שאלון חיות

A Screamer

New member
שאלון חיות../images/Emo107.gif../images/Emo54.gif../images/Emo118.gif

בגלל שמעמםפ לי ואני יודע שגם לכם
ראית פעם חיפושית? אוהב חיפושיות? מכיר את להקת החיפושיות? אוהב את המוסיקה שלהם? חיפושיות מגעילות אותך? גידלת פעם חיפושית מחמד?
פעם עקצה אותך דבורה? פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף? אוהב דבש? ביקרת פעם בכוורת? יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה?
אוהב דגים? אוכל דגים? יש לך אקווריום בבית? מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה? דג על האש, בתנור או מטוגן? הולך למסעדות דגים? יש לך חכה? אתה דג דגים?
אוהב לראות דובים? איזה דב אתה הכי אוהב? היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב? נכון שדב גריזלי חמוד? יש לך דוב בובה? ראית את הסדרה דובוני אכפת לי?
אוהב חזירים? יש לך חזיר מחמד? נכון שחזיר זה טעים? איזה טעם יש לחזיר? אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם? מפחד מחזיר בר?
אוהב חתולים? יש לך חתולים? כמה? נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם? אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמייייח? פעם חתול שרט אותך? אתה מאכיל חתולי רחוב?
ראית פעם ינשוף? ינשוף הוא חכם? היה לך פעם ינשוף? אוהב ינשופים?
אוהב כלבים? יש לך כלב? נכון שכלבים הם חמודים? שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה?
משחק עם חתולים? שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי? מאיפה בא השם מיצי? לפעמם אתה מיילל?
אוהב פילים? רכבת פעם על פיל? יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי?
אוהב פרות? שותה חלב? אוכל בשר פרות? חלבת פעם פרה? היית פעם בקרב שוורים?
אוהב פרפרים? ראית פעם פרפר נחמד? אוהב במבה פרפר? אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים? פעם גידלת פרפר מחמד?
ראית פעם צפרדע? נכון זה מגעיל? ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים? נכון שהקול שלהם מעצבן?
אוהב שבלול? בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים? אוכל שבלולים? נכון ששבלול זה שם מצחיק?
היה לך פעם תוכי בבית? מדבר עם תוכים? אוהב תוכים? נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת? נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה? תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם?
ראית פעם תמנון? נגעת פעם בתמנון? אוהב תמנונים? אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר? יש לך משהו להוסיף בנדון? לקוח מפורום סקרים ושאלונים! *השאלות מנוסח במין זכר אבל מיועד לשני המינים (תמיד רציתי לכתוב את זה
)

A Screamer

New member
עונה

ראית פעם חיפושית? כן אוהב חיפושיות? לא מכיר את להקת החיפושיות? ברור
אוהב את המוסיקה שלהם? אכן חיפושיות מגעילות אותך? לא כ"כ גידלת פעם חיפושית מחמד? לא
פעם עקצה אותך דבורה? כן;-0 פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף? מן הסתם... נשאר לי צלקת:| אוהב דבש? איככ לא! ביקרת פעם בכוורת? כן
יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה? כן...
אוהב דגים? מה יש לא לאהוב בהם?
אוכל דגים? לפעמים יש לך אקווריום בבית? 3
מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה? סלט טונהXD דג על האש, בתנור או מטוגן? תנור הולך למסעדות דגים? לא יש לך חכה? אתה דג דגים? אין לי אבל הייתי שמח לנסות
אוהב לראות דובים? אממ כן?... איזה דב אתה הכי אוהב? פנדה! היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב? לא. נכון שדב גריזלי חמוד? נחמד יש לך דוב בובה? לא.. ראית את הסדרה דובוני אכפת לי? אכן
אוהב חזירים? הקטנים! יש לך חזיר מחמד? לא נכון שחזיר זה טעים? זה לא כשר
איזה טעם יש לחזיר? של בייקון לא מטוגן אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם? טוווווווווווווווווב מפחד מחזיר בר? כשאני אראה אחד אני אודיע לך
אוהב חתולים? ככה ככה יש לך חתולים? לא כמה? אין לי נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם? קטנים כן אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמייייח? לא
פעם חתול שרט אותך? לא אתה מאכיל חתולי רחוב? פעם האכלתי חתולה בהריון
ראית פעם ינשוף? בספארי ינשוף הוא חכם? אני מניח היה לך פעם ינשוף? לא אוהב ינשופים? הם בסדר
אוהב כלבים? מאוד יש לך כלב? כן נכון שכלבים הם חמודים? ברור שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה? כלום
משחק עם חתולים? לא היה כבר חתול?
שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי? לא מאיפה בא השם מיצי? בימי התנ"ך לפעמם אתה מיילל? כשאני משועמם
אוהב פילים? כן רכבת פעם על פיל? זה ברשימה שלי
יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי? פיל אפריקני יותר גדול אני חשוב
אוהב פרות? לאכול?
שותה חלב? כן אוכל בשר פרות? כן חלבת פעם פרה? חלבתי עז
היית פעם בקרב שוורים? לא, ואני לא היה כי זה התעללות בחיות
אוהב פרפרים? לא ראית פעם פרפר נחמד? לא אוהב במבה פרפר? המועדף עליי אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים? אממ כן פעם גידלת פרפר מחמד? לא
ראית פעם צפרדע? כן נכון זה מגעיל? כן, בערך ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים? כן נכון שהקול שלהם מעצבן? מתרגלים
אוהב שבלול? כן בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים? פעם הייתה לי חווה אוכל שבלולים? יאכ לא נכון ששבלול זה שם מצחיק? אני קורא לו חילזון....
היה לך פעם תוכי בבית? כן מדבר עם תוכים? לא אוהב תוכים? אכן נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת?
לא! נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה? לא1 תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם? שנייהם
ראית פעם תמנון? כה נגעת פעם בתמנון? לא אוהב תמנונים? הם חביבים אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר? למה אני לא מופתע?
יש לך משהו להוסיף בנדון? הייתי אתמול בבאטמן והאביר האפל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סרט כ"כ יפה!!!

