שאלון חמוד שמצאתי,עבר,הווה,עתיד

Robin Sparkles

New member
שאלון חמוד שמצאתי,עבר,הווה,עתיד

עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית? הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: תמונה נוכחית במסנג'ר: חבר: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה עייף? את מי את הכי רוצה לחבק: ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה את הולכת לגור? כמה ילדים את רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר אהוב: צבע אהוב: איבר שהכי מושך: אתה שמח כש: האם אתה חושב יותר מדי? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ריח אהוב: מה מכעיס אותך: האדם שעושה לך הכי טוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: אוהב את בצפר? נרדם בשיעורים? מעשן? נפגע (רגשית) בקלות? נותן מעצמך? אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח? אוהב להתעטש? שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אכפת לך מאיכות הסביבה? חוסך כסף למשהו מיוחד? קשר לחפצים? אוהב חולצות גזורות? אוהב לטייל? אוהב כפכפים? שמש או גשם? קר לך או חם לך?

Robin Sparkles

New member
עווונה

עבר: שם המורה בכיתה א': אורית הזיכרון הראשון שלך: גיל 3 האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה [נכשלתי פעם אחת] האם עברת דירה?לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? סבבה השיר האחרון ששרת: זיזמתי קצת here comes the sun ו- 4 minutes הדבר האחרון שצחקת בגללו: "על גופתה המתה" הפעם האחרונה שבכית:יום חמישי האדם האחרון שראית: אמאבא הדבר האחרון שאמרת: טוב ביי הדבר האחרון שאכלת: צנימים עם נוטלה
הדבר האחרון ששתית: תה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית? לא עולה לי כלום כרגע.. הווה: שיער נוכחי: חום בגדים נוכחיים: שמלת מלמלה תכשיטים נוכחיים: אין תמונה נוכחית במסנג'ר: של כלבי האהוב חבר: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: טוב לי ככה לבד האם אתה עייף? אולי קצת את מי את הכי רוצה לחבק: לא יודעת ממה הכי נמאס לך? מהבצפר את מי היית רוצה להרוג? את המחנך שלי! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?אממ........
איפה את הולכת לגור? בחו"ל כמה ילדים את רוצה? 2 או 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? ג'יפ שחור איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?
חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: ביטלס,קווין ספר אהוב: יומני הנסיכה
סופר אהוב: צבע אהוב: כחול,ירוק,לבן איבר שהכי מושך: לא יודעת. אבל חיוך מושך אתה שמח כש: אני נמצאת עם אנשים שבאמת אכפת להם ממני האם אתה חושב יותר מדי? כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ספרד או אנגליה ריח אהוב: עוגה שיצאה קודם מהתנור מה מכעיס אותך: אנשים צבועים האדם שעושה לך הכי טוב: משפחה חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: כלמיני מקצוע שנוא: היסטוריה אוהב את בצפר? לא! נרדם בשיעורים? לפעמים מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות?כן נותן מעצמך?כן אוהב לפוצץ נייר בועות?לא. זה כבר מזמן לא כיף לועס דברים? לא אוהב להתקלח?כן אוהב להתעטש? חח לא שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אוייי כן ואז מציק ללכת אכפת לך מאיכות הסביבה? האמת שלא חוסך כסף למשהו מיוחד? לא קשר לחפצים?לא אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? תלוי איפה ועם מי אוהב כפכפים?כן שמש או גשם?גשם קר לך או חם לך? נעים לי

NITSAN6

New member
להלההלהלהה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

עבר: שם המורה בכיתה א':לבנה הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת..חח סתם מגיל 3 בערך האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיטקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה[אותו מבחן] האם עברת דירה?לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?כיף
השיר האחרון ששרת:לא זוכרת איך קוראים לו.. הדבר האחרון שצחקת בגללו:שידיד שלי משך לי את התיק ובטעות הפיל אותי אחורה
הפעם האחרונה שבכית:אתמול..קראתי את רוץ ילד רוץ למבחן בספרות האדם האחרון שראית:אמא הדבר האחרון שאמרת:טוב הדבר האחרון שאכלת:שוקולד
הדבר האחרון ששתית: מים הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול הדבר הכי מטורף שעשית?לא יודעת הווה: שיער נוכחי: שחור מתולתל בגדים נוכחיים: סתם חולצה ומכנס תכשיטים נוכחיים: אין תמונה נוכחית במסנג'ר:שלי כשהייתי קטנה חבר: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא יודעת האם אתה עייף? לא את מי את הכי רוצה לחבק:לא יודעת ממה הכי נמאס לך?בצפר
את מי היית רוצה להרוג? מורה אחת או שתים..בעצם ארבע
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת איפה את הולכת לגור? לא יודעת..אולי עדין במושב שלי כמה ילדים את רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? לא יודעת חושב הרבה על העתיד?ככה ככה מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: סימפל פלאן, קווין ספר אהוב: הארי פוטר
סופר אהוב:אין צבע אהוב: אדום איבר שהכי מושך:עיניים וחיוך אתה שמח כש: אני כמעט תמיד שמחה
האם אתה חושב יותר מדי? לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?לונדון נראה לי ריח אהוב: של דלק
מה מכעיס אותך:כלמיני דברים..מורות בעיקר
ואנשים דביקים..שונאת את זה וגם צבועים
האדם שעושה לך הכי טוב:משפחה וחברים חדר אהוב בבית: שלי
מקום אהוב בעולם: לא יודעת מקצוע שנוא: ספרות
אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? פעם אחת..אבל לא בדיוק נרדמתי..נמנמתי
מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות?לפעמים נותן מעצמך?כן אוהב לפוצץ נייר בועות?יאפ
לועס דברים? לא אוהב להתקלח?כן אוהב להתעטש?ברור זה אחד התחביבים שלי שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?כן אכפת לך מאיכות הסביבה? כן אבל לא כל כך חוסך כסף למשהו מיוחד? לא קשר לחפצים?כן אוהב חולצות גזורות?לא כל כך אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים?לא שמש או גשם?גשם קר לך או חם לך?נעים

למעלה