שאלון חמוד...

שאלון חמוד...

(לקוח מפורום ווסטלייף..
) 1-טיפוס של חורף או קיץ? 2-מה יש לך בתיק? (אתה מאלה שתמיד לוקחים הכל למקרה ש.. או רק מה שצריך? 3-מה רץ לך בראש עכשיו? 4-מה הדבר שאם יקחו לך אותו אתה פשוט אבוד? 5-שופינג או פיקניק בטבע? 6-סרט טוב שראית לאחרונה? 7-משפט אופייני? 8-ישראלי,(מדבר) עם ידיים או בלי? 9-שוקולד,שחור או לבן? 10-מה הכי מתנגן אצלך? 11-כלב או חתול? 12-בית שקט ונוף פסטורלי ? 13-כדורגל/כדורסל? 14-גלידה-חלבי/סורבה? 15-מעדיף להיות בלי מכנס/חולצה? 16-מה הדבר הכי מגניב שאמרת מתוך חלום? 17-מה הדבר הכי תינוקי שעשית לאחרונה? 18-מה הפדיחה הכי גדולה שעשית ומסתבר שכולם ראו/שמעו? 19-אם היו לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? 20-עשית אמבטית קצף? 21-רכבת פעם על פיל? 22-נרדמת בשיעור? 23-ילדים,בנים/בנות? 24-באיזה מקום היית מעדיף את הדייט שלך?

Incomplete Girl

New member
עונה../images/Emo9.gif

1-טיפוס של חורף או קיץ? חורף
2-מה יש לך בתיק? כלום
(אתה מאלה שתמיד לוקחים הכל למקרה ש.. או רק מה שצריך? רק מה שצריך 3-מה רץ לך בראש עכשיו? מתי חברה שלי תתקשר?
4-מה הדבר שאם יקחו לך אותו אתה פשוט אבוד? מוזיקה.כלשהיא
5-שופינג או פיקניק בטבע? פיקניק
6-סרט טוב שראית לאחרונה? גמ"ש עם וין דיזל
7-משפט אופייני? כפרע
8-ישראלי,(מדבר) עם ידיים או בלי? עם
9-שוקולד,שחור או לבן? לבן 10-מה הכי מתנגן אצלך? אינקו
11-כלב או חתול? אפאחד 12-בית שקט ונוף פסטורלי ? אעה?
13-כדורגל/כדורסל? סל 14-גלידה-חלבי/סורבה? חלבי!!11
15-מעדיף להיות בלי מכנס/חולצה? מכנס 16-מה הדבר הכי מגניב שאמרת מתוך חלום? אנ'לא מדברת מתוך חלום.נראה לי 17-מה הדבר הכי תינוקי שעשית לאחרונה? מאיפה לי 18-מה הפדיחה הכי גדולה שעשית ומסתבר שכולם ראו/שמעו? אתם לא רוצים לדעת
19-אם היו לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?במקלחת של אלכס
20-עשית אמבטית קצף? יאפ 21-רכבת פעם על פיל? לא 22-נרדמת בשיעור? כן 23-ילדים,בנים/בנות? בנות 24-באיזה מקום היית מעדיף את הדייט שלך? בחוף

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאני../images/Emo98.gif

1-טיפוס של חורף או קיץ? חורף
2-מה יש לך בתיק? כרגע כלום
..אבל יש מה שצריך.? (אתה מאלה שתמיד לוקחים הכל למקרה ש.. או רק מה שצריך? 3-מה רץ לך בראש עכשיו?זה שנרדמתי מקודם בזמן שלמדתי להיסטוריה
4-מה הדבר שאם יקחו לך אותו אתה פשוט אבוד? מחשב 5-שופינג או פיקניק בטבע? שניהם
6-סרט טוב שראית לאחרונה? נגיד שממלכת גן עדן
7-משפט אופייני? נמ נמ..אין
8-ישראלי,(מדבר) עם ידיים או בלי? עם ידיים
9-שוקולד,שחור או לבן? שחור 10-מה הכי מתנגן אצלך? כל מיני..אין רק אחד באמת
11-כלב או חתול? כלב 12-בית שקט ונוף פסטורלי ? לא הבנתי מה לבחור כאן
13-כדורגל/כדורסל? כדורסל|כ-סל| 14-גלידה-חלבי/סורבה? חלבי 15-מעדיף להיות בלי מכנס/חולצה? חיחי..
..בלי מכנס? 16-מה הדבר הכי מגניב שאמרת מתוך חלום?מאיפה אני יודעת
17-מה הדבר הכי תינוקי שעשית לאחרונה? אין
18-מה הפדיחה הכי גדולה שעשית ומסתבר שכולם ראו/שמעו?נמ נמ..שעברתי ביצפר..נכנסתי לכיתה הלא נכונה
19-אם היו לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב 20-עשית אמבטית קצף?כע
21-רכבת פעם על פיל? לא
22-נרדמת בשיעור? כמעט! 23-ילדים,בנים/בנות? אע?! 24-באיזה מקום היית מעדיף את הדייט שלך?מקום שקט..מסעדה ליד הים.או אפילו על שפת הים

