים שלך: ממה את/ה הכי פוחד/ת?! פוחד/ת מהחושך? עברת על החוק? רוצה לגור במקום אחר? התחרטת על דברים שעשית? מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: בנאדם של יום או לילה? מעדיף/ה חוף או הרים?! טלוויזיה או מחשב?! התמכרות <עד 5 דברים>: סטייה: מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: שם הכי יפה לבן: שם הכי יפה לבת: צבע: סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: דמות מוערצת: השאיפה הכי גדולה: אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: מה אתה הכי אוהב לאכול? איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? מי החבר הכי טוב שלך? מי האחרון ששלח לך הודעה לפלאפון? מי האחרון ששלחת לו הודעה לפלאפון? מתי בפעם האחרונה קיבלת מכתב בדואר? ממי זה היה? מי האחרון ששלחת לו מכתב בדואר? יש לך מייל? משתמש בו? מי האחרון ששלחת לו מייל? מה אתה הכי שונא בעצמך? מעשן? כמה זמן? עישנת סמים? כמה זמן אתה מול המחשב ביום? איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? מה אתה הכי שונא בחברים שלך? מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להביא מכות כרגע? למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מה הכי מרגיע אותך? איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? האם התנשקת? על מה אתה הכי אוהב לדבר? אתה אוהב שיחות נפש? אתה מאמין בפסיכולוגיה? מה החלום הכי מפחיד שחלמת? מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? למי עזרת בפעם האחרונה? אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? האם לדעתך יש גיל למיניות? מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? איפה היית מת להיות? למה? מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? מה דעתך על סטיגמות? אתה בריב עם מישהו כרגע? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? אתה חושב על מוות? מוות מפחיד אותך? איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? למי אתה מתגעגע עכשיו? אתה כותב שירים? מה התחביבים שלך? מה אתה הכי שונא בבני המין השני? מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מאמין במסתורין? מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מה הזמן האהוב עליך? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? האם לדעתך יש מושלמות בעולם? אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? אתה מאמין באהבה? אתה אדם נאמן?

ny34

New member
שלי:)

