שאלון חמוד שליטל אמרה לי לשיםם

nitzangro2

New member
שאלון חמוד שליטל אמרה לי לשיםם../images/Emo13.gif

קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? וזהו כזה..

עניתייי על השאלון החמוד הזה:)

קצת בכללי שם: ליטל פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.65 נראה לי מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות ואח בת כמה את נראית: אממ 18 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: לאאאאאאאאא שפות:אממ אני יודעת קצת מכל שפה קצת ערבית קצת ספרדית קצת אנגלית קצת פורטוגזית וקצת רוסית...נראה לי שלא שכחתי כלוםם הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?אם זה בחיצוניות אז את השיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?אם זה בחיצוניות אז את האצבעות ברגליים חחח האם... את/ה דלוקה על מישהו: אממ כן
את/ה רוצה לגור במקום אחר: אממ לבנתיים לא אבל בעתיד אני יגור עם ניצוש בת"א את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא יודעת את/ה רוצה עוד פירסינג: לאא אין לי אפילו אחד את/ה אוהבת רכבות הרים:כןןןןןןןןןןןןן את/ה הייתם בחו"ל:מלאאאא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:תלוי להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שכל אחד יחיה איך שנוח לו:) האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כאילו מחברה כן אי פעם בכית על בן: אמממ נראה לי שכן אי פעם שיקרת:רק שקר לבן:) אי פעם נעצרת: מה זאת אומרת????????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא השם שלך הופיע בעיתון: אממממממממ לא שזכור לי חחח התחרטת על דברים שעשית:ברור מלא פעמיםם דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:אהבה ממתק: קליק סרט מצויר:יאווווווווווווווו יש מלאא אני חולה על סרטים מצויריםם מולאן ומלך האריות ופוקהונטס יאוו אין אין על זה חחחח קורנפלקס: כריות מסטיק:מנטה צבע: ורוד ולבן יום בשבוע:אמממ או חמישי או שישי כזה.... היום הכי לא מועדף: ראשוןןן בעעעעע תכשיט:הכלללל חורף\קיץ: קיץ בחדר:הרבה דברים מיוחדים האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:חנוששש ראה אותך בוכה: אמממ אמא שלי הלכת איתו לסרט:חנוש וניצי צעק עליך:אח שלי מרוב שאכלתי אותו שלח לך מכתב:אממ לצערי חברות שלי לא שולחות לי מכתבים בדואר חחחחח אבל הצבא דואגים לזה שלא יהיה לי משעמם אף פעם האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?ואיי יש מלאאאאאאאאאא אני הורגת אנשים בגלל זה חחח אהבה ממבט ראשון?כן:) חיים שאחרי המוות?אממ לא יודעת אבל זה מה זה מעניין אותי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?אני לא מבינה עד עכשיו מה זה היום השישי הזה חחחחחחחחחח האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?ברורררררררר תמיד אני מתכוונתתת הופעת בציבור בפיג'מה?כןן חחח בבצפר היסודי היה לנו כל שנה לפני פורים "יום הפוך" כל התלמידים היו באים עם פיג'מות והמורים היו התלמידים ואנחנו היינו המורים זה היה משו אחדהמגניביםם בכית בסרט? תמיד! היית על במה? כן:) חשבת שאת\ה הולך למות?כןןןןן נכשלת במקצוע?אמ כן אבל זה היה ממש ממש מזמן ברוך השם ברוך השם בלי עין הרע טפו טפו.... הורידו אותך כיתה?לא חס וחלילה אם זה יקרה אני ימות! הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים שיר אהוב:אממ יאוו אני שונאת את השאלה הזאתת כי לוקח לי מלא זמן לחשובב יש לי כל כך הרבה שירים שאנ אוהבת שהם בעיקר משנות ה80 אינ חולהה על שירים שקטים באנגליתתת.אני לא יכולה בלי זה אוכל אהוב:ספגטי ושניצל ואחרי זה גרברר יאמייי תוכנית אהובה:השיר שלנו ספורט אהוב:שחייה תחביב:לשמוע מוזיקה לראות טלויזיה להיות במחשב לקרוא ספר להציק לאח שליי להיות עם אמא שליי נוו זה עוד מלא דבריםםם זמר/זמרת/להקה אהובים:טוב יש מלאא אבל הזמרת שאני הכי הכי אוהבת זאת מאיהה!!!!!!! עיתון אהוב:אממ "ראש אחד" אהה וגם אני אוהבת את GO מתה עליכםםםםםםםםםם וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

