שאלון חמדמד

tamar112

New member
שאלון חמדמד

טרררם... מתחילים אם הייתי דמות מסרט מצויר הייתי רוצה להיות אם הייתי שיר ילדים הייתי רוצה להיות הספר שאקח איתי לאי בודד הוא המתנה היקרה ביותר לליבי שקבלתי היא אם הייתי בעל חיים ,הייתי לדור הבא הייתי משאיר(ה) את ה אם הייתי סוף של ספר או סרט הייתי סוף למסע למקום רחוק וזר אקח איתי את אם הייתי מגשים(מגשימה) משאלה אחת לעולם היא היתה אם הייתי תמרור או שלט היה כתוב עליו מפתח הקסם ללב שלי הוא המקום בו אני הכי אני הוא השיר ששומע(ת) כשאני עצוב(ה) הוא השיר ששומע(ת) כשאני שמח(ה) הוא היום בשבוע שאני הכי אוהב(ת) הוא יום המילה החשובה ביותר עבורי היא השאלה שעדיין לא מצאתי לה תשובה היא ושאלת הבונוס.. לבנק תכונות האופי העולמי דרושות תרומות אופי ,איזו מתכונות האופי שלכם(ן) תתרמו? כולם עונים אין נפקדות ואין חופשים תביאו דימיון לא צריך דבר אחר רק אל תשכחו להביא אתכם...

tamar112

New member
עונה

אם הייתי דמות מסרט מצויר הייתי רוצה להיות: אם הייתי שיר ילדים הייתי רוצה להיות : הספר שאקח איתי לאי בודד הוא: המחזה "אישה בעל בית" המתנה היקרה ביותר לליבי שקבלתי היא: כל דבר שהאנשים שנתנו לי אותו באמת רצו לשמח אותי אם הייתי בעל חיים ,הייתי : ציפור לדור הבא הייתי משאיר(ה) את ה יומן שלי אם הייתי סוף של ספר או סרט הייתי סוף מפתיע למסע למקום רחוק וזר אקח איתי את המפה אם הייתי מגשים(מגשימה) משאלה אחת לעולם היא היתה להיות מאושרת ולשמוח גם מהדברים הקטנים והיומיומיים אם הייתי תמרור או שלט היה כתוב עליו אין כניסה לרכב מעל 4 טון. חחח מפתח הקסם ללב שלי הוא רגישות ואכפתיות המקום בו אני הכי אני הוא הבמה השיר ששומע(ת) כשאני עצוב(ה) הוא אין משהו קבוע השיר ששומע(ת) כשאני שמח(ה) הוא אין משהו קבוע היום בשבוע שאני הכי אוהב(ת) הוא יום שבת המילה החשובה ביותר עבורי היא איכפתיות וכבוד השאלה שעדיין לא מצאתי לה תשובה היא למה?!?!? ושאלת הבונוס.. לבנק תכונות האופי העולמי דרושות תרומות אופי ,איזו מתכונות האופי שלכם(ן) תתרמו? רגישות יתר (רגישות זה מצויין אבל יתר זה לא)

I מ י ר ב I

New member
עונה-

אם הייתי דמות מסרט מצויר הייתי רוצה להיות-גברת פלפלת אם הייתי שיר ילדים הייתי רוצה להיות-עודני ילד הספר שאקח איתי לאי בודד הוא-הנסיך הקטן המתנה היקרה ביותר לליבי שקבלתי היא-אין משהו ספציפי אם הייתי בעל חיים ,הייתי-נמלה.בגלל החריצות לדור הבא הייתי משאיר(ה) את ה-סורק שלי אם הייתי סוף של ספר או סרט הייתי סוף-סגור מאוד ושמח. למסע למקום רחוק וזר אקח איתי את-מחשב אם הייתי מגשים(מגשימה) משאלה אחת לעולם היא היתה-בריאות אם הייתי תמרור או שלט היה כתוב עליו-חייה ותן לחיות... מפתח הקסם ללב שלי הוא-טוב לב המקום בו אני הכי אני הוא-בית השיר ששומע(ת) כשאני עצוב(ה) הוא-BECOUSE OF YOU השיר ששומע(ת) כשאני שמח(ה) הוא-שירי האוס היום בשבוע שאני הכי אוהב(ת) הוא יום-חמישי המילה החשובה ביותר עבורי היא-תודה השאלה שעדיין לא מצאתי לה תשובה היא-האם תהיה עונה שניה לפרשת השבוע
ושאלת הבונוס.. לבנק תכונות האופי העולמי דרושות תרומות אופי ,איזו מתכונות האופי שלכם(ן) תתרמו?טוב לב