A Screamer

New member
עוד שאלון../images/Emo73.gif

אם השני לא הספיק לכם
שאלון סטייל יאיר לפיד אם היית חיה איזה חיה היית? אם היית משקה איזה משקה היית? אם היית פריט לבוש איזה פריט לבוש היית? מתי בפעם האחרונה בכית? אם היית מאכל איזה מאכל היית? אם היית עונה איזה עונה היית? אם היית ממתק איזה ממתק היית? אם היית פרי איזה פרי היית? אם היית ירק איזה ירק היית? אם היית מחלה איזה מחלה היית? אם היית אתר באינטרנט איזה אתר היית? אם היית מצב צבירה נוזלי איזה מצב צבירה היית? אם היית חברת פלאפון איזה חברת פלאפון הייתה? אם היית מותג איזה מותג היית? אם היית צבע איזה צבע היית? אם היית מכשיר שמע, איזה היית? אם היית שפה,איזו שפה היית? אם היית פורום איזה פורום היית? אם היית כלב איזה גזע היית? אם היית תפוח איזה תפוח היית? אם היית אלבום איזה אלבום היית? אם היית סוג מכונית איזה סוג היית? אם היית תרגיל במתמטיקה איזה תרגיל היית? אם היית צבע איזה צבע היית?אם היית ספר איזה ספר היית? אם היית שיר איזה שיר היית? אם היית ארץ איזה ארץ היית? אם היית כוכב איזה כוכב היית? אם היית עיר איזה עיר היית? אם היית לכלוך איזה לכלוך היית? אם היית נעל איזה נעל היית? אם היית שחקן איזה שחקן היית? אם היית שחקנית,איזה היית? אם היית מנה חמה איזה מנה חמה היית? אם היית עוגיה איזה עוגיה היית? אם היית כלי נגינה איזה כלי היית? אם היית איבר בגוף איזה איבר היית? אם היית סכו"ם איזה סוג של סכו"ם היית? אם היית מילה איזה מילה היית? אם היית פרח איזה פרח היית? אם היית פריט בבית שלך איזה פריט היית? מה היית לוקח לאי בודד? הדבר הראשון שאני מסתכל עליו אצל בני המין השני? אדם מפורסם שהיית רוצה לפגוש? לאיזו נקודה בעברך היית רוצה לחזור? איזו תכונה אתה מעריך בעצמך? איך אתה מפנק את עצמך? מה מרגיע אותך? הרפתקאה שהיית רוצה לעבור: רגע שלא תשכח לעולם: על מה אתה מוכן להוציא הרבה כסף? מה המקום המושלם לדייט? איך נראה בית החלומות שלך? הפעם האחרונה שבכית: הפעם האחרונה שצחקת: מה אף פעם לא תעשה? ולאיזו תקופה בהיסטוריה היית רוצה לקפוץ לביקור? השלם את המשפט: הכי מפחיד אותי ש- אני מתעצבן כש- תפסיקו כל הזמן ל- יהיה הכי טוב כש- הייתי מת לדעת אם- הייתי רוצה שתדעו ש- השאלון נלקח מפורום סקרים ושאלונים

A Screamer

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo217.gif

אם היית חיה איזה חיה היית? עטלף
אם היית משקה איזה משקה היית? קולה אם היית פריט לבוש איזה פריט לבוש היית? אני מניח שמשקפי שמש... מתי בפעם האחרונה בכית? שנגמר נמלטים
אם היית מאכל איזה מאכל היית? צ'יפס אם היית עונה איזה עונה היית? חורף אם היית ממתק איזה ממתק היית? נייצ'ר וואלי אם היית פרי איזה פרי היית? אפרסק אם היית ירק איזה ירק היית? אבטיח אם היית מחלה איזה מחלה היית? נזלת?
אם היית אתר באינטרנט איזה אתר היית? גוגל אם היית מצב צבירה נוזלי איזה מצב צבירה היית? נוזלי?
אם היית חברת פלאפון איזה חברת פלאפון הייתה? פלאפון אם היית מותג איזה מותג היית? rip curl אם היית צבע איזה צבע היית? שחור אם היית מכשיר שמע, איזה היית? איי פוד ננו דור שלישי
אם היית שפה,איזו שפה היית? צרפתית אם היית פורום איזה פורום היית? גוד שארלוט אם היית כלב איזה גזע היית? פקינז אם היית תפוח איזה תפוח היית? תפוח זהב אם היית אלבום איזה אלבום היית? good charlotte אם היית סוג מכונית איזה סוג היית? סמארט אם היית תרגיל במתמטיקה איזה תרגיל היית? משוואות אם היית ספר איזה ספר היית? אנאערף אם היית שיר איזה שיר היית? לייפסטטיל (חי בסרט
) אם היית ארץ איזה ארץ היית? אוסטרליה אם היית כוכב איזה כוכב היית? שביט אם היית עיר איזה עיר היית? מנהטן אם היית לכלוך איזה לכלוך היית? מלוכלך אם היית נעל איזה נעל היית? DC אם היית שחקן איזה שחקן היית? בראד פיט כי אז הייתי עם אנג'לינה ג'ולי
אם היית שחקנית,איזה היית? אני אעבור על זה אם היית מנה חמה איזה מנה חמה היית? פירה עם בצל אם היית עוגיה איזה עוגיה היית? אוראו אם היית כלי נגינה איזה כלי היית? גיטרה חמשלית של פנדר בצבע אדום!
אם היית איבר בגוף איזה איבר היית? עצם הזנב אם היית סכו"ם איזה סוג של סכו"ם היית? סכין אם היית מילה איזה מילה היית? לא אם היית פרח איזה פרח היית? סביון אם היית פריט בבית שלך איזה פריט היית? הגיטרה החשמלית שלי מה היית לוקח לאי בודד? שאלה רטורית הדבר הראשון שאני מסתכל עליו אצל בני המין השני? אם הוא בן או בת אדם מפורסם שהיית רוצה לפגוש? אנג'לינה לאיזו נקודה בעברך היית רוצה לחזור? לא יודע הרפתקאה שהיית רוצה לעבור: הופעה של ג"ש רגע שלא תשכח לעולם: לא יודע על מה אתה מוכן להוציא הרבה כסף? על הופעה של ג"ש מה המקום המושלם לדייט? לא יודע איך נראה בית החלומות שלך? כמו בית השלם את המשפט: הכי מפחיד אותי ש- השאלון הזה עוד ימשיך אני מתעצבן כש- אנשים טיפשים תפסיקו כל הזמן ל- להיות טיפשים יהיה הכי טוב כש- אף אחד לא יהיה טיפש יותר הייתי מת לדעת אם- הטיפשים סתם עושים את עצמם הייתי רוצה שתדעו ש- אני שונא טיפשים

