שאלון חמוד!!

A m 0 s

New member
שאלון חמוד!!

שימו את המדיה פלייר/ווינאמפ/משהו על נגן אקראי (מנגן שירים בסדר אקראי) 2. על כל שאלה, לחצו על הכפתור שמעביר שיר כדי לקבל את התשובה 3. חייבים לרשום את שם השיר, לא משנה כמה טיפשי זה נשמע! 4. כמובן שעדיף שירים מהרוק ישראלי, גם המשמעות יותר ברורה וגם זה פורום "רוק ישראלי" אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים? איך תתארו את עצמכם? מה אתם אוהבים בבנות/בנים? איך אתם מרגישים היום? מה מטרת חייכם? מה המוטו שלכם? מה חבריכם חושבים עליכם? מה אתם חושבים על הוריכם? על מה אתם חושבים לעיתים קרובות? כמה זה 2+2? מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם? מהו סיפור חייכם? מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים? מה תרצו להיות שתהיו גדולים? על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים? לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם? איזה שיר נגנו בהלוויה שלכם? מה התחביב שלכם? מה הפחד הכי גדול שלכם? מה הסוד הכי גדול שלכם? איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? על מה אתם חושבים כרגע? איך תקראו לכותרת ההודעה?

A m 0 s

New member
תער חד

זה מה שיצא לי... אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים - "אמא" (ריקי גל) איך תתארו את עצמכם? "מבין אצבעותי" (דנה ברגר
) מה אתם אוהבים בבנות/בנים? (Landslide" (Olivia Newoton John" איך אתם מרגישים היום? "המקום הכי רחוק" (סיון שביט) מה מטרת חייכם? "תפילה" (איתמר רוטשילד) מה המוטו שלכם? (Tied Up" (Olivia Newoton John" מה חבריכם חושבים עליכם? "תניענק Live" (קורין אלאל, דנה ברגר ועוד...) מה אתם חושבים על הוריכם? "חרותי Live" (דנה ברגר
) על מה אתם חושבים לעיתים קרובות? "ימים של שקט" (לולה) כמה זה 2+2? "צלע חסרה" (דנה ברגר
) מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם? (In Liverpool" (Suzanne Vega" מהו סיפור חייכם? "מלך Live" (דנה ברגר
) מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים? "בחלומות שלי Live" (סיון שביט) מה תרצו להיות שתהיו גדולים? "ואני לא ידעתי" (דנה ברגר
) על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים? "לונה פארק" (יעל לוי) לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם? "מלחמות כאילו" (מיקה קרני) איזה שיר נגנו בהלוויה שלכם? "על ברכיי Live" (דנה ברגר
) מה התחביב שלכם? "מאוד פרוע" (איגי וקסמן) מה הפחד הכי גדול שלכם? (I Honestly Love You (Olivia Newton-John מה הסוד הכי גדול שלכם? "מחבואים" (טאטו) איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? "ההכרה שלי נמוגה" (רונה קינן) על מה אתם חושבים כרגע? "ניצוצות Live" (דנה ברגר
ורמי פורטיס) איך תקראו לכותרת ההודעה? "תער חד" (בלאגן ז"ל) חחח... יצאו כל מיני דברם מצחיקים

tomerldt

New member
שמים לב! ../images/Emo151.gif

אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים? אלמנה - המכשפות איך תתארו את עצמכם? ג'יגולו - גידי גוב (חחחחחחחחחח גדול!) מה אתם אוהבים בבנות/בנים? בתי קפה - עברי לידר איך אתם מרגישים היום? מערבה מכאן - ריקי גל מה מטרת חייכם? בוא הביתה - רמי קליינשטיין מה המוטו שלכם? בלילה - צליל מכוון מה חבריכם חושבים עליכם? זה הרוח - יהודית רביץ מה אתם חושבים על הוריכם? יום אחד - קורין אלאל על מה אתם חושבים לעיתים קרובות? פעם - יהודית רביץ (יצא לא רע!) כמה זה 2+2? ילדי הירח - צליל מכוון מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם? התשמע- קורין אלאל מהו סיפור חייכם? עילבון - ערן צור מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים? בלילות הסתיו - יהודית רביץ (חלש...) מה תרצו להיות שתהיו גדולים? הזמן עכשיו - עברי לידר (חלש..) על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים? כמה קסם - רונית שחר (יצא מושלם ונכון!) לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם? אהבה משוגעת - רונית שחר (לא רוצה לרקוד בחתונה שלי לצלילי השיר הזה... הוא לא מתאים
) איזה שיר נגנו בהלוויה שלכם? דמעות של מלאכים - עפרה חזה (בחיים שלי שזה מה שיצא!!) מה התחביב שלכם? בראשית - אסף אמדורסקי מה הפחד הכי גדול שלכם? סמבה ברגל שמאל - יהודית רביץ (לא רע!!) מה הסוד הכי גדול שלכם? הוא האמין לה - אסף אמדורסקי איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? תן לי קצת ממך - קורין אלאל (?!) על מה אתם חושבים כרגע? השנה האחרונה - איתמר רוטשילד איך תקראו לכותרת ההודעה? שמים לב - עברי לידר

למעלה