עונההה ../images/Emo9.gif

1-טיפוס של חורף או קיץ? חורף 2-מה יש לך בתיק? פפפפ לא יודעת מה זה השאלות האלה.. (אתה מאלה שתמיד לוקחים הכל למקרה ש.. או רק מה שצריך? בדר"כ אני לוקחת יותר דברים ממה שצריך ואז לא משתמשת בהם בכלל
3-מה רץ לך בראש עכשיו? מתי אני אלך לסוסים כברררררררר
4-מה הדבר שאם יקחו לך אותו אתה פשוט אבוד? מיטה, סוסים.. 5-שופינג או פיקניק בטבע? גם וגם
6-סרט טוב שראית לאחרונה? מי הפליל את רוג'ר ראביט
7-משפט אופייני? פפפ לא יודעת.. נעמה, קצת עזרה כאן..
8-ישראלי,(מדבר) עם ידיים או בלי? זה תלוי על מה אני מדברת
לפעמים עם ולפעמים בלי.
9-שוקולד,שחור או לבן? חום
10-מה הכי מתנגן אצלך? מוזיקה?
11-כלב או חתול? כלב
12-בית שקט ונוף פסטורלי? אני בעד. 13-כדורגל/כדורסל? כדורסל 14-גלידה-חלבי/סורבה? סורבה 15-מעדיף להיות בלי מכנס/חולצה? להיות עם שניהם
16-מה הדבר הכי מגניב שאמרת מתוך חלום? משו על זה שמכאיבים לי ביד או משו
נעמה יודעת
17-מה הדבר הכי תינוקי שעשית לאחרונה? נידנדתי לאמא שלי
18-מה הפדיחה הכי גדולה שעשית ומסתבר שכולם ראו/שמעו? אוי מאיפה אני זוכרת..... 19-אם היו לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב, כמובן. אבל שיהיו בלתי נראות, אחרת זה לא שווה
20-עשית אמבטית קצף? מזמן.. 21-רכבת פעם על פיל? לא 22-נרדמת בשיעור? כמעט 23-ילדים,בנים/בנות? בתור בן/בת זוג? בנים. 24-באיזה מקום היית מעדיף את הדייט שלך? לא יודעת.. במקום מבודד.

NoWords

New member
זה לא מגניב חחח

אני אישית נבהלתי לאללה.
פתאום התעוררת וצעקת איזה משהו.. ואני בכלל שאלתי איך מכבים את הטלוויזיה.

תשובות../images/Emo26.gif

1-טיפוס של חורף או קיץ? חורף 2-מה יש לך בתיק? אין לי תיק
(אתה מאלה שתמיד לוקחים הכל למקרה ש.. או רק מה שצריך? גם וגם. 3-מה רץ לך בראש עכשיו? למה אני עונה על השאלון הזה?! 4-מה הדבר שאם יקחו לך אותו אתה פשוט אבוד? שיעורי הפסנתר..... 5-שופינג או פיקניק בטבע? פיקניק בטבע 6-סרט טוב שראית לאחרונה? אה......לא יודעת. 7-משפט אופייני? אין 8-ישראלי,(מדבר) עם ידיים או בלי? פעם עם ופעם בלי 9-שוקולד,שחור או לבן? שחור 10-מה הכי מתנגן אצלך? גאווין דגרו
11-כלב או חתול? כלב 12-בית שקט ונוף פסטורלי ?הא? 13-כדורגל/כדורסל? כדורסל
14-גלידה-חלבי/סורבה? חבלי 15-מעדיף להיות בלי מכנס/חולצה? מכנס 16-מה הדבר הכי מגניב שאמרת מתוך חלום? מאיפה אני אמורה לדעת אם זה מתוך חלום<??! 17-מה הדבר הכי תינוקי שעשית לאחרונה? אה....אין 18-מה הפדיחה הכי גדולה שעשית ומסתבר שכולם ראו/שמעו? נפלתי ממול מליארד אנשים....? 19-אם היו לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב 20-עשית אמבטית קצף?לא 21-רכבת פעם על פיל? לא 22-נרדמת בשיעור? לא 23-ילדים,בנים/בנות? בנים 24-באיזה מקום היית מעדיף את הדייט שלך? לא צריכה דייט