שכחתי לענות על הסוף חחחח

הנה: מה השעה עכשיו? 16:18 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?אמממ אין לי מושגג אולי יחזור קצת על החומר באנגלית איזה ארוחה אחרונה אכלת?שקשוקה:) תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת?אממ בערך רעש אחרון ששמעת?מוזיקה ריח האחרון שהרחת?וניל איזה רינגטון יש לך בפלאפון?סיפור מכורר ברוררר מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?מאיההההההההההההההההההה(טוב ניצי אל תקנאי אם תבקשי יפה גם אותך אני יחבק)

עונהP:

קצת בכללי שם: ירדדני פירסינג: רק באוזניים D: קעקועים: אין גובה: 1.52 מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום אדמוני אחים/אחיות: שתיים גי'נגי'ות ותאומות :S בת כמה את נראית: אולי בת 10 11 :| משקפיים? יש :( גשר? אין
עבר פלילי: אאין חס וחלילה שפות: אנגלית , ערבית , עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? נאמ העיינים
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? השיער האם... את/ה דלוקה על מישהו: כה את/ה רוצה לגור במקום אחר: ברור את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ל א את/ה רוצה עוד פירסינג: אמ בטבור . את/ה אוהבת רכבות הרים: לא :| את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד לא אכפת לי כול עוד זו לא אני האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כה שרבתי אם חברה נורא טובה אז זה כאב לי נורא >< אי פעם בכית על בן: כה אי פעם שיקרת: כה מן הסתם אי פעם נעצרת: ללא כמה פעמים... היית מאוהבת: ההרבה :S נשבר לך הלב: אולי 3 4 שברת לבבות: לאדעת השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת או שתיים התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: נאאאמ תום וג'רי P: קורנפלקס: כריות מסטיק: הובה בובה או אורביט צבע: ורוד ותכלת יום בשבוע: נאמ שני ?! היום הכי לא מועדף: רביעי לומדים 3 שעות מתמטיקה תכשיט: שרשרת =] חורף\קיץ: קקיץ
בחדר: נאמ לאדעת האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחיות שלי ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: וואי ת'אמת לא זוכרת נראלי אחיות שלי כן אחיות P: צעק עליך: אמא
שלח לך מכתב: פניימיה צבאית האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן , חתול שחור וכאלו אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כה ! זה היום :-\ האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? ככה מלא היית על במה? כה חשבת שאת\ה הולך למות? כה נכשלת במקצוע? כה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? אמ לאא דברים אהובים שיר אהוב: נאאאאמ שיר אהבה למוזה - דנידין אוכל אהוב: פיצה
תוכנית אהובה: האלופה ספורט אהוב: כדורעף וכדורגל תחביב: לההצטלם זמר/זמרת/להקה אהובים: מאיה בוסקילה ועידן יניב
עיתון אהוב: מעריב לנוער וסתם מה השעה עכשיו? 19:27 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? מגיבה לעוד הודעות ?! איזה ארוחה אחרונה אכלת? נאמ פרוסה אם שוקולד ? היה באלי P; תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כה רעש אחרון ששמעת? מוזיקה עככשיו ריח האחרון שהרחת? אאמ סבון ? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? זה של יודה לוי מהאלופה =] מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לניצי ולליטלוש P: שבת שלום

