שאלון חופר שנלקח מפורום סקרים ושאלונים, תהנו!

inbal287

New member
שאלון חופר שנלקח מפורום סקרים ושאלונים, תהנו!

שם: גיל: גובה: תאריך לידה: מזל: כותב\\ת ביד: צבע שיער: צבע עיניים: : צבעים אהובים: אוספים: מטלות בבית: חדר- נקי או מבולגן: כיתה: החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: מקצוע חזק: ז´אנר ספרים מועדף: מכינ\\ה שיעורים: צורת לבוש מועדפת: אביזר אהוב: שמפו: חנות אהובה: סגנון שיער אהוב: נעל אהובה: ספר אהוב: פעילויות אהובות: משחק קלפים אהוב: ספורט אהוב: סדרת טלוויזיה אהובה: שיר אהוב: תשמח לפגוש את: סרט אהוב: סרט דיסני אהוב: טעם גלידה אהוב: טעם מסטיק אהוב: מאכל אהוב: ירק אהוב: קינוח אהוב: מאכל יפני אהוב: פאסט פוד מועדף:: מקום בו תרצה לבקר: תקוות וחלומות: שאיפות לגבי מכוניות: תיקח לאי בודד: מה השעה עכשיו? מה השיר האהוב עלייך? כמה אחים/אחיות יש לך? בני כמה הם? אוהב/ת מזון מהיר? יש חבר/ה? את/ה מאוהב/ת כרגע? יש לך בלוג? איך קוראים לך? בן/בת כמה את/ה? התנשקת כבר? מה הצבע האהוב עלייך? אוהד/ת קבוצת כדורגל? אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? האם כבר היית בחו"ל? למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? איפה את/ה גר/ה? האדם האחרון ש... מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - שונאים - מעריכים - מעריצים - אוהבים להיות איתו - משתעממים ממנו - צוחקים עליו - צוחקים איתו - עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? יוצאים בערבי שישי ? לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? מדברים הכי הרבה בטלפון ? מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? אתם באמת סומכים עליו ? כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? מה אתם עושים שאתם נפגשים ? איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? מי היה האדם האחרון מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שנישק אותך? ששלח לך אס אם אס? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת? ישנת על יד מישהו? נסעת על אופניים? ראית מופע? ענית על שאלון? קראת ספר לימוד להנאתך? שמעת את ההצבעה באו"ם? התגייסת למלחמה בעד עיקרון? ניגנת בפסנתר? שברת כד? פיהקת? נפל לך משהו על הראש? הלכת לבית הספר? הכנסת את ראשך לאקווריום? רכבת על סוס? רכבת על בן-אדם? ליטפת חתול? דיברת עם תוכי? נשכו אותך? הסתפרת? כתבת מכתב? דיברת עם מישהו מחו"ל? ראית גמל? ראית פרת משה רבינו? ראית צבי הנינג'ה? חבשת כובע? דרכת על נמלה? מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת? יום כיפור או תשעה באב? חולצה רגילה או כפתורים? ג'ינס כהה או בהיר? מכנס עם כיסים או בלי? פלטפוס או דומינו? להיות עשיר או להיות מאושר? לאכול או לשתות? קולה או פפסי? שחומים או בהירים? עיר או כפר? תיאטרון או קולנוע? הרבה פרסומות או מעט? ערוץ 2 או עשר? סלקום או