שאלון טלוויזיה

שאלון טלוויזיה ../images/Emo26.gif

(מפורום המורדים) 1.איזה תוכניות אתה רואה 2.מה התוכנית האהובה עלייך 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט) 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות) 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה 8.אתה מנוי לחבילות סרטים 9.מה ערוץ המועדף עלייך 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה 11.איזה הכי פחות 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן 14.אתה רואה תוכניות בישול 15.אתה רואה חדשות 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר 19.מה דעתך על ערוץ התכלת 20.מה דעתך על ערוץ 9 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 23.יס או הוט 24.MTV או ערוץ 24 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית 26.פוקס קידס או ניקולדין 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות 29.פספורט או מסע עולמי 30.תשוקות או ימי חיינו 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח 32.אופרות סבון או טלנובלות \?| 33.סוף הדרך או רצים לדירה 34.מיכאלה או השיר שלנו 35.שנות השבעים או חברים 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה

../images/Emo3.gifאני עונה

1.איזה תוכניות אתה רואה? מלא, מירוץ לאתמול, אנג'ל, באפי, ראיתי המורדים נגמר :( , חברים, ועוד מלא 2.מה התוכנית האהובה עלייך? כרגע מירוץ לאתמול 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה ? כן!!! 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? לא 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט) ? אאממ לא ממש 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות) ? לא זה ולא זה 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה? לאחרונה ,ראיתי מלא ,סרט טוב שראיתי לאחרונה בטלווזיה היה אושן 11
8.אתה מנוי לחבילות סרטים? כן, ברור! 9.מה ערוץ המועדף עלייך? ערוץ 3 וערוצי הסרטים 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה ? ערוץ 3 11.איזה הכי פחות? ערוץ 6- הילדים 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24 ? ממש לא אני מעדיפה אמ טי וי ומוזיקה באנגלית 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן ? אממ לא ממש היה מלא..אהבתי בוורלי הילס ששידרו לפני מלא זמן 14.אתה רואה תוכניות בישול? לא ..זה די משעמם 15.אתה רואה חדשות ? לפעמים 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות ? תמיד
לא יודעת למה 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך? לא אני לא ממש שמה לב לזה 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר ? מלאא 19.מה דעתך על ערוץ התכלת? מי רואה אותו בכלל?
20.מה דעתך על ערוץ 9 ? משעמם 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? לא מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 ? 22 23.יס או הוט? יש לי הוט אבל בעיני יס יותר טובים 24.MTV או ערוץ 24 ? ברור שאם טי וי 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית? לא זה ולא זה אבל אם צריך לבחור אז הילדים 26.פוקס קידס או ניקולדין ? זה כמעט אותו הדבר 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10 ? ערוץ 22 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות ? ארגנטיניות 29.פספורט או מסע עולמי ? מסע עולמי 30.תשוקות או ימי חיינו ? לא זה ולא זה
31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח ? לא זה ולא זה
32.אופרות סבון או טלנובלות \? מה ההבדל?
33.סוף הדרך או רצים לדירה ? לא רואה אפחד מהם
34.מיכאלה או השיר שלנו ? חחח השיר שלנו למרות שאני לא רואה את זה פשוט מיכאלה זה די סתום ,אני רואה את זה משעימום
35.שנות השבעים או חברים ? ברור שחברים למרות ששנות השביעים מצחיקקקק! 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה? כולם אוהבים את ריימונד

karin byrne

New member
*עונה*...