PoisonSnowFlake

New member
I cant get no satisfaction D:

אם היית חיה איזה חיה היית? חרגול אם היית משקה איזה משקה היית? שוקו אם היית פריט לבוש איזה פריט לבוש היית? גרביים מתי בפעם האחרונה בכית? היום אם היית מאכל איזה מאכל היית? אורז אם היית עונה איזה עונה היית? אביב אם היית ממתק איזה ממתק היית? סוכריות גומי אם היית פרי איזה פרי היית? עגבניה אם היית ירק איזה ירק היית? גמבה אם היית מחלה איזה מחלה היית? שפעת אם היית אתר באינטרנט איזה אתר היית? GCסטייט :p אם היית מצב צבירה נוזלי איזה מצב צבירה היית? גז אם היית חברת פלאפון איזה חברת פלאפון הייתה? אורנג' אם היית מותג איזה מותג היית? H&M אם היית צבע איזה צבע היית? צהוב אם היית מכשיר שמע, איזה היית? :S אם היית שפה,איזו שפה היית? רוסית אם היית פורום איזה פורום היית? גוד שארלוט D: אם היית כלב איזה גזע היית? פינצ'ר :p אם היית תפוח איזה תפוח היית? סמית' אם היית אלבום איזה אלבום היית? דה קרוניקלס .. אם היית סוג מכונית איזה סוג היית? רולס רויס D: סתם . חיפושית . אם היית תרגיל במתמטיקה איזה תרגיל היית? סדרות אם היית צבע איזה צבע היית? צהוב (!!) אם היית ספר איזה ספר היית? המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה אם היית שיר איזה שיר היית? סיי אניטינג 3> אם היית ארץ איזה ארץ היית? ישראל אם היית כוכב איזה כוכב היית? פלוטו אם היית עיר איזה עיר היית? תל אביב אם היית לכלוך איזה לכלוך היית? קרדית אבק
| אם היית נעל איזה נעל היית? בית אם היית שחקן איזה שחקן היית? סקיט אולריך
אם היית שחקנית,איזה היית? קמרון דיאז אם היית מנה חמה איזה מנה חמה היית? אטריות בטעם גריל אם היית עוגיה איזה עוגיה היית? אוריאו אם היית כלי נגינה איזה כלי היית? חליל אם היית איבר בגוף איזה איבר היית? בוהן אם היית סכו"ם איזה סוג של סכו"ם היית? כפית אם היית מילה איזה מילה היית? כאילו אם היית פרח איזה פרח היית? ורד צהוב אם היית פריט בבית שלך איזה פריט היית? מחשב מה היית לוקח לאי בודד? אייפוד וסטוק של ספרים מעניינים (לא רומנים!) הדבר הראשון שאני מסתכל עליו אצל בני המין השני? אף אדם מפורסם שהיית רוצה לפגוש? בנגג'יי לאיזו נקודה בעברך היית רוצה לחזור? כיתה ט' או כיתה ג' איזו תכונה אתה מעריך בעצמך? לא יודעת .. איך אתה מפנק את עצמך? אוכל מה מרגיע אותך? אוכל הרפתקאה שהיית רוצה לעבור: צניחה חופשית . רגע שלא תשכח לעולם: הלידה של האחיין שלי 3> על מה אתה מוכן להוציא הרבה כסף? בגדים טובים מה המקום המושלם לדייט? חוף הים איך נראה בית החלומות שלך? שתי קומותD: הפעם האחרונה שבכית: היום הפעם האחרונה שצחקת: היום מה אף פעם לא תעשה? אשכב עם החבר של החברה הכי טובה שלי (האמ האמ גוסיפ גירל) ולאיזו תקופה בהיסטוריה היית רוצה לקפוץ לביקור? שנות הארבעים השלם את המשפט: הכי מפחיד אותי ש- יקרה משהו למישהו יקר לי אני מתעצבן כש- מזלזלים בי, צוחקים על אנשים תפסיקו כל הזמן ל- העיר לי על המשקל !! אני אוכלת :\ יהיה הכי טוב כש- אני אהיה לבד. לגמרי לבד. הייתי מת לדעת אם- הייתי רוצה שתדעו ש- אני אוהבת אתכם :]

