שאלון יום העצמאות.......

Kobi2402

New member
שאלון יום העצמאות.......

ערב יום העצמאות עם מי הייתם? איפה? מה עשיתם? הכי חשוב נהנתם? מלחמת ספרייי עשיתם? יום העצמאות.. מה השיר ה-1 ששמעתם? אפיה הייתם? עם מי הייתם? מה עשיתם? נהנתם? חג שמייח........

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifיאללה בוקר טוב..../images/Emo13.gif

ערב יום העצמאות
עם מי הייתם? עם עדן וסטלה...
איפה? בגדרה החור מה עשיתם? שמענו מירי מסיקה ובכינו על מר גורלי הכי חשוב נהנתם? בבטח! תהיו אתם בהופעה של מירי מסיקה שצורחת נראה אתכם חחחח מלחמת ספרייי עשיתם? לא, זה מלכלך את הבגדים
יום העצמאות..
מה השיר ה-1 ששמעתם? בבוקר? ממממ, "בת 60" של הגבעטרון [בלי סאבלימינאללל!] אפיה הייתם? במושב עם מי הייתם? עם משפחה וחברי ילדות שלי מה עשיתם? אוהוו.. על האש, החלפנו חוויות, רכבנו על סוסים, וגנבנו עגבניות מהמשק השכן לסלט חחחחע נהנתם? אהא:) חג שמח אנשיםם!! אסף, מזל טוב..
- זה סתם כד"א, המלא יבוא בשרשור או משוו..

נשמע שנהנת..../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

בעיקר הקטע של גניבת עגבניות.. חחחחחחחחחח תיזהרו.

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifהקטע המצחיק הוא...

שהחנות הייתה 4 מטר מאיתנו.. אבל למה לא להרגיש כמו ילדים קטנים ולעשות שטויות?! חחח אח"כ קיבלנו צעקות מאמא..
ובהחלט נהניתי

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאם הוא לא רצה שנגנוב לו..

הוא לא היה צריך להשאיר את העגבניות הטעימות האלה על האדמהXDXD חחחח והיה חסר לסלט, מה נעשה?

יוובלל

New member
עונננה

ערב יום העצמאות עם מי הייתם?עםם מלא חברים מגדרה איפה?בגדרה ואז ברוק עצמאות מה עשיתם? בגדרה סתם הינו בהופעות (שיגעצ ומירי מסיקה ) ואז ברוק העצמאות !!הכי חשוב נהנתם? כן מאווד !! מלחמת ספרייי עשיתם? לא יום העצמאות.. מה השיר ה-1 ששמעתם?לא זוכר אפיה הייתם? בבית ישנתי עד 4 ככה כי חזרתי מרוק ב8 בערך עם מי הייתם? משפחה גדולה מה עשיתם?על האשש נהנתם? כהה חג שמייח........ גם לכם

RED HEADed

New member
שאלון יום העצמאות..

עם מי הייתי? עם עצמי, ועם חברים מהעיר... חברים טובים
איפה? בעיר. ליד הבמה המרכזית, ואחרי שהסתיים הכל, קצת ליד הבית. מה עשיתי? רקדתי כמו מטורפת לצלילי קובי מחט (?) משינה ומוש בן-ארי, ואחר כך [שוב, כשהכל הסתיים...] הסתלבטתי עם חברים. הכי חשוב- נהניתי? ברוררררר האמת... פעם בכמה שנים טובות שיום העצמאות זה לא להסתובב ולקנות צמידים זוהרים. מלחמת ספריי עשיתי? מצחיק שאתה שואל... XD פעם ראשונה בחיי שעשיתי מלחמת ספריי, וזה שולטטטטט!!! קנינו ספריי במחיר מופקע [25 שקל... אבל זה ענק] התחמקנו מהשוטרים הנסציונים והצטלמנו עם סמיילים על הגב... היה... תותח!!! השיר הראשון ששמעתי- התקווה [אחרי הדלקת משואות...] אה זה כבר ביום עצמאות עצמו... :S אמ... השיר הראשון ששמעתי... אין לי מושג האמת... לא זוכרתXD איפה הייתי? בעיקר בבית, ואצל דודים שלי על האש... עם מי הייתי? משפחה. =] נהניתי? יותר נהניתי בערב.. אבל ראיתי הופעה מאגניבה של כמה אנשים מתנועות נוער בטקס פרסי ישראל... ודיברתי עם המון אנשים במסנג'ר... היה שנה שליטעעעעע!!!! חג שמייח!