שם:עומר גיל: 15 גובה:1.73+- מידת נעליים:46 מאיפה אתה בארץ?: ליד כפ"ס... חור נידח שאפחד פה לא יכיר.. פירסינג: הליקס, בתקווה לסיידליפ וקרוס קעקועים: עוד לא תאריך לידה: 19/7 מזל: סרטן עדה: אשכנזי מספר מזל: 7 צבע שיער: חום/שטני אחים/אחיות: שניים, אח ואחות תכונה טובה: יודע להקשיב תכונה לא טובה: ביישן רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: משהו שאני אוהב לעשות צבע עיניים: חום **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: בעד
, סתם.. זה לא בריא, אבל מה לעשות.. זה כיף נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: בעד, חיו ותנו לחיות מערכת יחסים ממרחקים: אחרי שראיתי את חבר אחד שלי עם זה.. לא הכי בעד מערכת יחסים וירטואלית: לא כל כך בעד **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות?! כן התנשקת עם בנים?! לא בכית בגלל בן?! כן, אבל לא בגלל שהוא זרק אותי או משהו.. בגלל שהוא נפטר. בכית בגלל בת?!כן שברו לך את הלב?! כן שברת את הלב?! לא שאני יודע יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא, חלילה שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אין לי אהוב לב... אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן, אף פעם לא אמרתי בלי להתכוון זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא. **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: Dream theater-voices מתנגן לי ברקע... שיר אהוב? hine on you crazy diamon זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: אין אני חושב.. אולי איימי לי שיר <שכרגע> נדבקת בו: לא דבוק כרגע שום שיר דיסק אחרון שקנית: שקניתי מהכסף שלי... וואי לא זוכר.. כי כל הדיסקים החדשים הם מהיומולדת **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? כן, בערך.. מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: פותח עיניים, ואז בודק מה השעה הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: בודק מה השעה מה היית לוקח/ת לאי בודד? ערימת דפים ועטים ואולי כמה חברים
רגיש/ה לדיגדוגים? מאוד היום הגרוע בחיים שלך: היו כמה. היום הכי טוב בחיים שלך: אני לא יודע ממה את/ה הכי פוחד/ת?! תיתוקים (של שעונים אנלוגיים, מטרונומים וכו'), ליצנים ובובות פיטום פוחד/ת מהחושך? לא עברת על החוק? אמממ.. כן רוצה לגור במקום אחר? לא התחרטת על דברים שעשית? באותו רגע כן, במבט לאחור לא מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: אין אהובה במיוחד בנאדם של יום או לילה? לילה מעדיף/ה חוף או הרים?! הרים אני חושב טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: מוזיקה, ניגון על גיטרה, חברים שלי, המצלמה החדשה וזהו כרגע. סטייה: אני די אוהב דם.. בעיקר את שלי, אבל לא יודע איך להסביר. מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? כן 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: --- ישאר במערכת 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: חמצן, רגשות, הגיטרה שלי
חחחח שם הכי יפה לבן: לא יודע... שם הכי יפה לבת: פיית' צבע: אדום, כחול, סגול, שחור סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: יש הרבה... אולי גן חובה דמות מוערצת: לא מעריץ אנשים, רק מעריך.. השאיפה הכי גדולה: לגרום לאנשים להיות שמחים אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: סוציאליסט, אבל בגבול הטעם הטוב. מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: carpe diem, חייה את הרגע.. בלטינית מה אתה הכי אוהב לאכול? יש הרבה דברים:) איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? נחמד איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? לא יודע... איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? וואי שאלה קשה.. לא יודע
ולמה? מי החבר הכי טוב שלך? נימפוץ מי האחרון ששלח לך הודעה לפלאפון? אסנת מי האחרון ששלחת לו הודעה לפלאפון?אסנת מתי בפעם האחרונה קיבלת מכתב בדואר? הרבה זמן כבר לא... ממי זה היה? נוער מכבי, בסוף לא הלכתי מי האחרון ששלחת לו מכתב בדואר? לא שולח בדואר מכתבים.. יש לך מייל?כן משתמש בו?כן מי האחרון ששלחת לו מייל? ילד אחד מהבי"ס שהגיע לי לבלוג מה אתה הכי שונא בעצמך? שאני יכול להיות פחדן/ביישן לפעמים מעשן?רק נרגילה כמה זמן? אמממ.. מכיתה ח', אבל לא כל יום.. פעם בהרבה זמן עישנת סמים?לא כמה זמן אתה מול המחשב ביום? שעתיים-שלוש איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? יפה איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שהם יכולים לפעמים לא לשים לב שרע לי מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שאם הם רואים שרע לי, הם יעשו הכל כדי לעודד אותי מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? אמון. את מי בא לך לחבק עכשיו? עדי את האמת למי בא לך להביא מכות כרגע? לאף אחד למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? צוחק, כי אני מצחיק את עצמי. ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מדברים מצחיקים מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? לא יודע איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? לא נראה לי שהם יודעים לקרוא...חה חה חה האם התנשקת? שאלתם כבר.. אבל כן על מה אתה הכי אוהב לדבר? על החיים אתה אוהב שיחות נפש? כן אתה מאמין בפסיכולוגיה?בחלקה מה החלום הכי מפחיד שחלמת? היו הרבה מאוד מאוד מפחידים מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? לא יודע.. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? אממ..לא יודע גם למי עזרת בפעם האחרונה? לעדי לנקות את הבית אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן, מנסה כמה שיותר אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא. מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? מתי שרוצים האם לדעתך יש גיל למיניות? לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? את הברבריות מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? שהם יכולים להיות האנשים הכי נחמדים בעולם בחגים לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לא שולל אפשרויות איפה היית מת להיות? למה? באלפים, באיזו חופשת סקי.. כי למה לא? מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? חדר שלי האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא, אבל לא קורה הרבה שאני בוכה..ממש לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? וו וה יש הרבה מה דעתך על סטיגמות? רע, ממש רע אתה בריב עם מישהו כרגע? לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? אממ.. למי שהגיע לו מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? השאלה כמה שנות מחלה... אבל אני באמת לא יודע אתה חושב על מוות? לא מוות מפחיד אותך? לא, זה משהו שאמור לקרות איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? אין לי מושג... למי אתה מתגעגע עכשיו? לחברים שלי קצת אתה כותב שירים? כן מה התחביבים שלך? טניס,גיטרה מה אתה הכי שונא בבני המין השני? שהן יכולות להיות פשוט דוחות עם כל המחזור הזה שלהן, קורס מד"צים 2005 , לא נסלח ולא נשכח על ניקוי שירותי הבנות מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? מה לעשות, אתן חמודות מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? אינטיליגנט, בנאדם טוב מאמין במסתורין? כן מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? נשאל כבר לא? מסתכל מה השעה מה הזמן האהוב עליך? כשטוב לי מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? ברכת יומולדת שחברה שלי בכיתה ז' עשתה לי, אבל עלי גם חיבוקים אמיתיים מספיקים איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? הדיסקים השנה.. האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? מאוד מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? פו הדוס.. אחחח, זה היה גאוני האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא, ממש לא אתה מאמין באהבה? כן אתה אדם נאמן?כן וואו זה היה ארוךךךך

