שאלון - חשוב מאוד!!!

ofek777

New member
שאלון - חשוב מאוד!!! ../images/Emo13.gif

שלום לכווולם, במסגרת סיום לימודי התואר הראשון, התבקשתי להכין עבודה סמינריונית , אז כמובן , בחרתי נושא הקרוב לליבי , פורום המעריצים של ריטה. אודה באם תוכלו לענות לשאלון המצ"ב: פה , במסר אישי או במייל שלי :[email protected] איך שנוח לכם... (למי שבוחר לא לענות על גבי השאלון - ניתן לרשום רק מספר שאלה ותשובה) מבטיח לשתף אתכם במסקנות שלי
תודה רבה רבה על שיתוף הפעולה גיא

Dug E

New member
לדעתי יותר מעניין אם כל אחד יעתיק לפה את

התשובות שלו.. אלא אם יש מטרה לזה שאתה רוצה שישלחו לך במייל.

פגית

New member
מייל מאפשר הדפסת השאלון..

אני אענה בערב, כרגע ממש בדלת לבסיס... מי כמוני יודעת כמה זה חשוב.. שיהיה בהצלחה!

ofek777

New member
כל האופציות כשרות , אבל כדי שיהיה נוח ...

אני אעתיק את זה גם לפה, אתם מוזמנים לענות או פה, או במסר אישי או במייל שלי תודה רבה רבה על שיתוף הפעולה אנא קרא/י את השאלות הבאות , וענה : במידה רבה מאוד/ במידה רבה/במידה בינונית/במידה מועטה/כלל לא 1. הפורום מהווה מקור למידע משמעותי עבורי 2. באיזו מידה אתה מרגיש שייכות לפורום ? 3. האם הנך סבור שההשתתפות בפורום היא פעילות מהנה ? 4. האם הנך מרגיש מעורב בחייהם של חברי הפורום ? 5. אם אחד מחבר הפורום פונה אליך לסיוע בעת מצוקה, האם תענה לו ? 6. הפורום משמש אותי לרכישת חברים חדשים 7. האם היית ממליץ לאנשים אחרים להשתתף בפורום ? 8. האם הנך סבור שדעתך נחשבת על ידי חברי הפורום ? 9. בשיחותיך עם חברים או במקום עבודתך/בית ספר, האם הנך מספר על הפורום ? 10. האם הנך מעוניין להיפגש עם חברי הפורום בחיי היום יום ? 11. האם הנך מקיים קשרים אישיים (פנים אל פנים) עם חברי הפורום ? 12. האם לדעתך ההשתתפות בפורום משמשת תחליף לבידור ? 13. האם השתתפותך בפורום גורמת לתחושת "ביחד" ? 14. האם הנך מרבה להשתתף בפורום כאשר אתה מצוברח ? 15. האם הנך מרבה להשתתף בפורום כשאתה מרגיש לבד ? 16. האם הנך מרבה להשתתף בפורום בחברת חברים / אנשים נוספים ? נודה לך אם תאות/י לענות על מספר פריטים נוספים: 1. מה מניע אותך להשתתף בפורום?_________________________________ 2. כמה זמן בממוצע בשבוע הנך מקדיש להשתתפות בפורום? _________ 3. מה יגרום לך לדעתך לצאת מהפורום דרג מ 1-5 (1- הגבוה ביותר, 5 - הנמוך ביותר). • שעמום ___ • כתיבה גסה ויחס מזלזל ___ • לא מחדש מידע ___ • אין עם מי לדבר ___ • מעבר לפורומים אחרים ___ תודה על שיתוף הפעולה! בברכה, גיא

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo204.gifדווקא לא אכפת לי לענות פה בפורום../images/Emo204.gif