RED HEADed

New member
שאלון יום העצמאות..

עם מי הייתי? עם עצמי, ועם חברים מהעיר... חברים טובים
איפה? בעיר. ליד הבמה המרכזית, ואחרי שהסתיים הכל, קצת ליד הבית. מה עשיתי? רקדתי כמו מטורפת לצלילי קובי מחט (?) משינה ומוש בן-ארי, ואחר כך [שוב, כשהכל הסתיים...] הסתלבטתי עם חברים. הכי חשוב- נהניתי? ברוררררר האמת... פעם בכמה שנים טובות שיום העצמאות זה לא להסתובב ולקנות צמידים זוהרים. מלחמת ספריי עשיתי? מצחיק שאתה שואל... XD פעם ראשונה בחיי שעשיתי מלחמת ספריי, וזה שולטטטטט!!! קנינו ספריי במחיר מופקע [25 שקל... אבל זה ענק] התחמקנו מהשוטרים הנסציונים והצטלמנו עם סמיילים על הגב... היה... תותח!!! השיר הראשון ששמעתי- התקווה [אחרי הדלקת משואות...] אה זה כבר ביום עצמאות עצמו... :S אמ... השיר הראשון ששמעתי... אין לי מושג האמת... לא זוכרתXD איפה הייתי? בעיקר בבית, ואצל דודים שלי על האש... עם מי הייתי? משפחה. =] נהניתי? יותר נהניתי בערב.. אבל ראיתי הופעה מאגניבה של כמה אנשים מתנועות נוער בטקס פרסי ישראל... ודיברתי עם המון אנשים במסנג'ר... היה שנה שליטעעעעע!!!! חג שמייח!

RED HEADed

New member
אוי, סורי שזה פעמיים.. הפעם השניה זה

עם סמילי קורץ בסוף XD

assafein

New member
יעךילעיעעלךעץ

ערב יום העצמאות עם מי הייתם? עם הרבה
אמ בעיקר כל השכבה ועם חברים ממכבים... איפה? במודיעין בישפרו, ואז קצת קצת במכבים... מה עשיתם? היו הופעות(מוניקה סקס+משה פרץ+מוקי הגאון!!).. פגשתי אנשים, ובאמצע המסיבת נוער מצאתי את עצמי מוביל קבוצה של רוקדי מקרנה!!
הכי חשוב נהנתם? מאוד!!!!! מלחמת ספרייי עשיתם? כמו בכל שנה.... לא
יום העצמאות.. מה השיר ה-1 ששמעתם? אתה באמת חושב שאני זוכר?? אפיה הייתם? בבית... עם מי הייתם? עם האחים, ההורים והכלבה.. מה עשיתם? על האש ובלגאנים
נהנתם? היה חביב ביותר... חג שמח

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifשאלונתתת../images/Emo207.gif

התאריך של המחנה הוא אותו תאריך שכתוב ביומן מכבי? מישהו יודע? זה ממש חשוב..

noamsheron

New member
לפי מה שאני יודעת,

זה נדחה בגלל שגם קורס המדריכים נדחה... המחנה מתחיל ב-1/8 עד ה-8/8, לפי מה שידוע לי.

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחח עכשיו התבלבלתי..../images/Emo4.gif

אבל לא נורא, עוד יום/פחות יום.... זה עדיין לא בתאריכים שקריטיים ליXD

רביד!!!!

כמה נעים להכיר בפנים....
המחנה מתחיל ב- 2.8... אני חושבת שההתפזרות היא ב-9 או ב-10.

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifבהחלט שנעים..:)

גם בכלל הסניף שלכם מפוצץ באנשים נחמדים והיה ממש כיף...
ובעקרון זה לא משנה לי מתי הפיזור/ היציאה אם המחנה לא יוצא אחרי ה15.8:) אבל תוודה..:)

למעלה