אורנג'? חשמל או נירות? חום או קור? דיסק קנוי או צרוב? סרטים עם או בלי תרגום? תוכנית בחי או מוקלטת? שמש בעיניים או משקפי שמש? דיסני או אנימה? צילום או בישול? מסטיק בזוקה או אורביט? שמיכה עבה או דקה? כרית אחת או שניים? בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים? פלוצים או גרעפסים? תפוח או אגס? מזרחי כבד או ים תיכוני? מאיה בוסקילה או מירי מסיקה? אביתר בנאי או מאיר בנאי? אהוד בנאי או יובל בנאי? כדורים או זריקות? אצל ההורים או בית שכור? לבשל או לנקות? אוראלי או אנאלי? טלפון או פלאפון? נייד משוכלל או פשוט? עם מצלמה או בלי? עראפת או אבו מאזן? קלינטון או בוש? וידיאו או דיוידי? משקפיים או עדשות? מודפס או כתב יד? מודם או כבלים? מסך רגיל או דק? חתולים או כלבים? נחש או איגואנה? עט או עיפרון? מקלחת- עם ספוג או בלי? סבון בריח שוקולד כן או לא? שוקולד מריר או חלב? שוקולד חום או לבן? טובלרון או M & M ? שוגי עם סוכר או בלי? ילד ראשון או ילדה ראשונה? מהר או לאט? הרבה או מעט? בריאות או כסף? הצלחה או כנות? כלב או כלבה? צהוב או כחול? קנון או סוני? דובי או כרית רכה? פיה או חמסה? עוגה או עוגיה? ספר או סרט? ביאליק או אתגר קרת? גיטרה או נבל? בגלמה או סיטאר? עוד או צ'לו? ביסלי גריל או רגיל? נשיקות בכתפים או על השפתיים? שוקו קרלו או שוק? מרשמלו לבן או ורוד? ישן או חדש? סטיק או ג'ל? שלישי או רביעי? סרט ישראלי..? סרט לא ישראלי? מוסיקאי מוערך בארץ.. לא בארץ.. להקה בארץ לא בארץ מגף או נעל? סנדל או יחף? צבעוני או שחור לבן? גם בוי או פלייסטיישן? פלייסטיישן 1 או שתיים? דמקה או שש בש? סנוקר או באולינג? פלורסנט או מנורה? טיפש או יפה? הגודל קובע כן או לא? פוסטר מבד או מפלקט? מחברת שורות או חשבון? סנדוויץ או כריך? היריון או תינוק שנולד? קשת או טל? ריבת חלב או וניל? קרציה או פשפש? איטליה או ברזיל? שרוט או נורמלי? תקליט או דיסק? שקל או לירה? זבוב או יתוש? אריאל שרון או שמעון פרס? אנשים טובים או כסף טוב? הפנינג או טוייס אר אס? הרפס או אקנה? אף גדול או קטן? סקס או משחק מקדים? טרנינג או שמיכת פליז? עט עם חוד דק או עבה? בנים או בנות? קלסר או מחברת? סטוץ או קשר מיני קבוע? בתול- כן או לא? חלק מושך בגוף של בן המין השני.. טרמפים או תחבורה? לישון בעירום או עם לבנים? להרים את הקרש של השירותים או לא? להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא? לנעול את הדלת פעם או פעמיים? להשתין במקלחת כן או לא? פנטזיות כן או לא? סטייה מינית כן או לא? קיר חשוף או עם תמונות? דשא כן או לא? חיית מחמד? מוריד שערות? מחשוף או חולצה רגילה? צמוד או רגיל? מטרנה או סימילאק? בקבוק או הנקה? לבנות ציפורניים או טבעי? לצבוע או טבעי? אף גדול או קטן? תל אביב או רמת גן? כיסוי עיניים או אטמי אוזניים? סאטן או כותנה? מגע רופף או מורגש? עיסוי פנים או עורף וכתפיים? קשירת ידיים או עיניים? חצאית או שמלה? סרטן או התקף לב? חכמה או יפה?