L 0 L

New member
עונה><

למרות שיש לי הרבה שיעורים לעשות אין לי כוח ולא בא לי לעשות P: שם: מאשה גיל: 14 גובה: אממ לא יודעת מזמן לא נמדדתי מידת נעליים: 39 38 משהו כזה מאיפה אתה בארץ?! עמק בית שאן פירסינג: נוט:( קעקועים: :( גם לא תאריך לידה: 14.6. מזל: תאומים עדה: אממ לא יודעת P: מספר מזל: 5 צבע שיער: ג'ינג'י בלונדיני. מוזר. אחים/אחיות: אין תכונה טובה: לא יודעעת תכונה לא טובה: שאני ביישנית רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: מעצבת אופנה צבע עיניים: כחול ירוק **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: בעד אבל לא הרבה נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגגד יחסים בין הומואים/לסביות: בעד מערכת יחסים ממרחקים: בעד מערכת יחסים וירטואלית: לא אכפת לי **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות?! לאא התנשקת עם בנים?! כן בכית בגלל בן?! אממ כן בכית בגלל בת?! כן שברו לך את הלב?! לא שברת את הלב?! לא נרא לי יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: בעע שום שיר. אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? לא זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: LA LA של אשלי סימפסון P: שיר אהוב: אממ זה קשה יש הרבה מאווד זמר אהוב: אממ לא יודעעת זמרת אהובה: כרסטינה אגילרה שיר <שכרגע> נדבקת בו: ITS NOT A FASHION MCR.... דיסק אחרון שקנית: MCR **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? לא נרא לי מעדיף לישון או לקום? לישוווןן הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: מכבה את השעון מעורר הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: שומעת מוזיקה או קוראת ספר מה היית לוקח/ת לאי בודד? לא יודעת רגיש/ה לדיגדוגים? לא ממש היום הגרוע בחיים שלך: לא זוכרת היום הכי טוב בחיים שלך: טיול 3 ימים בחופש הגדול אלה היו ימים הכי הכי טובים ממה את/ה הכי פוחד/ת?! חיזרים P: שמשהו יקרה לאנשים חשובים לי פוחד/ת מהחושך? לא עברת על החוק? לא נרא לי רוצה לגור במקום אחר? אממ קצת טיפה התחרטת על דברים שעשית? הרבה מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: אמממ בנאדם של יום או לילה? לילה מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: אמממ. לעצב את הקלמר שלי כול פעם מחדש. סטייה: מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? אממ לא ממש 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: מוזיקה, חברות שלי, תפוז P: שם הכי יפה לבן: אממ לא יוטדעעת שם הכי יפה לבת: צבע: ורוד שחור סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: הטיול 3 ימים בחופש דמות מוערצת: השאיפה הכי גדולה: להיות מעצבת אופנה אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: אממ אין לי מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: :| מה אתה הכי אוהב לאכול? סושי ושניצל. איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? סתומה. איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? לא יודעת איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? לא יודעת ולמה? מי החבר הכי טוב שלך? מי האחרון ששלח לך הודעה לפלאפון? לא יודעת לא שולחים לי :S מי האחרון ששלחת לו הודעה לפלאפון? ח מאור מתי בפעם האחרונה קיבלת מכתב בדואר? לא יודעת ממי זה היה? מי האחרון ששלחת לו מכתב בדואר? לנועם לקליפורניה יש לך מייל? כן משתמש בו? לא ממש מי האחרון ששלחת לו מייל? לאחת המורות מה אתה הכי שונא בעצמך? הרבה דברים מעשן? לא כמה זמן? -- עישנת סמים? לא כמה זמן אתה מול המחשב ביום? לא סופרת אבל די הרבה נרא לי איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? טוב. איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שהם מעבירים ביקורת רעה על הבגדים שלי. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שכיף איתם מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? חברות את מי בא לך לחבק עכשיו? אותו. למי בא לך להביא מכות כרגע? לאף אחד למה אתה מחייך עכשיו? רי נזכרתי במשו ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מדברים מצחיקים0_O מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה אני חושבת איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? לא יודעת איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? הא על מה אתה הכי אוהב לדבר? דברים מענינים אתה אוהב שיחות נפש? ללא ממש אתה מאמין בפסיכולוגיה? כן מה החלום הכי מפחיד שחלמת? אמ שמישהי מגלה משהו. מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? לא יודעת מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? לא יודעת למי עזרת בפעם האחרונה? לחברה אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? אממ לא הכי טוב אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? מגיל נורמאלי האם לדעתך יש גיל למיניות? אמ כן מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? לא יודעת לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? עירק אין לי מה לחפש שם איפה היית מת להיות? למה? יפן מגניב שםP: מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא זוכרת מה דעתך על סטיגמות? טימטום אתה בריב עם מישהו כרגע? כן מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? לא זוכרת מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? למות מאושר אתה חושב על מוות? לא, אבל אחרי שקראתי ספר אחד בנושא גילגול נשמות אז קצת חשבתי מוות מפחיד אותך? לא איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? לא יודעת למי אתה מתגעגע עכשיו? אף אחד אתה כותב שירים? לא מה התחביבים שלך? לצייר לקרוא לשמוע מוזיקה מה אתה הכי שונא בבני המין השני? לא יודעת מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? לא יודעת מאמין במסתורין? מה יש להאמין? מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? הייתה כבר שאלה כזאת!! מה הזמן האהוב עליך? ערב מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? לא זוכרת איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? אולסטאר האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן הרבה כול מיני תמונות ופוסטרים דיסקים ודיסקמן והאולסטאר מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? לא היה האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא אתה מאמין באהבה? כן אתה אדם נאמן? לא הכי

למעלה