שאלון חמוד

שאלון חמוד ../images/Emo9.gif

שנכיר יותר אחד את השני הכנתי שאלון קטן: שם: תאריך לידה: גיל: מקצוע: שיר בעברית אהוב: שיר אהוב של יוסק'ה: סדרה אהובה: ציטוט נחמד: כלב? חתול? אחים\אחיות? וכמה?: השלם את השפט: אני לא יכול בלי ___________ יהיה נחמד אם כולם יענו...

ואני יהיה הראשונה שתענה..

שם:עדי תאריך לידה:19.6.91 גיל:ב-19 אני יהיה בת 14 מקצוע:תלמידה בחטיבה שיר בעברית אהוב:"שיר של רגע אחד" "השקט שנשאר" שיר אהוב של יוסק'ה:"אהבה בת 20" סדרה אהובה:"חברים" "השיר שלנו" ציטוט נחמד:"תעשה הכל בחיים כי המוות יקח הכל"(עכשיו המצאתי..חחח כלב?בטח שיש!!! פוש!! חתול?מה פתאום
אחים\אחיות? וכמה?:אחים..3 אני הכי קטנה השלם את השפט: אני לא יכול בלי השעון על היד, ולא לשחק כל השבוע כדור עף_(אני הקפטנית)

moranush86

New member
רעיון טוב!!! סחה על הרעיון...

שם: מורן גולן. תאריך לידה: 22.3.86 גיל: 19 מקצוע: חיילת שיר בעברית אהוב: לא יודעת... יש המווווון שיר של יוסי: "בוכה בלילות" סדרה אהובה: ... לא שזאת סידרה האהובה, פשוט יש לי סידרה אחת שאני רואה וזה "השיר שלנו". כלב: כלבה הכי יפה בעולם, חתול: רק מרחוק, העיקר שלא יהיו לידי אחים: בן ובת, אני הזקונים ציטוט נחמד: "לא משנה מה השאלה, אהבה היא התשובה" אני לא יכולה בלי: קולה חחחחחחחח חבר'ה זה נחמד!!! תמשיכו את זה

19n

New member
אני

שם: נתנאל גלעד תאריך לידה:22.3 גיל: 21 מקצוע: שחקן וצלם לא מוכר שיר בעברית אהוב: אמא של יוסי שיר אהוב של יוסי: גם אמא יש לי כלב רועה גרמני לבן עם עיניים כחולות מהמם מהמם בארץ אני לא יכול בלי אחי התאום שגר איתי ובלי לדבר עם אמא במצלמה כל יום וגם לא בלי המוזיקה שלי יש לי אח קטן ואח גדול שנהרג בתאונה לפני כמה שנים.

אני

שם: אריאל זוהר תאריך לידה: 28/05/84 גיל:21 מקצוע: צה"ל - להקה שיר בעברית אהוב: הרבה פנים - רמי קליינשטיין שיר של יוסי: פינה בלב סדרה אהובה: "קצרים" כלב: היה - פקינז מדהים חתול: לא אוהב חתולים, בבית לפחות אחים: 3 אחים ציטוט נחמד: "בכל לטובה" אני לא יכולה בלי: שוקולד, מוזיקה.

flori1

New member
הנה שלי...

שם:ורד תאריך לידה:7.11.90 גיל:14 וחצי מקצוע:תלמידה חח שיר בעברית אהוב:אמ...אין לי אחד אהוב במיוחד.. שיר אהוב של יוסק'ה: אני אקטוף לך את הירח סדרה אהובה:קשה לבחור חח ציטוט נחמד:אין חתול?כלב? אין אחים\אחיות? אח אחד ואחות אחת אני לא יכול בלי..אין לי מושג חחח

עונהנהנה

שם:ניקול תאריך לידה:17.11 גיל:13 וחצי מקצוע:זונה...סתם...תלמידה שיר בעברית אהוב:לא יודעת אין ספציפי שיר אהוב של יוסק'ה:בוכה בלילות סדרה אהובה:השיר שלנו ציטוט נחמד:החיים עומדים להרוג אותך כלב?אין חתול?גם אין..יש לי אלרגיה לחיות אחים\אחיות? וכמה?:אח אחד השלם את המשפט: אני לא יכולה בלי מוזיקה ועוד מיליון דברים

teila0

New member
אני....

שם: תהילה תאריך לידה:11.7.1990 גיל:14.5 (עוד חודש יום הולדת) מקצוע:תלמידה שיר בעברית אהוב:כל שיר של יוסי אזולאי והראל מויאל..... שיר אהוב של יוסק'ה:אמממ.... שאלה קשה חחחח טוף אז בכל זאת אני חושבת שאהבה בת 20 זה שיר פצצה סדרה אהובה:אין.... ציטוט נחמד: אין לי.... כלב?פוחדת חתול?שונאת אחים\אחיות? וכמה?:יש לי 3 אחיות השלם את השפט: אני לא יכולה בלי.... לשמוע לפחות 5 פעמים ביום שירים של יוסי אזולאי...

orianush

New member
עונההההההההה---->>

שם: אוריאן תאריך לידה: 21.10.90 גיל: 14 ומשהו.. חח מקצוע: תלמידה.. שיר בעברית אהוב: סימנים של הראל מויאל.. לא נראה לי שאתם מכירים אז יש גם את בן אדם של אודי דוד שיר אהוב של יוסק'ה: אמא סדרה אהובה: חברים, טלנובלה בע"מ ציטוט נחמד: לא יודעת.. כלב: היו.. עכשיו אין חתול: אין אחים\ אחיות: אחות נשואה עם ילד ואח שמתחתן עוד שבועיים השלם את המשפט: אני לא יכולה בלי מוזיקה!!!

oneheart1

New member
עונה../images/Emo108.gif

שיר בעברית אהוב: לשם/מירי מסיקה שיר אהוב של יוסק'ה:בוכה בלילות סדרה אהובה: תשוקת הניצים ציטוט נחמד: "אני לא צריך להיות שיכור בשביל לראות שאת יפה
כלב? אין חתול?אין אחים\אחיות?אחיות וכמה?:2 השלם את המשפט: אני לא יכול בלי _
אהבה

למעלה