שאלון חדש ומיוחד של הדיווה שלנו שאני חיברתי:-

DORAMOR10

New member
שאלון חדש ומיוחד של הדיווה שלנו שאני חיברתי:-

השאלון הזה במטרה ליבדוק את אהבה שלכם אל ג'ואל!....
אני עשיתי ואוהב כל אחד מהקטגוריות המוצגות כאן
אז ילאה בוא ונתחיל >>>
1) האם את\ה שם תמונה של ג'ואל ברקע של הפלאפון? 2) האם את\ה כותב על הגוף ת'שם של ג'ואל וכל מיני סלנגים ומישפטים קצרצרים על ג'ואל לדוגמא: "ג'ואל החיים שליי","ג'ואל הכוסית","ג'ואל סיגלוב" וכו'. 3)לכל הלומדים ביננו מי ממכם כותב כמו בשאלה שלוש על שולחן הלימודים? 4)מי מדבר על ג'ואל כל היום וחופר לאנשים שסובבים אותנו על ג'ואל וכו'? 5)מי חושב על ג'ואל 24 שעות? 6)מי מצייר על דפים וכותב על דפים וכל מה שבא ליד כמו בשאלה שלוש? 7)מי מסדר את השירים של ג'ואל בתיקייה מיוחדת של כל שיר בתיקייה ניפרדת? 8)למי יש תיקייה מיוחדת עם תמונות של ג'ואל? 9)האם אתה\את חושב\ת שג'ואל היא אישה שניראת טוב מאוד בסלנג-פצצה? 10)האם את\ה מאוהב בג'ואל אבל אהבה אמיתית,ותרצה או תרצי אותה בתור בן\בת זוג? המשך יבוא בפעם אחרת
ולכל האלה שיתחילו להגיד ולזמזם "מה-זה טל איך הפורום מדרדר,תחסום הודעות כאלה וכו'"...אז נא להרגע בדובר פה בשאלון קצת יותר אישי ונוקב כל אחד עם האבה והיחסים שלו אל ג'ואל
אז שכל אחד מהפורום יענה בבקשה ואפשר גם ליכתוב ההערות...ושלא ליתקוף אותי בזה שאני חולה ודברים כאלה.... אז תהנו לכם מכל ה-
אוהב אותכם פורום יקר
טל,יעקוב אתם גם מוזמנים לענות על השאלון.. לאב יו

oshrikii3

New member
וואעי ניראה לי שאתה עפת רצח !../images/Emo129.gif

חחחחחחחח ממש אבל !

DORAMOR10

New member
סורי להגיד לכם אבל...

כנראה שאתם לא מתים על ג'ואל! וסתם מעריצים מבולבלים שלה! אבל אני לא!...אני אוהב אותה מהלב והנשמה! ואושריקה לא עפתי לשום מקום...אני תמיד ככה מרגיש לג'ואל! ותודה רבה לכם באמת על הטיפת מאמץ שלכם לירשום ולהשקיע!

אור enjoy

New member
הערצה\אהבה אי אפשר למדוד או שאוהבים או שלא

אני למשל אוהבת את ג'ואל ואת דודי ואת כל השירים שלהם אני קבוע בפורום אבל בכל זאת כל השאלות אצלי זה לא.

תמונה בטלפון ושירים באם פי זהו פחות יותרררר

לדעתי הערצה זה תלוי בגיל לכל יש את הסימפטומים שלו להראות אהבה כלפיי דמות מוערכת ומוערצת מבחינה מוזיקלית ועד ל.. למשל בגילי אני יודע שעם טל יענה על השאלה אם דודי וג'ואל מגיעים לאולטראסאונד אני בטוח שאני ממש הולך ללכת לשם ולהנות אני אוהב אותם כצוות אני חושב שהם תותחים ויכולים להגיע גבוהה מאוד והם בדרך הנכונה :]

אור enjoy

New member
בכיף,לדעתי פשוט לא מודדים:)

אם אוהבים משהו או מעריצים אז פשוט יודעים את זה ואף אחד לא יכול להתווכח איתכם על זה לא צריך אף קריטריון או משהו שאתם עושים בשביל להוכיח את זה כל אחד יודע לעצמו:)

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifוואלה סיכמת את זה מצויין.

אין מדד לדברים כאלה אני חושב

+1 לדעתי עצם העובדה שמי שכאן כבר אוהב בהם משו

וזה כבר לא משנה מה הם פשוט צוות מנצח יודעים להרים את הקהל יש להם מוזיקה חזקה ואיכותית מחכה לאלבום החדש בטירוףףףףף<<<<<<<<

למעלה