אנא קרא/י את השאלות הבאות , וענה : במידה רבה מאוד/ במידה רבה/במידה בינונית/במידה מועטה/כלל לא 1. הפורום מהווה מקור למידע משמעותי עבורי? במידה רבה 2. באיזו מידה אתה מרגיש שייכות לפורום ? במידה רבה מאוד 3. האם הנך סבור שההשתתפות בפורום היא פעילות מהנה ? במידה רבה 4. האם הנך מרגיש מעורב בחייהם של חברי הפורום ? במידה בינונית 5. אם אחד מחבר הפורום פונה אליך לסיוע בעת מצוקה, האם תענה לו ? במידה רבה מאוד 6. הפורום משמש אותי לרכישת חברים חדשים? במידה רבה 7. האם היית ממליץ לאנשים אחרים להשתתף בפורום ? במידה רבה 8. האם הנך סבור שדעתך נחשבת על ידי חברי הפורום ? במידה רבה 9. בשיחותיך עם חברים או במקום עבודתך/בית ספר, האם הנך מספר על הפורום ? במידה רבה מאוד 10. האם הנך מעוניין להיפגש עם חברי הפורום בחיי היום יום ? במידה רבה מאוד (אבל אנחנו כבר נפגשנו המון פעמים בעבר...) 11. האם הנך מקיים קשרים אישיים (פנים אל פנים) עם חברי הפורום ? במידה בינונית (כי אין לי זמן לצערי) 12. האם לדעתך ההשתתפות בפורום משמשת תחליף לבידור ? מה???? כלל לא 13. האם השתתפותך בפורום גורמת לתחושת "ביחד" ? במידה רבה 14. האם הנך מרבה להשתתף בפורום כאשר אתה מצוברח ? כלל לא 15. האם הנך מרבה להשתתף בפורום כשאתה מרגיש לבד ? כלל לא 16. האם הנך מרבה להשתתף בפורום בחברת חברים / אנשים נוספים ? במידה רבה נודה לך אם תאות/י לענות על מספר פריטים נוספים: 1. מה מניע אותך להשתתף בפורום? האהבה וההתעניינות בריטה ובהתפתחות האומנותית שלה 2. כמה זמן בממוצע בשבוע הנך מקדיש להשתתפות בפורום? המון שעות..אפילו שאני לא כותבת תמיד, יש הרבה עבודה שאני עושה ולאו דווקא נראת על המסך... 3. מה יגרום לך לדעתך לצאת מהפורום דרג מ 1-5 (1- הגבוה ביותר, 5 - הנמוך ביותר). • שעמום 5 • כתיבה גסה ויחס מזלזל 5 • לא מחדש מידע 5 • אין עם מי לדבר 1 • מעבר לפורומים אחרים 5 וואלה...
עשיתי את זה..עוד שאלון בא על סיומו, ועוד שואל בא על סיפוקו...NEXT...

רותם xx

New member
התשובות שלי

1. הפורום מהווה מקור למידע משמעותי עבורי ? במידה רבה 2. באיזו מידה אתה מרגיש שייכות לפורום ?במידה בינונית 3. האם הנך סבור שההשתתפות בפורום היא פעילות מהנה ?במידה בינונית 4. האם הנך מרגיש מעורב בחייהם של חברי הפורום ? במידה מועטה 5. אם אחד מחבר הפורום פונה אליך לסיוע בעת מצוקה, האם תענה לו ? במידה רבה מאוד 6. הפורום משמש אותי לרכישת חברים חדשים ?כלל לא 7. האם היית ממליץ לאנשים אחרים להשתתף בפורום ?במידה רבה 8. האם הנך סבור שדעתך נחשבת על ידי חברי הפורום ?במידה בינונית 9. בשיחותיך עם חברים או במקום עבודתך/בית ספר, האם הנך מספר על הפורום ?במידה בינונית 10. האם הנך מעוניין להיפגש עם חברי הפורום בחיי היום יום ?במידה מועטה 11. האם הנך מקיים קשרים אישיים (פנים אל פנים) עם חברי הפורום ?כלל לא 12. האם לדעתך ההשתתפות בפורום משמשת תחליף לבידור ?כלל לא 13. האם השתתפותך בפורום גורמת לתחושת "ביחד" ?במידה בינונית 14. האם הנך מרבה להשתתף בפורום כאשר אתה מצוברח ?כלל לא 15. האם הנך מרבה להשתתף בפורום כשאתה מרגיש לבד ?כלל לא 16. האם הנך מרבה להשתתף בפורום בחברת חברים / אנשים נוספים ?במידה בינונית נודה לך אם תאות/י לענות על מספר פריטים נוספים: 1. מה מניע אותך להשתתף בפורום?___אהבה ענקית לריטה. 2. כמה זמן בממוצע בשבוע הנך מקדיש להשתתפות בפורום? _שעה 3. מה יגרום לך לדעתך לצאת מהפורום דרג מ 1-5 (1- הגבוה ביותר, 5 - הנמוך ביותר). • שעמום3 ___ • כתיבה גסה ויחס מזלזל 5___ • לא מחדש מידע 5 ___ • אין עם מי לדבר 3 ___ • מעבר לפורומים אחרים 2 ___