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo203.gif

אם היית חיה איזה חיה היית? חתול אם היית משקה איזה משקה היית? דיאט ספרייטD: אם היית פריט לבוש איזה פריט לבוש היית? טוניקה מתי בפעם האחרונה בכית? ביום שלישי
אם היית מאכל איזה מאכל היית? סושי אם היית עונה איזה עונה היית? חורף אם היית ממתק איזה ממתק היית? סוכריית מנטה
אם היית פרי איזה פרי היית? דובדבן
אם היית ירק איזה ירק היית? מלפפון
אם היית מחלה איזה מחלה היית? טרשת אבי העורקיםD: אם היית אתר באינטרנט איזה אתר היית? איןציקלופדיה אם היית מצב צבירה נוזלי איזה מצב צבירה היית? נוזלי?
אם היית חברת פלאפון איזה חברת פלאפון הייתה? פאלפון אם היית מותג איזה מותג היית? ממ...DKNY? או אולי בלו בירד? לאיודעת אם היית צבע איזה צבע היית? ירוק אם היית מכשיר שמע, איזה היית? MP? אם היית שפה,איזו שפה היית? פינית, כי אני יחידה ומיוחדת, ואין שום שפה שדומה ליD: אם היית פורום איזה פורום היית? 1402
אם היית כלב איזה גזע היית? יותר בקטע של חתול, אבל אני מניחה שלברדור שחור
אם היית תפוח איזה תפוח היית? אנה אם היית אלבום איזה אלבום היית? וואו, אמ, בטח ונוס דום של הימ, או וואנס של נייטוויש, או לאב מטאל של הימ, או רזורבלייד רומאנס של הימ, או בלס דה צ'ילד של נייטוויש, או משו של אפוקליפטיקהD: אם היית סוג מכונית איזה סוג היית? מכונית ירוקה אם היית תרגיל במתמטיקה איזה תרגיל היית? משוואה בשניי נעלמים?
אם היית צבע איזה צבע היית?אם היית ספר איזה ספר היית? גנבת הספרים- מרקוס זוסאק אם היית שיר איזה שיר היית? הימ\נייטוויש\אפוקליפטיקה- משו שלהם אם היית ארץ איזה ארץ היית? פינלנד
אם היית כוכב איזה כוכב היית?ונוס אם היית עיר איזה עיר היית? פריז\ הלסינקי אם היית לכלוך איזה לכלוך היית? אני מעדיפה לחשוב על עצמי בתור משו נקי אם היית נעל איזה נעל היית? אולסטאר אם היית שחקן איזה שחקן היית? ג'יימס מקאבוי, או יו לאורי, אם היית שחקנית,איזה היית? אינלי מושג אם היית מנה חמה איזה מנה חמה היית? לא בקטע של מנות חמות אם היית עוגיה איזה עוגיה היית? עוגיהי שוודיתD: אם היית כלי נגינה איזה כלי היית? אולי, אמ, הפנדר טלקסטר המושלמת והחדשה שלי? או אולי פלייינג V אם היית איבר בגוף איזה איבר היית? אבי העורקים, או גלגל עין אם היית סכו"ם איזה סוג של סכו"ם היית? סכום בריטי מכסף מיימיי הביינים, העדפה לכפיתD: אם היית מילה איזה מילה היית?Music אם היית פרח איזה פרח היית?ורד אדום? אם היית פריט בבית שלך איזה פריט היית? הגיטרה שלי מה היית לוקח לאי בודד? או את הMP שלי, או את הגיטרה והמגבר שלי, או וילה ואלו, אבל הוא לא בדיוק פריט
הדבר הראשון שאני מסתכל עליו אצל בני המין השני? צוואר, לסת, עייניים, שפתיים אדם מפורסם שהיית רוצה לפגוש? וילה
לאיזו נקודה בעברך היית רוצה לחזור? ליום ראשון לפניי שבועיים, שאני אוכל למצות את הזמן בצ'ייס
איזו תכונה אתה מעריך בעצמך? את הדעתנות שלי, הידע שלי, הטעם שלי במוזיקה
איך אתה מפנק את עצמך? אמבטיה ארוכה וחמה, הרבה שמניי אמבטיה, והמון קרמיםD: מה מרגיע אותך? קול של אנשים מסוימים הרפתקאה שהיית רוצה לעבור: להצטרף ללהקה רנדומלית (אהמהימאהמ) לסיבוב הופעותD: רגע שלא תשכח לעולם: עשרת הימים בצ'ייס על מה אתה מוכן להוציא הרבה כסף? הופעה\בגדים\דיסקים\נעליים מה המקום המושלם לדייט? לב יער סקנדינבי, אבל גם איזשהוא מקום טבעי וירוק אחר יהיה בסדר איך נראה בית החלומות שלך? בית לבן, גג עם רעפים אדומים, גינה גדולה וירוקה, מטפסים על כל הבית, הרבה עץ אורן בעיצוב הפנימי, בלב יער כלשהוא, אבל לא מקום רחוק מדי מעיר . הפעם האחרונה שבכית: יום שלישי
הפעם האחרונה שצחקת: היום מה אף פעם לא תעשה? ארצח? ולאיזו תקופה בהיסטוריה היית רוצה לקפוץ לביקור? תקופת הילדות של וילה נחשבת? אמ, ימיי הביינים, לב סקנדינביה, באביב, או משו כזה. גם הרנסאנס בפריז יספק אותי מאד
השלם את המשפט: הכי מפחיד אותי ש- אני אאבד חלק מהעולם שלי, בצורה כזאת או אחרת אני מתעצבן כש- אנשים היסטריים\מתנשאים\ביקוריים לידי תפסיקו כל הזמן ל- הילחץ יהיה הכי טוב כש- העולם יהיה ירוקD: הייתי מת לדעת אם- יש לי איזה שהוא סיכויי לפגוש את וילה הייתי רוצה שתדעו ש- Join the dark side, we have cookies ושדה וול זה סרט גאוני ומטרידX:

אאאנטון

New member
מה המקום המושלם לדייט? לב יער סקנדינבי חחחחחח

אמרתי לך פעם שאני אוהבת אותך? כונפה אחת
. תתחברי

יהה עוד אחד. ../images/Emo98.gif ../images/Emo181.gif

אם היית חיה איזה חיה היית? חתול. אם היית משקה איזה משקה היית? מאלט, בירה שחורה כזאת.
אם היית פריט לבוש איזה פריט לבוש היית? ג'ינס. מתי בפעם האחרונה בכית? לפני שבוע. אם היית מאכל איזה מאכל היית? גלידה. אם היית עונה איזה עונה היית? סתיו או חורף. אם היית ממתק איזה ממתק היית? משהו עם שוקולד כזה. אם היית פרי איזה פרי היית? בננה אולי. אם היית ירק איזה ירק היית? עגבניה. אם היית מחלה איזה מחלה היית? שפעת בטח. אם היית אתר באינטרנט איזה אתר היית? מייספייס.
אם היית מצב צבירה נוזלי איזה מצב צבירה היית? וואו, שאלה קשה.
אם היית חברת פלאפון איזה חברת פלאפון הייתה? אורנג'. אם היית מותג איזה מותג היית? לי קופר, חח. אם היית צבע איזה צבע היית? סגול. אם היית מכשיר שמע, איזה היית? דיסקמן חחח.
אם היית שפה,איזו שפה היית? אינגליש. אם היית פורום איזה פורום היית? של מפגרים או משהו. אם היית כלב איזה גזע היית? אהה.. אם היית תפוח איזה תפוח היית? רקוב. אם היית אלבום איזה אלבום היית? Escape The Fate-Dying Is Your Latest Fashion אם היית סוג מכונית איזה סוג היית? לא יודעת.
אם היית תרגיל במתמטיקה איזה תרגיל היית? 2+2. אם היית צבע איזה צבע היית? לא היה כבר? ++ אם היית ספר איזה ספר היית? האממ, "החבר מקופסאת הגירים" חחחחח. אם היית שיר איזה שיר היית? Smother Me של דה יוזד.
אם היית ארץ איזה ארץ היית? לא יודעת. אם היית כוכב איזה כוכב היית?יופיטר. אם היית עיר איזה עיר היית? ניו יורק פאקינג סיטי? אם היית לכלוך איזה לכלוך היית? תלתל אבק כזה.
אם היית נעל איזה נעל היית? ואנס. אם היית שחקן איזה שחקן היית? Danny Masterson.
אם היית שחקנית,איזה היית? אממ, Anne Hathaway, כי היא חמודה.
אם היית מנה חמה איזה מנה חמה היית? נמנמ. אם היית עוגיה איזה עוגיה היית? שוקולד צ'יפס כזאת. אם היית כלי נגינה איזה כלי היית? ג'יטרה אולי. אם היית איבר בגוף איזה איבר היית? עין. אם היית סכו"ם איזה סוג של סכו"ם היית? כפית. אם היית מילה איזו מילה היית? איכס. אם היית פרח איזה פרח היית? ורד. אם היית פריט בבית שלך איזה פריט היית? סיכה. מה היית לוקח לאי בודד? מישהו שללא יהיה משעמם |גבות| הדבר הראשון שאני מסתכל עליו אצל בני המין השני? פנים. אדם מפורסם שהיית רוצה לפגוש? מקס גרין.
לאיזו נקודה בעברך היית רוצה לחזור? ילדות מן הסתם, מה כבר נשאר? חח איזו תכונה אתה מעריך בעצמך? נחמדה? איך אתה מפנק את עצמך? מקלחת ואחרי זה סרט זה הכי אחי
מה מרגיע אותך? מוזיקה. הרפתקאה שהיית רוצה לעבור: אהה... רגע שלא תשכח לעולם: הרבה ._. על מה אתה מוכן להוציא הרבה כסף? הרבה, חח. מה המקום המושלם לדייט? מקום שקט
איך נראה בית החלומות שלך? ... הפעם האחרונה שבכית: שבוע שעבר. הפעם האחרונה שצחקת: לפני כמה דקות. מה אף פעם לא תעשה? אני לא אעשן
ולאיזו תקופה בהיסטוריה היית רוצה לקפוץ לביקור? הבארוק. השלם את המשפט: הכי מפחיד אותי ש-אנשים מתים :| אני מתעצבן כש-מתעלמים ממני. תפסיקו כל הזמן ל-הציק
יהיה הכי טוב כש-יהיה שלום. הייתי מת לדעת אם- האמ. הייתי רוצה שתדעו ש-כלום.

