שאלון חנוכה

osh360

New member
שאלון חנוכה../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo70.gif

אוהבים את החג? מה הכי אוהבים בו? אוהבים סופגניות? כבר אכלת סופגניה השנה?כמה? מהו המילוי המועדף עליך? פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? מה עדיף - סופגניות או לביבות? יש תכנונים לחופש? :) [אפשר לחשוב בלי זה אין לנו חופש
] חג שמח!

didalf

Well-known member
עונהנהנה../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif ../images/Emo109.gif

אוהבים את החג?
כע מה הכי אוהבים בו?
תנרות, והאוכל, ובשנים רגילות את החופש
אוהבים סופגניות?
כע כבר אכלת סופגניה השנה?כמה?
עוד לא אכלתי מהו המילוי המועדף עליך?
קצת ריבה, הרבה סוכר
פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון?
לא אכפת לי
מה עדיף - סופגניות או לביבות?
לביבות של אמא
יש תכנונים לחופש? :) [אפשר לחשוב בלי זה אין לנו חופש]
כן, כמה חיכיתי לחופש היה ממש עומס בלימודים
ממ אולי אני אלך לנרניה עפ אחים שלי חח חג שמח

צטלע

New member
../images/Emo137.gif

אוהבים את החג? לא משהו מיוחד. נחמד ככל החגים. מה הכי אוהבים בו? חופש, כמובן. אוהבים סופגניות? בערך כבר אכלת סופגניה השנה?כמה? אכלתי אחת בלבד. חח מהו המילוי המועדף עליך? שאלה טובה. כנראה שאין לי תשובה אליה. אני לעולם לא אוכלת את הריבה, אבל כשאני אוכלת סופגניה ריקה היא סתם בלי טעם חח. העיקר שיש עליה הרבה אבקת סוכר. פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? בלי חשבון. כאילו שמשנה כמה אני אתקע
מה עדיף - סופגניות או לביבות? לביבות. יש תכנונים לחופש? :) [אפשר לחשוב בלי זה אין לנו חופש] חח קודם נראה מה נסגר עם החופש.

osh360

New member
עווווונה :)

אוהבים את החג?ברור
מה הכי אוהבים בו?את הסופגניות ,החופש והאווירה,ת'דמי חנוכה חחחחח
אוהבים סופגניות?מאוד כבר אכלת סופגניה השנה?כמה?5 או 6 מהו המילוי המועדף עליך?ריבה פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון?בלי חשבון מה עדיף - סופגניות או לביבות?סופגניות
יש תכנונים לחופש? :) [אפשר לחשוב בלי זה אין לנו חופש]:אממ אין ממש אבל אני רוצה חופש תל אביבי

עונהההה../images/Emo138.gif חג שמייח לכולם ../images/Emo168.gif

אוהבים את החג? מממ .... כן חג חמוד מה הכי אוהבים בו? את הפסטיגללל
אוהבים סופגניות? לא ממש זה סתם משמין ולא כל כך טעים... כבר אכלת סופגניה השנה?כמה? בנתיים אחת ....
מהו המילוי המועדף עליך? ריבת חלב
פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? פוחדים להשמין ולכן אוכלים 2-3 לכל החג ! מה עדיף - סופגניות או לביבות? לביבותתת !!!! יש תכנונים לחופש? :) [אפשר לחשוב בלי זה אין לנו חופש] לישוןןן ZzZZzZz

lidorvit

New member
עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo28.gif../images/Emo218.gif

אוהבים את החג? מאדד
מה הכי אוהבים בו? לביבות ואת ההדלקה של החנוכייה אוהבים סופגניות? כן כבר אכלת סופגניה השנה?כמה? 3 נראה לי מהו המילוי המועדף עליך? ריבת חלב פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? פוחדת להשמין ;-D מה עדיף - סופגניות או לביבות? לביבות יש תכנונים לחופש? נוסעת לאילת עם הלהקה
חג שמח

M e R a V 2

New member
עונה../images/Emo137.gif../images/Emo213.gif

אוהבים את החג? כן
מה הכי אוהבים בו? החופש, הסופגניות, הדלקת נרות, דמי חנוכה, המופעים
אוהבים סופגניות? כןןןןןן
כבר אכלת סופגניה השנה? כמה? כן, אכלתי אחת
מהו המילוי המועדף עליך? ריבה פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? אני אוכלת כמה שבא לי מה עדיף - סופגניות או לביבות? סופגניות כמובן!!
יש תכנונים לחופש? באים אלינו אורחים, לצאת למסיבה, לנסוע לת"א
חג שמח ומהנה לכולם

למעלה