Rose131

New member
יאללה, במקום ללמוד ללשון

שם:נועה גיל:רבע ל17 גובה: 170 תאריך לידה:10.9.91 מזל:בתולה כותב\\ת ביד: ימין צבע שיער: שטני צבע עיניים: :חום צבעים אהובים: הכל חוץ מצהוב וכתום אוספים: נרות, פקקים, מצתים מטלות בבית: שטיפת כלים, אבק, זבל, כביסה מדי פעם.. חדר- נקי או מבולגן: כמה שיותר נקי, אבל מתבלגן כל הזמן כיתה: י"א החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: השביל שמאחורי הבניין מקצוע חזק: אנגלית, ספרות וקולנוע ז´אנר ספרים מועדף: אמ.. דרמה, אני מניחה? מכינ\\ה שיעורים:לא צורת לבוש מועדפת:נוח ויפהD: אביזר אהוב:השרשרת הארטאגראם, דהה. שמפו: כרגע אני משתמשת בהוואי אבל מחליפה כי הוא נוסה על בע"ח. נראהלי שאחליף לפינוק או משהו כזה.. חנות אהובה:תומר וקומיקאזה, בגלל המוכריםXD סגנון שיער אהוב: ממ.. אנערף. ארוך. נעל אהובה: מגפיים
ספר אהוב: 'על הילד' ו'ארבעה בתים וגעגוע' פעילויות אהובות: בהיהD: משחק קלפים אהוב: אנערף.. אה. נו, איקרואיםלו. מאו! ספורט אהוב: בהיה! סדרת טלוויזיה אהובה:אנג'לאנג'לאנג'ל שיר אהוב: אי אפשר לבחור! תשמח לפגוש את: וילה\ברט סרט אהוב: מולאן רוז' סרט דיסני אהוב: אממ טעם גלידה אהוב: סורבה תות\לימון טעם מסטיק אהוב: ליצ'י עם משהו מאכל אהוב: אמ.. מוקפץ סיני? ירק אהוב: עגבנייה קינוח אהוב: סורבה מאכל יפני אהוב: אממממ פאסט פוד מועדף:: אוכלסיני מקום בו תרצה לבקר: פינלנד, אנגליה שוב תקוות וחלומות: לעוף! סתם נו. להיות צלמת מצליחה וכל זה. עם סטודיו נחמד במושבה הגרמנית ותערוכות במקומות חשובים מדי פעםD: שאיפות לגבי מכוניות: שחורה כזו, מבריקה.
תיקח לאי בודד: כרטיס טיסה חזרה! חח סתם. נו, הרבה אוכל, ומחשב, וטלוויזיה, וDVD, והרבהההההההההההה ספרים, וטטריס. מה השעה עכשיו? 12:41 מה השיר האהוב עלייך? אי אפשר לבחור! כמה אחים/אחיות יש לך?2 בני כמה הם? שנתיים וחצי ו18 וחצי אוהב/ת מזון מהיר? תלוי יש חבר/ה? כבר לא את/ה מאוהב/ת כרגע? כבר לא יש לך בלוג? כן איך קוראים לך? נועה בן/בת כמה את/ה? רבע ל17[יש לי דז'ה וו] התנשקת כבר? כן מה הצבע האהוב עלייך? עברנו על זה כבר! אוהד/ת קבוצת כדורגל? לא אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? לא האם כבר היית בחו"ל? כן למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? אפאחד את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? כן, Killing Me Killing You- Sentenced מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה?M2 מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? צלמת איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך?עדי\נועה איפה את/ה גר/ה?מבשרת\ירושלים מי הבנאדם שאתם הכי... מעריכים -ברט\וילה מעריצים -ברט\וילה, למרות שזה באמת יותר בקטע של הערכה מאשר הערצה מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?ממ.. שצחקת עליו?ממ... שהלכת איתו לקניות?ממ... ששבר את הלב שלך? ממ... שנישק אותך?דניאל ששלח לך אס אם אס? דין שאיכזב אותך? הממ שגרם לך לבכות? הממ ששימח אותך? הממ... שראית איתו סרט? מגמת קולנוע
שדיברת איתו בטלפון? אמא? שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? שרוול וחולצה
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?
איזה ספר אתה קורא? 'צבע המים' מה יש על הפד לעכבר שלך? אין
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כאב עצלנות פחד לבד תקווה[כמה קיטשי] האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן מתי בפעם האחרונה..... [מחקתי שלושתרבעי כי זה היה מיותר שאענה 'המממ' על הכל] אכלת דלעת? אמ.. כמה ימים ענית על שאלון? אתמול או משהו התגייסת למלחמה בעד עיקרון?כל הזמן שברת כד?אתמולXD פיהקת?היום הלכת לבית הספר? יום שלישי

Rose131

New member
איזה שאלון הזוי, באמאשלי.

מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת? תלוי למה יום כיפור או תשעה באב?יום כיפור חולצה רגילה או כפתורים?תלוי, אבל רגיל ג'ינס כהה או בהיר?כהה מכנס עם כיסים או בלי?עם פלטפוס או דומינו??! להיות עשיר או להיות מאושר?מאושר,, אבל זה לא יקרה אז עשירהD: לאכול או לשתות? תלוי מה. אבל לאכול קולה או פפסי? איכס שחומים או בהירים? בהירים עיר או כפר? תלוי, אבל עיר תיאטרון או קולנוע? קולנוע הרבה פרסומות או מעט? מעט, דה ערוץ 2 או עשר? 2 סלקום או אורנג'? אורנג' חשמל או נירות? נרות! + מחשב. חום או קור? קור. לא, חום. תלוי. כשקיץ עדיף קור, כשחורף עדיף חום. דיסק קנוי או צרוב? קנוי, רק שלא שילמתי עליוXD סרטים עם או בלי תרגום?עם תוכנית בחי או מוקלטת?תלוי שמש בעיניים או משקפי שמש? משקפי שמש דיסני או אנימה?דיסני צילום או בישול?צילום, דהההה. מסטיק בזוקה או אורביט?בזוקה שמיכה עבה או דקה?עבה כרית אחת או שניים?3 בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים? ברור שראש פתוח פלוצים או גרעפסים?
תפוח או אגס?אגס מזרחי כבד או ים תיכוני? הממ... ים תיכוני? מאיה בוסקילה או מירי מסיקה? מה זה משנה. אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר, נראה לי אהוד בנאי או יובל בנאי? נו די! כדורים או זריקות? כדורים, אני לא אוהבת מחטים. ;[ אצל ההורים או בית שכור? שכור שאני לא משלמת עליוD: לבשל או לנקות? לבשל אוראלי או אנאלי? XD טלפון או פלאפון?פלאפון נייד משוכלל או פשוט? פשוט עם מצלמה או בלי? בלי עראפת או אבו מאזן? XD קלינטון או בוש? .. וידיאו או דיוידי? דיוידי משקפיים או עדשות? עדשות מודפס או כתב יד? בעיקרון כתב יד אבל לי יותר נוח להדפיס כי אני א מצליחה לקרוא את הכתב שלי מודם או כבלים? מודם מסך רגיל או דק? דק חתולים או כלבים?ממ... נחש או איגואנה?... עט או עיפרון?עט מקלחת- עם ספוג או בלי? עם סבון בריח שוקולד כן או לא?לא שוקולד מריר או חלב?מריר שוקולד חום או לבן?חום טובלרון או M & M ?טובלרון שוגי עם סוכר או בלי?בלי ילד ראשון או ילדה ראשונה? ילד מהר או לאט?מהר[?] הרבה או מעט?מעט בריאות או כסף? אמ... הצלחה או כנות? כנות כלב או כלבה?.. צהוב או כחול?כחול קנון או סוני?קנון דובי או כרית רכה?דובי פיה או חמסה?פיה עוגה או עוגיה?עוגיה ספר או סרט?וואו, השאלה. נו, אני לא יכולה לבחור.
ביאליק או אתגר קרת?אתגר קרת. ביאליק סתם חופר ואתגר קרת אחד המגניבים. גיטרה או נבל?אויש, נבל זה מגניב. בגלמה או סיטאר?סיטאר, כייש במולאן רוז' עוד או צ'לו?צ'לו ביסלי גריל או רגיל?... נשיקות בכתפים או על השפתיים?בצוואר. אבל נו, בשפתיים. צוואר-שפתיים. שוקו קרלו או שוק?איכ מרשמלו לבן או ורוד?איכ ישן או חדש?תלוי מה סטיק או ג'ל?המממ שלישי או רביעי?רביעי סרט ישראלי..?מה איתו? סרט לא ישראלי?ואיתו? מוסיקאי מוערך בארץ..? לא בארץ..? להקה בארץ יוסלס כאילו? לא בארץ HIM ודה יוזד וMCR? מגף או נעל?מגף סנדל או יחף?כפכפיםXD צבעוני או שחור לבן?או, אחלה שאלה. תלוי. גם בוי או פלייסטיישן?פלייסטיישן. פלייסטיישן 1 או שתיים?1 דמקה או שש בש?ששבש סנוקר או באולינג?באולינג פלורסנט או מנורה?ממ.. טיפש או יפה?הה.? הגודל קובע כן או לא?D: פוסטר מבד או מפלקט?פלקט מחברת שורות או חשבון?שורות סנדוויץ או כריך?!?@E$?!@ היריון או תינוק שנולד?הריון, אין מחזור. קשת או טל?קשת ריבת חלב או וניל?>< קרציה או פשפש?>< איטליה או ברזיל?>< שרוט או נורמלי?>< תקליט או דיסק?תקליט זה מגניב. שקל או לירה?>< זבוב או יתוש?זבוב אריאל שרון או שמעון פרס?פרס אנשים טובים או כסף טוב?אנשים? הפנינג או טוייס אר אס?מממ.. הרפס או אקנה?>< אף גדול או קטן?>< סקס או משחק מקדים?><!!11 טרנינג או שמיכת פליז?>< עט עם חוד דק או עבה?דק בנים או בנות?טרנסג'נדרים, טוב?!?!?!?! קלסר או מחברת?מחברת. סטוץ או קשר מיני קבוע?מה עם אהבה? בתול- כן או לא?כן חלק מושך בגוף של בן המין השני.. צוואר, דהה. טרמפים או תחבורה? תחבורה. למרות שהייתי מתה לקחת טרמפיםXD לישון בעירום או עם לבנים?לבנים להרים את הקרש של השירותים או לא?לא
להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא?מה!?!@?$1 לנעול את הדלת פעם או פעמיים?פעם להשתין במקלחת כן או לא?>< פנטזיות כן או לא?>< סטייה מינית כן או לא?>< קיר חשוף או עם תמונות?תמונות דשא כן או לא?כן חיית מחמד?מה איתה? מוריד שערות?כן מחשוף או חולצה רגילה?מחשוף צמוד או רגיל?צמוד מטרנה או סימילאק?>< בקבוק או הנקה?הנקה לבנות ציפורניים או טבעי?טבעי לצבוע או טבעי?טבעי אף גדול או קטן?.. תל אביב או רמת גן?ת"א כיסוי עיניים או אטמי אוזניים?אטמי אוזניים
סאטן או כותנה?כותנה מגע רופף או מורגשאממ.. ?! עיסוי פנים או עורף וכתפיים?ממ.. קשירת ידיים או עיניים?XD חצאית או שמלה?שמלה זה מגניב סרטן או התקף לב?וואו. חכמה או יפה??!