אוזניהו

New member
P:

אנא קרא/י את השאלות הבאות , וענה : במידה רבה מאוד/ במידה רבה/במידה בינונית/במידה מועטה/כלל לא 1. הפורום מהווה מקור למידע משמעותי עבורי במידה רבה 2. באיזו מידה אתה מרגיש שייכות לפורום ? במידה רבה 3. האם הנך סבור שההשתתפות בפורום היא פעילות מהנה ? במידה רבה 4. האם הנך מרגיש מעורב בחייהם של חברי הפורום ? במידה בינונית 5. אם אחד מחבר הפורום פונה אליך לסיוע בעת מצוקה, האם תענה לו ? במידה רבה מאוד 6. הפורום משמש אותי לרכישת חברים חדשים במידה בינונית 7. האם היית ממליץ לאנשים אחרים להשתתף בפורום ? במידה רבה מאוד 8. האם הנך סבור שדעתך נחשבת על ידי חברי הפורום ? במידה רבה 9. בשיחותיך עם חברים או במקום עבודתך/בית ספר, האם הנך מספר על הפורום ? במידה רבה 10. האם הנך מעוניין להיפגש עם חברי הפורום בחיי היום יום ? במידה רבה 11. האם הנך מקיים קשרים אישיים (פנים אל פנים) עם חברי הפורום ? במידה מועטה 12. האם לדעתך ההשתתפות בפורום משמשת תחליף לבידור ? במידה רבה 13. האם השתתפותך בפורום גורמת לתחושת "ביחד" ? במידה רבה 14. האם הנך מרבה להשתתף בפורום כאשר אתה מצוברח ? במידה בינונית 15. האם הנך מרבה להשתתף בפורום כשאתה מרגיש לבד ? במידה רבה 16. האם הנך מרבה להשתתף בפורום בחברת חברים / אנשים נוספים ? במידה מועטה נודה לך אם תאות/י לענות על מספר פריטים נוספים: 1. מה מניע אותך להשתתף בפורום? דיונים על ריטה P: 2. כמה זמן בממוצע בשבוע הנך מקדיש להשתתפות בפורום? הרבה 3. מה יגרום לך לדעתך לצאת מהפורום דרג מ 1-5 (1- הגבוה ביותר, 5 - הנמוך ביותר). • שעמום 5 • כתיבה גסה ויחס מזלזל 5 • לא מחדש מידע 3 • אין עם מי לדבר 2 • מעבר לפורומים אחרים 4 =)

pc girl

New member
:)