או יותר נכון...עושה העתק-הדבק...חחחחח עניתי על השאלון הזה גם בפורום אורלנוד בלום... 1.איזה תוכניות אתה רואה?אממממ אין תכנית שאני רואה בקביעות...מה שיש ומה שמעניין באותו רגע שמשעמם לי ואני יושבת מול הטלויזיה... 2.מה התוכנית האהובה עלייך?אין...היו 2 אבל כבר לא משדרים אותן... 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה?בערך... 4.אתה רואה תוכניות מצוירות?כן למה לא?אבל בנתיים אין שום סדרה מצויירת שמעניינת אותי.. 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט)?אממממ לא... 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)?מתח,פעולה ...כאלה דברים... 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה?אממממ נראה לי מעודדות צמודות(אתמול בלילה היה לי משעמם... 8.אתה מנוי לחבילות סרטים?כן... 9.מה ערוץ המועדף עלייך?אין ערוץ מועדף... 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה?לא יודעת...אני רואה כל מיני ערוצים... 11.איזה הכי פחות?כנ"ל... 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24?לא...לא רואה ת'ערוץ הזה בכלל...האמת שאם לא היו אומרםי לי לא הייתי מודעת לקיומו.... 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן?אמממ ספיידרמן,צבי הנינג'ה ואקס מן...הייתי חולה הסדרות האלה...ויש עוד שלא עולות לי לראש עכשיו.... 14.אתה רואה תוכניות בישול?לפעמים... 15.אתה רואה חדשות ?כנ"ל... 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות?כנ"ל... 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך?לא...אני מרגישה מספיק גדולה כדי לראות הכל(וגם ההורים שלי חושבים שאני מספיק בוגרת)...חיחיחיחי... 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר?מממ כל ערוצים הערביים האלה...למה צריך אותם? 19.מה דעתך על ערוץ התכלת?לא רואה...אין לי דעה עליו... 20.מה דעתך על ערוץ 9?חחחחחחחחחחחחחחחחחח....זו דעתי... 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם?כן שמעתי...שיהיה להם בהצלחה...אולי אני אצפה... מה את המעדיף? 22.ערוץ 22 או ערוץ 10?לא יודעת... 23.יס או הוט?יש לי הוט...אז הוט...חחחחחח... 24.MTV או ערוץ 24 ?mtv רולזזזזזז!!!! 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית?ערוץ הילדים... 26.פוקס קידס או ניקולדין?מזה השני.? 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10?מזה משנה?גם ככה הכל אותן חדשות... 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות ?שום טלנובלה...נמאס לי מהן...פעם הייתי רואה...כשעוד היו בטלויזיה טלנובלות מעניינות... 29.פספורט או מסע עולמי?אין העדפה... 30.תשוקות או ימי חיינו?אפאחד...אבל פעם הייתי רואה ימי חיינו.... 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח?אפאחד....בעעע היפים והעציצים..!הסדרה הזו הולכת להגמר מתישהו? 32.אופרות סבון או טלנובלות \?|אפאחד... 33.סוף הדרך או רצים לדירה?אפחאד...שונאת סדרות ריאליטי...יאק...אבל לפעמים אני רואה מתוך שיעמום... 34.מיכאלה או השיר שלנו?אפאחד... 35.שנות השבעים או חברים?לא רואה אפאחד מהם... 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה?כנ"ל...

Zohar James

New member
../images/Emo9.gifMINE

1.איזה תוכניות אתה רואה? המורדים, אקזיט, אהבה מעבר לפינה, כוכב נולד, סוף הדרך ועוד מלאאא תוכניות 2.מה התוכנית האהובה עלייך? המורדים ואהבה מעבר לפינה 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה? אממ..לא 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? לא 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט)? כן השיר שלנו אין לי יס :( 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)? בעיקר טלנובלות 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה? שרק 2 8.אתה מנוי לחבילות סרטים? כן 9.מה ערוץ המועדף עלייך? MTV HITS 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה? MTV HITS 11.איזה הכי פחות? אמממ...יש מלאאא 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24? לא.. 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן? חחח...כן פרפר נחמד 14.אתה רואה תוכניות בישול? לאאאא זה משעמם :/ 15.אתה רואה חדשות? לפעמים 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות? לפעמים 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך? בכלל לא! 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר? כן 19.מה דעתך על ערוץ התכלת? משעמם 20.מה דעתך על ערוץ 9? :/ 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? וואלה? מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10? 22 23.יס או הוט? הוט 24.MTV או ערוץ 24? ברור שMTV 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית? חחחח...אם כבר ערוץ הילדים 26.פוקס קידס או ניקולדין? ניקולדין 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10? חדשות 22 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות? הכי יפות לדעתי זה הישראליות 29.פספורט או מסע עולמי? מסע עולמי 30.תשוקות או ימי חיינו? לא רואה את שניהם 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח? לא זה ולא זה 32.אופרות סבון או טלנובלות? טלנובלות 33.סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרךךך 34.מיכאלה או השיר שלנו? אמממ...אין השיר שלנו אז נלך על מיכאלה 35.שנות השבעים או חברים? חברים 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה? לא זה ולא זה נחמד :)