5ifi

New member
מאמא! זה ארוך!!

שם: יפי. גיל: 17 פלוווס.... גובה: 1.58 תאריך לידה: 21.8 מזל: אריה (שולט) כותב\\ת ביד: ימין. צבע שיער: חומבהיר צבע עיניים: ירוק צבעים אהובים: הכל. חוץ מורוד. אוספים: פעם אספתי...עטים,מדבקות,מכתביות (הו,הזיקנה...) עכשיו אני אוספת מזכרות וזכרונות (פיוטי מצידי) מטלות בבית: כל מה שאני רואה שאמא שלי לא עשתה. חדר- נקי או מבולגן: נקי שמתבלגן.,, כיתה: י"ב. סוף. החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: החדר שלי (בבי"הס...כןכן...הקראוון שולטים!) מקצוע חזק: היסטוריה. ז´אנר ספרים מועדף: וואלה...שאלה...פנטזיה/רומן היסיטורי/מותחן/שירה/ כל דבר שהוא לא רומנרומנטי... מכינ\\ה שיעורים: שיעורים?! מה זה?! צורת לבוש מועדפת: כמו כל דוסה ממוצעת... אביזר אהוב: אני? אקססוריז? נו באמת... שרשרת מהוניגמן.... שמפו: הד&שולדרס- ויסלחו לי הארנבות שעליהן נוסה השמפו הזה... חנות אהובה: צומת ספרים סגנון שיער אהוב: ? חתיכי? נעל אהובה: אולסטאר! ונעלי עקב-משובצות-אדומות (שלי!!! חתיכותיי!!) ספר אהוב: תולדות האהבה/ פו הדב/ שומרת אחותי/ היינריך היינה- ספר השירים/ שלושת המוסקיטרים-כעבור עשרים שנה...-האיש במסיכת הברזל ועוד.... פעילויות אהובות: להיות עם השכבה... משחק קלפים אהוב: אסהול!! ויניב! ספורט אהוב: הליכה/אופניים. או לראות כדורסל... סדרת טלוויזיה אהובה: ויילדפייר (לרכב אל החופש) שיר אהוב: הוווווווו.... מה השאלות המכשילות האלה? תשמח לפגוש את: הרצל. יוסף בן מתתיהו. ניקול קראוס. היינריך היינה- רק חבל שחוץ מניקול כולם מתים... סרט אהוב: מולאן רוז'. פו הדב- ההרפתקה הגדולה מכולן. שר הטבעות. הקיסר נפל על הראש. נו מה? להחליט??? סרט דיסני אהוב: חחח..יופי... - פו. הקיסר. מולאן. פוקהונטאס. רובין הוד. מעבר ליער. מכושפת... טעם גלידה אהוב: טריפל שוקולד!!! טעם מסטיק אהוב: מנגו-אפרסק! מאכל אהוב: מרק עוף של סבתא. ספגטי. שניצל תירס- אני לא בררנית יו נואו... ירק אהוב: בטטה... קינוח אהוב: כל קינוח. רק בלי קוקוס. מאכל יפני אהוב: יפני?! לא....אריגטו... לא... פאסט פוד מועדף: הגלידה-פיצוץ של מקדונלד'ס! מקום בו תרצה לבקר: חסר? נתחיל בלובר... תקוות וחלומות: לסיים עם הגרויות (המממ...) למצוא שירות (המממ.....) לקרוא את 'וקדיש הם לא יגידו' (המממ...!) להיות בנאדם טוב. שאיפות לגבי מכוניות: איז הבדל בין השאלות! לא יודעת...אחת שחורה ומבריקה... תיקח לאי בודד:מחשב נייד עם כאבל עד נקודת החשמל הקרובה+אוכל+ספרים+משפחה (ואז הוא כבר לא יהיה בודד!) מה השעה עכשיו? 00:40 כמה אחים/אחיות יש לך? 7. 4 אחים ו3 אחיות. (אני הרביעית!) בני כמה הם? 23,21,20,16,13,10,8. אוהב/ת מזון מהיר? נמ....פחות או יותר... יש חבר/ה? לא. את/ה מאוהב/ת כרגע? לא. יש לך בלוג? לא התנשקת כבר? לא. אוהד/ת קבוצת כדורגל? לא. אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? כן...עם נעליים בלי חורים. (= לא קרוקס, כי אז מחליקים...כואב בטוסיק) האם כבר היית בחו"ל? פולין..? למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? אבא עם נגיעות אמא... את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? שמעתי את המגה מיקס של המחזמר 'מלך סיאם' מההכתרה שלנו. מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? אקסטרה הוט (וויילדפייר, כאילו?!) מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? מעצבת נעליים. או ארכיאולוגית. או ציירת/גרפיקאית...משו מעניין... איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? תבחרו- יסמין-מור-אוריה-יהלום? שירה-חן-מיכל-עדי-נעמה? אהה... איפה את/ה גר/ה? בדרום החם. מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - אבאמא. סבאסבתא.