שאלון חורף

שאלון חורף../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif

לקוח מפורום אופנה... אז אתם אוהבים את החורף? או גם אתם מאלה שמתים שכבר יגיע הקיץ? אוהבים שקר\ שונאים שקר? כבר הספקתם לקנות מגפיים? כבר הספקתם ללכת איתן? כבר הספקתם לקנות סווטשירט? מה אתם הכי אוהבים לאכול בחורף? [מרק,סופגנייה,לביבה,קרמבו וכו'..] מה הדבר שבחיים לא תילבשו בחורף? ספרו על פדיחה שקרתה לכם בחורף שעבר: מה אתם עוד רוצים לקנות החורף שלא קניתם עדיין? מה אתם הכי אוהבים בחורף? מה אתם הכי שונאים בחורף? סתם שאלה: לשומרים על כושר מביניכם, האם גם תמשיכו לשמור על כושר בחורף? איך אתם רואים את האוטפיט שלכם לחורף הזה? האם אתם מהאנשים של כובעי הצמר? אוהבים צעיפים? כמה מגפיים יש לכם בארון? מהו הפריט שלדעתכם הולך להיות הכי שימושי אצלכם במלחתה, החורף הזה? אתם מתכננים על משהו ממש ספציפי, שאתם ממש רוצים לקנות החורף? [או שתיכננתם, וכבר קניתם אותו?] עם איזו נעל הכי תלכו החורף? [ואנס, אדידס,אולסטאר,נייק] כבר קניתם מעיל? ואם אתם לא קונים אז למה?

עונה לעצמי

אז אתם אוהבים את החורף? או גם אתם מאלה שמתים שכבר יגיע הקיץ? אוהבתתת אוהבים שקר\ שונאים שקר? שונאת שקר וקר לי אבל אני אוהבת שקר ולי נעים כבר הספקתם לקנות מגפיים? כבר הספקתם ללכת איתן? כן וכן כבר הספקתם לקנות סווטשירט? לא הרבה אבל כן מה אתם הכי אוהבים לאכול בחורף? [מרק,סופגנייה,לביבה,קרמבו וכו'..]- מרק אבל אני אוכל את זה גם בקיץ אז משו רק של חורף אז קרמבו מה הדבר שבחיים לא תילבשו בחורף? את המעילים הארוכים האלה עד הברך ומעילים מעור אמיתי ספרו על פדיחה שקרתה לכם בחורף שעבר: מממ....לא זכור לי מה אתם עוד רוצים לקנות החורף שלא קניתם עדיין? מעיל, קפוצ'ונים וחסרות לי גם חולצות מה אתם הכי אוהבים בחורף? להיות בבית שבפנים נעים ולראות גשם בחוץ... וגם לשבת מול המפזר חום.. אני מכורה אליו מה אתם הכי שונאים בחורף? קר לי סתם שאלה: לשומרים על כושר מביניכם, האם גם תמשיכו לשמור על כושר בחורף? עדיף שאני אשתוק... איך אתם רואים את האוטפיט שלכם לחורף הזה? ג'ינס, נעליי אולסטר וקפוצ'ון.... (ליום יום כן?) האם אתם מהאנשים של כובעי הצמר? אני מאוד אוהבת אבל מה לעשות זה לא ממש באופנה... אוהבים צעיפים? מסמפטת כמה מגפיים יש לכם בארון? בעיקרון 3 זוגות... זוג אחד חדש שאני אוהבת.. עוד זוג משנה שעבה שאני גם כבר לא אוהבת וגם אצל חברה שלי מלא זמן וזוג מלפניי שנתיים שכבר לא באופנה מהו הפריט שלדעתכם הולך להיות הכי שימושי אצלכם במלחתה, החורף הזה? קפוצ'ונים אתם מתכננים על משהו ממש ספציפי, שאתם ממש רוצים לקנות החורף? [או שתיכננתם, וכבר קניתם אותו?] מעיל עם איזו נעל הכי תלכו החורף? [ואנס, אדידס,אולסטאר,נייק] אולסטר כבר קניתם מעיל? ואם אתם לא קונים אז למה?