13usted

New member
../images/Emo42.gifאני../images/Emo70.gif

היי כולם
אני רחלי
,בת 14,מטוררררפת
על בראד,ומכורה למועדון
קרב
1.איזה תוכניות אתה רואה -ג'ואן מארקדיה,אי אר,חברים,שנות ה-70, הישרדות 6,פאנק'ד ושאר ירקות
2.מה התוכנית האהובה עלייך -אמ..היתה דוסון קריק אבל נגמר
,אז אי אר ג'ואן מארקדיה,וחברים. 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה -כן
4.אתה רואה תוכניות מצוירות? משפחת סימפסון
וסאות' פארק... 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט) -אמ....לא
6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות) -דרמות ,קומדיות
7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה -ראן לולה ראן
8.אתה מנוי לחבילות סרטים -כן
9.מה ערוץ המועדף עלייך -ערוץ 3 ואמטיוי 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה -3,אמטיוי,וערוצי סרטים. 11.איזה הכי פחות -ערוץ 1 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24-לאאא
אני לא סובלת את הערוץ הזה
13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן-בטטטח!הדרדסים
14.אתה רואה תוכניות בישול -לא 15.אתה רואה חדשות -לפעמים
16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות-תלוי מה
17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך-כן 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר -לא 19.מה דעתך על ערוץ התכלת -פסדר 20.מה דעתך על ערוץ 9 -זה מצחיק
21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם?כן...יופי
מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10- 10
23.יס או הוט- יס
24.MTV או ערוץ 24- MTV
25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית- ערוץ הילדים
26.פוקס קידס או ניקולדין- ניקולדין
27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10- חדשות 22
28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות-
אם כבר אז ארגנטינאיות 29.פספורט או מסע עולמי -
יאקקק,אפחד 30.תשוקות או ימי חיינו -חחח ימי חיינו,למרות שהסדרה הזויה
לגמרי 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח- אפחדדדדד 32.אופרות סבון או טלנובלות \?|-טלנבולות 33.סוף הדרך או רצים לדירה -רצים לדירה 34.מיכאלה או השיר שלנו- השיר שלנו 35.שנות השבעים או חברים -
אני אוהבת את שניהם-אבל חברים 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה-כולם אוהבים את ריימונד

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifעונה

1.איזה תוכניות אתה רואה ממ.. המורדים.. חברים..מיקאלה מדיי פעם.. ו.. ממ.. זהו בערך
2.מה התוכנית האהובה עלייך המורדים..וחברים קשה לבחור
3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה ממש לא
4.אתה רואה תוכניות מצוירות? ארתור
5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט) ממ.. לא
6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות) ראליטי
7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה אתמול--->הסרט של המורדים
8.אתה מנוי לחבילות סרטים NOT
9.מה ערוץ המועדף עלייך MTV
10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה MTV
11.איזה הכי פחות ערוץ1.. 8.. ערוץ 9.. כל אלה.. 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24 לא ממש.. אבל יוצא לי לשמוע מדיי פעם שם..
13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן ארתור.. המומינים.. הלב..
14.אתה רואה תוכניות בישול אם המצב שלי באמת כ"כ משעמם אז כן
15.אתה רואה חדשות לא ממש
16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות כן..שמשעמם
17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך NOT
18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר מממ.. ערוץ 9
19.מה דעתך על ערוץ התכלת מהזה
20.מה דעתך על ערוץ 9 סתאם היה לכבלים משעמם אז הם פתחו עוד ערוץ מיותר
21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? איכססס שלא יעשו את זה
וכן שמעתי מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 22
23.יס או הוט יש לי הוט אבל מעדיפה יס
24.MTV או ערוץ 24 MTV RULZZZZZZ
25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית לא זה ולא זה
26.פוקס קידס או ניקולדין מהזה ניקולדין
שיהיה פוקס קידס
27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10 22
28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות ארחנטיניות
29.פספורט או מסע עולמי פספורט
30.תשוקות או ימי חיינו פ'חחחחח לא זה ולא .זה יש חיים אתם יודעים..
31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח פ'חחחחחחח איזה שאלות כנ"ל
32.אופרות סבון או טלנובלות \?| אופרות סבון
33.סוף הדרך או רצים לדירה סופ הדרך.. עוד לא יצא לי לראות רצים לדירה
34.מיכאלה או השיר שלנו לא זה ולא
35.שנות השבעים או חברים חברים
36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה כולם אוהבים את ריימונד