סבאסבתא האחרים? אחימשלי חברות שונאים - חוץ הנאצים ומחבלים מתאבדים, אף אחד. מעריכים - מקימי המדינה,רבנים,סופרים,וכל מי שעזר לי ולכולנו להיות מי שאנחנו היום ולכל מי שעוזר לנו להשתפר... מעריצים - את ה'. (דוסה!!!) אוהבים להיות איתו - משפחה, חברות. משתעממים ממנו - אוי זה לא נחמד. צוחקים עליו - צוחקים איתו- אחים, אבאמא חברות. צוחקים איתו - ראה לעיל... עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? חברות יוצאים בערבי שישי ? תלוי איפה אני בשבת- באולפנא- חברות בית- משפחה. לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? מכינים ש"ב??? לומדת - לבד או עם חברות עם חומר... חח... מדברים הכי הרבה בטלפון ? אוריה/מור / יסמין/ יהלום/ שרית אחותי/ אבא. מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? וואו. לא נכנסתי לאייסיקיו שלי שנה. מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? נו..כבר שאלתם את זה... אתם באמת סומכים עליו ? חברות ומשפחה. כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? חברות- כל היום חמישה ימים בשבוע. משפחה- יומיים. מה אתם עושים שאתם נפגשים ? מדרבים, אוכלים, לומדים, חיים... איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? בקניון, שיואו. מי היה האדם האחרון שרצית להרוג? דונה אולימפיה- מהספר 'הפרינצ'יפסה'. היא מתה חחח!!!! שצחקת עליו? נעמה חברה שלי..או אמא? שהלכת איתו לקניות? אמאלה...כמה זמן לא הלכתי לקניות!!! קניתי ספרים עם מור- נחשב?! ששבר את הלב שלך? היינריך היינה. מרוב יופי. שנישק אותך? נעמה אחותי. או אייל אחי...אחד משניהם...חמודים! ששלח לך אס אם אס?שנייה..נבדוק..הילה אחותי. שאיכזב אותך? לא זוכרת... שגרם לך לבכות? היינריך היינה. או הדר חברה שלי- כי היא כזאת מוכשרת. יפהפייה שכמותה... ששימח אותך? השכבה שלי!! ובאופן אישי: יסמין, שגילתה לי שהמגן שלי בתנך הוא 90! יאיי!!! שראית איתו סרט? אחים קטנים שלי- שר הטבעות... שדיברת איתו בטלפון? יסמין. שראית? נעמה אחותי. מה אתה לובש כרגע? חולצה של 'הפי טרי פרינדס' וחצאית ג'ינס... באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? עכשיו גירדתי בלחי כדי לחשוב איך קוראים לירכיים שלי.. איזה ספר אתה קורא? שומרת אחותי- פעם שנייה! מה יש על הפד לעכבר שלך? מה זה? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מת לסיים את השאלון הזה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא! האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא! מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת? במרק, בשבת שעברה. ישנת על יד מישהו? אתמול בלילה. עם החדר שלי בקראוון נסעת על אופניים? אוף, מזמן... ראית מופע? אעעע. לוידעת... ענית על שאלון? עכשיו..ובסיירת שבוע שעבר. קראת ספר לימוד להנאתך? אוי..לא זוכרת. שמעת את ההצבעה באו"ם? ביום העצמאות כאילו שיואו?! התגייסת למלחמה בעד עיקרון? אמממ...כל יום באולפנא הוא מלחמה...חח..סתם לא זוכרת..אולי בהתנתקות... ניגנת בפסנתר? לצערי- בחיים לא... שברת כד? ב"ה- בחיים לא. פיהקת? נמנמ..עוד מעט... נפל לך משהו על הראש? חח...נפל לי בד על הראש...(קרש עצום כז שתולים עליו בדים לתפאורה של הצגה) וזה היה לפני פורים הלכת לבית הספר? אתמול. הכנסת את ראשך לאקווריום? אף פעם!!! רכבת על סוס? בחיי! לא זוכרת! רכבת על בן-אדם? חחח..כשהלכתי מכות עם שירה...לפני יומיים? ליטפת חתול? סושי, החתולה של אחותי...בשבת שעברה... דיברת עם תוכי? אווו לפני שנים... נשכו אותך? אתמול? הסתפרת? תחילת שנה...קצוות,עאלק. כתבת מכתב? מזמן... אני כותבת פתקים בעיקר... דיברת עם מישהו מחו"ל? לפני שנה וחודשיים- כשהייתי בפולין והתקשרתי ארצה לפני שבת... ראית גמל? לפני שלושה שבועות? נסעתי בהר חברון...שורצים שם גמלים. ראית פרת משה רבינו? היום בצהריים. ראית צבי הנינג'ה? חודשים... חבשת כובע? בטיול השנתי? דרכת על נמלה? לא זוכרת , אני מקוה שלא דרכתי...