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifעונה../images/Emo183.gif

אז אתם אוהבים את החורף? או גם אתם מאלה שמתים שכבר יגיע הקיץ? לא ממש אוהבתP: למרות שלפעמים זה נחמד>< אוהבים שקר\ שונאים שקר? תלוי אם אני במיטה שלי או לא
כבר הספקתם לקנות מגפיים? כבר הספקתם ללכת איתן? לא קניתי עדיין כבר הספקתם לקנות סווטשירט? לא מה אתם הכי אוהבים לאכול בחורף? [מרק,סופגנייה,לביבה,קרמבו וכו'..] שוקו
מה הדבר שבחיים לא תילבשו בחורף? הסוודרים הנפוחים האלה
ספרו על פדיחה שקרתה לכם בחורף שעבר: לא זוכרת... מה אתם עוד רוצים לקנות החורף שלא קניתם עדיין? לא קניתי עדיין כלום אז אני צריכה הכלD: מה אתם הכי אוהבים בחורף? לשכב במיטה מתחת לשמיכות^^ מה אתם הכי שונאים בחורף? שהכל אפור ומדכא
סתם שאלה: לשומרים על כושר מביניכם, האם גם תמשיכו לשמור על כושר בחורף? השאלה לא בשבילי
איך אתם רואים את האוטפיט שלכם לחורף הזה? טרנינגס:) האם אתם מהאנשים של כובעי הצמר? לא אוהבים צעיפים? לא ממש כמה מגפיים יש לכם בארון? אף לא זוג אחדD: מהו הפריט שלדעתכם הולך להיות הכי שימושי אצלכם במלחתה, החורף הזה? קפוצ'ונים אתם מתכננים על משהו ממש ספציפי, שאתם ממש רוצים לקנות החורף? [או שתיכננתם, וכבר קניתם אותו?] לא... עם איזו נעל הכי תלכו החורף? [ואנס, אדידס,אולסטאר,נייק] נייק כבר קניתם מעיל? ואם אתם לא קונים אז למה? שונאת מעילים

דנדוש 3

New member
עונהההה =]

אז אתם אוהבים את החורף? או גם אתם מאלה שמתים שכבר יגיע הקיץ?- האמת שתמיד שנאתי את החורף ועכשיו אני דווקא מתחילה לחבב אותו...
אוהבים שקר\ שונאים שקר?- שונאת!!
כבר הספקתם לקנות מגפיים? כבר הספקתם ללכת איתן?- לא, ולא.
כבר הספקתם לקנות סווטשירט?- ברור!!! חחח..
מה אתם הכי אוהבים לאכול בחורף? [מרק,סופגנייה,לביבה,קרמבו וכו'..] - קרמבו
מה הדבר שבחיים לא תילבשו בחורף?- כובע צמר
ספרו על פדיחה שקרתה לכם בחורף שעבר- התחלקתי בבוץ
מה אתם עוד רוצים לקנות החורף שלא קניתם עדיין? - עוד צעיפים.. והרבההה. וחולצות פוטר וגרביים עד הברך
מה אתם הכי אוהבים בחורף?- את הקטע שיורד גשם, ברקים, רעמים.. ואני בבית
מה אתם הכי שונאים בחורף?- שאני חוזרת ממקום כלשו וכל הבגדים שלי רטובים מהגשם.. ויש לי מלא בוץ בנעליים..
סתם שאלה: לשומרים על כושר מביניכם, האם גם תמשיכו לשמור על כושר בחורף?- לא... ברוב
איך אתם רואים את האוטפיט שלכם לחורף הזה?-
מה זה אוטופיט
האם אתם מהאנשים של כובעי הצמר?- ממש ממש לא.. זה הורס לי את השיער :-\
אוהבים צעיפים?- בטחחחח
כמה מגפיים יש לכם בארון?- 0
מהו הפריט שלדעתכם הולך להיות הכי שימושי אצלכם במלחתה, החורף הזה?- מעיל..
אתם מתכננים על משהו ממש ספציפי, שאתם ממש רוצים לקנות החורף?- צעיפים וגרבי ברך..
עם איזו נעל הכי תלכו החורף? [ואנס, אדידס,אולסטאר,נייק]- ניובאלנס... כל השאר בד.. לא מתאימות לגשמים.. יותר לקיץ ולעונות מעבר..
כבר קניתם מעיל? ואם אתם לא קונים אז למה?- כן. אתמול