../images/Emo80.gifיו משעמם..מזל שיש פורום סקו"שD:

אם היית חיה איזה חיה היית? חתול..אני ישנה הרבהXD אם היית משקה איזה משקה היית? לימונדה אם היית פריט לבוש איזה פריט לבוש היית? תחתונים מתי בפעם האחרונה בכית? יו מלפני שבוע..כאילו כמעט בכיתי כששמעתי וונדד ואז קריסמס ביי דא פון..ואז היה יור גון..
..אם היה אחרי זה אמושנלס הייתי ממש בוכה.. אם היית מאכל איזה מאכל היית? גלידה? אם היית עונה איזה עונה היית? סתיו אם היית ממתק איזה ממתק היית? שוקולד אם היית פרי איזה פרי היית? תפוח אם היית ירק איזה ירק היית? גזר אם היית מחלה איזה מחלה היית? הפרה המשוגעת אם היית אתר באינטרנט איזה אתר היית? האתר של ג"ש D: אם היית מצב צבירה נוזלי איזה מצב צבירה היית? נוזל? אם היית חברת פלאפון איזה חברת פלאפון הייתה? אורנג' אם היית מותג איזה מותג היית? קונברס אם היית צבע איזה צבע היית? סגול כהה אם היית מכשיר שמע, איזה היית? רדיו אם היית שפה,איזו שפה היית? אנגלית אם היית פורום איזה פורום היית? ג"ש!!D:
אם היית כלב איזה גזע היית? לא יודעת..ממתי אני מבינה בגזעים?XD אם היית תפוח איזה תפוח היית? עץ? אם היית אלבום איזה אלבום היית? יאנג אנד הופלס!D: אם היית סוג מכונית איזה סוג היית? לא יודעתXD אם היית תרגיל במתמטיקה איזה תרגיל היית?בעעע#$% על דברו איתי על טמטומטיקה עכשיו!! אם היית צבע איזה צבע היית? היה את זה כבר אם היית ספר איזה ספר היית? לא יודעת..לא קוראת יותר מידי.. אם היית שיר איזה שיר היית? דיי דאט אי דיי אם היית ארץ איזה ארץ היית? תאילנד אם היית כוכב איזה כוכב היית? ירח אם היית עיר איזה עיר היית? תל אביב?XD אם היית לכלוך איזה לכלוך היית? לא יודעת.. אם היית נעל איזה נעל היית? אולסטאר! אם היית שחקן איזה שחקן היית? לא יודעת אם היית שחקנית,איזה היית? לא יודעת.. אם היית מנה חמה איזה מנה חמה היית? נודלס אם היית עוגיה איזה עוגיה היית? וניל אם היית כלי נגינה איזה כלי היית? גיטרה אם היית איבר בגוף איזה איבר היית? כליה אם היית סכו"ם איזה סוג של סכו"ם היית? כפית אם היית מילה איזה מילה היית? גוד שארלוטP: אם היית פרח איזה פרח היית? איריס..איזה מקוריותXD אם היית פריט בבית שלך איזה פריט היית? האיפודXD..לא באמת אני מרגישה לפעמים כמו איפודXD..כזה כשאני חושבת על שיר בראש..ואז זה מעביר שיר כאילוXD מה היית לוקח לאי בודד? הרבה אוכל הדבר הראשון שאני מסתכל עליו אצל בני המין השני? החולצהXD אדם מפורסם שהיית רוצה לפגוש? אוי נו באמת..ג'ואל ובנג'י!!!!$#% לאיזו נקודה בעברך היית רוצה לחזור? אני מעדיפה שלאXD איזו תכונה אתה מעריך בעצמך? אממ לא יודעת איך אתה מפנק את עצמך? עם גלידה מה מרגיע אותך? מוזיקה הרפתקאה שהיית רוצה לעבור: להיות בהופעה של ג"ש רגע שלא תשכח לעולם: לא עולה לי משוXD על מה אתה מוכן להוציא הרבה כסף? על הופעה של ג"ש! אפילו אם יעלה 1000 שקל אני ישיג איכשהו.....אני ימצא דרךXD מה המקום המושלם לדייט? בסרט..או בים.. איך נראה בית החלומות שלך? בלי מדרגות!! הפעם האחרונה שבכית: עוד פעם? הפעם האחרונה שצחקת: היום..מתישהוXD מה אף פעם לא תעשה? יש הרבה דברים.. ולאיזו תקופה בהיסטוריה היית רוצה לקפוץ לביקור? לא אוהבת הסטוריהXD השלם את המשפט: הכי מפחיד אותי ש-אלונים ענקיים אני מתעצבן כש-אני לא מצליחה לנגן משו בגיטרה תפסיקו כל הזמן ל-אכול ענבים יהיה הכי טוב כש-ג"ש כבר יבואו לפה!!!! הייתי מת לדעת אם-האוכל כבר מוכן הייתי רוצה שתדעו ש-אני....זה קשה...אני אובססית לג"שXD