5ifi

New member
המשך!!! אני חייבת פיפי!!!

מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת? גפרורים. יום כיפור או תשעה באב? תשעה באב!!! זה אומר שעוד מעט יומולדת! חולצה רגילה או כפתורים? רגילה. ג'ינס כהה או בהיר? כהה. מכנס עם כיסים או בלי? עם! פלטפוס או דומינו? לא זוכרת...וואלה לא זוכרת... להיות עשיר או להיות מאושר? מאושר. לאכול או לשתות? לשתות. קולה או פפסי? קולה. RC אם אפשר...תודה. שחומים או בהירים? לא גזענית...גם וגם! עיר או כפר? כפר (כפר מימון שליטה~!) תיאטרון או קולנוע? קולנוע. הרבה פרסומות או מעט? מעט. ערוץ 2 או עשר? 2. סלקום או אורנג'? אורנג'!!! חשמל או נירות? חשמל עם נרות אווירה. חום או קור? קור עם סוודר. דיסק קנוי או צרוב? קנוי של הימ. צרוב של מיקס. (יעני כמה אומנים...) סרטים עם או בלי תרגום? בלי. תוכנית בחי או מוקלטת? מוקלט. שמש בעיניים או משקפי שמש? משקפי שמש מראות שיש לי גבות לא מאוזנות.. אז כנראה ששמש... דיסני או אנימה? דיסני!!! צילום או בישול? בישול וצילום גם יחד. מסטיק בזוקה או אורביט? אורביט. שמיכה עבה או דקה? פווווךךךךך!!! כרית אחת או שניים? אומרים שתיים!!! כרית זו נקבה. וכרית אחת. בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים? פתוח. פלוצים או גרעפסים? גרעפסים, ברור. תפוח או אגס? תפוח ירוק חמוץ. מזרחי כבד או ים תיכוני? אוווועעע אם אלו האפשרויות...תיכוני.. מאיה בוסקילה או מירי מסיקה? מירי מסיקה אביתר בנאי או מאיר בנאי? מאיר...למרות שאף אחד... אהוד בנאי או יובל בנאי? יובל! כדורים או זריקות? לא ולא. אבל אין לי בעיה עם אף אחד... (שקר: אני לא מצליחה לבלוע כדורים) אצל ההורים או בית שכור? הורים, אם אתה קטין... לבשל או לנקות?לבשל ולנקות- קצת איכפתיות מה זה? טלפון או פלאפון? פלאפון. נייד משוכלל או פשוט? של נוקיה (נוקיה זה פיני~ שליטה~!) עם מצלמה או בלי? מה? עראפת או אבו מאזן? עראפת, כי הוא מת. קלינטון או בוש? שניהם לא מתפקדים כרגע... וידיאו או דיוידי?דיוידי...מה ההבדל? משקפיים או עדשות? עדשות (למרות שאין לי את שניהם, תודה לאל...) מודפס או כתב יד? יד. מודם או כבלים? מודם. מסך רגיל או דק? דק. חתולים או כלבים? חתולים קטנים, כלבים גדולים. נחש או איגואנה? איגואנה זה מגניב! עט או עיפרון? עיפרון רגיל או עט פיילוט 0.4 מקלחת- עם ספוג או בלי? בלי. סבון בריח שוקולד כן או לא? בעעע.... שוקולד מריר או חלב? מריר....מממ... שוקולד חום או לבן? חום... טובלרון או M & M ? אני צריכה פיפי!!!! שוגי עם סוכר או בלי? מה הקטע בלי סוכר? ברור שעם! ילד ראשון או ילדה ראשונה? ילד. מהר או לאט? לאט אבל בטוח הרבה או מעט? מספיק. בריאות או כסף? בריאות הצלחה או כנות?