nitzangro2

New member
עונהההההההההההההההההההההההה

קצת בכללי שם: לא מגלה! פירסינג: באף בעזרת השם עוד מעטטטטט קעקועים: לא מגלה איפה גובה: קטנה וחמודה[= יש בעייה???? מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום קקיייייייייי אחים/אחיות: כן,2,גדולים בת כמה את נראית: 6+ משקפיים? נייט גשר? ממ עבר פלילי:ממ שפות:עברית בקושי הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?את הטוסיק הלבן שליייייי טובבבבבב?? (ליטל חולה עליוווווו) הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?את זה שאני לבנה בעע עליי האם... את/ה דלוקה על מישהו: כןןןןןן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כל כך כןןןןןןןןןןןן בת"א!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן ככה הכרתי את ליטל, והתאהבתי! את/ה רוצה עוד פירסינג: כןןןןןןןןן סיידליפפפפפ את/ה אוהבת רכבות הרים:לאאא:S את/ה הייתם בחו"ל:יססס:ארה"ב קנדה קרואטיה סלובניה הולנד בלגיה והשנה בספרד:) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: אם מגיע להם........... עישון אצל בני עשרה: ממ לא בעד ולא נגד שכל אחד שיעשה מה בראש שלו נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד למה לא.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא נראה לי אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם נשבר לך הלב: אף פעם שברת לבבות: אף פעם נראה לי\= השם שלך הופיע בעיתון: מממ פעם אחת[; התחרטת על דברים שעשית:קורה תמידדד דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: (לא קראתי את השאלון של ליטל אבל נראה לי שפה היא רשמה "אהבה" תייכף אני יראה) לי אין ממתק: קינדר בואנו סרט מצויר: לא אוהבת קורנפלקס: כריות חחחח מסטיק: מנטההההה צבע: חוםםם, ירוק יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון בעע תכשיט: עגילים חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשבבבבבב חהחה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ממממ בר נראה לי.. חברה כאילו.. (יאו אתם לא יודעים איך ליטל חולהההההה עלייההההה) ראה אותך בוכה: מממממממממ אמא או משו חהחה הלכת איתו לסרט: ליטלוש וחנושששששששש ומחר עם אמא שילייייייי צעק עליך: אמא חהחה בעצם נראה לי שליטל.. שצרחנו אחת על השנייה בטלפון ובסוף היא צדקה בעע עלייהה שלח לך מכתב:ממממממממ הבנק נראה לי.. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?לא חיים שאחרי המוות?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן, לליטל, אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךך וגם את נושששששששש הופעת בציבור בפיג'מה?ממממ פעם אחת (אבל אל תצחקו עלי) הלכתי לבצפר עם מכנס פיג'מה כי שכחתי לשים מכנס רגיללל אבל הייתי בכיתה ב' חחחחחחחחחחח בכית בסרט? ממ אולי הזלתי דמעה בקטנה חהחה היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?כןן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?כןן דברים אהובים שיר אהוב:יש מלאאאאאאאאא אוכל אהוב:לזניהההההההה תוכנית אהובה:ממממממ גיא פינסס ספורט אהוב:טניססססססססססססססססססססססססססססססססססס תחביב:טניסססססססס זמר/זמרת/להקה אהובים:נינט טייב! עיתון אהוב:GO וסתם מה השעה עכשיו? 20:27 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לאכווווווול איזה ארוחה אחרונה אכלת?חחחח ממממ צהריים תיכון או אוניברסיטה? לא זה ולא זה אתה משועמם/ת?בעיקרון כן רעש אחרון ששמעת? טלויזיה ריח האחרון שהרחת?לא זוכרתת איזה רינגטון יש לך בפלאפון?השיר של שאקירה וביונסה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?את ליטלוש וירדנוש האהובות שלי שביום העצמאות נעשה את הכייף של הלייףף יאללה ביי

sonioosh

New member
עונה:]