PoisonSnowFlake

New member
באמת משעמם D:

ראית פעם חיפושית? ברור אוהב חיפושיות? אין לי משו נגדם .. מכיר את להקת החיפושיות? מי לא ? :| אוהב את המוסיקה שלהם? לא ממש . חיפושיות מגעילות אותך? לא גידלת פעם חיפושית מחמד? האמ .. לא . אולי הגיע הזמן P: פעם עקצה אותך דבורה? כן :\ פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף? לא
אוהב דבש? יאפ ביקרת פעם בכוורת? בתוכה? לא. יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה? מי לא יודע את זה ? :S אוהב דגים? לא כל כך . אוכל דגים? זנים מסוימים יש לך אקווריום בבית? לא מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה? נסיכת הנילוס דג על האש, בתנור או מטוגן? בתנור הולך למסעדות דגים? לא יש לך חכה? אתה דג דגים? כן בטח . אוהב לראות דובים? כןןןןןןןןןןןןןן איזה דב אתה הכי אוהב? פו ! היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב? כן .. לא סיפרתי לכם ? נכון שדב גריזלי חמוד? יאפ. יש לך דוב בובה? לא ראית את הסדרה דובוני אכפת לי? לא אוהב חזירים? כן יש לך חזיר מחמד? תליון של חזיר. נכון שחזיר זה טעים? לא טעמתי O: איזה טעם יש לחזיר? מאיפה לי? אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם? ב'מת ? מפחד מחזיר בר? לא ממש .. אוהב חתולים? לא יש לך חתולים? לא כמה? - נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם? ממש ממש לא אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמייייח? לא פעם חתול שרט אותך? לא אתה מאכיל חתולי רחוב? לא ראית פעם ינשוף?לא ינשוף הוא חכם? לא היה לך פעם ינשוף? לא אוהב ינשופים?לא אוהב כלבים?כן יש לך כלב?לא נכון שכלבים הם חמודים?כן שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה?כלום ? משחק עם חתולים? לא שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי? לא מאיפה בא השם מיצי? got me לפעמם אתה מיילל? תמיד . אוהב פילים? כן רכבת פעם על פיל? ת'אמת - כן. יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי? לא אוהב פרות? לא שותה חלב? כן אוכל בשר פרות? כן חלבת פעם פרה? כן היית פעם בקרב שוורים? לא אוהב פרפרים? כן ראית פעם פרפר נחמד? כן אוהב במבה פרפר? כן .. הכי טעים D: אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים? מה !? פעם גידלת פרפר מחמד? לא ראית פעם צפרדע? כן נכון זה מגעיל? לא ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים? כן נכון שהקול שלהם מעצבן? לא אוהב שבלול? כן בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים?תלוי עד כמה משעמם לי אוכל שבלולים? לא נכון ששבלול זה שם מצחיק? קצת0 היה לך פעם תוכי בבית? לא מדבר עם תוכים? לא אוהב תוכים? לא נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת?כן נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה? כן! תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם? קוף ראית פעם תמנון? לא נגעת פעם בתמנון? לא אוהב תמנונים? לא אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר? SHOCKING.

חחח יאללה. ../images/Emo3.gif ../images/Emo181.gif

ראית פעם חיפושית? לא. סתם, כן. אוהב חיפושיות? אהה...לא ממש, יש לי בעיה איתן כהם מתפסות עליי. מכיר את להקת החיפושיות? אופקורס. אוהב את המוסיקה שלהם? לא משו. חיפושיות מגעילות אותך? תלוי אילו. גידלת פעם חיפושית מחמד? חחח לא.
פעם עקצה אותך דבורה? כן. פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף? אני הוצאתי לעצמי.
אוהב דבש? ברור. ביקרת פעם בכוורת? חח כן. יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה? כן אוהב דגים? כן, לא לאכול אותם. אוכל דגים? לא. יש לך אקווריום בבית? לא. מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה? טונה לא טעים. דג על האש, בתנור או מטוגן? בתנור, אם כבר. הולך למסעדות דגים? לא. יש לך חכה? לא.
אתה דג דגים? לא. אוהב לראות דובים? לא, זה מלחיץ כזה ._. איזה דב אתה הכי אוהב? לא יודעת. היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב? כן בטח.
נכון שדב גריזלי חמוד? לא יודעת. יש לך דוב בובה? כן.
ראית את הסדרה דובוני אכפת לי? לא. אוהב חזירים? סבבה כזה. יש לך חזיר מחמד? לא. נכון שחזיר זה טעים? לא יודעת.
איזה טעם יש לחזיר? נו, מאיפה לי? אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם? כן? מפחד מחזיר בר? כן. אוהב חתולים? הכי הכי.
יש לך חתולים? לא. כמה?
נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם? לאכול אותם? לא תודה. אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמייייח? כן. פעם חתול שרט אותך? כן. אתה מאכיל חתולי רחוב? בדר"כ אני רואה אותם ברחוב, אז אין לי אוכל.
ראית פעם ינשוף? כן. ינשוף הוא חכם? נראלי? היה לך פעם ינשוף? לא. אוהב ינשופים? איןלי בעיות איתם. אוהב כלבים? כן. יש לך כלב? לא. נכון שכלבים הם חמודים? כן. [אני אוהבת כלבים כי משום מה הם חמודים
] שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה? ... משחק עם חתולים? כן נו. שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי? אה...לא. מאיפה בא השם מיצי? לא יודעת. לפעמים אתה מיילל? למה לי?
אוהב פילים? אוקיי. רכבת פעם על פיל? לא. יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי? חח לא. אוהב פרות? אוקיי... שותה חלב? כן. אוכל בשר פרות? ... חלבת פעם פרה? ... היית פעם בקרב שוורים? חחח לא. אוהב פרפרים? כן. ראית פעם פרפר נחמד? ברור שכן. אוהב במבה פרפר? חח כן. אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים? [שתיהם? אהמאהמ, שניהם]. פעם גידלת פרפר מחמד? לא. ראית פעם צפרדע? כן. נכון זה מגעיל? לא משהו. ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים? כל יום. נכון שהקול שלהן מעצבן? ... אוהב שבלול? כן. בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים? גם, כל יום. אוכל שבלולים? אהה, לא! נכון ששבלול זה שם מצחיק? לא. היה לך פעם תוכי בבית? לא. מדבר עם תוכים? לא. אוהב תוכים? כן. נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת? לא. נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה? לא. תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם? ... ראית פעם תמנון? כן. נגעת פעם בתמנון? לא. אוהב תמנונים? לא משהו. אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר? מגניב. יש לך משהו להוסיף בנדון? מי הדפוק שכתב את השאלון הזה?