כנות שמשתלמת. כלב או כלבה? כלב צהוב או כחול? ירוק קנון או סוני? קנון. דובי או כרית רכה? דובייייי!!! פיה או חמסה? פייה. עוגה או עוגיה? מה שטעים. ספר או סרט? שניהם גם יחד וכל אחד לחוד. ביאליק או אתגר קרת? לא קראתי אף אחד מספיק בשביל לענות. גיטרה או נבל? נבל זה מיוחד. גיטרה זה שימושי. בגלמה או סיטאר? דה מאג'יקל סיטאר!!! עוד או צ'לו? צ'לו. ביסלי גריל או רגיל? מה זה רגיל, טיפשון? בצל?! אין רגיל!!! נשיקות בכתפים או על השפתיים? תלוי מי. שוקו קרלו או שוק? אף אחד. יוטבתה. מרשמלו לבן או ורוד? תות-בננה! על האש!! ישן או חדש? ישן שמור היטב. סטיק או ג'ל? סטיק. שלישי או רביעי? שלישי סרט ישראלי..? לא תודה. סרט לא ישראלי? מממ...איזה? מוסיקאי מוערך בארץ... אסף אמדורסקי וברי סחרוף לא בארץ... המון...תואומס...וילה,בורטון,לינדה,מיג'ה ןגאס...מי וד? חסר? להקה בארץ- משינה? כוורת? הרכב הכבש השישה עשר? לא בארץ הימ, נייטוויש, אינקיובאס, פאניק, מכר, מקפליי... מגף או נעל? מגף, או נעל עקב. או מגפון!!! או אולסטאר!! הכל.... סנדל או יחף? יחף. פויה סנדלים. צבעוני או שחור לבן? תלוי בתאורה. גם בוי או פלייסטיישן? אף אחד פלייסטיישן 1 או שתיים? . דמקה או שש בש? שש בש....! סנוקר או באולינג? באולינג...למרות שאני גרועה... פלורסנט או מנורה? פלורסנט. טיפש או יפה? יפה? פוסטר מבד או מפלקט? עזבו אתכם מפוסטרים. מחברת שורות או חשבון? משבצות כיף!!! סנדוויץ או כריך?סנדוויץ'. תנו כבוד ללורד... היריון או תינוק שנולד? היריון ותינוק בן חודש...חתיך קטן ושמן... קשת או טל? טל. ריבת חלב או וניל? וניל וריבת חלב. קרציה או פשפש? יאק. איטליה או ברזיל? איטליה... שרוט או נורמלי? מי נורמלי? תקליט או דיסק? אתם רואים פה פאטיפון? שקל או לירה?שנקל!!! זבוב או יתוש? אפחד!!!! ארר! אריאל שרון או שמעון פרס? אני צריכה פיפי, דו יו מיינד?!? אנשים טובים או כסף טוב? אנשים!!!!! פיפי!!!! הפנינג או טוייס אר אס? טוס'אר'אס. הרפס או אקנה? אף אחד אף גדול או קטן? פרופורציונלי... טרנינג או שמיכת פליז? פליז. עט עם חוד דק או עבה? דק. בנים או בנות? בתור מה? קלסר או מחברת? מחברת עם כריכה קשה. חלק מושך בגוף של בן המין השני... הכל. טרמפים או תחבורה? טרמפים ותחבורה. להרים את הקרש של השירותים או לא? נו...אני צריכה פיפי... להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא? אהההה!!! לנעול את הדלת פעם או פעמיים? פעם.!!! להשתין במקלחת כן או לא? אייייכס.... פנטזיות כן או לא? כולנו מפנטזים. קיר חשוף או עם תמונות? עם תמונות. דשא כן או לא? כן. חיית מחמד? שממית. מוריד שערות? לא, אני אשת האדם הקמון, נו באמת! ברור שכן. מחשוף או חולצה רגילה? רגילה (דוסה שוב?) צמוד או רגיל? צמוד במקומות נכונים. מטרנה או סימילאק? סימילאק, בגלל המדע. בקבוק או הנקה? נו! פיפי! לבנות ציפורניים או טבעי? טבעי. לצבוע או טבעי? תלוי למי. תל אביב או רמת גן? לא הייתי ברמת גן. כיסוי עיניים או אטמי אוזניים? עיניים. סאטן או כותנה? סאטן בפיג'מה, כותנה ליומיום. מגע רופף או מורגש? מורגש. עיסוי פנים או עורף וכתפיים? עורף כתפיים. חצאית או שמלה? שמלה זה כיף, חצאית זה שימושי. סרטן או התקף לב? חס וחלילה שום בצל. חכמה או יפה? יפה וחכמה, למה לא? נגמר???? יש, פיפי!!!!

למעלה