קצת בכללי שם: סוניה פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: לא יודעת בידיוק חח מידת נעליים: 36 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אח קטן בת כמה את נראית: 12 חחח משקפיים? אין גשר? איןן עבר פלילי: איןןןן שפות: רוסית אנגלית (בערך) עברית חח אממ וזהו הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הגובה שליי:( האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא כרגע את/ה רוצה לגור במקום אחר: ממש לאא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ברורר את/ה רוצה עוד פירסינג: לאא את/ה אוהבת רכבות הרים: ברורר את/ה הייתם בחו"ל: כה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא ממש להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן על חברה חח אי פעם בכית על בן: ברור אי פעם שיקרת: כל אחד משקר לפעמים........ אי פעם נעצרת: לאאא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא יודעתת השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: 10000000........ דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: שוקולדד סרט מצויר: כל סירטי הדיסני קורנפלקס: קוקומן מסטיק: כולםם צבע: כל הצבעיםםם יום בשבוע: שישי ושבת היום הכי לא מועדף: ראשוןןן תכשיט: הכל אבל רק דברים עדינים חח חורף\קיץ: קיץץץץץץץץץץ בחדר: מחשבבב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה שלי ראה אותך בוכה: חברה שלי הלכת איתו לסרט: עוד חברה שלי חח צעק עליך: אמא שלי:) שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא מאמינהה אהבה ממבט ראשון? בטחח חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?אמממ לא ממש האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה הופעת בציבור בפיג'מה? לאא בכית בסרט? הרבהה היית על במה? לא ממש... חשבת שאת\ה הולך למות? כה חח נכשלת במקצוע? ברורר הורידו אותך כיתה?לאאא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לאאאאא דברים אהובים שיר אהוב: the reason אוכל אהוב: הרבה דבריםם תוכנית אהובה: השיר שלנו ו Y בעשר ספורט אהוב: כל הסוגים תחביב: לירקוד לישמוע מוסיקה להיות עם חברות, להכיר אנשים חדשים ולצאת למקומות זמר/זמרת/להקה אהובים: מאיההההההההההההההההה עיתון אהוב: כולם טובים וסתם מה השעה עכשיו? 21:46 תפוח או בננה? שניהם כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לצאת לאנשהו... איזה ארוחה אחרונה אכלת? עוף תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כרגע כה חח סתם רעש אחרון ששמעת? מוסיקה וזה לא רעש חח ריח האחרון שהרחת? בושם איזה רינגטון יש לך בפלאפון? כרגע אין פלאפוןן:((((( מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מאיה!!

eliana1roni

New member
../images/Emo207.gif הזמנה לקומנה שלי

כנסו לקומנה של אליענה בקייר ורן דנקר! http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=25873 *סורי שאני לא יודעת לעשות קישור לקומנה*

תשובות

קצת בכללי שם: אושרת פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.55 מידת נעליים:40-41 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: יש 9 בת כמה את נראית: 16 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות:עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?כמעט הכל הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני שמנה האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:לא ממש את/ה הייתם בחו"ל:לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן, למה לא? להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: לא אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבהה נשבר לך הלב:הרבהה שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר:סינדרלה קורנפלקס: כן מסטיק: כן צבע: ורוד ושחור יום בשבוע:שבת היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: טבעת וגורמט חורף\קיץ: קיץ בחדר: עם מוזיקה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: חברות שלי הלכת איתו לסרט: חברות שלי צעק עליך: אמא שלח לך מכתב:אף אחד האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?כן בהרבה אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?כן האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב:ליבי שמור לך אוכל אהוב:ספגטי תוכנית אהובה:השיר שלנו ספורט אהוב:התעמלות קרקע תחביב:לשיר זמר/זמרת/להקה אהובים:מאיה בוסקילה עיתון אהוב:מעריב לנוער וסתם מה השעה עכשיו? 12:26 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך בפורום איזה ארוחה אחרונה אכלת?ערב תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת? תאונה ריח האחרון שהרחת?הבושם של האקס שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון?אלינור מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?האקס שלי

למעלה