../images/Emo80.gifחח עונהP:

ראית פעם חיפושית? יו כן! אוהב חיפושיות? נגיד מכיר את להקת החיפושיות? כן אוהב את המוסיקה שלהם? הם בסדר:] חיפושיות מגעילות אותך? תלוי איזה גידלת פעם חיפושית מחמד? חחח ניסיתי..הן תמיד בורחות! פעם עקצה אותך דבורה? כן פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף? כן אוהב דבש? כן ביקרת פעם בכוורת? משו כזה.. יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה? כן אוהב דגים? קצת אוכל דגים? לפעמים יש לך אקווריום בבית? כן..אבל אין בו כלוםXD מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה?לא יודעת דג על האש, בתנור או מטוגן? בתנור הולך למסעדות דגים? לפעמים יש לך חכה? אתה דג דגים? חחח לאXD..איפה אני אדוג? בחול? אוהב לראות דובים? הא? XD איזה דב אתה הכי אוהב? כמה סוגים כבר יש? היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב? לא נכון שדב גריזלי חמוד? נכון! יש לך דוב בובה? אולי..אם אני אחפור טוב בין כל הבובות המסכנות שיש לי בבית.. ראית את הסדרה דובוני אכפת לי? כןD: אוהב חזירים? חח כן יש לך חזיר מחמד? כן ברור! נכון שחזיר זה טעים? תאמת לא ממש.. איזה טעם יש לחזיר? לא מיוחד.. אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם?
מפחד מחזיר בר? לא אוהב חתולים? כן יש לך חתולים? חתולP: כמה? 1 נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם? יו נכון!!PP: אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמייייח? כןD: פעם חתול שרט אותך? חחח כןXD אתה מאכיל חתולי רחוב? כשהייתי קטנה הייתי עושה את זה.. ראית פעם ינשוף? כן ינשוף הוא חכם? מאיפה לי?..יש לו מוח של ציפור לא? היה לך פעם ינשוף? לא.. אוהב ינשופים? נגיד אוהב כלבים? כן יש לך כלב? כלבה נכון שכלבים הם חמודים? כןD: שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה? בוהה בו.. משחק עם חתולים? עם החתול שלי..כשהוא כזה עצבני אז כיף לשגע אותוXD שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי? חחח לאXDD מאיפה בא השם מיצי? מהחתול שהיה לי מלפני כמה שניםXD לפעמם אתה מיילל? אממ כן...
..מה יש לי חתול בביתXD אוהב פילים? נגיד רכבת פעם על פיל? לא יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי? לאXD אוהב פרות? כן שותה חלב? כן אוכל בשר פרות? כן חלבת פעם פרה? כן..נראה לי כשהייתי קטנה.. היית פעם בקרב שוורים? לא אוהב פרפרים? כן ראית פעם פרפר נחמד? לא..כולם כאלה מגעילים אוהב במבה פרפר? לא..יש לזה טעם מוזר.. אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים? יוו באמת??
פעם גידלת פרפר מחמד? לאXD ראית פעם צפרדע? כן נכון זה מגעיל? קצת ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים? לא.. נכון שהקול שלהם מעצבן? כן אוהב שבלול? לא בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים? לאXD אוכל שבלולים? כן בארוחת בוקר נכון ששבלול זה שם מצחיק? נכוןXD היה לך פעם תוכי בבית? כן מדבר עם תוכים? לאXD אוהב תוכים? הגיד נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת? לא נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה? למה? הם חמודים! תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם? תוכי אחרי בנאדם!..אני ראיתי אנשים עם מקור! ראית פעם תמנון? לא יודעת..לא זוכרת.. נגעת פעם בתמנון? לא אוהב תמנונים? לא..הם מפחידים אותי.. אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר?
..מרתק יש לך משהו להוסיף בנדון? אממ תודה על השאלון זה העביר לי 5 דקות של שעמוםD:

חחחח ממש משעמם אה? D: ../images/Emo110.gif

ראית פעם חיפושית? כה אוהב חיפושיות? הן לא מפריעות לי מכיר את להקת החיפושיות? כה אוהב את המוסיקה שלהם? בטח חיפושיות מגעילות אותך? לא כ"כ גידלת פעם חיפושית מחמד? לא, אבל אני וחברות שלי קצת גידלנו חיפושית זבל מחמד! רקס D: פעם עקצה אותך דבורה? לא פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף? לא אוהב דבש? לא ביקרת פעם בכוורת? לא יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה? כה אוהב דגים? לאכול אוכל דגים? כה יש לך אקווריום בבית? לא, אבל היה מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה? ההוא שסבתא מבשלת, והשני שסבתא ומבשלת, והזה שדודה מבשלת דג על האש, בתנור או מטוגן? איך שסבתא עושה הולך למסעדות דגים? נראלי יש לך חכה? אתה דג דגים? דגתי בגיל 8 פעם אחת אוהב לראות דובים? בטלויזיה, המצויירים איזה דב אתה הכי אוהב? את כל החברות שלי [הן ממש דובות!] היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב? לא נכון שדב גריזלי חמוד? בטלויזיה, או במרחק גדול ממני מאוד! יש לך דוב בובה? אני חושבת ראית את הסדרה דובוני אכפת לי? לא אוהב חזירים? בטח יש לך חזיר מחמד? הכלב שלי הוא חזיר נכון שחזיר זה טעים? לוזוכרת, אבא נתן לי שנה שעברה קצת בייקון. איזה טעם יש לחזיר? לוזוכרת! אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם? לא מפחד מחזיר בר? כה אוהב חתולים? כה יש לך חתולים? בערך, לכלב שלי יש חתולים כחיית מחמד כמה? 20 ערך, הם באים אליו למלונה והוא נובח עליהם אז הם מטפסים על השיח ואני עושה לי פססספסססס אבל הם לא כ"כ אוהבים אותי. נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם? מאוד |ריר| אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמייייח? אווו אז מיקי נוראא שמח שאני נותנת לו את הליטוף שילו פעם חתול שרט אותך? כה אתה מאכיל חתולי רחוב? אבא כן ראית פעם ינשוף? בטלויזיה ינשוף הוא חכם? בטלויזיה היה לך פעם ינשוף? בטלויזיה אוהב ינשופים? בטלויזיה אוהב כלבים? כה יש לך כלב? כה נכון שכלבים הם חמודים? כה שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה? נאבקת איתו D: משחק עם חתולים? תלוי שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי? פסספפססססססס מאיפה בא השם מיצי? פעם קראתי לכלב צעצוע שלי מיצי לפעמם אתה מיילל? כה אוהב פילים? כה רכבת פעם על פיל? לא יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי? לפיל הודי יש נקודה על המצח לא? אוהב פרות? כהה שותה חלב? לא ככה מתוך הקופסא, אבל אני שמה חלב בקורנפלקס וכאלה אוכל בשר פרות? אולי, אני לא יודעת מה אני ממש אוכלת חלבת פעם פרה? לא, אבל חלבי עז היית פעם בקרב שוורים? לא, אבל ראיתי שני ילדים שמנים הולכים מכות, זה בערך אותו הדבר לא? אוהב פרפרים? לא ראית פעם פרפר נחמד? כה אוהב במבה פרפר? לא אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים? לא פעם גידלת פרפר מחמד? לא ראית פעם צפרדע? כה נכון זה מגעיל? כה ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים? לא נכון שהקול שלהם מעצבן? אם אתה אומר... אוהב שבלול? לא בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים? לא אוכל שבלולים? לא נכון ששבלול זה שם מצחיק? כה היה לך פעם תוכי בבית? לא מדבר עם תוכים? כה אוהב תוכים? כה נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת? כה נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה? כה תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם? קוף ראית פעם תמנון? כההה!!! נגעת פעם בתמנון? לאא אוהב תמנונים? כההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר? לואיכפתלי יש לך משהו להוסיף בנדון? אחד המורים לימאות מצא תמנון ואנחנו היינו בכיתה אז הוא הביא אותו וזה היה מאוד מגעיל ונגעלנו והמוח שלו נזל כזה והמורים אחר כך סיפרו לנו שהוא בישל אותו והם אכלו

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif ייייייייא איזה חמוד^^

ראית פעם חיפושית? לא אז לא ^^ אוהב חיפושיות? אהמ.. אני יודעת.. מכיר את להקת החיפושיות? כן אוהב את המוסיקה שלהם? לא חיפושיות מגעילות אותך? לא גידלת פעם חיפושית מחמד? חחחחחחחח לא
פעם עקצה אותך דבורה? -555- לא פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף? לא אוהב דבש? כן ביקרת פעם בכוורת? כן יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה? דההה P=
אוהב דגים? לא אוכל דגים? כן יש לך אקווריום בבית? כן מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה? נסיכת הנילוס ~ריר~ דג על האש, בתנור או מטוגן? אמ,בתנור [= הולך למסעדות דגים? כן יש לך חכה? אתה דג דגים? יש לי חכה,אבל אני לא דגה (=
אוהב לראות דובים? לא איזה דב אתה הכי אוהב? אנא ערף היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב? לא נכון שדב גריזלי חמוד? לא יש לך דוב בובה? לא [= ראית את הסדרה דובוני אכפת לי? בהההרור
אוהב חזירים? לא יש לך חזיר מחמד? חחחח כן נכון שחזיר זה טעים? איכאיכאיכ \= איזה טעם יש לחזיר? מאיפה אני יודעת למה טעמתי?! אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם? כןןןןןןןןןןן בטטטחחחחח מפחד מחזיר בר? כן
אוהב חתולים? לא יש לך חתולים? לא כמה? לא נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם? רק החתול משרק ^^ אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמייייח? עכשיו אני יודעת [ = פעם חתול שרט אותך? -555- לא אתה מאכיל חתולי רחוב? לא
ראית פעם ינשוף? לא ינשוף הוא חכם? לא יודעת היה לך פעם ינשוף? כן אוהב ינשופים? לא יודעת
אוהב כלבים? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ~מתה~ יש לך כלב? הייתה לי
נכון שכלבים הם חמודים? כןכןכןכןכןןכןכן שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה? מלטפת אותווווווווו ((((=
משחק עם חתולים? לא שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי? חחחחחח לא. מיצי מיצי. מאיפה בא השם מיצי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין לי מוסגגגגג לפעמם אתה מיילל? בארור
אוהב פילים? כןן הם חמודים^^ רכבת פעם על פיל? חחחחח לא יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי? לא
אוהב פרות? כןןן [= שותה חלב? ככה סתם לא אוכל בשר פרות? לא OO חלבת פעם פרה? חחחחחחחחח לא היית פעם בקרב שוורים? בטח. כל יום.
אוהב פרפרים? כן הם יפים^^ ראית פעם פרפר נחמד? חחחחחחחחחחחח בטח אוהב במבה פרפר? כןןן יאממי אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים? הא? פעם גידלת פרפר מחמד? לא
ראית פעם צפרדע? כןן נכון זה מגעיל? לא ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים? לא נכון שהקול שלהם מעצבן? כן
אוהב שבלול? לא בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים? כן אוכל שבלולים? איכסססססס נכון ששבלול זה שם מצחיק? ~מגחגחת~
היה לך פעם תוכי בבית? ברוווווווור טופי כפרהעליה עדיין פה מדבר עם תוכים? כן ~מתבייש~ אוהב תוכים? כןןןןןן מאוד נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת? היית מת\ה נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה? לאאאאאא תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם? קוף^^
ראית פעם תמנון? לא נגעת פעם בתמנון? לא אוהב תמנונים? לא אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר? לא

למעלה