שאלון חמוד וקצר

עדיב4

New member
שאלון חמוד וקצר../images/Emo13.gif

מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? וחברים? אוהבים שבאים אורחים? למה? ואתם אוהבים שבאים חברים? מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? למה? מתנחלים הרבה אצלכם? מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? דואגים שיהיה אוכל? אולי חושבים על תעסוקה? טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? כשאתם אורחים, אתם ביישנים? מבקרים הרבה אצל אחרים? באיזו תדירות? הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? מה אתם אוכלים בחגים? אוהבים בד"כ אוכל של חגים? מה אתם הכי שונאים בחגים? מה אתם הכי אוהבים בחגים? אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? יש לכם משפחה בחו"ל? כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? תהנו!

idanoosh17

New member
טוב ננסה

מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? היום?.... וחברים?אתמול אוהבים שבאים אורחים?כן... למה? כי זה מרענן! ואתם אוהבים שבאים חברים?נו באמת?1......... מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה?גם גם .... למה?אחד על אחד אפשר להתחבר יותר ובקבוצה קורים דברים מצחיקים מתנחלים הרבה אצלכם?לא מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים?כלום?.... אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים?הבית תמיד מסודר...אובססיה של אמא דואגים שיהיה אוכל?כן טוחנים הרבה? או גוועים ברעב?גוועים.... אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן?תמיד נעים יותר בעין שהבית מסודר אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ?לא...לא נעים... כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים?מתאפקים :p ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות?לפעמים כשאתם אורחים, אתם ביישנים?תמיד מבקרים הרבה אצל אחרים?לא כל כך.. באיזו תדירות?אני מעדיף לארח.... הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים?אוטו...למה עבדתי בשביל רישיון?! בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות?כל פעם מישהו אחר.... גם הבית בסבב מה אתם אוכלים בחגים?אוכל פולני אוהבים בד"כ אוכל של חגים?לא תמיד מה אתם הכי שונאים בחגים?לסגור חג בבסיס מה אתם הכי אוהבים בחגים?לצאת בבסיס....אהה ומתנות! אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים?הילדים רוצים אותי ואני רוצה את המבוגרים XD אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם?תלוי במצברוח יש לכם משפחה בחו"ל?כן כל כמה זמן אתם מבקרים אותם?זה דוד והוא מבקר אותנו כל כמה זמן הם מבקרים אתכם?פעם בשנה....במקרה זה יוצא חודדש הבא :)

עדיב4

New member
בוקר טוב:)../images/Emo82.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo108.gif

מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? לפני שבוע וחברים? גם משהו כזה אוהבים שבאים אורחים? כן למה? כי זה כיף כזה שיש המון אנשים בבית וכל הארגון וזה ואתם אוהבים שבאים חברים? כן מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? תלוי באנשים למה? כי יש אנשים שאני נהנת לדבר איתם לבד ויש כאלו שכיף לעשות איתם צחוקים ביחד מתנחלים הרבה אצלכם? לא מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? מסדרים את הבית, מכינים אוכל, מסדרים את הגינה, מנקים את הבית.. אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? כן מאוד דואגים שיהיה אוכל? בדרך כלל אולי חושבים על תעסוקה? לפעמים טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? תלוי מי בא
אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? לא ממש אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? לא כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? אני דווקא לא מהמציקים חח אני יושבת בצד עד שמציעים לי.. אלא אם כן אני צמאה או משהו אז אני מבקשת מים ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? בדרך כלל, אם יש לי כוח כשאתם אורחים, אתם ביישנים? משתדלת שלא מבקרים הרבה אצל אחרים? לא בתקופה הזאתי.. אין כמעט זמן באיזו תדירות? פעם בשבוע הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? בדרך כלל ברגל.. אם אי אפשר או שאין לי כוח אז הורים בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? לרוב אצל סבא וסבתא.. או אחים של סבא וסבתא.. בחנוכה אנחנו חוגגים לפעמים אצלינו מה אתם אוכלים בחגים? את האוכל של החגים
אוהבים בד"כ אוכל של חגים? מאוד מה אתם הכי שונאים בחגים? שאתה מרגיש מפוצץ אחר כך מה אתם הכי אוהבים בחגים? את ההתארגנות והביחד אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) אל כולם! אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? אוהבים יש לכם משפחה בחו"ל? לא שידוע לי כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? -- כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? -- וזהו!

טינקר12

New member
יאללה!

מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? ממממ.. מי זוכר? וחברים? נראה לי ככה לפני יומיים אוהבים שבאים אורחים? כןןן למה? סתם.. כייף שיש דברים טעימים:) ואתם אוהבים שבאים חברים?ברוררר מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? בקבוצה.. לא גדולה יותר מדי.. למה? כי אז יש באלגן.. מתנחלים הרבה אצלכם? דיי.. מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? מסדרת את החדר.. אחרת אי אפשר לדרוך בו.. |מסמיק| אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? את הבית? לא. את החדר? כן דואגים שיהיה אוכל? תמידד יש אוכל! אולי חושבים על תעסוקה? חחח לא.. טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? אוכלים כמה שרוצים.. אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? ממ.. לא ממש אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? שישאלו! ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? כן בטח.. כשאתם אורחים, אתם ביישנים? חח תלוי אצל מי.. מבקרים הרבה אצל אחרים? אהא.. באיזו תדירות?נו, קרציות.. הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? הורים.. :) בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות ?כל פעם מישהו אחר.. מה אתם אוכלים בחגים? רציני? אוהבים בד"כ אוכל של חגים? תלוי אצל מי עושים את החג... מה אתם הכי שונאים בחגים?אוכל לא טעים אצל איזה קרוב משפחה רחוק מה אתם הכי אוהבים בחגים? שפוגשים את כל המשפוחה אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) ממ.. חולה על המשפחה שלי... יש גילאים מגניבים.. חולה על כווולם אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? אוהבת! יש לכם משפחה בחו"ל? כן כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? לא יצא לי.. כל כמה זמן הם מבקרים אתכם?כל איזה חודשיים..

למעלה