לולו XD

New member
עונה .. ../images/Emo109.gif

אז אתם אוהבים את החורף? ברור !! או גם אתם מאלה שמתים שכבר יגיע הקיץ? ממש לא אוהבים שקר\ שונאים שקר? כן קצת חח.. כבר הספקתם לקנות מגפיים? לא .. כבר הספקתם ללכת איתן? ---- כבר הספקתם לקנות סווטשירט? כן קנו לי למומולדת !! מה אתם הכי אוהבים לאכול בחורף? [מרק,סופגנייה,לביבה,קרמבו וכו'..] סופגנייה ומרק :p מה הדבר שבחיים לא תילבשו בחורף?מגפיים ספרו על פדיחה שקרתה לכם בחורף שעבר: לא זוכרת ממש... מה אתם עוד רוצים לקנות החורף שלא קניתם עדיין? סווצ'ר של פו הדוב.. מה אתם הכי אוהבים בחורף? את הגשם ! מה אתם הכי שונאים בחורף? שאי אפשר לצאת החוצה סתם שאלה: לשומרים על כושר מביניכם, האם גם תמשיכו לשמור על כושר בחורף? כן בטח ! איך אתם רואים את האוטפיט שלכם לחורף הזה? מה זה אוטפיט ? *מרימהגבה* האם אתם מהאנשים של כובעי הצמר? כן בטח !! אוהבים צעיפים? מאוד !!!!!
כמה מגפיים יש לכם בארון? אפס 0 כלום נאדה שונאת ! מהו הפריט שלדעתכם הולך להיות הכי שימושי אצלכם במלחתה, החורף הזה? כובע צמר וצעיפ.. אתם מתכננים על משהו ממש ספציפי, שאתם ממש רוצים לקנות החורף? [או שתיכננתם, וכבר קניתם אותו?] הסווצ''ר של פו הדוב !! עם איזו נעל הכי תלכו החורף? [ואנס, אדידס,אולסטאר,נייק] אולסטאר נראלי כבר קניתם מעיל? יש לי כבר.. ואם אתם לא קונים אז למה? --- זהו... D:

Catty

New member
עונה ../images/Emo3.gif

אז אתם אוהבים את החורף? או גם אתם מאלה שמתים שכבר יגיע הקיץ?
הכי טוב משהו באמצע
לא כיף כשקר או חם מידי. בחורף קררררררררררר ולפעמים גם רטוב
אוהבים שקר\ שונאים שקר?
שונאת
כבר הספקתם לקנות מגפיים?
לא. חייבת לקנות. כבר הספקתי להרגיש השנה מה זה רגליים רטובות... כבר הספקתם לקנות סווטשירט?
לא.. גם לא מעיל... מה אתם הכי אוהבים לאכול בחורף?
מרק כתום
מה הדבר שבחיים לא תילבשו בחורף?
חצאית מיני? מה אתם עוד רוצים לקנות החורף שלא קניתם עדיין?
מעיל
מה אתם הכי אוהבים בחורף?
שמיכת פוך מה אתם הכי שונאים בחורף?
קרררררררררר סתם שאלה: לשומרים על כושר מביניכם, האם גם תמשיכו לשמור על כושר בחורף?
מממ רולרבליידס קצת לא אפשרי בגשם
האם אתם מהאנשים של כובעי הצמר?
סי! אוהבים צעיפים?
סי! כמה מגפיים יש לכם בארון?
זרו
(0) מהו הפריט שלדעתכם הולך להיות הכי שימושי אצלכם במלחתה, החורף הזה?
צעיף אתם מתכננים על משהו ממש ספציפי, שאתם ממש רוצים לקנות החורף?
סופגניה!!!!
עם איזו נעל הכי תלכו החורף? [ואנס, אדידס,אולסטאר,נייק]
כל עוד לא קניתי מגפיים - יש לי נייק יפהפיות. יש לי גם אולסטאר יפהפיות אבל יש בהן את 2 החורים המפורסמים האלה... שכמובן לא חסימות ממים

למעלה