אנייייי

1.איזה תוכניות אתה רואה? כך מיני, מה שמעניין באותו רגע 2.מה התוכנית האהובה עלייך? ארתור 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה? אמממממ נראה לי שכן... 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? ברור, זה התוכניות הכי יפות, ושאני הכי אוהבת!!! 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט)? כן, השיר שלנו, אין לי יס.... 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)?ריאלטי 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה? מולין רוג' 8.אתה מנוי לחבילות סרטים? לא....
9.מה ערוץ המועדף עלייך? ערוץ הילדים וערוץ אמ.טי.וי 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה? ערוץ הילדים 11.איזה הכי פחות? ערוץ 2 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24? לא 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן? דפנה ודודידו הייתה הפיווריט שלי 14.אתה רואה תוכניות בישול? כן 15.אתה רואה חדשות? לא 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות? לפעמים, אם פיספסתי את השידור הראשון... 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך? לא 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר? לא יודעת.....ערוץ האופנה
19.מה דעתך על ערוץ התכלת? משעמם! 20.מה דעתך על ערוץ 9? אף פעם לא ראיתי, אז אני לא יכולה לתת דעה... 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם?לא.....שיהיה להם בהצלחה.... מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10? ערוץ 10 23.יס או הוט? הוט 24.MTV או ערוץ 24? MTV 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית? ערוץ הילדים 26.פוקס קידס או ניקולדין?ניקולודיאון 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10? חדשות ערוץ 2 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות? ארגנטינאיות 29.פספורט או מסע עולמי? פספורט 30.תשוקות או ימי חיינו? לא יודעת, שתי הסדרות יפות לאללה.... 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח?אף אחד מהם... 32.אופרות סבון או טלנובלות?טלנובלות 33.סוף הדרך או רצים לדירה? רצים לדירה 34.מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה, אני לא רואה השיר שלנו, אין לי יס... 35.שנות השבעים או חברים? חברים נגמר, אז כרגע, שנות השיבעים.. 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה?כולם אוהבים את ריימונד..

love amor

New member
עונה...

1.איזה תוכניות אתה רואה: כל מיני
2.מה התוכנית האהובה עלייך: חברים
3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה:לא 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? לפעמים 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט): אממ כל מיני סדרות שהעבירו ליס
לא זוכרת עכשיו.. 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות): כל מיני 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה: מולאן רוז' 8.אתה מנוי לחבילות סרטים: לא 9.מה ערוץ המועדף עלייך:22(רק בלי הפרסומות
),ו-3 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה: הנ"ל^ 11.איזה הכי פחות:
12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24: לא חחח 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן: ברור שאני זוכרת,יש מלא.. 14.אתה רואה תוכניות בישול: לא 15.אתה רואה חדשות:לא,אבל לפעמים יוצא בטעות 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות:תלוי איזה 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך:לא 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר:יש הרבה כאלה 19.מה דעתך על ערוץ התכלת:מזה? 20.מה דעתך על ערוץ 9:
21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? חח כן,כבר אין להם מה לעשות
מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10: 22 23.יס או הוט: אין לי אף אחד מהם.. 24.MTV או ערוץ 24: שניהם 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית: 6 26.פוקס קידס או ניקולדין: אין לי אותם.. 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10: 10 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות: כולם 29.פספורט או מסע עולמי: אותו חרא
30.תשוקות או ימי חיינו: wtf? 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח:היפים והאמיצים(ראיתי בערך שנה) אבל אופרות סבון זה איכס,בחיים לא נגמר! 32.אופרות סבון או טלנובלות? טלנובלות 33.סוף הדרך או רצים לדירה: מה אכפת לי 34.מיכאלה או השיר שלנו: אותו דבר 35.שנות השבעים או חברים: חברים
36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה:

למעלה