../images/Emo9.gifעונה../images/Emo27.gif

אם הייתי דמות מסרט מצויר הייתי רוצה להיות:ונדי.ההיא מפיטר-פן..לא טינקרבל למתבלבלים,אלא ונדי. אם הייתי שיר ילדים הייתי רוצה להיות:להיות שיר ילדים?!
לא הייתי רוצה להיות שיר ילדים
הספר שאקח איתי לאי בודד הוא:"מישהו לרוץ איתו" המתנה היקרה ביותר לליבי שקבלתי היא:יש הרבה.לרוב המתנות שקיבלתי יש משמעות,ומשהו שעמד מאחורי זה. אם הייתי בעל חיים ,הייתי :ללא ספק
לדור הבא הייתי משאיר(ה) את ה:אני לא יודעת כרגע.. אם הייתי סוף של ספר או סרט הייתי סוף:סגור וטוב. למסע למקום רחוק וזר אקח איתי את:מטוס שיטיס אותי חזרה
אם הייתי מגשים(מגשימה) משאלה אחת לעולם היא היתה:עוד 100 משאלות נוספות. אם הייתי תמרור או שלט היה כתוב עליו:לא יודעת.לא מספיק יצירתית כרגע לחשוב על משהו מיוחד. מפתח הקסם ללב שלי הוא:אהבה אמיתית וטהורה. המקום בו אני הכי אני הוא:לבד. השיר ששומע(ת) כשאני עצוב(ה) הוא:יש המון. השיר ששומע(ת) כשאני שמח(ה) הוא:כנ"ל. היום בשבוע שאני הכי אוהב(ת) הוא יום:שני וחמישי,שני סתם בגלל שאני אוהבת את הספרה 2,וחמישי כי פעם,כשהייתי קטנה,היה את התוכנית "רק בישראל" ביום הזה,ומאז קבעתי שזה יהיה היום שאני הכי אוהבת כי אהבתי את התוכנית,חח,קצת פתטי שנשארתי עם האמונה הזו,אבל זה זיכרון מתוק מהילדות
. המילה החשובה ביותר עבורי היא:אהבה. השאלה שעדיין לא מצאתי לה תשובה היא:יש מיליוני שאלות שעדיין אין לי אליהן תשובות,אבל בהחלט אני יכולה לציין,היות ויום הזיכרון לשואה ולגבורה מתקרב,אני יכולה לומר שאחת השאלות שמעסיקות אותי מדי יום זיכרון,היא מדוע המוני היהודים לא התנגדו,הרי הם יכלו להתארגן כולם לצורך העניין באחד הגטאות,ובמקום שימותו כולם,היו מתים כמה בדרך,אך היו מצילים את השאר.כלומר,מדוע לא ארגנו המוני היהודים מחאה,הרי לא היו פחות מהנאצים.מדוע כאשר הכניסו אותם לגטאות,או בדרך למחנות ההשמדה,לא התנגדו,התנפלו על הנאצים?! זו שאלה שבאמת מטרידה אותי,אך אני יודעת שכרגע אין אליה תשובה,אם תהיה. ושאלת הבונוס.. לבנק תכונות האופי העולמי דרושות תרומות אופי ,איזו מתכונות האופי שלכם(ן) תתרמו?אני באמת שלא יודעת לענות. היה נחמד

עונה...../images/Emo87.gif

אם הייתי דמות מסרט מצויר הייתי רוצה להיות- מיכאלנג'לו מצבי הנינג'ה..חח.. אם הייתי שיר ילדים הייתי רוצה להיות- נו השיר הזה.."אני אוהבת שוקולד ועוגות גבינה....." הספר שאקח איתי לאי בודד הוא- כל סדרת הארי פוטר.. אולי שם יהיה לי זמן לקרוא את זה
המתנה היקרה ביותר לליבי שקבלתי היא- לא הייתה כזאת
אם הייתי בעל חיים ,הייתי -נחש.. חולה על החיה הזאת.. לדור הבא הייתי משאיר(ה) את ה- לא הבנתי ממש את השאלה.. אם הייתי סוף של ספר או סרט הייתי סוף- של הסרט הטיסה למסע למקום רחוק וזר אקח איתי את- אמפי3 אם הייתי מגשים(מגשימה) משאלה אחת לעולם היא היתה- שאהיה שחקן מפורסם
אם הייתי תמרור או שלט היה כתוב עליו- הכניסה אסורה
מפתח הקסם ללב שלי הוא- לא הבנתי המקום בו אני הכי אני הוא- הבית שלי.. השיר ששומע(ת) כשאני עצוב(ה) הוא- המון.. אבל "ליסן טו יואר הארט" השיר ששומע(ת) כשאני שמח(ה) הוא- בספרדית.. של פלוריסיינטה/המורדים/רולאבוגן היום בשבוע שאני הכי אוהב(ת) הוא יום- שלישי! יש תיאטרון! המילה החשובה ביותר עבורי היא- אין כזו.. השאלה שעדיין לא מצאתי לה תשובה היא- אישי
ושאלת הבונוס.. לבנק תכונות האופי העולמי דרושות תרומות אופי ,איזו מתכונות האופי שלכם(ן) תתרמו? סקרנות

למעלה