1. הפורום מהווה מקור למידע משמעותי עבורי? במידה רבה מאוד 2. באיזו מידה אתה מרגיש שייכות לפורום ? במידה רבה מאוד 3. האם הנך סבור שההשתתפות בפורום היא פעילות מהנה ? במידה רבה מאוד 4. האם הנך מרגיש מעורב בחייהם של חברי הפורום ? במידה בינונית 5. אם אחד מחבר הפורום פונה אליך לסיוע בעת מצוקה, האם תענה לו ? במידה רבה מאוד 6. הפורום משמש אותי לרכישת חברים חדשים? במידה בינונית 7. האם היית ממליץ לאנשים אחרים להשתתף בפורום ? במידה רבה מאוד 8. האם הנך סבור שדעתך נחשבת על ידי חברי הפורום ? במידה רבה 9. בשיחותיך עם חברים או במקום עבודתך/בית ספר, האם הנך מספר על הפורום ? במידה רבה 10. האם הנך מעוניין להיפגש עם חברי הפורום בחיי היום יום ? במידה רבה מאוד 11. האם הנך מקיים קשרים אישיים (פנים אל פנים) עם חברי הפורום ? כלל לא
12. האם לדעתך ההשתתפות בפורום משמשת תחליף לבידור ? במידה רבה 13. האם השתתפותך בפורום גורמת לתחושת "ביחד" ? במידה רבה 14. האם הנך מרבה להשתתף בפורום כאשר אתה מצוברח ? במידה בינונית 15. האם הנך מרבה להשתתף בפורום כשאתה מרגיש לבד ? במידה בינונית 16. האם הנך מרבה להשתתף בפורום בחברת חברים / אנשים נוספים ? במידה מועטה נודה לך אם תאות/י לענות על מספר פריטים נוספים: 1. מה מניע אותך להשתתף בפורום? האהבה שלי כלפיי ריטה והאנשים שיש בפורום. 2. כמה זמן בממוצע בשבוע הנך מקדיש להשתתפות בפורום? המון 3. מה יגרום לך לדעתך לצאת מהפורום דרג מ 1-5 (1- הגבוה ביותר, 5 - הנמוך ביותר). • שעמום 1 • כתיבה גסה ויחס מזלזל 3 • לא מחדש מידע 1 • אין עם מי לדבר 2 • מעבר לפורומים אחרים 1 :)

ofek777

New member
אודה להמשך עזרתכם - זה חשוב !!!

תודה ושבת שלום !!!

לנוצה

New member
התשובות שלי../images/Emo140.gif

אנא קרא/י את השאלות הבאות , וענה : במידה רבה מאוד/ במידה רבה/במידה בינונית/במידה מועטה/כלל לא 1. הפורום מהווה מקור למידע משמעותי עבורי במידה בינונית 2. באיזו מידה אתה מרגיש שייכות לפורום ? במידה רבה 3. האם הנך סבור שההשתתפות בפורום היא פעילות מהנה ?במידה בינונית 4. האם הנך מרגיש מעורב בחייהם של חברי הפורום ? כלל לא 5. אם אחד מחבר הפורום פונה אליך לסיוע בעת מצוקה, האם תענה לו ? במידה רבה מאוד 6. הפורום משמש אותי לרכישת חברים חדשים במידה בנונית 7. האם היית ממליץ לאנשים אחרים להשתתף בפורום ? במידה רבה 8. האם הנך סבור שדעתך נחשבת על ידי חברי הפורום ? כלל לא 9. בשיחותיך עם חברים או במקום עבודתך/בית ספר, האם הנך מספר על הפורום ? במידה בנונית 10. האם הנך מעוניין להיפגש עם חברי הפורום בחיי היום יום ? במידה בנונית 11. האם הנך מקיים קשרים אישיים (פנים אל פנים) עם חברי הפורום ? במידה רבה (בת הזוג שלי הביאה אותי לכאן) 12. האם לדעתך ההשתתפות בפורום משמשת תחליף לבידור ? כלל לא 13. האם השתתפותך בפורום גורמת לתחושת "ביחד" ? כלל לא 14. האם הנך מרבה להשתתף בפורום כאשר אתה מצוברח ? במידה בנונית 15. האם הנך מרבה להשתתף בפורום כשאתה מרגיש לבד ?כלל לא 16. האם הנך מרבה להשתתף בפורום בחברת חברים / אנשים נוספים ? במרה בנונית נודה לך אם תאות/י לענות על מספר פריטים נוספים: 1. מה מניע אותך להשתתף בפורום?__אני כאן בגלל אישתי חחחחח_______________________________ 2. כמה זמן בממוצע בשבוע הנך מקדיש להשתתפות בפורום? _שעתיים +-________ 3. מה יגרום לך לדעתך לצאת מהפורום דרג מ 1-5 (1- הגבוה ביותר, 5 - הנמוך ביותר). • שעמום 5 ___ • כתיבה גסה ויחס מזלזל _5__ • לא מחדש מידע 2 ___ • אין עם מי לדבר 5 ___ • מעבר לפורומים אחרים 3 ___

למעלה