שאלון!!! טוב נו אני בטוח שעשו את...

Doud13

New member
שאלון!!! טוב נו אני בטוח שעשו את...

טוב כמו שאמרתי אני בטוח שעשו את זה איזה 171 פעמים ואפילו יותר... אבל בכל זאת אני מתעקש לפתוח נושא או!..אז הנה ... את מי אתם מזדהים או מתאמים את עצמכם..לאחד השחקנים שבאוסי?או חושבים שהוא, היא הכי יפה בסידרה!!! אני חושב שעד כו השחקנית הכי אהובה והיפה והחמודה בעיניי היא לינדסי!!! לא יודע היא הטיפוס שאני מוצא חן בעניי בחורות! נראת יפה מאוד בעיניי...יש לה את הכריזמה שאני אוהב בבחורות!

JoHnYmYsTeR

New member
לא זכור לי שעשו את זה..אבל..

שבת בלילה,מה יש לי לעשות.. אממ אני בערך בגבול בין ריאן לסת',לא יודע איך להסביר את זה. ולינדסי באמת יפה,ויש לנו אותו טעם... אבל.. יש את מריסה אלכס וג'ולי
שהרבה יותר יפות ממנה.

Oshry A

New member
אצלי..

אני מתחבר לסת' לא מבחינת הדימיון בגלל שהוא מצחיק ובגלל שהוא פשוט הוא,איך שאדם ברודי עושה את הדמות,זו הדרך הכי טובה.. והדמות שאני הכי אוהב היא,סאמר.. (ההתחברות לדמות והאהבה כלפיה שונים מבחינתי.. לכו תבינו) ולמה?ככה! כי היא מצחיקה והיא יפה ושוב,איך שרייצ'ל בילסון עושה אותה זה מעולה,כל כך סנובית (Chino?ewww) ומרגשת (הקטע עם זאק בפרק 14,והנשיקה בפרק 14) שזה מעולה!!

liat tal

New member
אני

אני ממש אוהבת את אדם ובן, באופן כללי את שניהם, אבל בפרקים האחרונים של העונה הנוכחית שמשודרת עכשיו יש הגזמה עם הדמות של אדם ובן יותר חמוד, אבל באופן כללי את שניהם! מהבנות- מריסה, סאמר ואלכס- אני אוהבת את הקלילות שלהן ואת החוש הומות של סאמר

KaUrO DoNo

New member
אני מתחברת לדמות של סת'

והוא גם מזכיר לי ידיד טוב שלי בכל מיני צורות. דוגרי סת' עושה ת'סידרה (לפי דעתי כמובן)

P a r i s

New member
אני

הכי מתחברת למריסה. יש לנו הבעות פנחם דומות
ומהבנים... בןןןןן רררררר...

אני ../images/Emo66.gif

אני חושבת שהשחקן הכי יפה,כוסון וחתיך בסדרה זה בן מקנזי (אני בטוחה שרבים ממכם בשוק כרגע LOL). אני לא חושבת שאני מזדהה עם אף אחד מהדמויות בסדרה אבל אני יכולה להגיד שהדמויות של ראיין וסת' מרגישים הכי אמיתיות בעיני. ולגבי לינדזי- גם לדעתי היא יפה.

ayala65

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

בן?!?!?!?!?!?!?! אני בשוק
לא יאומן. תנו לי שנייה להתאושש.

איימיס

New member
טוב אז ככה...

אני הכי מתחברת למריסה, היא גם הכי דומה לי באופי (זה לא כל כך חיובי) ולדעתי היא גם הכי יפה בסדרה . אני גם מאוד אוהבת את האופי של סאמר כי היא מצחיקה והיא חמודה והיא באמת קלילה...

little lady bug

New member
אני חושבת..

שאני הכי מתחברת לסת'.. אנחנו באותו מצב בערך..=) יש לנו הרבה דברים משותפים. חוץ מיזה.. הוא מצחיק חמוד ויפה ! ואני מתה על המשחק שלו =) אלכס הכי יפה! היא פשוט מהממת.. אני גם ממש אוהבת את סאמר.. היא יפה..מצחיקה וחמודה ! לינדזי חמודה ופשוטה כזאת.. שזה סבבה.. אבל אני אישית פחות אוהבת את מריסה לא יודעת למה.. היא חמודה כזאת =)

invisiblegirl

New member
מממ

אני אוהבת בערך את כל הדמויות והשחקנים... ריאן ממש חמודי כזה! וסת' מצחיק. את סנדי אני גם אוהבת... אפילו שהוא די זקן (עזבו, חולשה שלי לגברים גבוהים עם שיער שחור ולבושים בחליפה...), קירסטן חמודה אבל לא יזיק לה לחייך לפעמים, דמות יותר מדי סובלת. מהצעירות לדעתי מריסה ממש יפה! וסאמר לא המודל שלי ליופי אבל היא חמודה כזה בצורת משחק שלה ובדיבור, במיוחד שהיא עושה קול של גועל EUWWW, היא חמודה, וזאק חתיך חבל שיש לו תפקיד של נעל
ללינדזי לקח לי זמן להתרגל אבל היא באמת חמודה. לינדזי זאת אשתו של כיילב? מה מיוחד בה? אני ראיתי רק איזה 5 פרקים אחרונים אבל היא לא הרשימה אותי במיוחד...

f10

New member
חחחחחחחחחח

שמתי לב לזה רק בגלל שכתבת את ההודעה הזאת (וזה קורע
)

ayala65

New member
../images/Emo12.gif דמות של נעל?

חחחחחחחח
והשורה האחרונה
אם לא היית מדגישה את זה בהודעות אח"כ לא הייתי שמה לב.. אבל חפיף .

ayala65

New member
אמממ.. זה קשה כזה :\

אממ אז אלכס [אוליביה ווילד] היא כמובן הכי יפה בסידרה. *סגידה* לחלוטין. חוץ מזה שאני הכי מזדהה עם מריסה- היא הכי מתוסבכת והכל

למעלה