אאניי..חח..קצת באיחור..../images/Emo3.gif

-טיפוס של חורף או קיץ? קיץץץ
2-מה יש לך בתיק? חח..אינלי תיק קבוע (אתה מאלה שתמיד לוקחים הכל למקרה ש.. או רק מה שצריך? 3-מה רץ לך בראש עכשיו?שתיכף יש אבודים!סדרה מהממת 4-מה הדבר שאם יקחו לך אותו אתה פשוט אבוד? אממ..פלאפון 5-שופינג או פיקניק בטבע? שופינגג 6-סרט טוב שראית לאחרונה? אממ..איזה סרט מלחמה..לא זוכרת איך קוראים לו..אבל סרט מהמם 7-משפט אופייני? אין לי כוח..חחח 8-ישראלי,(מדבר) עם ידיים או בלי? כן 9-שוקולד,שחור או לבן? חום 10-מה הכי מתנגן אצלך? ווסטלייף 11-כלב או חתול? כלב 12-בית שקט ונוף פסטורלי ?כע 13-כדורגל/כדורסל? כדורסל 14-גלידה-חלבי/סורבה? חלבי 15-מעדיף להיות בלי מכנס/חולצה? 16-מה הדבר הכי מגניב שאמרת מתוך חלום?אנ'לא מדברת מתוך חלום 17-מה הדבר הכי תינוקי שעשית לאחרונה?לא יודעת..חח 18-מה הפדיחה הכי גדולה שעשית ומסתבר שכולם ראו/שמעו?אמממ.. 19-אם היו לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב 20-עשית אמבטית קצף?כע 21-רכבת פעם על פיל? לע 22-נרדמת בשיעור? לא 23-ילדים,בנים/בנות? בנות 24-באיזה מקום היית מעדיף את הדייט שלך?
בים..בשקיעה..חח רומנטי

שלי:../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

1-טיפוס של חורף או קיץ? חורף 2-מה יש לך בתיק? ארנק ופלאפון (אתה מאלה שתמיד לוקחים הכל למקרה ש.. או רק מה שצריך? רק מה שצריך 3-מה רץ לך בראש עכשיו? מה איכפת לכם
חחח
4-מה הדבר שאם יקחו לך אותו אתה פשוט אבוד? את המחשב 5-שופינג או פיקניק בטבע? שופינג 6-סרט טוב שראית לאחרונה? "תעביר את זה הלאה" בפעם ה10 חחחח 7-משפט אופייני? "בוקר טוב נוורלנד" LOL 8-ישראלי,(מדבר) עם ידיים או בלי? בלי 9-שוקולד,שחור או לבן? שחור 10-מה הכי מתנגן אצלך? מייקל ג'קסון
11-כלב או חתול? כלף 13-כדורגל/כדורסל? כדורסל 14-גלידה-חלבי/סורבה? חלבי 15-מעדיף להיות בלי מכנס/חולצה? בלי חולצה 16-מה הדבר הכי מגניב שאמרת מתוך חלום? מה
17-מה הדבר הכי תינוקי שעשית לאחרונה? לא זוכרת 18-מה הפדיחה הכי גדולה שעשית ומסתבר שכולם ראו/שמעו? לא זוכרת 19-אם היו לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב 20-עשית אמבטית קצף? כן 21-רכבת פעם על פיל? אימאאא
22-נרדמת בשיעור? בטח 23-ילדים,בנים/בנות? בנות
24-באיזה מקום היית מעדיף את הדייט שלך? בים

Fruit Smash

New member
אניייייי ../images/Emo13.gif

1-טיפוס של חורף או קיץ? אף פעם לא מצליחה להחליט. 2-מה יש לך בתיק? בד"כ פלאפון מפתחות וארנק. (אתה מאלה שתמיד לוקחים הכל למקרה ש.. או רק מה שצריך?) מה שצריך, נראלי. 3-מה רץ לך בראש עכשיו? כלום
4-מה הדבר שאם יקחו לך אותו אתה פשוט אבוד? הוא
. אבל הוא דיי לוקח את עצמו ממני כבר
5-שופינג או פיקניק בטבע? שופינג
6-סרט טוב שראית לאחרונה? ריי. נו, זה מה שעלה לי. אני יודעת שזה ממזמן 7-משפט אופייני? בלקאאוט. [נו זה לא המשפט
] 8-ישראלי,(מדבר) עם ידיים או בלי? לאדעת, אני עייפה 9-שוקולד,שחור או לבן? שחור 10-מה הכי מתנגן אצלך? שו?
11-כלב או חתול? חתול
12-בית שקט ונוף פסטורלי ? בכיף
13-כדורגל/כדורסל? כדורסל 14-גלידה-חלבי/סורבה? חלבי 15-מעדיף להיות בלי מכנס/חולצה? מעדיפה עם הכל
16-מה הדבר הכי מגניב שאמרת מתוך חלום? אם הייתי בחלום סביר להניח שלא ידעתי שדיברתי
17-מה הדבר הכי תינוקי שעשית לאחרונה? לאדעת 18-מה הפדיחה הכי גדולה שעשית ומסתבר שכולם ראו/שמעו? גם לאדעת. 19-אם היו לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בתחת XDD 20-עשית אמבטית קצף? מתי? בכלל בחיי? דה
21-רכבת פעם על פיל? נוו טנקס 22-נרדמת בשיעור? לא לגמרי. 23-ילדים,בנים/בנות?
? 24-באיזה מקום היית מעדיף את הדייט שלך? לךא משנה איפה, העיקר שיהיה כיף ועם האחד והיחיד.

למעלה